• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اهداء عضو | Organ Donation

نظرتان درباره ی اهداء عضو چیست؟

• Total voters
    121

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
ما تنها همین یک زندگی را داریم؛ تمام افکار و اعتقاداتمان، همه و همه تنها محدود به مغزمان است و هیچ چیزی فراتر از مغز ما و این زندگی وجود ندارد. با مرگ، قطع شدن سوخت رسانی و خاموش شدن سیستم بدن، مغز میمیرد؛ با مرگ مغزمان، هر آنچه بودیم و هرآنچه به آن می اندیشیم هم همراهمان میمیرد. در طی زمان، توسط میکروب ها و حشرات، خورده و تجزیه میشویم؛ بدنمان، مغزمان و هر آنچه بودیم، به عناصر اولیه ـشان تجزیه شده و به طبیعت بازمیگردند. هیچ موجود و جهان و چیز فراطبیعی و خارج از علمی وجود ندارد. هیچ زندگی پس از مرگی وجود ندارد. ادیان و باورهای مرتبطشان، همگی ساخته ذهن انسان ها و مردمان نادان اعصار گذشته اند.

من تنها به علم اعتقاد دارم. من به صدها میلیون سال روند فرگشت اعتقاد دارم. من در این لحظه از عمرم، با عقل سلیم خویش که به خاطر داشتن آن از فرگشت سپاسگذارم، تصمیم گرفتم که تمامی اعضای قابل پیوند دادنم، پس از مرگم به بیماران نیازمند، اهداء شده و پیوند داده شود.

شما هم میتوانید پس از مرگ زنده مانده و به زنده ماندن چند انسان دیگر کمک کنید. با اهداء عضو و کمک به زنده ماندن دیگر افراد، بزرگترین عمل انسانی را انجام داده و بهترین تفکر، یعنی اعتقاد به علم، عقل، صلح، بشریت و جهان را ترویج میکنید.

با کمک شما به زنده ماندن دیگران، به زنده ماند مغز پیشرفته "انسان" کمک میکنید. به زنده ماندن مغزها و شخصیت هایی دیگر. در لحظه مرگ، میدانید که با مرگ شما، چندین فرد دیگر زندگی مجددی یافته و عقل انسانی، این ثمره بزرگ طبیعت، زنده خواهد ماند، آنهم برای چندین نفر...

و این است جاودانگی:

اهدای عضو، اهدای زندگی - واحدپیوند،دانشگاه شهیدبهشتی

p.s.: یکی از دو گزینه آخر رو در صورتی که هم اکنون برای اهداء اعضاتون پس از مرگ ثبت نام کرده و رضایت دادید (یا به زودی قصد و نیت واقعیشو دارید)، تیک بزنید.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اینو یادم رفت تیک بزنم: "عمل نیکوییست"
---------------------------------------------------------
پ.ن: چرا کارتش نمیاد پس؟!

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
اینو یادم رفت تیک بزنم: "عمل نیکوییست"
---------------------------------------------------------
پ.ن: چرا کارتش نمیاد پس؟!

مث اینکه چند ماه طول میکشه تا برسه

باید اداره ثبت احوال اینا اطلاعاتی که وارد کردی رو تطابق بدن با واقعیت...

توی سایتشون لاگین میکنی، وضعیت کارت و تأیید اطلاعاتتو چی میزنه؟

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
مث اینکه چند ماه طول میکشه تا برسه

باید اداره ثبت احوال اینا اطلاعاتی که وارد کردی رو تطابق بدن با واقعیت...

توی سایتشون لاگین میکنی، وضعیت کارت و تأیید اطلاعاتتو چی میزنه؟

یوزر و رمزم توی ایمیلمه حفظم نیست، بزار فردا لوگین میکنم خبر میدم چی میزنه. ولی خیلی وقته فکر کنم 5 ماه هست.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
یوزر و رمزم توی ایمیلمه حفظم نیست، بزار فردا لوگین میکنم خبر میدم چی میزنه. ولی خیلی وقته فکر کنم 5 ماه هست.

اگر وضعیتش سبز یا طلایی بود، دکمه "درخواست صدور مجدد کارت" رو بزن... اگرم که قرمز بود، برو اطلاعاتتو ویرایش کن ببین کجا نادرسته...

آدرستم چک کن شاید اشتباه زدی

بهشونم زنگ بزن...

http://ehda.ir/StaticPages/ViewPages/StaticPageView.aspx?ID=70

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگر وضعیتش سبز یا طلایی بود، دکمه "درخواست صدور مجدد کارت" رو بزن... اگرم که قرمز بود، برو اطلاعاتتو ویرایش کن ببین کجا نادرسته...

آدرستم چک کن شاید اشتباه زدی

بهشونم زنگ بزن...

تماس با ما

باشه ;)
ممنون

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
جهت ریا و تبلیغ بانک پاسارگاد بوده و هیچ ارزش دیگری ندارد !

hvmxr6gh4divovr1l1lr.jpg

hvmxr6gh4divovr1l1lr.jpg

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
عمو دابوت خیلی خرتم

عمو دابوت شوما سرور مایی

عمو دابوت پابوستیم

عمو دابوت ریای قشنگت تو حلقمون

smilie_ugly_130.gif

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
من گرفتم.
کمتر از یک ماه اومد در خونمون.
کلی بحث داشتم با خانواده و مخصوصا مادرم.

مثلاً چه جور بحثایی؟

پدر و مادرتون تحصیلات دانشگاهی دارن؟

بحث حول چه چیزایی بود؟

بگید مائم آمادگی نسبی داشته باشیم :/

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
مثلاً چه جور بحثایی؟

پدر و مادرتون تحصیلات دانشگاهی دارن؟

بحث حول چه چیزایی بود؟

بگید مائم آمادگی نسبی داشته باشیم :/

بحث سر اینکه این چه کاری انجام میدی.
بحث عاطفی.
مثلا نوشته روی کارت مایلم اعضای بدنم را در زمان مرگم اهداد کنم....
اینو مادرم دید کلی از دستم ناراحت شد.
بله هم پدرم و هم مادرم تحصیلات دانشگاهی دارن.
این که میگم بحث کردن ربطی به سطح سواد و .... نداره.پدر و مادر آدم عزیزترین چیزشون بچشونه معلومه که ناراحت میشن.
البته یواش یواش واسشون طبیعی میشه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بحث سر اینکه این چه کاری انجام میدی.
بحث عاطفی.
مثلا نوشته روی کارت مایلم اعضای بدنم را در زمان مرگم اهداد کنم....
اینو مادرم دید کلی از دستم ناراحت شد.
بله هم پدرم و هم مادرم تحصیلات دانشگاهی دارن.
این که میگم بحث کردن ربطی به سطح سواد و .... نداره.پدر و مادر آدم عزیزترین چیزشون بچشونه معلومه که ناراحت میشن.
البته یواش یواش واسشون طبیعی میشه.

من که کلا به خانواده چیزی نگفتم نه بخاطر اینکه ممکنه مخالفت کنن یا ناراحت بشن به خاطر اینکه اینو یه مسئله شخصی میدونم که به خودم ارتباط داره و اصلا دلیلی نمیبینم که به کسی چیزی بگم (شاید خودخواهی هم باشه ولی تو خانواده ما طبیعیه!)

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
من که کلا به خانواده چیزی نگفتم نه بخاطر اینکه ممکنه مخالفت کنن یا ناراحت بشن به خاطر اینکه اینو یه مسئله شخصی میدونم که به خودم ارتباط داره و اصلا دلیلی نمیبینم که به کسی چیزی بگم (شاید خودخواهی هم باشه ولی تو خانواده ما طبیعیه!)

محسن جان هدف از گرفتن این کارت چیه؟
ما که قرار نیست فقط یه کارت بگیرم حتی تو خود کارت هم که ارسال میشه تو یک برگه نوشته که با خانواده خودتون هماهنگی کنید.
بر فرض مثال زد و ما مردیم( خدا نکنه دشمنام بمیرن ان شاالله :D) اگه خانوادم اطلاعی نداشته باشن صدرصد مخالفت میشه ولی الان که من اطلاع دادم و باهاشون بحث هم کردم اگه چیزی بشه حداقل به خاطر شادی روح من :lol: احتمال اهدای عضو زیاده.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
محسن جان هدف از گرفتن این کارت چیه؟
ما که قرار نیست فقط یه کارت بگیرم حتی تو خود کارت هم که ارسال میشه تو یک برگه نوشته که با خانواده خودتون هماهنگی کنید.
بر فرض مثال زد و ما مردیم( خدا نکنه دشمنام بمیرن ان شاالله :D) اگه خانوادم اطلاعی نداشته باشن صدرصد مخالفت میشه ولی الان که من اطلاع دادم و باهاشون بحث هم کردم اگه چیزی بشه حداقل به خاطر شادی روح من :lol: احتمال اهدای عضو زیاده.

هدفم اهداء هست. من کلا چیزی بهشون نمیگم در واقع با عمل انجام شده روبرو میشن وقتی کارت اومد دم در خونه (که اونموقع من خدمتم) خوشون میگیرن و میارن میزارن تو اتاقم و هیچ حرفی هم نمیزنن.
حتی اگه در جریانشون نذاشته باشم کارت رو ببینن موافقت میکنن چون خودم ثبت نام کردم و کارت رو گرفتم ;) کلا تو خونه ما اتفاقات عجیب غریب زیاد میوفته! :D

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
عمو دابوت خیلی خرتم

عمو دابوت شوما سرور مایی

عمو دابوت پابوستیم

عمو دابوت ریای قشنگت تو حلقمون

smilie_ugly_130.gif

عمو من خیلی کوچیکتم !

کارت خوب بود ، بابت ایجاد تاپیک !

----------------

البته بگم که ، تا زمانی که خانوادتون فرم پر نکنند اجازه ندارن دل و رودتون رو در بیارن ! کارت جهت اینه بگی ، ننه ، آقا ، من راضی هستم ! این لاشه ! که بالاخره می پوسه ، حداقل یه حالی به بقیه داده باشیم ! شما هم سخت نگیرید جان بچه موت شدتون !

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
البته بگم که ، تا زمانی که خانوادتون فرم پر نکنند اجازه ندارن دل و رودتون رو در بیارن ! کارت جهت اینه بگی ، ننه ، آقا ، من راضی هستم ! این لاشه ! که بالاخره می پوسه ، حداقل یه حالی به بقیه داده باشیم ! شما هم سخت نگیرید جان بچه موت شدتون !

آره رضایت اولیای دم الزامیه

به خاطر همین بهتره در یه فرصت مناسب، موضوع به خانواده گفته بشه تا یهو افتادیم سقط شدیم، شوک بهشون وارد نشه...!

shborbor

Registered User
لایک‌ها
59
مهمه که اگر کارت دارید حتما در کیف پول همراهتون و در قسمتی که به راحتی دیده بشه و در دسترس باشه قرار بدین .( حادثه خبر نمیکنه!!!)
در غیر اینصورت ممکنه در بیمارستان متوجه عضو بودن شما نشن. (فعلا دیتا بیسی وجود نداره که همه از نظر عضویت توش چک بشن و برای فراهم آوری باید از طرف خود مرحومتان!! (با کارت) یا خانوادتون باید اعلام عضویت بشه)

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
برای من نیومد و درخواست صدور مجدد دادم بازم نیومد .
العان وضعیتم طلایی هست .
میشه برم از پست خودم بگیرم؟

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
منم ثبت نام کردم. sigh.gif
حداقل مرده م به یه دردی بخوره. فقط امیدوارم تو جنگ ضربه مغزی شدم، اعضای بدنم به ساندیس خور جماعت، فاطی کماندو و علی قس هذا :)دی) نرسه.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
موافقم. ولي حتي اگر كارت هم داشته باشيد كسي نميتونه دست بزنه و رضايت والدين لازم و ضروريه .

بالا