• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انگیزه !

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقایون و خانومای پاتوق سلام D:
میخوام یک گپی بزنیم در مورد بحث شیرین انگیزه ... پر شده اینترنت و اینستا از پیجای انگیزشی ادمایی که کارشون اینه انواع کتاب پکیج فیلم صوت ووو
از اونور خودم هر چی تلاش می کنم و آینده رو میبینم هیچ امید و انگیزه ای نمیبینم...
جوونای هم سطح و تحصیلات خودم خیلیاشون تنها هدفشون شده فرار از اینجا ... واقعا با فرار همه مشکلات درب داغون ما ایرانیا حل میشه؟
نگاه به زندگی خودم می کنم نه تفریحی نه دل خوشی نه انگیزه ای آخرم نه چیزی که میخوایم رسیدیم نه حالمون خوبه نه پول تو جیبمونه هیچی هیچی...
دیگه حتی واسه جوونی به سن من تشکیل زندگی هم یک ارزو شده! البته زندگی سگی خیلی از متاهلین اگه فاکتور بگیریم ! زندگیا واقعا سخت شده.مگه مامان بابات خرجاتو همه بدن که چه حسی بهت دست میده؟
میری سرکار با همکارات صحبت می کنی همه افسرده نا امید مینالن از حقوقشون از شرایط ... حقم دارن منم دارم تو این جامعه زندگی میکنم.سیل عظیمی از فوق لیسانسه های حتی کاربلد استخدام میشن با حقوق ۴-۵ تومن !‌ ترو خدا موارد استثنایی نگین که یا حالا با پارتی و موقعیت شانس گرفتن.پیشرفت کردن تو ایران هم خودش دیگه یک معظل عجیبیه...! بخوای رو پای خودت پیشرفت کنی نهایتا پیر شی فقط
میری دانشگاه تنها چیزی که داره فقط استرس ، فشار ، اعصاب خوردی تهش فقط دومدرک بیشتر داری که پوزشو بدی چون بین عامه مردم این جا افتاده.
از اون طرف نگاه می کنی خیلیا نه توانایی تورو داشتن نه تلاش اینقدر کردن نه همه زندگیشون کار و درسه دارن پول در میارن لذت میبرن زندگی میکنن! تو همین سن ها
ما اگه تو این سن اینجوری زندگی کنیم ۴۰ ۵۰ سالگی به فرض همه چی رسیده باشیم دیگه چه لذتی داره؟ باید بریم خودکشی کنیم اون موقع درجاااا
من مدت هاست خودمو از اخبار این داستانا دور کردم ولی به حدی این موج منفی و فلاکت زیاد شده همه رو با خودش داره میبره
پیشنهادتون چیه خلاصه ؟ چیکار کنیم از این اوضاع در بیایم؟

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
پیشنهاد برای جایی هست که درش مسائل نرمالی وجود داره و مسیر مشخصه نه جایی که معلوم نیست فردا روزی چند درصد فقیر تری

چه کنیم و فردا روزی چی میشه اینا کلا سوالات بی پاسخ چند ده میلیون ایرانی هست و تاریخ و روزگار ش هم میگه هر چه گذشته بدتر شده

یهو میبینی ملت میریزن سمت بورس . فرداش سمت دلار . پس فرداش سمت بیت کوین دقیقا مسئله شون همینه که نمیدونن چی کار باید کنن . واقعا هم مشخص نیست تکلیف چیه و چیکار باید کنی

دچار سرطانیم .ولی با مسکن ها و ترامادول ها و هرویین ها دردی را ساکت و ماسمال و روزمرگی میکنیم
71.gif

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
آقایون و خانومای پاتوق سلام D:
میخوام یک گپی بزنیم در مورد بحث شیرین انگیزه ... پر شده اینترنت و اینستا از پیجای انگیزشی ادمایی که کارشون اینه انواع کتاب پکیج فیلم صوت ووو
از اونور خودم هر چی تلاش می کنم و آینده رو میبینم هیچ امید و انگیزه ای نمیبینم...
جوونای هم سطح و تحصیلات خودم خیلیاشون تنها هدفشون شده فرار از اینجا ... واقعا با فرار همه مشکلات درب داغون ما ایرانیا حل میشه؟
نگاه به زندگی خودم می کنم نه تفریحی نه دل خوشی نه انگیزه ای آخرم نه چیزی که میخوایم رسیدیم نه حالمون خوبه نه پول تو جیبمونه هیچی هیچی...
دیگه حتی واسه جوونی به سن من تشکیل زندگی هم یک ارزو شده! البته زندگی سگی خیلی از متاهلین اگه فاکتور بگیریم ! زندگیا واقعا سخت شده.مگه مامان بابات خرجاتو همه بدن که چه حسی بهت دست میده؟
میری سرکار با همکارات صحبت می کنی همه افسرده نا امید مینالن از حقوقشون از شرایط ... حقم دارن منم دارم تو این جامعه زندگی میکنم.سیل عظیمی از فوق لیسانسه های حتی کاربلد استخدام میشن با حقوق ۴-۵ تومن !‌ ترو خدا موارد استثنایی نگین که یا حالا با پارتی و موقعیت شانس گرفتن.پیشرفت کردن تو ایران هم خودش دیگه یک معظل عجیبیه...! بخوای رو پای خودت پیشرفت کنی نهایتا پیر شی فقط
میری دانشگاه تنها چیزی که داره فقط استرس ، فشار ، اعصاب خوردی تهش فقط دومدرک بیشتر داری که پوزشو بدی چون بین عامه مردم این جا افتاده.
از اون طرف نگاه می کنی خیلیا نه توانایی تورو داشتن نه تلاش اینقدر کردن نه همه زندگیشون کار و درسه دارن پول در میارن لذت میبرن زندگی میکنن! تو همین سن ها
ما اگه تو این سن اینجوری زندگی کنیم ۴۰ ۵۰ سالگی به فرض همه چی رسیده باشیم دیگه چه لذتی داره؟ باید بریم خودکشی کنیم اون موقع درجاااا
من مدت هاست خودمو از اخبار این داستانا دور کردم ولی به حدی این موج منفی و فلاکت زیاد شده همه رو با خودش داره میبره
پیشنهادتون چیه خلاصه ؟ چیکار کنیم از این اوضاع در بیایم؟

ببین مملکت ما جایی بود که سالی 100 میلیارد دلار فقط نفت خام می فروخت و یک جوری می تونم بگم با عادت به این موضوع، کشور ما مریض شد توی اون سالها....

حالا که نمی تونیم اونقدر نفت بفروشیم خوردیم به خنسی و فلاکت! فقط هم بحث تحریم ها نیست حتی تحریم ها را هم بردارن این قدر مصرف توی کشور زیاد شده که هر چی تولید یا استخراج کنیم باید خودمون مصرف کنیم. متاسفانه اون دوره ای که می تونستن پول نفت را ذخیره و سرمایه گذاری کنن نکردن و همه اش را زدن به دمبِ گاو... حالا هم که از لحاظ ذخایر ارزی و کلا سیستم مالی تقریبا ورشکسته ایم!

در مورد این بی انگیزگی بهت حق میدم متاسفانه خیلی هم رایج شده. بهتره زیاد به مسائل منفی فکر نکنی اینطوری بهتر می تونی پیش بری (تجربه شخصی خودم هست که هر موقع سیستم فکریم منفی میشه انگیزه و بازدهیم هم به صفر میل میکنه.)

البته مشکلات توی ایران زیاد هست و به همون مقدار آدم را مایوس میکنه ولی اگه می تونی کمتر به مشکلات لاینحل زندگیت اهمیت بده و اگر فکر میکنی با تلاش زیاد می تونی مشکلی را حل کنی و یا به هدفی برسی از تلاش زیاد غافل نشو! خودم توی بعضی جاها با یک امید 10 درصدی برای موضوعی تلاش کردم و نتیجه گرفتم. همیشه هم همه درها و مسیرها بسته نیست.

در مورد پیشرفت در جامعه هم که صحبت کردی به نظرم باید تعریفت را از پیشرفت مشخص کنی، تعریف من از پیشرفت اینه که امروز از خودم راضی تر باشم (نسبت به دیروز) حرف مردم و اراجیفشون هم اصلا مهم نیست چون خودت باید به آرامش و رضایت خاطر برسی...

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
@ArashMiniStar

امضات هم کاملا نشون میده ظرفیت این را داری که یک خاطره منفی را تا آخر عمر با خودت حمل و نقل کنی! چیزی را که پیش اومده را ولش کن بنداز سطل آشغال ذهنت...
اخیر در پروژه ای ضرر بدی داشتم اما خیلی ناامید نبودم و سعی کردم پروژه جدیدی بگیرم، پروژه جدید تقریبا همه ضرر را جبران کرد.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
من خیلی دنبال انگیزه می گردم سیگار رو ترک کنم ولی نمیشه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
@ArashMiniStar

امضات هم کاملا نشون میده ظرفیت این را داری که یک خاطره منفی را تا آخر عمر با خودت حمل و نقل کنی! چیزی را که پیش اومده را ولش کن بنداز سطل آشغال ذهنت...
اخیر در پروژه ای ضرر بدی داشتم اما خیلی ناامید نبودم و سعی کردم پروژه جدیدی بگیرم، پروژه جدید تقریبا همه ضرر را جبران کرد.
این میدونی مال چند سال پیشه :D نه که خیلی وقته زیاد فعالیت ندارم تو پی تی اصلن چکش نمیکردم

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من خیلی دنبال انگیزه می گردم سیگار رو ترک کنم ولی نمیشه
من زیاد ترک کردم و برگشتم آخر به نتیجه رسیدم کاری که لذت میبرم ازش همون جا انجام بدم و خودمو هم سرزنش نکنم بابتش
هر موقع فازش باشه نیازش باشه میکشم

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
من زیاد ترک کردم و برگشتم آخر به نتیجه رسیدم کاری که لذت میبرم ازش همون جا انجام بدم و خودمو هم سرزنش نکنم بابتش
هر موقع فازش باشه نیازش باشه میکشم

من خودم الان 3 روز یک پاکت میکشم
اگر روزی یک نخ باشه مشکلی نیست
ولی همونم نمی تونم

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من خودم الان 3 روز یک پاکت میکشم
اگر روزی یک نخ باشه مشکلی نیست
ولی همونم نمی تونم
من خودم فازیم
ی زمانی که خیلی دپ و تو مود سیگارباشم زیاد میکشم ی مدت اینجوری ی مدت کم زیاد.ولی کلا لذت نیکوتین و سیگار بره زیر زبون آدم به این راحتی ترک نمیشه
مثلا تو این هوای بارونی و برفی مگه میشه نکشید D:

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
آقا من همین الان یکهویی تصمیم گرفتم سیگار رو ترک کنم
بیایید بهم انگیزه بدید

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

فایل های ضمیمه

• 1305102_903.jpg
    1305102_903.jpg
    52 KB · نمایش ها: 17
  • 862779_183.jpg
    862779_183.jpg
    126.1 KB · نمایش ها: 18
  • 1305103_987.jpg
    1305103_987.jpg
    35.1 KB · نمایش ها: 17

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218

یک نکته جالبی که من اخیرا به آن رسیده ام میلیاردرهای بی پول است. من دور و بر خودم آدم های زیادی را می شناسم که به واسطه بالا رفتن ارزش املاکشان روی کاغذ ثروت های نجومی دارند. یعنی فردی شاید 50 میلیارد تومان ارزش دارایی هایش باشد، اما چون دارایی هایش productive نیست، درآمد ماهیانه اش حدود 5 میلیون تومان است.

نمی دانم چرا چنین چیزی رخ می دهد، ترس از آینده؟ حس عذاب وجدان بعد از فروختن دارایی؟ اما می دانم اگر این افراد حاضر نیستند دارایی هایشان را بفروشند و از ادامه زندگی لذت ببرند، احتمالا ما نیز چنین رفتار مشابهی انجام می دهیم.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
یک نکته جالبی که من اخیرا به آن رسیده ام میلیاردرهای بی پول است. من دور و بر خودم آدم های زیادی را می شناسم که به واسطه بالا رفتن ارزش املاکشان روی کاغذ ثروت های نجومی دارند. یعنی فردی شاید 50 میلیارد تومان ارزش دارایی هایش باشد، اما چون دارایی هایش productive نیست، درآمد ماهیانه اش حدود 5 میلیون تومان است.

نمی دانم چرا چنین چیزی رخ می دهد، ترس از آینده؟ حس عذاب وجدان بعد از فروختن دارایی؟ اما می دانم اگر این افراد حاضر نیستند دارایی هایشان را بفروشند و از ادامه زندگی لذت ببرند، احتمالا ما نیز چنین رفتار مشابهی انجام می دهیم.
دلایل خیلی زیادی داره
یکیش اینه که براشون مهم هست ثروتمند باشن
یعنی چی
مثلا یارو با ۱۰۰ میلیارد سرمایه (به قول شما املاک و دارایی) ۴۰۵ سوار میشه اونم گازسوز
براش مهم نیست ماشینش چی باشه مهمه که ثروتمند باشه
من خودم تا حدودی این ویژگی رو دارم یعنی هر چقدر پولدار بشم بازم نمیذارم خرجیم از یک حدی بالا بزنه

Last edited:

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دلایل خیلی زیادی داره
یعنی چی
مثلا یارو با ۱۰۰ میلیارد سرمایه (به قول شما املاک و دارایی) ۴۰۵ سوال میشه اونم گازسوز
من خودم تا حدودی این ویژگی رو دارم یعنی هر چقدر پولدار بشم بازم نمیذارم خرجیم از یک حدی بالا بزنه
خسیس :sleep:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دلایل خیلی زیادی داره
یعنی چی
مثلا یارو با ۱۰۰ میلیارد سرمایه (به قول شما املاک و دارایی) ۴۰۵ سوار میشه اونم گازسوز
این خساسته
اوضات خوب باشه بعد پارس و 405 سوار شی! اینجور ادما حتی به بچه هاشونم پول نمیدن تا موقع مرگشون :p

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
این خساسته
اوضات خوب باشه بعد پارس و 405 سوار شی! اینجور ادما حتی به بچه هاشونم پول نمیدن تا موقع مرگشون :p
اره تا این حد ر‌و قبول دارم
ولی خیلیا هم از اونور میفتن
یعنی سرمایشون به ۵۰ میلیارد میرسه ۱۰ میلیارد ماشین میخرن ۲۰ میلیارد خونه
اینم خوب نیست

بالا