• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انواع كارتون ،بازي و ...هم ارجينال هم رايتي /قيمت شركتي$$$$$

omde_foroosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه
بنده براي دراوردن خرج تحصيل و .... فروش عمده اي نرم افزار و ... مي كنم كه تصميم گرفتم اينترنتي هم فعاليت كنم و پخش عمده راه بندازم اگه استقبال شد محصولات ديگم هم اضافه مي كنم

توجه : حتي اگر يك محصول هم بخريد من با تخفيف مي دهم // برخلاف نام كاربري من لازم نيست كه حتما عمده اي بخريد

الف) قيمت ها :

محصولات من = كارتون ارجينال شركتي + بازي دوبله فارسي ارجينال شركتي + بازي ارجينال و رايتي غير دوبله + ....

1) قيمت انواع DVD قابل رايت : اين دسته كه شامل انواع طنز كلاسيك نرم افزار و .... مي باشد را به قيمت هر حلقه 350 تومان مي فروشم . قرار بود زير 20 حلقه كار نكنم چون با اين قيمت نمي صرفه اما ديدم مشتري را راضي نگه دارم بهتره لذا كسانيكه زير 20 حلقه خريد كنند همون قيمت اشتراكي 400 تومن هست.
تبصره 1 : لارم نيست حتمابالاي 20 عدد بخريد تا قيمت 350 بدم بلكه ممكن است شما بازي ارجينال و ... هم بخريد لذا كلا بالاي 20 عدد ( 20 عدد DVD‌، CD و .... )

2) قيمت انواع كارتون هاي ارجينال : اين كارتون ها در پاكت مقوايي هستند و ارجينال مي باشند و قابل رايت نيستند كه توسط شركت هاي ايراني ساخته شده اند .
توجه كنيد كه در هر پاكت 2 حلقه CD‌ وجود دارد كه در بازار تا سقف هر پاكت 2000 تومان هم مي فروشند// اما من هر 2حلقه CD را 800 تا 1200 تومان مي فروشم (بسته به ميزان خريد ) يعني هربسته را بيش از نصف زير قيمت فروش دارم مي دم

3) قيمت انواع بازي دوبله فارسي ارجينال : اين دسته هم غير قابل رايت هستند و داراي پك ارجينال مي باشند كه دوبله هستند
من اينهارا از 10% تا 50% تخفيف پشت جلد بهتون مي دم ( بسته به ميزان خريد مثلا تك محصول همون 10% اما كسي كه عمده اي بخره به قيمت زياد خريد كنه تا 50% هم راه داره باهاش كنار بيام)

4) انواع بازي ارجنيال غير دوبله : اين ها قابل رايت هم هستند . در ضمن فعلا فقط CD اينها را دارم يعني بازي ارجينال DVD‌ هارا فعلا وارد ليست نكردم تا ببينم كي سرم خلوت ميشه cD بازي ارجينال هرحلقه از 700 تومان مي دم تا 500 تومن اما رايتي را هر CD‌بازي مي دم حلقه اي 280 تومن

ب) زمان ارسال بسته ها :​
بنده كارم معتبره و مي تونيد روي من حساب كنيد
ارجينال اگه بخواهيد كه فردا صبحش حاضره مي برم اداره پست اما رايتي و .... هم اگر خواستيد بستگي داره چقدر سفارش بهم داده باشند اما چون رفيق و همكار زياد دارم همه را براتون سريع رايت مي كنمدر ضممن هركس محصول مي خره قبلش بهش مي گم حدودا تا چند شنبه بسته حاضره تا حساب كارا بكنه و به ازاي روز اول تاخيرم 5% از مبلغ وي را بهش بر مي گردونم (يك روز تاخير بديهي هست لذا گفتم 5درصد) // و از روز اول تاخير به بعد به ازاي هر يك روز تاخير 20% از مبلغ وي را به او بر مي گردانم

ج) كيفيت كار من :
فقط بايد ازم خريد كنيد تا بفهميد
محصولات ارجينال كه مسلمه كيفيتش دست من نيست به شركت خودش بستگي داره
اما محصولات رايتي را اگه DVD‌باشه با حداكثر سرعت 8X‌رايت مي كنم
در جلد ضد خش مي گذارم
بر روي DVD‌هاي آينه رايت مي كنم نه اينكه خش دار و .... باشه
CD هم همينطور و لي سرعت رايت سي دي بالاتره نه 52 مثلا با 32 مي زنم

خوب اينم از ليست من :

PHP:
[URL="http://www.speedyshare.com/283427857.html"]لينك دانلود[/URL]
لينك دانلود

Last edited:

omde_foroosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در اينجا ليست محصولاتي كه وقت كنم و جديد به ليستم اضافه كنم را مي نويسم
من محصولات آموزشي و مذهبي و باز يارجينال dvd‌ هم دارم اما شايد تا يك ماه ديگه هم وقت نكنم وارد ليست كنم شايد هم هفته ديگه كردم
به هر حال خبرشا اينجا مي دم

omde_foroosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در اينجا مشتريان و كسانيكه خريد كردند وضعيت بسته هاشونا مي نويسم ( در حال اماده كردن ، ارسال شده و ....) همچنين كد رهگيري هم مي نويسم:)

omde_foroosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن من اهل تبادل هم هستم حتي حاضرم محصولات رايتي شما را با محصولات ارجينال خودم تبادل كنم

اگر ولو يك محصول داردي بهتر است با من تبادل كنيد
راستي اگر مي خواهيد قيمت هاي زياد با تخفيف بگيريد بهتر است ليست منا به همكلاسي ها و دوستانتان نشان دهيد شايد انها هم چيز به درد بخوري خواستند و باهم يك جا سفارش بدهيد.

123perspolis

Registered User
لایک‌ها
2
قیمت شما برای عمده بالاست
من کارتون اروجینال 2 سی دی (شرکت جوانه. رسانه. TDH و...) را هر پک 2 سی دی می خرم 620 تومن

omde_foroosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببينيد

كجا قيمت عمده اي من بالاست كه الكي مي گي دوست من؟

الان dvd رايتي مي دم 350 قيمتش بده؟
بازي دوبله فارسي ارجينال تا سقف تخفيف 50% مي دم قيمتش بده؟
بازي ارجينال غير دوبله مي دم حلقه اي تا 500 تومن هم مي دم قيمت بده؟
رايتيش كه ديگه هيچي مفت پول cd خام وجلدشم نميشه
لطفا بي انصافي نفرماييد
تازه قيمت هاي بالاتر و خريد هاي بيشتر خيلي ارزانتر مي دم
من الان به مغازه داران و فروشگاههاي اينترنتي كه عمده اي مي خرند كارتون ارجينال تا 500 تومن هم مي دم همون كه شما 600 به بالا مي خري را

omde_foroosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط براي اينكه ثابت كنم يه عده فقط قصدشون خراب كردن هست

فروش كليه كارتون هاي ارجينال تا آخر شب جمعه هر پك شامل 2 عدد CD به قيمت خريد خود عمده فروشان يعني فقط 550 تومان

حالا اگه خريدي عزيز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عمدا اين قيمت دادم كه ثابت كنم من اگه مفتي هم بفروشم باز يكي پيدا ميشه مي گه نمي صرفه چون پول پستشم بايد خودت بدي

themylife

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

سي دي كارتوني من حلقه اي 250- 260 هم ديدم ( اورجينال )

دي وي دي رايتي هم بسته به جنس دي وي دي شما داره كه رايت ميكني ، 300 تومني هم ديدم من دي وي دي رايت شده !!

و بعد معمولا الان به راحتي خود شركت هاي اصلي به ما نمايندگي ميدن و اينجور واسته وجود ندارد ..

پس نميشه عمده فروشي در اينترنت كرد !

موفق باشيد

123perspolis

Registered User
لایک‌ها
2
فقط براي اينكه ثابت كنم يه عده فقط قصدشون خراب كردن هست

فروش كليه كارتون هاي ارجينال تا آخر شب جمعه هر پك شامل 2 عدد CD به قيمت خريد خود عمده فروشان يعني فقط 550 تومان

حالا اگه خريدي عزيز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عمدا اين قيمت دادم كه ثابت كنم من اگه مفتي هم بفروشم باز يكي پيدا ميشه مي گه نمي صرفه چون پول پستشم بايد خودت بدي
تلفنت را برم Pm کن
ازت می خرم
اگه واقعا 550

omde_foroosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

سي دي كارتوني من حلقه اي 250- 260 هم ديدم ( اورجينال )

دي وي دي رايتي هم بسته به جنس دي وي دي شما داره كه رايت ميكني ، 300 تومني هم ديدم من دي وي دي رايت شده !!

و بعد معمولا الان به راحتي خود شركت هاي اصلي به ما نمايندگي ميدن و اينجور واسته وجود ندارد ..

پس نميشه عمده فروشي در اينترنت كرد !

موفق باشيد

مباركتون باشه البته واسطه

در ضمن آقاي محترم خودتم مي گي نمايندگي يعني چي؟ يعني عمده اي ازشون بخري من اين تاپيك را باز كردم تا ولو با تك محصول زير قيمت بدم
خيلي ها نمي تونن اونقدر جنس بخرن كه بهشون نمايندگي بگيره خوب من برا همينا اودم جلو

در ضمن اين تاپيك عنوانش مشخصه // اگر از كسي سوالي پرسيدم جواب بده
مردم مثل شما عقل دارند هركدوم ديدن نمي تونن ارزونتر بخرن ميان جلو هركدوم ديدن مي تونن ارزونتر گير بيارن خوب مثل شما نميان تاپيك را به هم بريزن مي خونن و از تاپيك مي رن بيرون

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من چندتا بازی اورجینال کامل می خوام
لیستت رو برام پخ کن

بالا