• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انگیزه !

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
من که هر روز خداروشکر میکنم مجرد هستم و متاهل نشدم با اینکه الان دیگه واقعا نیاز به شریک زندگی دارم و دیگه رفیقا همه رفتن دنبال زندگیه خودشون ولی دیگه چاره چیه ترجیح میدم مجرد باشم تا اینکه متاهل باشی و نتونی اونجور که دلت میخار زندگی کنی
واقعا موندم اینایی که متاهل هستن و کارگر هستن چجوری زندگی میکنن با این درآمدها و اصلا زندگی میکنن یا فقط زنده هستن

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
یک نکته جالبی که من اخیرا به آن رسیده ام میلیاردرهای بی پول است. من دور و بر خودم آدم های زیادی را می شناسم که به واسطه بالا رفتن ارزش املاکشان روی کاغذ ثروت های نجومی دارند. یعنی فردی شاید 50 میلیارد تومان ارزش دارایی هایش باشد، اما چون دارایی هایش productive نیست، درآمد ماهیانه اش حدود 5 میلیون تومان است.

نمی دانم چرا چنین چیزی رخ می دهد، ترس از آینده؟ حس عذاب وجدان بعد از فروختن دارایی؟ اما می دانم اگر این افراد حاضر نیستند دارایی هایشان را بفروشند و از ادامه زندگی لذت ببرند، احتمالا ما نیز چنین رفتار مشابهی انجام می دهیم.
.
اره از این پولدارهای خسیس خیلی زیاده و اکثر سرمایه دارها هم خسیس هستن
نمونش یک پیرمرده مشتری عموم بود ده تا مغازه داشت توی تهران و ویلای شمال و ..... ولی به شدت خسیس بود و حالم ازش به هم میخورد نمیدونم چه فکری میکنن اینجور آدما فقط پول جمع میکنن و استفاده نمیکنن آخر سر هم میمیرن و بچه هاشون میخورن حالشو میبرن
البته سرمایه دارهای لارج هم هستن که از پولشون استفاده میکنن و خوش میگذرونن و خیرشون به دیگران هم میرسه ولی خب کم هستن
آدم پول در میاره و جمع میکنه که راحت زندگی کنه و لذت ببره از زندگی
اگه بخای فقط جمع کنی و خون به پشه ندی عاقبتت میشه مثل مادرخانم همسایه بقلی ما که کرونا گرفت و خودش و پسرش مردن و الان داماده راحت 15 میلیارد ارث به خانمش میرسه و داماد توی نونش عروسیه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
.
اره از این پولدارهای خسیس خیلی زیاده و اکثر سرمایه دارها هم خسیس هستن
نمونش یک پیرمرده مشتری عموم بود ده تا مغازه داشت توی تهران و ویلای شمال و ..... ولی به شدت خسیس بود و حالم ازش به هم میخورد نمیدونم چه فکری میکنن اینجور آدما فقط پول جمع میکنن و استفاده نمیکنن آخر سر هم میمیرن و بچه هاشون میخورن حالشو میبرن
البته سرمایه دارهای لارج هم هستن که از پولشون استفاده میکنن و خوش میگذرونن و خیرشون به دیگران هم میرسه ولی خب کم هستن
اگه بخای فقط جمع کنی و خون به پشه ندی عاقبتت میشه مثل مادرخانم همسایه بقلی ما که کرونا گرفت و خودش و پسرش مردن و الان داماده راحت 15 میلیارد ارث به خانمش میرسه و داماد توی نونش عروسیه
کاش ماهم از این خونواده های زن گیرمون بیاذ یهو نونمون بره تو روغن😂😂

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
من خودم تا حدودی این ویژگی رو دارم یعنی هر چقدر پولدار بشم بازم نمیذارم خرجیم از یک حدی بالا بزنه

به جان افتک تو تهش از همان پزشکانی می شوی که به منشی شان ماهیانه 2.5 میلیون تومان حقوق می دهند
headslap.gif

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
من که هر روز خداروشکر میکنم مجرد هستم و متاهل نشدم با اینکه الان دیگه واقعا نیاز به شریک زندگی دارم و دیگه رفیقا همه رفتن دنبال زندگیه خودشون ولی دیگه چاره چیه ترجیح میدم مجرد باشم تا اینکه متاهل باشی و نتونی اونجور که دلت میخار زندگی کنی
واقعا موندم اینایی که متاهل هستن و کارگر هستن چجوری زندگی میکنن با این درآمدها و اصلا زندگی میکنن یا فقط زنده هستن

سبک زندگی متاهلی عوض شده است. اتفاقا اگر متاهل شوی میزان هزینه های شما کاهش می یابد.

یک زمانی در دهه های 60 میلادی، یک نفر در آمریکا کار می کرد و بقیه خانواده از قبل آن یک نفر ارتزاق روزی می کردند. اما به دلیل مشکلات اقتصادی این سبک در آمریکا برچیده شد و اکنون همه باید کار کنند. در ایران خودمان هم چنین سبکی رواج داشت که اکنون شاهد کمرنگ تر شدن آن هستیم.

با پیش آمدن بحث ازدواج های سفید در کشورهای غربی، خیلی از مردم ترجیح می دهند تا همیشه مزدوج بمانند تا هزینه هایشان کاهش یابد. چگونه؟

فرض کن شما برای اجاره یک واحد مسکونی متوسط باید ماهیانه حدود 5 میلیون تومان هزینه کنی و حقوق دریافتی شما هم در حد وزارت کار است (حدود 5 تومان). قطعا با این شرایط برای آنکه بتوانید زنده بمانید مجبورید به دنبال یک هم اتاقی بگردید تا هزینه های مسکن بین شما نصف شود. خب چه کاری است؟ به جای آنکه با مرد هم خانه شوی، مردم می روند با جنس مخالفشان هم خانه (نوعی ازدواج) می شوند تا هم هزینه های زندگی شان کاهش پیدا کند و هم از لحاظ جنسی نیازهایشان تامین شود.

در واقع مزدوج شدن امروزه در کشورهای غربی از لحاظ اقتصادی نیز بهتر از مجرد ماندن است.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
سبک زندگی متاهلی عوض شده است. اتفاقا اگر متاهل شوی میزان هزینه های شما کاهش می یابد.

یک زمانی در دهه های 60 میلادی، یک نفر در آمریکا کار می کرد و بقیه خانواده از قبل آن یک نفر ارتزاق روزی می کردند. اما به دلیل مشکلات اقتصادی این سبک در آمریکا برچیده شد و اکنون همه باید کار کنند. در ایران خودمان هم چنین سبکی رواج داشت که اکنون شاهد کمرنگ تر شدن آن هستیم.

با پیش آمدن بحث ازدواج های سفید در کشورهای غربی، خیلی از مردم ترجیح می دهند تا همیشه مزدوج بمانند تا هزینه هایشان کاهش یابد. چگونه؟

فرض کن شما برای اجاره یک واحد مسکونی متوسط باید ماهیانه حدود 5 میلیون تومان هزینه کنی و حقوق دریافتی شما هم در حد وزارت کار است (حدود 5 تومان). قطعا با این شرایط برای آنکه بتوانید زنده بمانید مجبورید به دنبال یک هم اتاقی بگردید تا هزینه های مسکن بین شما نصف شود. خب چه کاری است؟ به جای آنکه با مرد هم خانه شوی، مردم می روند با جنس مخالفشان هم خانه (نوعی ازدواج) می شوند تا هم هزینه های زندگی شان کاهش پیدا کند و هم از لحاظ جنسی نیازهایشان تامین شود.

در واقع مزدوج شدن امروزه در کشورهای غربی از لحاظ اقتصادی نیز بهتر از مجرد ماندن است.
ایران با غرب هیچ جوره قابل مقایسه نیست
اینجا زنا چون معمولا در هزینه های زندگی مشترک خیلی مشارکت نمی کنند و همچنان خیلی دختر ها وظیفه مرد میدونن حتی کار هم بکنن آخر پس انداز می کنن مرده باید خرج زندگی در بیاره
خیلی دخترا که اصن دوست ندارن کار کنن!! من خیلی دخترای مجرد دیدم که شاغل هستن ولی همشون عقیدشون این بود که وقتی ازدواج کردن دیگ دوست ندارن کار کنن !!! یعنی طرف از مجبوری که خرج مانتو و روسری و لوازم ارایشیشو در بیاره میره سرکار فقط :ROFLMAO:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
ایران با غرب هیچ جوره قابل مقایسه نیست
اینجا زنا چون معمولا در هزینه های زندگی مشترک خیلی مشارکت نمی کنند و همچنان خیلی دختر ها وظیفه مرد میدونن حتی کار هم بکنن آخر پس انداز می کنن مرده باید خرج زندگی در بیاره
خیلی دخترا که اصن دوست ندارن کار کنن!! من خیلی دخترای مجرد دیدم که شاغل هستن ولی همشون عقیدشون این بود که وقتی ازدواج کردن دیگ دوست ندارن کار کنن !!! یعنی طرف از مجبوری که خرج مانتو و روسری و لوازم ارایشیشو در بیاره میره سرکار فقط :ROFLMAO:

به نظر من کل جهان دارند به سوی یک فرهنگ مشترک حرکت می کنند، هرچند با شدت و سرعتی متفاوت.

من کم کم دارم می بینم که دختران تحصیل کرده خصوصا از شهرهایی که بازترند مانند تهران، از این سبک زندگی بدشان نمی آید. حتی آن هایی که ازدواج هم می کنند حاضرند پول شان را خرج زندگی کنند. به هر روی من چه در ازدواج سنتی، چه در ازدواج های مدرن، هر دختری که کار داشت را دیده ام، از به اشتراک گذاشتن حقوقش با شریک جنسی و همسرش مضایقه نکرده است.

خلاصه هیچ دختری بدش نمی آید با یک مرد پولدار، تحصیل کرده، خوشتیپ ازدواج کند تا هم نیازهای مالی و هم نیازهای جنسی اش را تا آخر تامین کند. اما این مرد ایده آل که همیشه دست یافتنی نیست 😀

یک دختر خوب شاغل پیدا کن و از بچه آوردن پرهیز کن. به نظرم حتی از مبحث اقتصادی نیز کیفیت زندگی نسبت به مجردی به صرفه تر می شود. عملا تمامی هزینه ها share می شود. از هزینه مسکن گرفته تا هزینه خرید ماشین و خیلی از لوازم مصرفی دیگر.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

ی گدایی بود به اسم حسن سیاه

چند ماه گدایی می‌کرد، چند میلیون که میشد
می رفت مسافرت کیش و دوبی و ترکیه و تایلند، عشق و حال باز پولاش که تموم میشد
بر می‌گشت گدایی می‌کرد و جمع کردن پول

برای لذت بردن از زندگی و دوباره رفتن سفر و تفریح و عشق و حال .. ;)... :D

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
به جان افتک تو تهش از همان پزشکانی می شوی که به منشی شان ماهیانه 2.5 میلیون تومان حقوق می دهند
headslap.gif

نه والا
کلا یکجور سبک زندگی محافظه کارانه ست
نمی دونم شاید علتش ژن باشه

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
به نظر من کل جهان دارند به سوی یک فرهنگ مشترک حرکت می کنند، هرچند با شدت و سرعتی متفاوت.

من کم کم دارم می بینم که دختران تحصیل کرده خصوصا از شهرهایی که بازترند مانند تهران، از این سبک زندگی بدشان نمی آید. حتی آن هایی که ازدواج هم می کنند حاضرند پول شان را خرج زندگی کنند. به هر روی من چه در ازدواج سنتی، چه در ازدواج های مدرن، هر دختری که کار داشت را دیده ام، از به اشتراک گذاشتن حقوقش با شریک جنسی و همسرش مضایقه نکرده است.

خلاصه هیچ دختری بدش نمی آید با یک مرد پولدار، تحصیل کرده، خوشتیپ ازدواج کند تا هم نیازهای مالی و هم نیازهای جنسی اش را تا آخر تامین کند. اما این مرد ایده آل که همیشه دست یافتنی نیست 😀

یک دختر خوب شاغل پیدا کن و از بچه آوردن پرهیز کن. به نظرم حتی از مبحث اقتصادی نیز کیفیت زندگی نسبت به مجردی به صرفه تر می شود. عملا تمامی هزینه ها share می شود. از هزینه مسکن گرفته تا هزینه خرید ماشین و خیلی از لوازم مصرفی دیگر.
برادر این چیزایی که میگی مال ازدواج سفیده شاید D:
ازدواج رایج که میگی الان ی جیب پر پول فقط واسه عروسی و مقدماتش میخواد
دلت خوشه به مولا :D

پ.ن: اون دخترای خوب هم اگ زیاد بود به تور ما میخورد تا الان

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
هیچی تو اینستا میرن میگن بوچ بوچ . میرن خونه میگن توله سگ ـه شخم ـه سگ ـه خاکتوسگ (عین همسایه ما ) متولد 78 دارای 3 فرزند . تو کل محله هر سوپر مارکتی که میری طرف میگه به همسایه تون بگو حسابشو بیاره :unsure: من که یک متاهل موفق سراغ ندارم چه دهه 70یی چه 60یی چه 50یی آبشون قطعه. به این متاهل ها ماهی 1تومن یارانه بدن برای نیزام سینه زنی هم میکنن :unsure:

اگر چماغ و فیشار مهریه نباشه بسیاری طلاق میدادن و به زندگی فردی رو میاوردن . ازدواج هایی که مبنا جنسی داره و تو فرهنگ ایرانی زن ها مثل پرنسس بشینن خونه پای جم تی وی مردها هم 8صبح برن دنبال پول 10شب بیان خونه . 90%کارمند ها و کارگرهای مپنا.ایرانخودرو.سایپا این 3تایی که دیدم متاهل هستن و خیلی هاشون دنبال ترامادول و شربت تریاک که کمی از این سر درد و بدن درد بکاهند

کارفرما ها همیشه دنبال کارگر و کارمند متاهل هستن چون مجبور ند به هر شرایطی تن بدن . مجرد ولی زیر بارـه هر زوری نمیره

متاهل ها خیلی رو انفعال جامعه هم تاثیر دارن وعموما بابت هر اتفاقی میگن به ما چه . ما زن و بچه داریم باید بریم دنبال یک الی دو لقمه نون:unsure: از متاهل ها داغونتر جامعه روانشناسی و مشاوره و این دکون هاست که گویا از جانب حکومت بهشون دیکته شده یه چیزایی . باهم نمیسازن طرف میگه بچه بیارید شیرینی زندگی :unsure: بچه بیارید 4تا سایکوپت دیگه هم مثل خودتون تحویل بدبد به جامعه. پروسه طلاق هم خیلی سخته . توجیه شرعی میارن که تا جای ممکن طلاق نگیرن و فشل ادامه بدن- اونی هم که پولداره و قصد طلاق داره مجبوره کلی رشوه بده که پروسه طلاق ش سریعتر اتفاق بیفته چون میدونه هفته بعد سکه چنددرصد گررونتر شده

پ ن : کلا تو شعاع دید متاهل ها نباشید . همیشه در حال نالیدن و دنبال پول دستی و قرضی هستن .از این دست قرض میکنن که بدهی شون رو بدن و به طور سیال بدهکار ن

پ ن 2 : فورسوسک اگر طبیب بود بواسیر خود دوا مینمود:unsure:

Last edited:

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
کاش ماهم از این خونواده های زن گیرمون بیاذ یهو نونمون بره تو روغن😂😂
مال و اموال ِ زن ، عین آلت ِخره که اویزون شده تو درگاه خونه. میای داخل میخوره تو پیشونیت ، میری بیرون میخوره پَسِ کَله ات

زیاد رو مال زن حساب نکنید.دختر شرقی اونطوری بار نیومده که ظرفیت داشته باشه.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بالا