• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اهداء عضو | Organ Donation

نظرتان درباره ی اهداء عضو چیست؟

• Total voters
    121

sir.amin

Registered User
لایک‌ها
9
یه چیزی می‌خوام بگم یکم بهش فکر کنید فورا نگید نه فلانو اینا

اما این آتش نشان اگه میتونسته بین خودش و اون دختر بچه یکیو انتخاب کنه باید خودش رو انتخاب میکرد!

درسته شغلش اینه باید فداکاری کنه اما بنظرم خیلی‌ خودخواه! یه دختر بچه‌رو نجات دادی اما سرنوشت بچه خودتو زن خودتو از بین بردی!

نباید توی اون لحظه به این فکر میکردی که فرزند خودت آیندش چی‌ میشه بدون پدر بدون پشتوانه؟!

نمی‌دونم قضاوت خیلی‌ سخته اینجاها ...

امیدوارم فرزندش و همسرش راحت زندگی‌ کنن

خب شاید فکر نمیکرده خودش مرگ مغزی شه

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
یه چیزی می‌خوام بگم یکم بهش فکر کنید فورا نگید نه فلانو اینا

اما این آتش نشان اگه میتونسته بین خودش و اون دختر بچه یکیو انتخاب کنه باید خودش رو انتخاب میکرد!

درسته شغلش اینه باید فداکاری کنه اما بنظرم خیلی‌ خودخواه! یه دختر بچه‌رو نجات دادی اما سرنوشت بچه خودتو زن خودتو از بین بردی!

نباید توی اون لحظه به این فکر میکردی که فرزند خودت آیندش چی‌ میشه بدون پدر بدون پشتوانه؟!

نمی‌دونم قضاوت خیلی‌ سخته اینجاها ...

امیدوارم فرزندش و همسرش راحت زندگی‌ کنن

مطمئن باش اون موقع انقد وقت نداشته که مثل شما بشینه و فکر کنه که کدوم کار خوبه.کدوم کار بد.
چیزی که وظیفه اش بوده و سوگند خورده که انجامش بده رو انجام داده.
امیدوارم انقد به خانواده اش برسن که فقط و فقط تنها درد زن و فرزندش فقط نبودش باشه نه هزارتامشکل مالی و ...

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
مطمئن باش اون موقع انقد وقت نداشته که مثل شما بشینه و فکر کنه که کدوم کار خوبه.کدوم کار بد.
چیزی که وظیفه اش بوده و سوگند خورده که انجامش بده رو انجام داده.
امیدوارم انقد به خانواده اش برسن که فقط و فقط تنها درد زن و فرزندش فقط نبودش باشه نه هزارتامشکل مالی و ...
کاملن حق با شماست
بنده هم امیدوارم

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
به نظر من کار خوبیه از اینکه بدنت تو خاک بپوسه بهتره

Susan1

Registered User
لایک‌ها
180
منم کارت اهدای عضو گرفتم ، ولی بعید میدونم خونوادم مخصوصا مامانم اجازه بده ! :eek:
اصن حالا که من کارت دارم ، 100 سال دیگه که مرگ مغزی شدم :)D) اجازه خونوادم بازم لازمه عایا ؟ :wacko:

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
عاقا پزشکی قانونی با مرگ ترحم من مخالفت کرد!!(در حالی که کلی مدارک نشون داده بودم!! حتی کمیسیون پزشکی **** هم تایید کرده بود!) وگرنه خودا شاهده این موس پَد موس هم شاهده اهدا میکردم.......

ما که داریم میریم زیر خاک خوراک حشرات بشیم...من نمیفهمم چیرا اینطوری میکونن بامن!

اهدا عضو از افراد خودکشی و محکومین به اعدام و مرگ های مشکوک امکانپذیرـــــه؟!

دوکتور مَستر بیشن کوجایی؟!

Dr.Mass

Registered User
لایک‌ها
887
عاقا پزشکی قانونی با مرگ ترحم من مخالفت کرد!!(در حالی که کلی مدارک نشون داده بودم!! حتی کمیسیون پزشکی **** هم تایید کرده بود!) وگرنه خودا شاهده این موس پَد موس هم شاهده اهدا میکردم.......

ما که داریم میریم زیر خاک خوراک حشرات بشیم...من نمیفهمم چیرا اینطوری میکونن بامن!

اهدا عضو از افراد خودکشی و محکومین به اعدام و مرگ های مشکوک امکانپذیرـــــه؟!

دوکتور مَستر بیشن کوجایی؟!

مرگ ترحم که گفتم بیا خودم بدون نامه کارتو راه میندازم . اتونازی اصن یکی از تخصصامه . اول با میدازولام میخوابونمت . بعد چند تا آمپول هست که آماده ی تدفین میکننت. البته خانوادتو قبلش مجاب کن که کاراگاه بازی در نیارن واسه من بگن بچمون چرا تو این سن سکته قلبی کرده . چون این دارو ها یه جور PVC های ناجور پشت سر هم ایجاد میکنه که بعد 40-50 تا پشت سر هم بلخره با یه ذره خوش شانسی یه موج R میفته رو موج T و ریتم قلبت میفته رو ریتم کشنده ی Vtach و بعدش قلبت خسته میشه میری رو V-fib و سپس Agonal ( فاتحه ) . عکس های زیر هم نگاه کن به ترتیب ریتم قلبیت مشخص شده بعد تزریق :D حال کن . کجای دنیا دکتر روند پروسیجر رو اینقدر خوب برا بیمار با عکس توضیح میده ؟

اهدای عضو هم خیلی شرایط خاصی داره تو بهش فکر نکن . باید فقط مغزت از کار بیفته اونم طوری که فقط کرتکس کار نکنه اگه کل مغز از جمله ساقه ی مغز از کار بیفته قلب هم وامیسته و در عرض 2 دقیقه کل اندامات به درد سگ میخورن.
mohr-1.png

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
نمیدونی ؟! کشیده بیرون داره به مصرف شخصی میرسونه:D. مگه اسم دوست پسرت فلورین نیست ؟

Mr.line

Registered User
لایک‌ها
96
فردا ثبت نام میکنم به خانواده هم گفتم

به بقیه هم پیشنهاد می کنم ..

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
مردک مگه من همجنس بازم :lol:

بی تربیت این حرفا چیه. منظور من این بود که استخدامش کردی که کارهای شخصیت رو انجام بده:D

پ.ن: اعضای من مال خودمه. به هیشکی هم نمیدم.:p.فقط دور از جونشون به اعضای خانواده اگر لازم باشه

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
پ.ن: اعضای من مال خودمه. به هیشکی هم نمیدم.

خوب قراره ما چیکار کنیم؟

با مرگ مغزتان، شما مردید و اگر امکان استفاده از اجزای بدنتون موجود باشه، با این تصمیم، فقط انرژی و یه مقدار زیادی وقت طبیعت برای ساخت بدن شما رو به هدر دادین...

در هر صورت به کسی هم ندین، میکروب ها، باکتری ها، کرم ها، خزندگان، و جوندگان در زیر خاک اعضاتون رو میخورن و چیزی نمیمونه...!

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
خوب قراره ما چیکار کنیم؟

با مرگ مغزتان، شما مردید و اگر امکان استفاده از اجزای بدنتون موجود باشه، با این تصمیم، فقط انرژی و یه مقدار زیادی وقت طبیعت برای ساخت بدن شما رو به هدر دادین...

در هر صورت به کسی هم ندین، میکروب ها، باکتری ها، کرم ها، خزندگان، و جوندگان در زیر خاک اعضاتون رو میخورن و چیزی نمیمونه...!

برام کف بزنید:D

خب پرسیده نظرتان درباره اهدای عضو چیست ؟ من هم نظرم را گفتم دیگه

اگر به کسی هم اهدا کنم فوقش عضوم 30 سال بیشتر کار میکنه و بعدش میره زیر خاک باکتریها تجزیش میکنن.من ترجیح میدم همه اعضام کنار هم زیر خاک باشن :D

TurboIrHosting

Registered User
لایک‌ها
13
آبی: اطلاعات شما هنوز توسط سایت تائید نشده و برای چاپ فرستاده نشده است.

mahyar999

Registered User
لایک‌ها
362
سنگ کوهت در و گوهر است خاک دشتت بهتر از زر است
سلام من 9 ماه پیش عضو شدم کارتم در وضعیت سبزه ولی هنوز ارسال نشده
چه کار کنم؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
سلام من 9 ماه پیش عضو شدم کارتم در وضعیت سبزه ولی هنوز ارسال نشده
چه کار کنم؟

به نظر میاد که مشکلاتی در ارائه ی کارت فیزیکی (که در واقع کارت بانک ملی بود) دارن.

داخل سایت، یه قیمت هست کارتتون رو نمایش میده، ازش پرینت رنگی بگیرید و بزارید توی جیبتون.

ANewDayHasCome

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من هم ثبت نام کردم و امیدوارم زودتر به دستم برسه:)
راستی من تصمیم گرفتم هیچ وقت به خانوادم نگم چون همین که شما اینو میگی ناخوداگاه یه ترسی تو دل خانواده می افته!فکر میکنن قراره به زودی مثلا یه اتفاقی بی افته!:general410:
بهتره بعد از اینکه حالا یه چیزی شد اونا از این موضوع مطلع بشن و از طریق همین کارت;)

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
من هم ثبت نام کردم و امیدوارم زودتر به دستم برسه:)
راستی من تصمیم گرفتم هیچ وقت به خانوادم نگم چون همین که شما اینو میگی ناخوداگاه یه ترسی تو دل خانواده می افته!فکر میکنن قراره به زودی مثلا یه اتفاقی بی افته!:general410:
بهتره بعد از اینکه حالا یه چیزی شد اونا از این موضوع مطلع بشن و از طریق همین کارت;)

توصیه این است که به خانواده اطلاع بدین و از زبان خودتان بشنوند.

اگر اتفاقی بیفته و احیاناً مثلاً کارت از جیبتون بیفته یا مثلاً کسی کیف پولتون رو بدزده، پزشکان نخواهند دانست که شما برای اهداء عضو رضایت دارید و از خانواده ـتان درخواست رضایت نخواهند نمود.

یا مثلاً حتی اگر کارت همراهتون باشه و پزشکان ببیننش و پس از قطع امید، آماده ی اهداء عضو باشید، اگر خانواده ـتون ندونن، ممکنه فکر کنن دسیسه ای در کاره.

اگر "خودتون" به شخصه به خانواده اطلاع و توضیح ندین، احتمال اینکه خانواده در آن لحظات که داغدارند، رضایت ندهند زیاد است، چون از خواسته ی قلبی شما آگاهی ندارند.

بالا