• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اهداء عضو | Organ Donation

نظرتان درباره ی اهداء عضو چیست؟

• Total voters
    121

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
اونایی که بدم میاد منظورم فامیل و دوست و آشنا نیست که بتونم اسمشونو لیست کنم! اعضای فامیل هم که یهو همشون با هم نیازمند عضو نمیشن که بیان اعضای منو بهشون پیوند بزنن
منظورم افرادی هست که من نمیشناسمشون و اگر باهاشون آشنا بشم ازشون بدم میاد
اونوقت ممکنه یکی از اعضای من بره تو بدن همچین فردی!
مثلا من یه ادم مذهبی باشم بعد اعضای بدنم بره تو بدن یه آدم غیرمذهبی یا حتی ضد مذهبی و تو بدن منحوس و بی مقدارش کار کنه
البته که همه با هم نیازمند نمیشن شما فکر کن حتی یک نفر!
در ضمن همونطور که گفتم هرکسی مسئول اعمال خودشه بعدم مذهبی یعنی چی؟ یعنی اسممون مذهبی باشه و اعمالمون غیر مذهبی؟!
شما نگاه کن پیامبران و ائمه حتی نسبت به دشمنانشون گذشت و بخشش داشتن تازه برا هدایتشون دعا هم میکردن و کلی سختی میکشیدن فقط یکی رو هدایت کنن بعد میشه ما مذهبی باشیم و روش اونا رو قبول نداشته باشیم؟
منم گفتم اومد اون آدم بد غیر مذهبی حالا با این عمل یه تحولی توش ایجاد بشه مگه ما میتونیم بگیم همه آدمای خوب تا آخر عمرشون خوب میمونن(شیخ صنعان)یا همه آدمای بد تا آخر عمرشون بد میمونن مثل حر توی واقعه کربلا؟!!

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
روزه شک دار نمیشه گرفت
اینکه نره تو بدن کسی که ازش بدم میاد خیلی برام مهمه
وقتی کائنات داره در هر ثانیه یک کوه سیگنال منفی واسه من ارسال می کنه من نمی تونم مثل احمق ها فقط سیگنال مثبت بفرستم!

اونایی که بدم میاد منظورم فامیل و دوست و آشنا نیست که بتونم اسمشونو لیست کنم! اعضای فامیل هم که یهو همشون با هم نیازمند عضو نمیشن که بیان اعضای منو بهشون پیوند بزنن
منظورم افرادی هست که من نمیشناسمشون و اگر باهاشون آشنا بشم ازشون بدم میاد
اونوقت ممکنه یکی از اعضای من بره تو بدن همچین فردی!
مثلا من یه ادم مذهبی باشم بعد اعضای بدنم بره تو بدن یه آدم غیرمذهبی یا حتی ضد مذهبی و تو بدن منحوس و بی مقدارش کار کنه
سینا جان خیلی پستی زیبا یکی از دوستان اینجا گذاشت و چکیده و مهم این بود و بسیار هم کوبنده و زیبا بیان شده
تو حق نداری تو روزی دادن خدا مومنین و کافرین رو از هم جدا بدونی.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
البته که همه با هم نیازمند نمیشن شما فکر کن حتی یک نفر!
در ضمن همونطور که گفتم هرکسی مسئول اعمال خودشه بعدم مذهبی یعنی چی؟ یعنی اسممون مذهبی باشه و اعمالمون غیر مذهبی؟!
شما نگاه کن پیامبران و ائمه حتی نسبت به دشمنانشون گذشت و بخشش داشتن تازه برا هدایتشون دعا هم میکردن و کلی سختی میکشیدن فقط یکی رو هدایت کنن بعد میشه ما مذهبی باشیم و روش اونا رو قبول نداشته باشیم؟
منم گفتم اومد اون آدم بد غیر مذهبی حالا با این عمل یه تحولی توش ایجاد بشه مگه ما میتونیم بگیم همه آدمای خوب تا آخر عمرشون خوب میمونن(شیخ صنعان)یا همه آدمای بد تا آخر عمرشون بد میمونن مثل حر توی واقعه کربلا؟!!

شما رو به قسمتی از قران ارجاع میدم که دقیقا نمیدونم کجاشه ولی معنیش یادمه
حضرف ابراهیم مشغول دعا کردن بود که گفت خدایا همه مومنین رو روزی بده.
همون موقع ندا اومد که : خداوند روزی دهنده ی همه ی موجودات است .
قرائتی اینجوری تفسیر کرده که منظور خدا این بوده که تو حق نداری تو روزی دادن خدا مومنین و کافرین رو از هم جدا بدونی.
از حرف تا عمل فاصله بسیار است.
این جمله های انسان دوستانه و قشنگ قشنگ فقط در زبن قشنگه باید دید در عمل هم اینجوری عمل می کنید یا نه!
تو حق نداری تو روزی دادن خدا مومنین و کافرین رو از هم جدا بدونی.

مگه من خدا هستم؟؟؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
عزیز دلم بنده به هیچ وجه من الوجوه با اهدای عضو مشکل ندارم ( من الوجوهه ؟ ) . ولی حتی اگر با رضایت 100% و کامل اعضاتون رو اهدا کنید قبل از مرگتون باید حتما رضایتانمه خاناوده باشه وگرنه همینجوری با بدن کامل خاکتون میکنند و این کاغذ به هیچ دردی نمیخوره .

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
این عضوهایی که اهدا میشه
برچه اساسی اولیت بندی میکنن
که ب کی برسه لازم داره بیشتر
پولش یا مقامش یا ....

من که اهدا نمیکنم
:p

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
این عضوهایی که اهدا میشه
پولش یا مقامش یا ....

من که اهدا نمیکنم

من با این کار مخالف نیستم ولی یکی از دغدغه های اصلیم همین چیزیه که شما هم بهش اشاره کردید
با خودم فکر میکنم حالا من از روی انسانیت یه کاری میکنم ولی موقع تقسیمش که نیستم ببینم به کی میدن
آیا اقعا اون فرد محتاج تو نوبت بوده با زدو بند و پارتی بازی خودشو جلو ننداخته یا یه آدم متمول هست که با پولش میخواد همه رو بخره
مهمترین دغدغه من برای موقعی هست که تصمیم میگیرن که اعضا و به چه کسانی بدن
و متنفرم که کسی از کار من بخواد به نفع خودش سوء استفاده کنه
علل الخصوص که من اون موقع وجود ندارم و هیچ کس هم بجز دکترهای مربوطه نمیدونن که این کار بدرستی صورت گرفته یا طدوبندی در کار بوده

واسه همین هنوز مردد هستم

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
این عضوهایی که اهدا میشه
پولش یا مقامش یا ....

من که اهدا نمیکنم

خانواده هرکی رو بگن به اون میدن .

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
خانواده هرکی رو بگن به اون میدن .

نه داداش یکی از قانون هاش اینه که قبل از پیوند اصلا خانواده ها همدیگر رو نشناسن

پس خانواده نمیتونن انتخاب کنن که به کیا اهدا بشه
فقط خود دکترها میتونن تصمیم بگیرن
البته یه شرایط پزشکی هم هست که اونا هم باید همخوانی داشته باشه

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
مردم متمدن و مرده پرست از جنازه هم نمی گذرن باید اجازه گرفت

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
میشه یکی بگه چرا بعضی از پست ها که مفهوم بدی هم نداشتن پاک شدن؟!

Omidll

Registered User
لایک‌ها
14
منم حدود 5 سال پیش گرفتم. وقتی اومده در خونه مادرم کارت رو گرفته بود و دیده بود. ناراحت شده بود و نگفت بهم که همچین چیزی اومده. چند ماه بعد خودم داشتم تو کمد فضولی میکردم پیداش کردم. بعدم دیگه قضیه حل شد تموم شد رفت.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
کار خیلی قشنگی هست نمیدونم چرا بعضی ها که اینقدر به قول خودشون ایمان دارن مسلمون هستن قبول نمیکنن این بدن زیر خاک میره پس لاقل با یک کاری که هیچ فرقی به حال شما نمیکنه به چند نفر زندگی می بخشین:(

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بیش از 1 سال از درخواستم گذشته ولی هنوز کارت دستم نرسیده وقتی میرم توی سایت نوشته کارت در وضعیت طلایی میباشد (تحویل پست داده شده) ولی هیچ خبری نیست. :eek:

bax mashhad

Registered User
لایک‌ها
92
بیش از 1 سال از درخواستم گذشته ولی هنوز کارت دستم نرسیده وقتی میرم توی سایت نوشته کارت در وضعیت طلایی میباشد (تحویل پست داده شده) ولی هیچ خبری نیست. :eek:

خب داداش شايد آوردن ولي خونوادت قايمش كردن

مث مال من كه مادرم تا 3 ماه كارتو قايم كرده بود بعد كه گفتم بابا اگه يه روزي من مرگ مغزي بشم به كارت اصلا احتياجي نيست تو سيستم ثبته و كاري هم از شمابرنمياد كه با دمپايي ابري افتاد دنبالم و ...

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
نظر بندَ مساعده ولی حوصله کارت گرفتن و این چیزا را ندارم
biggrinsmiley.gif

--------
پی نوشت:
عارمانها داره از یاد کاربران میره:eek:
وقتی انتخاب چند گزینه ای فعاله باید همشون را تیک بزنید کم شهید ندادیم سر این قضیه:D

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

مث مال من كه مادرم تا 3 ماه كارتو قايم كرده بود بعد كه گفتم بابا اگه يه روزي من مرگ مغزي بشم به كارت اصلا احتياجي نيست تو سيستم ثبته و كاري هم از شمابرنمياد كه با دمپايي ابري افتاد دنبالم و ...

نه، مطمئنم اگه بیارن بهم میگن.

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53

حتی اگه کارتم داشته باشی خدای نکره کسی مرگ مغزی بکنه تا خانواده اجازه نده اهدای عضو صورت نمیگیره.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
داشتن کارت خوبه.
خودش باعث میشه سر صحبت رو بندازی.
و در موردش صحبت کنی.
ولی کارت هم موجود باشه تا اولیای دم متوفی اجازه ندن بیمارستان مسیح دانشوری هیچ کاری برای عمل پیوند نمیتونه انجام بده.

بالا