• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انواع کتلت و شامی

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
کتلت هویج
کتلت هویج
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 350 گرم
هویج : 10 عدد متوسط
پیازرنده شده : 1 عدد
آر نخودچی : 1قاشق غذاخوری
نمک- زرد چوبه به اندازه لازم
فلفل قرمز وسیاه به اندازه لازم
روغن برای سرخ کردن
طرزتهیه:
هویج رو ریز رنده میکنیم وبا بقیه مواد مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم و شکل داده وتو روغن سرخ میکنیم.
نکته :اگرهویج حین رنده کردن آب انداخت برای اینکه کتلت وا نره کمی از آب آنرا میگیریم.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
كتلت بادمجان
مواد لازم:
بادمجان 2 عدد
سير به مقدار زياد
تخم مرغ 2 يا3 عدد
آرد به ميزان لازم
نمك و زردچوبه به مقدار دلخواه

بادمجان ها را پوست گرفته حلقه حلقه كرده وبا سير هاي پوست گرفته وميزان كافي اب ميگذاريم تا بپزد مقدار اب نبايد خيلي زياد باشد.سپس مخلوط بادمجان وسير را له ميكنيم،تخم مرغ ها و ادويه را اضافه كرده هم مي زنيم در آخر آرد را كم كم اضافه مي كنيم تا مواد ما زياد سفت يا آبكي نباشد مقدار ارد از 2 قاشق بيشتر نبايد باشد سپس با قاشق از مواد فوق برداشته در روغن سرخ ميكنيم .كتلت خيلي خوشمزه وراحت ما اماده سرو است امتحان كنيد.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
کتلت سویا
سویای ریز 300 گرم
هویج 2 عدد ریز رنده شده
پیاز متوسط یه عدد
سیب زمینی 1 عدد بزرگ پخته و ریز رنده شده
پودر کاری 1 ق چ
نمک و فلفل و زردچوبه
آرد نخودچی


سویا رو که از قبل خیس کردیم و آبش رو کشیدیم با هویج و پیاز و سیب زمبنی و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر کاری خوب مخلوط میکنیم و بعد کم کم آرد نخودچی میریزیم و ورز میدیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه.

بعد به اندازه یه تخم مرغ از مواد جدا میکنیم و کف دست صاف میکنیم و توی روغن که از قبل گرم شده سرخ میکنیم.
با سس کچاب یا خردل یا حتی سس فرانسوی خیلی خیلی خوشمزه س
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
کتلت مرغ
کتلت مرغ یکی از غذاهای مورد علاقه من است که خیلی هم خوشمزه است . امیدوارم شما هم لذت ببرید.
مواد لازم:

سینه مرغ ۳۰۰ گرم

سیب زمینی ۲ عدد متوسط

پیاز ۱ عدد متوسط

پودر سیر به میزان لازم

نمک و زردچوبه به میزان لازم

جعفری تازه یا خشک به میزانی که دوست دارید.

تخم مرغ ۱ عدد

آرد سوخاری به میزان لازم

زعفران (دلخواه)

طرز تهیه:

من اول مرغ را می پزم و بعد با سیب زمینی پخته و پیاز و بقیه مواد در غذاساز مخلوط می کنم.

شما می توانید مرغ را چرخ کنید و با سیب زمینی پخته رنده شده و پیاز رنده شده و بقیه مواد مخلوط کنید.

سپس گلوله ای برداشته در دست شکل دهید و در آرد سوخاری غلتانده و سرخ کنید.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
کتلت عدس
مواد لازم:

١لیوان عدس

٣عدد تخم مرغ

٢عدد سیب زمینی متوسط

نمک و ادویه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه: ابتدا عدسها رو به همراه سیب زمینیها و نمک میذاریم تا آب پز شن تا حدی که بپزه و آبش رو کاملا بکشه.

از رو اجاق برش میداریم صبر میکنیم یخورده خنک تر شه بعد با گوشکوب(برقی یا معمولی) یا مخلوط کن لهشون میکنیم تخم مرغ هاو ادویه جات رو به مواد له شده اضافه میکنیم کمی همشون میزنیم تا کاملا مخلوط شن .

یه قاشق پر میریزیم تو روغن داغ شده کمی صافش میکنیم و همینطور با قاشق بقیه رو میزاریم تو روغن دقیقا مثل کتلت گوشت با این تفاوت که گوشت رو میشه با دست فرم داد ولی عدس رو نمیشه و باید با قاشق بذارید تو ماهیتابه.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
شامی برنج
گوشت: 250گرم، چرخ‌كرده
پياز كوچك: يك‌عدد، رنده شده
تخم‌مرغ: يك عدد
نمك و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
جعفري خردشده: 2قاشق سوپخوري
برنج: صدگرم، آبكش شده
روغن سرخ‌كردني: به مقدار لازم

مواد لازم جهت سس:
رب: 2قاشق سوپخوري
پيازداغ: 2قاشق
سوپخوري
آب: 2پيمانه
خامه: 200گرم
روغن مايع: 2قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

گوشت، پياز و تخم‌مرغ را خوب ورز دهيد. نمك، فلفل، زردچوبه، جعفري و برنج را نيز اضافه كرده مخلوط كنيد. از مواد به شكل شامي‌گرد يا به اشكال دلخواه به ضخامت 2سانتي‌متر درست كرده و در روغن سرخ كنيد. رب را با روغن تفت داده، نمك و فلفل و پيازداغ و آب را اضافه كنيد و بگذاريد بجوشد. شامي‌ها را بعد از سرخ كردن در سس قرار داده و با حرارت ملايم بگذاريد تا جا بيافتد و سس آن كاملاً غليظ شود.
شامي‌ها را درون ديس كشيده، سپس 150گرم از خامه را داخل سس ريخته و مخلوط كنيد و بعد روي شامي‌ها بريزيد و 50گرم باقي‌مانده را با چنگال بزنيد تا صاف شده و بعد به صورت خطوطي روي شامي‌ها را تزئين نمائيد.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
شامي ترش
طرز تهيه براي 4 نفر:
گوشت چرخ كرده 250 گرم
سيب زميني 1 عدد متوسط
پياز 1 عدد متوسط
تخم مرغ 1 عدد
رب گوجه فرنگي 3 ق غ
آب غوره 1 استكان
آب 1 استكان
روغن به ميزان لازم
نمك و فلفل و ادويه به ميزان لازم
ابتدا گوشت،پياز رنده شده، سيب زميني رنده شده و تخم مرغ و ادويه ها را خوب مخلوط ميكنيم و به اندازه و شكل دلخواه در روغن سرخ ميكنيم سپس رب را در تابه اي ديگر تفت داده و آبغوره و آب را به آن اضافه ميكنيم و شامي هاي سرخ شده را داخل اين سس قرار مي دهيم تا سس به خورد شاميها برود.
فوت اول: شامي ها بايد به قدري سرخ شوند كه كاملا برشته باشند تا در سس شل نشوند.
فوت دوم : ترشي سس را ميتوانيد با افزودن نمك تنظيم كنيد.
براي تزيين ميتوانيد از سيب زميني سرخ شده و گوجه سرخ شده استفاده كنيد.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
کتلت نخود و سیب زمینی
کتلت نخود وسیب زمینی

مواد لازم:

نخود پخته پوره شده 1پ
پوره سیب زمینی 1 پ
گوشت چرخ شده نیم پ
آرد 1ق غ خ
تخم مرغ 3عدد
فلفل کمی
نمک کمی
زردچوبه کمی
همه مواد بالا رو با هم مخلوط میکنیم ( موقع سرخ کردن اگر دیدید کتلت وا رفت یه تخم مرغ دیگر به مواد اضافه کنید) قالب را چرب کنید و قسمت وسط را با یکمی کوکوسبزی یا هر چیز دیگه ای خواستین پر کنید ودر ماکروویو به مدت 15 یا 20 دقیقه با کانوکشین در 180 درجه سانتی گراد قرار دهید سپس در بیاورید نگاه کنید اگه خودشو گرفته بود ایندفعه گلبرگهای بزرگ رو با مواد کتلت پر کنید ودوباره مثل دفعه بذارید تا یه کم خودشو بگیره وقتی اینم خودشو گرفت گلبرگهای کوچک رو با کوکوسبزی پر کنید ودوباره اینکارو انجام بدید وقتی هر سه قسمت خودشونوگرفتن کمی از مواد کتلت رو توی قالب خالی کنید فقط تا حدی پر کنید که به سر گلبرگها برسه چون حجمش 2برابر میشه سپس در ماکروویو بمدت 1ساعت 15دقیقه قرار دهید وقتی رویش طلایی و سرخ شد آماده هست در بیارید وقتی خنک شد در ظرف مورد نظر بر گردانید.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
شامی
مواد لازم

گوشت چرخ‌كرده سه پيمانه

سبزي خردشده (شامل تره و جعفري) و پیاز رنده شده از هر کدام يك پيمانه

پياز متوسط و تخم مرغ از هر کدام يك عدد

رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري

آبغوره نصف پيمانه

آب دو پيمانه


طرز تهيه

گوشت،سبزي، پياز رنده شده و تخم‌مرغ را كاملا با هم مخلوط كرده در تابه به صورت سكه‌اي سرخ كنيد. در قابلمه يك پياز را خلالي خرد كرده و تفت دهيد.
سپس دو قاشق آب، رب و آبغوره را در آن ريخته بعد آب را اضافه كرده تا كاملا بجوشد در انتها كوكو شامي‌ها را درون اين سس به مدت 10 دقيقه به آرامي بجوشانيد.

نكـته:اين غذا را مي‌توانيد با ماست چكيده تزئين كنيد.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
کتلت ذرت
مواد لازم:

سیبزمینی آبپز 3 عدد

تخم مرغ 2 عدد

آرد سیبزمینی 2 قاشق غذاخوری یا آرد گندم

ذرت 5 قاشق غذاخوری

هویج رنده شده 1 عدد

جعفری خورد شده چند برگ

نمک فلفل ادویه به میزان دلخواه

طرز تهیه:

سیبزمینی آبپز رو رنده میکنیم تخم مرغ ها رو
توی سیبزمینی میشکونیم و آرد و ذرت و هویج رنده شده و جعفری و نمک و فلفل
و ادویه رو اضاف میکنیم. مواد رو با هم مخلوط میکنیم و نیم ساعت میگذاریم.

بعد دست رو به آرد آغشته میکنیم و مواد کتلت رو توی دست شکل میدیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم.
 
بالا