• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اهداء عضو | Organ Donation

نظرتان درباره ی اهداء عضو چیست؟

• Total voters
    121

majid85147

Registered User
لایک‌ها
21
بیش از 1 سال از درخواستم گذشته ولی هنوز کارت دستم نرسیده وقتی میرم توی سایت نوشته کارت در وضعیت طلایی میباشد (تحویل پست داده شده) ولی هیچ خبری نیست. :eek:

برای من هم همینو میزنه البته من بیشتر از یک سال هست که ثبت نام کردم ... ادرس محل کار داده بودم اینقدر نیومد من هم بیخیال شدم !!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
برای من هم همینو میزنه البته من بیشتر از یک سال هست که ثبت نام کردم ... ادرس محل کار داده بودم اینقدر نیومد من هم بیخیال شدم !!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

منم بیش از 1 ساله که درخواست کردم.
امروز بهشون ایمیل زدم ببینم جواب میدن یا نه. اگه جواب دادن بگم اگه امکانش باشه یه بار دیگه چاپ کنن و بفرستن.

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
منم بیش از 1 ساله که درخواست کردم.
امروز بهشون ایمیل زدم ببینم جواب میدن یا نه. اگه جواب دادن بگم اگه امکانش باشه یه بار دیگه چاپ کنن و بفرستن.
من یه بار e-mail زدم ، بعد از مدتی یه چیزی تو این مایه ها برام اومد که صندوق پست مورد نظر دیگه جای خالی نداره و e-mail فرستاده نشده و این حرفا !! :دی

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
مخالفم. اعضای خودمه به هیچ بشر هم نمیدم ! قبل و بعد مرگ هم -زبونم لال بعد از 300 سال- فرقی نمیکنه:p

گزینه با عقاید دینی ام سازگار نیست را انتخاب کردم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من یه بار e-mail زدم ، بعد از مدتی یه چیزی تو این مایه ها برام اومد که صندوق پست مورد نظر دیگه جای خالی نداره و e-mail فرستاده نشده و این حرفا !! :دی

ایمیل منم نرسید، جیمیل ایمیل فرستاده که نتونسته فرستش.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

لطفا امضای من رو دریابید.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
حتی اگه کارتم داشته باشی خدای نکره کسی مرگ مغزی بکنه تا خانواده اجازه نده اهدای عضو صورت نمیگیره.

فایده کارت اینه که به خانواده میگن خودش قبل مرگ راضی بوده که همین روی نظرشون تاثیر داره

ولی خانواده %@$@% باشه قبل مرگ وصیت هم بکنی راضیشون هم کنی آخرش غیرقانونی میبرن خدمت مورچه ها

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
مخالفم. اعضای خودمه به هیچ بشر هم نمیدم ! قبل و بعد مرگ هم -زبونم لال بعد از 300 سال- فرقی نمیکنه:p

گزینه با عقاید دینی ام سازگار نیست را انتخاب کردم

یاد The Walking Dead افتادم که یارو از دختر زامبی خودش محافظت میکرد به امید اینکه یه روز خوب بشه :) شما هم احتمالا به زندگی دوباره اعتقاد داری . به روح هم اعتقاد داری ؟ :D

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
یاد The Walking Dead افتادم که یارو از دختر زامبی خودش محافظت میکرد به امید اینکه یه روز خوب بشه :) شما هم احتمالا به زندگی دوباره اعتقاد داری . به روح هم اعتقاد داری ؟ :D
نه. به هیچ کدوامش اعتقاد ندارم . فقط اعضام رو دوس دارم.یه عمری به من خدمت کردن ، حالا بذارم برن تو بدن یکی که معلوم نیست چه بلایی سر اعضای خودش آورده ؟ http://f3.ptcdn.org/images/smilies2/tiredsmiley.gif[img/]

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اهدای عضو در شیلی اجباری شد

مشرق: با تصویب قانونی در مجلس شیلی، اهدای عضو در این كشور آمریكای جنوبی اجباری شد.

به گزارش اروپاپرس،بر اساس مصوبه مجلس شیلی، پزشكان از این پس برای استفاده از اعضای بدن افراد بالای 18 سال سن در این كشور پس از مرگ، نیازی به كسب اجازه قبلی آنها در زمان حیات و یا موافقت اعضای خانواده شان ندارند.

بر اساس این مصوبه، تنها در صورتی‌ یك فرد در شیلی اهداكننده عضو محسوب نمی شود كه در زمان حیات، مخالفت خود با آن را در محضر ثبت كرده و به سازمان ثبت احوال كشورش ارائه دهد.

این مصوبه در چارچوب طرح اصلاح قانون كنونی اهدای عضو در شیلی مصوب سال 2010 انجام شد.

در قانون سال 2010 از افراد خواسته شده بود هنگام گرفتن كارت شناسایی یا گواهینامه رانندگی موافقت یا مخالفت خود را با اهدای عضو از طریق درج یك گزینه اعلام كنند و تاكنون بیش از سه میلیون و 200 هزار نفر از این طریق با اهدای عضو خود مخالفت كرده اند.

با این حال، نمایندگان پیشنهاد دهنده طرح اصلاح قانون اهدای عضو در شیلی معتقد بودند كه بسیاری از این افراد بعدها نظر خود را تغییر داده یا اصلا فراموش كرده اند كه هنگام اخذ كارت با آن مخالفت كرده اند.

'ویكتور تورس' از نمایندگان حزب 'دموكرات مسیحی' شیلی و از بانیان این طرح، پس از تصویب آن در مجلس گفت: امروز، روز مهمی‌ برای تقویت اهدای عضو است. ما بسیار خوشحالیم زیرا قانونی كه قبلا داشتیم، مشكلات بسیاری را برای اهدای عضو ایجاد می‌‌كرد و موجب شده بود شاخص اهدا‌ی عضو به طور چشمگیری كاهش یابد.

یك نماینده موافق دیگر نیز اظهارداشت: این قانون كمك بزرگی‌ برای صد‌ها شیلیایی است كه امروز نیاز به پیوند عضو دارند زیرا ما از حق زندگی‌ كردن دفاع می‌‌كنیم.

قانون جدید در حالت عادی از شهریور ماه آینده به اجرا در می آید اما نمایندگان مجلس از رییس جمهوری تقاضا كرده اند هر چه زودتر این قانون را امضا كند.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole

مرگ مغزی آتش نشان فداکاری که در میان دود و آتش ماسک خود را به کودک 9 ساله بخشید

# فعالان در تبعید / 25 اردیبهشت 1392

امید عباسی آتش نشان فداکار که دیروز در جریان نجات جان یک دختر 9 ساله از میان دود و آتش، ماسک اکسیژن خود را بر روی دهان آن دختر گذاشته بود , به دلیل صدمات وارده دچار مرگ مغزی شد.

ساعت 14:17 روز سه شنبه در تهران وقوع یک مورد حریق به آتش‌نشانی اطلاع داده شد و به دنبال آن‌ آتش‌نشانان چهار ایستگاه به محل حادثه واقع در ساختمان دهم طبقه در شهرک شهید باقری اعزام شدند.

در جریان این حادثه , آتش‌نشانان برای اطفای حریق و نجات جان دختربچه 10 ساله اقدامات خود را آغاز کردند که پس از خارج کردن این دختر، از ساختمان و نجات وی از مرگ حتمی، فرمانده ایستگاه 68 آتش‌نشانی به نام «امید عباسی» به علت شدت دودزدگی و بالارفتن حرارت دچار سوختگی و آسیب‌دیدگی شدید شده بود.

آتش‌نشانان وی را به همراه یکی دیگر از همکارانش که او نیز دچار سوختگی شده بود، به بیمارستان منتقل کردند که «امید عباسی» در بخش ICU بیمارستان پیامبران پذیرش شد.

اما تلاش پزشکان به نتیجه نرسید و سرانجام ظهر روز چهارشنبه عوامل پزشکی این بیمارستان، مرگ مغزی امید عباسی را تایید کردند.

این آتش‌نشان در سال 79 به استخدام سازمان آتش‌نشانی درآمده و متاهل بود. وی همچنین دارای کارت اهدای عضو بود. طبق آخرین خبر هم‌اکنون اقدامات برای انتقال وی به بیمارستان مسیح دانشوری برای انجام فعالیت‌های مربوط به اهدای عضو در حال انجام است.

++++++++++

اعضای بدن آتش نشان فداکار اهدا می شود / تائید مرگ مغزی از سوی پزشکان
# مهر / 25 اردیبهشت 1392

اعضای بدن آتش نشان فداکار به بیماران نیازمند اهدا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از تائید مرگ مغزی آتش نشان فداکار تهرانی از سوی پزشکان و رضایت خانواده او، اعضای بدنش به بیماران نیازمند اهدا می شود.

فردا این آتش نشان به بیمارستان مسیح دانشوری انتقال داده می شود تا پس از آزمایش های لازم اعضای بدن او اهدا شود.

آتش نشان فداکار دیروز در جریان نجات جان یک دختر 9 ساله از میان دود و آتش ، ماسک اکسیژن خود را بر روی دهان آن دختر گذاشت.

dXH.jpg

# در این رابطه

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
اگه اعضای بدن منو به طرفه دیگه ای اهدا کنن بعد از دو هفته مجبور میشن بریزنش بیرون چون انقد ازشون کار کشیدم که بدرد خودم هم نمیخوره .....

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
این آتش نشانی که برای نجات یه دختربچه مرگ مغزی شده و گویا از قبل اعضاش رو هم اهدا کرده ، حالمو یه جوری کرده...

با خودم فکر میکنم اینا چه موجوداتی هستن ؟ با ما فرق دارن؟ اصلا مرگی شورانگیز تر از این میشه؟

تصاویر: آتش نشان فداکار مرد، تا دخترک نمیرد

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
این آتش نشانی که برای نجات یه دختربچه مرگ مغزی شده و گویا از قبل اعضاش رو هم اهدا کرده ، حالمو یه جوری کرده...

با خودم فکر میکنم اینا چه موجوداتی هستن ؟ با ما فرق دارن؟ اصلا مرگی شورانگیز تر از این میشه؟

تصاویر: آتش نشان فداکار مرد، تا دخترک نمیرد

طنز تلخ ماجرا اینه که تجهیزات به روز نبوده و الی مجبور نبوده ماسک اکسیژن خودشو بده به بچه ! راحت از 1 کپسول 2 نفری استفاده می کردن

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
دم آتشنشان گرم بلکه الگویی واسه بقیه باشه. البته بنده هم بودم همین کارو میکردم. باور میکنید یا نه؟
کارت اهدای عضو هم دارم. همه اعضا رو تیک زدم

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
رادیو اعلام کرد کسانی که اهداء عضو کنند از سربازی معاف میشن.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
یه چیزی می‌خوام بگم یکم بهش فکر کنید فورا نگید نه فلانو اینا

اما این آتش نشان اگه میتونسته بین خودش و اون دختر بچه یکیو انتخاب کنه باید خودش رو انتخاب میکرد!

درسته شغلش اینه باید فداکاری کنه اما بنظرم خیلی‌ خودخواه! یه دختر بچه‌رو نجات دادی اما سرنوشت بچه خودتو زن خودتو از بین بردی!

نباید توی اون لحظه به این فکر میکردی که فرزند خودت آیندش چی‌ میشه بدون پدر بدون پشتوانه؟!

نمی‌دونم قضاوت خیلی‌ سخته اینجاها ...

امیدوارم فرزندش و همسرش راحت زندگی‌ کنن

بالا