• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انگليسي - پيشرفته و درست حسابي – نكات مهم

arash_316i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مسلما بهترین دیکشنری و کاملترین oxfor english dictionary-oed است که 20 جلد هست و cd اون 1.8 gbاست در ضمن اگر علاقه به شکس÷یر داشتید می تونیم اینجا هر روز رو یه sonnet کار کنیم و بحث کنیم و هر کس نظری بده اگر دوستاشتید نظراتتون را بدید مرسی

mokhe_ryazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من یه دیکشنری دارم توپ فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی در ضمن تلفظ هم میکنه زبان چینی رو هم به انگلیسی ترجمه میکنه تلفظ چینی هم داره اگه کسی میخواد ایمیل بزنه تا براش بفرستم:eek:

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
خواستم بپرسم کتابهای TRUE TO LIFE CAMBRIGE به نظر شما چه طوره؟ سطحش و کیفیتش و اینا.

سلام
کتاب TRUE TO LIFE CAMBRIGE کتاب خوبی است بخصوص ]کتاب قرمز آن که برای Intermediate هست. اما کتابهای بهتری هم هست. اگر مثل TRUE TO LIFE CAMBRIGE لهجه بریتانیایی را می خواهی کتاب(Total English (Longman را بگیر. خیلی بهتر است.
اگر از این کتاب می خواهی استفاده کنی (یعنی TRUE TO LIFE CAMBRIGE) می تونی از سایت دانشگاه کمبریج هم استفاده کنی امیدوارم برات مفید باشه.
موفق باشی

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام
کتاب TRUE TO LIFE CAMBRIGE کتاب خوبی است بخصوص ]کتاب قرمز آن که برای Intermediate هست. اما کتابهای بهتری هم هست. اگر مثل TRUE TO LIFE CAMBRIGE لهجه بریتانیایی را می خواهی کتاب(Total English (Longman را بگیر. خیلی بهتر است.
اگر از این کتاب می خواهی استفاده کنی (یعنی TRUE TO LIFE CAMBRIGE) می تونی از سایت دانشگاه کمبریج هم استفاده کنی امیدوارم برات مفید باشه.
موفق باشی

من سری کتاب های مک میلان پیشنهاد میدم ....چندتاییش رو من خوندم خیلی عالی هست

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
من سری کتاب های مک میلان پیشنهاد میدم ....چندتاییش رو من خوندم خیلی عالی هست

من خودم کتابهای Macmilan را نخوندم ولی تعریف کتاب زیر را شنیدم
Macmillan English Dictionary For Advanced Learners of American English
که در خارج از ایران Dictionary گرانی است. در ایران نمی دونم چه قیمتی است.

Last edited:
بالا