كوفته گوشت
کوفته:
موادلازم برای ۱۰ عدد کوفته:
گوشت چرخ کرده ۱ کیلو
تره - مرزه خشک (نسبت تره بیشتر از مرزه ست کمی از مرزه رو هم برای اب کوفته نگه میداریم --تره رو هم میتونیم خشک یا تازه استفاده کنیم .)
نخود ۱ لیوان (از شب قبل میزاریم تا خیس بشه )
بلغور ۱ فنجان سر خالی
برنج ۱ فنجان سر خالی
پیاز ۴ عدد متوسط
نمک - فلفل - زرد چوبه
روغن مایع ۱ ق غ
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه ۳ ق غ
فلفل سبز به دلخواه
روغن مایع یا جامد به دلخواه به اندازه کافی
طرز تهیه :
گوشت رو خوب میشوریم -نخود از قبل خیس خورده رو شسته اتبکش میکنیم و میریزیم روی گوشت ها-پیاز هارو هم پوست گرفته و چهار قاچ میکنیم رو گوشت و نخود علاوه میکنیم . بعد این مواد رو همراه با هم میریزیم تو چرخ گوشت و چرخ میکنیم تا موادمون تموم بشن . ببعد نمک-زدچوبه -فلفل- تره- مرزه - برنج - بلغور - و ۱ ق غ روغن مایع رو توش اضافه میکنیم و با دست قشنگ ورز میدیم موقع ورز دادن یک کاسه اب دم دستتون باشه و مرتب دستتون رو به اب بزنین و ورز بدین وقتی کاملا مخلوط شدن من تقریبا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ورز میدم . بعد کناره هاشو صاف میکنم و یه کیسه فریزر روش میکشم و میزارم تو یخچال تا یکی دو ساعت بمونه بعدش دراورده و وسطش میتونیم البالو خشک بزاریم خیلی خوشمزه میشه .
اب گوشتش رو به این ترتیب حاضر میکنیم پیاز داغ درست میکنیم گوجه فرنگی رنده شده رو توش تفت میدیم تا سرخ بشه یه کمی از مایه کوفته برمیرداریم و تو گوجه تفتش میدیم بعد رب را اضافه کرده و تفت میدیم و اب توش میریزم کمی هم مرزه خشک اضافه میکنیم فلفل سبز دوست داشتیم اونم ااضافه میکنیم . وقتی جوشید کوفته ها رو دونه دونه توش میندازیم و میزاریم تا بپزه وقتی برنج ها ی کوفته فرفری شد به این معنیه که کوفته پخته .
کوفته:
موادلازم برای ۱۰ عدد کوفته:
گوشت چرخ کرده ۱ کیلو
تره - مرزه خشک (نسبت تره بیشتر از مرزه ست کمی از مرزه رو هم برای اب کوفته نگه میداریم --تره رو هم میتونیم خشک یا تازه استفاده کنیم .)
نخود ۱ لیوان (از شب قبل میزاریم تا خیس بشه )
بلغور ۱ فنجان سر خالی
برنج ۱ فنجان سر خالی
پیاز ۴ عدد متوسط
نمک - فلفل - زرد چوبه
روغن مایع ۱ ق غ
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه ۳ ق غ
فلفل سبز به دلخواه
روغن مایع یا جامد به دلخواه به اندازه کافی
طرز تهیه :
گوشت رو خوب میشوریم -نخود از قبل خیس خورده رو شسته اتبکش میکنیم و میریزیم روی گوشت ها-پیاز هارو هم پوست گرفته و چهار قاچ میکنیم رو گوشت و نخود علاوه میکنیم . بعد این مواد رو همراه با هم میریزیم تو چرخ گوشت و چرخ میکنیم تا موادمون تموم بشن . ببعد نمک-زدچوبه -فلفل- تره- مرزه - برنج - بلغور - و ۱ ق غ روغن مایع رو توش اضافه میکنیم و با دست قشنگ ورز میدیم موقع ورز دادن یک کاسه اب دم دستتون باشه و مرتب دستتون رو به اب بزنین و ورز بدین وقتی کاملا مخلوط شدن من تقریبا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ورز میدم . بعد کناره هاشو صاف میکنم و یه کیسه فریزر روش میکشم و میزارم تو یخچال تا یکی دو ساعت بمونه بعدش دراورده و وسطش میتونیم البالو خشک بزاریم خیلی خوشمزه میشه .
اب گوشتش رو به این ترتیب حاضر میکنیم پیاز داغ درست میکنیم گوجه فرنگی رنده شده رو توش تفت میدیم تا سرخ بشه یه کمی از مایه کوفته برمیرداریم و تو گوجه تفتش میدیم بعد رب را اضافه کرده و تفت میدیم و اب توش میریزم کمی هم مرزه خشک اضافه میکنیم فلفل سبز دوست داشتیم اونم ااضافه میکنیم . وقتی جوشید کوفته ها رو دونه دونه توش میندازیم و میزاریم تا بپزه وقتی برنج ها ی کوفته فرفری شد به این معنیه که کوفته پخته .