• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اولین ریپ از قالب تفریحی.کام

moji69

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان متاسفانه متوجه شدم سایتی قالب سایت ما رو ریپ کرده و داره از اون استفاده میکنه.شنبه صبح علاوه بر پرونده ای که در مورد هک سایت در پلیس فتا دارم میرم و این موضوع رو هم به اطلاعشون میرسونم و شکایت خودم رو تنظیم میکنم فرد ریپ کننده منتظر شلاق و جریمه نقدی باشد تا عبرتی برای سایرین بشه.

اگر کسی از دوستان ایشونو میشناسه بگه تا شنبه صبح قالب رو برداره چون من صبح شنبه پروندشو از دادسرا میفرستم پلیس فتا.

moji69

Registered User
لایک‌ها
27
دوستانی که اطلاع ندارند حرف نزنند من یه پرونده چند روز پیش پلیس فتا تشکلی دادم برای سایت هک که رمز و هاست و وردپرس سایتم چند روزه دست پلیس فتاست.اگر از قانون و این چیزا چیزی نمیدونید حرفی نزنید خود پلیس گفت تا حالا چند مورد اینطوری گرفتند و مجازاتش همون جریمه نقدی تا شلاق و زندان بوده.صبح شنبه که پرونده رو پیگیری کردم متوجه میشن بعضی دوستان که در حال خنده هستند.یه تومن هزینه قالب شده و از همه مهمتر دو ماه زمان برای تهیه این قالب.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
اين ديگه تاپيك زدن داره؟ :دي
اينجوري برداشت ميشه شما ميخواي طرف رو بترسوني ... همين

• Like
Reactions: Six

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
دوستانی که اطلاع ندارند حرف نزنند من یه پرونده چند روز پیش پلیس فتا تشکلی دادم برای سایت هک که رمز و هاست و وردپرس سایتم چند روزه دست پلیس فتاست.اگر از قانون و این چیزا چیزی نمیدونید حرفی نزنید خود پلیس گفت تا حالا چند مورد اینطوری گرفتند و مجازاتش همون جریمه نقدی تا شلاق و زندان بوده.صبح شنبه که پرونده رو پیگیری کردم متوجه میشن بعضی دوستان که در حال خنده هستند.یه تومن هزینه قالب شده و از همه مهمتر دو ماه زمان برای تهیه این قالب.

طرف میره زنا میکنه شلاقش نمیزنن اونوقت قالب شما که کدای html و css اش به صورت اپن سورس قابل دریافته شلاق داره؟

فوقش جریمه میگیرن دیگه

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
داداش من ، شما از همون لحظه استارت پروژه قالبت رو زدی ، باید میدونستی که ممکنه ریپ بشه . راهی برای جلوگیری ازش نیست داداش . تنها کاری که شما میتونی بکنی اینه که روز به روز به قدرت سایتت بیافزونی تا چشم اونا از کاسه درآد !! :D
امید وارم که دیگه این فرهنگ ریپ کردن از بین بره .

موفق باشید عزیز

moji69

Registered User
لایک‌ها
27
داداش من ، شما از همون لحظه استارت پروژه قالبت رو زدی ، باید میدونستی که ممکنه ریپ بشه . راهی برای جلوگیری ازش نیست داداش . تنها کاری که شما میتونی بکنی اینه که روز به روز به قدرت سایتت بیافزونی تا چشم اونا از کاسه درآد !! :D
امید وارم که دیگه این فرهنگ ریپ کردن از بین بره .

موفق باشید عزیز
دوست عزیز راه وجود داره خیلی ها نرفتند دنبالش چون مثل بنده یه تومن هزینه قالب ندادند.ریپ کردن طبق قانون جرمه و مجازاتش توی قانون از شلاق زدن تا جریمه نقدی و زندانه.همونزور که گفتم من چند روز پیش به پرونده توی پلیس فتا تشکیل دادم در مورد هک و از این جور چیزا اطلاع دارم.یعنی شانس بد این اقا ما با پلیس فتا در ارتباطیم.این تاپیک هم زدم تا به طرف هشدار بدم تا شنبه صبح این قالبو برداره چون شنبه صبح زنگ میزن به پلیس فتا.دیگه ما اطلاع دادیم.اینم ادرس سایتی که ریپ کرده:قانون کلوب

Farzamc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزیز راه وجود داره خیلی ها نرفتند دنبالش چون مثل بنده یه تومن هزینه قالب ندادند.ریپ کردن طبق قانون جرمه و مجازاتش توی قانون از شلاق زدن تا جریمه نقدی و زندانه.همونزور که گفتم من چند روز پیش به پرونده توی پلیس فتا تشکیل دادم در مورد هک و از این جور چیزا اطلاع دارم.یعنی شانس بد این اقا ما با پلیس فتا در ارتباطیم.این تاپیک هم زدم تا به طرف هشدار بدم تا شنبه صبح این قالبو برداره چون شنبه صبح زنگ میزن به پلیس فتا.دیگه ما اطلاع دادیم.اینم ادرس سایتی که ریپ کرده:قانون کلوب

1 تومن :blink:

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
راه پیگیری داره ، شلاق و جریمه هم داره .

دنبال شکایت باش نتیجه میگیری ، به حرف این و اون گوش نده .

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
شلاق کجا بود ! پیگیری کیلو چنده دلت خوشه تو هم ! :)) من نام و آدرس فروشنده وی پی ان رو به خاطر طلبم بهشون دادم ۳ بارم پیگیری کردم هیچی به هیچی ! پلیس فتا متا سرش گرده خودت رو به زحمت ننداز ! :D اگه اینا میخواستن کسی رو واسه کپی رایت بگیرند اول تر از همه ادمین های سایتهای موزیک رو میگرفتند که حق این همه خواننده رو با انتشار آلبوم هاشون ضایع نکنند.. ;)

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

mr_samyar

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
35

درود

بنده کاملا" حرف این دوستمون رو تائید می کنم

پلیس فتا تو این زمینه هم سختگیره و برخورد میکنه من 2 هفته پیش این مورد رو داشتم اما طرف نتونسته بود کامل ریپ کنه برداشت قالب رو ، پلیس فتا تماس گرفت گفتن برداشته الان گفت اگر مجدد تکرار شد اطلاع بدید برخورد کنیم

دوست عزیز پیگیر باش 4 نفر باهاشون برخورد بشه دیگه کسی جرات ریپ کردن نداره ....

moji69

Registered User
لایک‌ها
27
شلاق کجا بود ! پیگیری کیلو چنده دلت خوشه تو هم ! :)) من نام و آدرس فروشنده وی پی ان رو به خاطر طلبم بهشون دادم ۳ بارم پیگیری کردم هیچی به هیچی ! پلیس فتا متا سرش گرده خودت رو به زحمت ننداز ! :D اگه اینا میخواستن کسی رو واسه کپی رایت بگیرند اول تر از همه ادمین های سایتهای موزیک رو میگرفتند که حق این همه خواننده رو با انتشار آلبوم هاشون ضایع نکنند.. ;)

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

دوست عزیز من این راه رو رفتم که میگم نتیجه میده همونطور که چند بار گفتم الان یه شکایت کردم برای هک سایت خود پلیس هم گفته 90 درصد میگیریمش ازشون پرسیدم از این پرونده ها داشتید گفتند اره طرف هم دستگیر کردیم.چجوری پیگیری کردی؟!!!اول از همه باید بدونی پلیس فتا بدون داشتن حکم قضایی هیچ کاری نمیتونه بکنه من برای هک رفتم حکم از بازپرس گرفتم و تشکیل پرونده دادم.کلا پرونده ای که باز میشه باید نتیجه بده به بازپرس اعلام کنند بچه بازی و از این حرفا نیست که همینطوری ولش کنند!!شما احتمالا از قانون این مسائل چیزی نمیدونید.در ضمن وی پی ان خودش غیر قانونیه چطور رفتید شکایت کردید؟!!بازپرس ازتون نپرسید چطور غیر قانونی از وی پی ان استفاده میکنید؟!!

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
بعد عزیزم میشه همه قالب ها رو ریپ کرد بعد دادگاه رو بگی خودم زدم یه تغییرات کوچیکی توش بدی بعدشم از لحاظ قانونی هیچ کاری نمی تونی بکنی بعدشم بگه از یه سایت خارجی الگو برداشتم و این یه ایده ساده هستش
در کل داداش دستت جایی بند نیست ما از اون بابایی که ریپ کرده طرفداری نمی کنیم اما روزی که قالب سفارش می دادی باید می دونستی که ریپ میشه

شما بچسب به سایتت خودتو نگران نکن استرس به خودت وارد نکن داداش متاسفانه ما این جا کد می نویسیم امت زرت میان رو سی دی رایتش میکنن پخش میکنن برا هم حالشو میبرن ما هم یه ساله دیگه اصلا سره این جریان ها کار نمی کنیم
اصلا یه وضعی

• Like
Reactions: Six

coloop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
آقا شما یه مقدار عصبانی هستی و جوش آوردی که اینجوری داری صحبت میکنی !!!
اول به کسی که قالبو ریپ زده بصورت خصوصی میگفتی که میری شکایت میکنی اون هم به احتمال زیاد عذر خواهی میکرد.
ما یه درگاه اومدیم از بانک بگیریم 1 ماه دنبالش دویدیم.تازه این چیزی بود که روندش مشخص بود.حالا که شما اگه شکایتت قبول هم بشه کم کم 2-3 ماه باید منتظر بمونی که دادگاه تشکیل بشه !
مگه بیکاری برادر من.
این حرفایی که اینجا میزنی رو بهتر بود اول به خودش میگفتی !

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
دوست عزیز من این راه رو رفتم که میگم نتیجه میده همونطور که چند بار گفتم الان یه شکایت کردم برای هک سایت خود پلیس هم گفته 90 درصد میگیریمش ازشون پرسیدم از این پرونده ها داشتید گفتند اره طرف هم دستگیر کردیم.چجوری پیگیری کردی؟!!!اول از همه باید بدونی پلیس فتا بدون داشتن حکم قضایی هیچ کاری نمیتونه بکنه من برای هک رفتم حکم از بازپرس گرفتم و تشکیل پرونده دادم.کلا پرونده ای که باز میشه باید نتیجه بده به بازپرس اعلام کنند بچه بازی و از این حرفا نیست که همینطوری ولش کنند!!شما احتمالا از قانون این مسائل چیزی نمیدونید.در ضمن وی پی ان خودش غیر قانونیه چطور رفتید شکایت کردید؟!!بازپرس ازتون نپرسید چطور غیر قانونی از وی پی ان استفاده میکنید؟!!

عزیز برادر چرا داستان میبافی ؟! من تو یک مساله کاری دیگه از اون بنده خدا طلب داشتم نمیخواست پولم رو بده مثل شما تهدیدش کردم رفتم سایتش رو به پلیس فتا معرفی کردم گفتم این داره کار غیر قانونی میکنه ! اینم آدرس اینم شماره کارت بانکیش اینم مشخصاتش اما هیچ اتفاقی نیفتاد ! 2 بارم مساله رو پیگیری کردم اصلا جوابم رو نمیدادند همش پاسکاریم میکردند به اینور اونور !

اصلا من بهت مشخصات کامل خودم + آدرس رو میدم قالبت رو هم ریپ کن بده به من تو یکی از سایتهام آپ کنم برو شکایت کن بعد ببین پلیس فتا چکارم میتونه بکنه ! خوبه ؟

پ.ن:
بعضی دوستان فکر میکنند تو لس آنجلس دارند زندگی میکنند همچین خیال بافی هایی میکنند نه برادر اینجا ایرانه ! اولین نقض حقوق کپی رایت رو دولت و صدا سیما داره تو تلویزیون دولتی میکنه احتمالا ضرغامی هم شلاق زدند ! :lol: این تاپیک رو میشه به عنوان جوک سال در نظر گرفت ! :D

در ضمن من هم با ریپ کردن موافق نیستم و کار درستی نمیدونمش اما این تهدید هایی که شما کردی همش طبل تو خالیه ! بهتره مسالمت آمیز از طرف بخوای قالب رو برداره چون با تهدید بیخودی هیچی تغییر نمیکنه !

moji69

Registered User
لایک‌ها
27
آقا شما یه مقدار عصبانی هستی و جوش آوردی که اینجوری داری صحبت میکنی !!!
اول به کسی که قالبو ریپ زده بصورت خصوصی میگفتی که میری شکایت میکنی اون هم به احتمال زیاد عذر خواهی میکرد.
ما یه درگاه اومدیم از بانک بگیریم 1 ماه دنبالش دویدیم.تازه این چیزی بود که روندش مشخص بود.حالا که شما اگه شکایتت قبول هم بشه کم کم 2-3 ماه باید منتظر بمونی که دادگاه تشکیل بشه !
مگه بیکاری برادر من.
این حرفایی که اینجا میزنی رو بهتر بود اول به خودش میگفتی !

دوست عزیز اولا اشتباه من ایجاد این تاپیک بود چون طرف فهمید و قالب رو از روی سایتش برداشت و معذرت خواهی کرد اگر بر نمی داشت تا چند میلیون میتونستم ازش خسارت بگیرم.در هر صورت من شنبه قراره زنگ بزنم برای پیگیری پرونده هک سایتم به پلیس فتا این موضوع رو هم بهشون اطلاع میدم.
ببخشید در مورد اون حرفی که زدی بیکاری متاسفانه درد جامعه ما همینه که عده ای میگن مگه بیکاری در صورتیکه اگر کسانی که قبلا سایتشون ریپ شده بود میرفتند شکایت میکردند ولو به قول شما دو سه ماه طول میکشید دیگه کسی الان جرات نمی کرد سایت بنده رو ریپ کنه حالا منم امروز شکایت نکنم و مساله رو پیگیری نکنم فردا سایت شما ریپ میشه و این روند همچنان ادامه پیدا میکنه.به نظر بنده کسی که سایتش ریپ میشه مسئوله در قبال جامعه اش که بره پیگیری کنه که هم حق خودشو بگیره هم نذاره سایت دیگری ریپ بشه.
در ضمن من در مورد هک سایتم که مثل ریپ کردن خیلی پیدا کردن طرف کار اسانی نیست الان پروندم جاهای خوبیه اصلا زنگ زدم پلیس فتا با روی خوش گفت که حتما برم شکایت کنم و پرونده رو براشون بیارم دردسرش فقط توی قسمت دادسرا و شکایته که یه روز کامل وقت میگیره بعدش دیگه پرونده رو دادی پلیس فتا اونا خودشون پیگیری میکنند و طرف رو دستگیر میکنند.پلیس برای هک کردن گفته که 90 درصد طرف رو میگیرند حالا برای ریپ کردن که تمام اطلاعات طرف روی سایت خودش است که دیگه کاری نداره.به نظر بنده کسی که سایتش ریپ کنند کاری نکنه اول به خودش خیانت کرده بعد به بقیه مردم.

moji69

Registered User
لایک‌ها
27
عزیز برادر چرا داستان میبافی ؟! من تو یک مساله کاری دیگه از اون بنده خدا طلب داشتم نمیخواست پولم رو بده مثل شما تهدیدش کردم رفتم سایتش رو به پلیس فتا معرفی کردم گفتم این داره کار غیر قانونی میکنه ! اینم آدرس اینم شماره کارت بانکیش اینم مشخصاتش اما هیچ اتفاقی نیفتاد ! 2 بارم مساله رو پیگیری کردم اصلا جوابم رو نمیدادند همش پاسکاریم میکردند به اینور اونور !

اصلا من بهت مشخصات کامل خودم + آدرس رو میدم قالبت رو هم ریپ کن بده به من تو یکی از سایتهام آپ کنم برو شکایت کن بعد ببین پلیس فتا چکارم میتونه بکنه ! خوبه ؟

پ.ن:
بعضی دوستان فکر میکنند تو لس آنجلس دارند زندگی میکنند همچین خیال بافی هایی میکنند نه برادر اینجا ایرانه ! اولین نقض حقوق کپی رایت رو دولت و صدا سیما داره تو تلویزیون دولتی میکنه احتمالا ضرغامی هم شلاق زدند ! :lol: این تاپیک رو میشه به عنوان جوک سال در نظر گرفت ! :D

در ضمن من هم با ریپ کردن موافق نیستم و کار درستی نمیدونمش اما این تهدید هایی که شما کردی همش طبل تو خالیه ! بهتره مسالمت آمیز از طرف بخوای قالب رو برداره چون با تهدید بیخودی هیچی تغییر نمیکنه !

دوست عزیز همونطور که گفتم تا شما نری دادسرا و حکم قضایی از بازپرس نگیری پلیس فتا هیچ کاری نمیتونه بکنه و هیچ اختیاری نداره احتمالا این حرف هم به شما زدند و شما چون حوصله پیگیری نداشتین دیگه دنبالشو نگرفتید در ضمن فکر کنم پرونده شما اصلا ربطی به پلیس فتا نداره!شما که میگی طلب داری ربطی به پلیس فتا نداره.سایت وی پی ان هم باید بری به فیلترینگ معرفی کنی فیلترش میکنند در صورت نیاز خودشون مسئولشو میگیرند این مربوط به پلیس فتا نمیشه!!
در ضمن چرا شما متوجه نیستید من میگم همون کارایی رو که شما میگی فقط توی لس انجلس قابل پیگیریه اینجا رفتم عملا پیگیری کردم و پلیس فتا داره روش کار میکنه بهم گفته شنبه بهشون زنگ بزنم.

coloop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
نه الان دیگه فهمیدم هدف شما از شکایت چیز دیگری است ...
شما مشکلت چیز دیگه ای هست !!!
یه نفر اومده قالبتو ریپ کرده بعدم یا ترسیده یا پشیمون شده برش داشته.حالا دیگه شما ول کن قضیه نیستی.
الان هم ناراحتی که چرا قالب رو برداشته اگه نه میتونستی بچاپیش !!!

عزیزم آدم موفق هر چقدر هم که جلوش سنگ بندازند جا خالی میده نمیذاره که زمین بخوره !
یجوری میگی انگار فقط یه قالب تو دنیا ریپ شده اونم مال شماست.من خودم طراح وبم میدونم سخته که آدم ببینه چیزی رو که زحمت براش کشیده یا براش خرج کرده رو یه نفر مفتی صاحب بشه ولی مطمئن باش قانون و زور آخرین راهه نه اولین راه !!!
من مطمئنم که شما حتی طرفت رو توجیه نکردی که کارش اشتباه بوده.یه راست اومدی سراغ قانون و شکایت و زور و ...

این یک مشکل فرهنگیه و باید من و شما فرهنگ سازی کنیم.حالا هی بیا و تاپیک رو کش بده.

واقعا متاسفم !!!

moji69

Registered User
لایک‌ها
27
نه الان دیگه فهمیدم هدف شما از شکایت چیز دیگری است ...
شما مشکلت چیز دیگه ای هست !!!
یه نفر اومده قالبتو ریپ کرده بعدم یا ترسیده یا پشیمون شده برش داشته.حالا دیگه شما ول کن قضیه نیستی.
الان هم ناراحتی که چرا قالب رو برداشته اگه نه میتونستی بچاپیش !!!

عزیزم آدم موفق هر چقدر هم که جلوش سنگ بندازند جا خالی میده نمیذاره که زمین بخوره !
یجوری میگی انگار فقط یه قالب تو دنیا ریپ شده اونم مال شماست.من خودم طراح وبم میدونم سخته که آدم ببینه چیزی رو که زحمت براش کشیده یا براش خرج کرده رو یه نفر مفتی صاحب بشه ولی مطمئن باش قانون و زور آخرین راهه نه اولین راه !!!
من مطمئنم که شما حتی طرفت رو توجیه نکردی که کارش اشتباه بوده.یه راست اومدی سراغ قانون و شکایت و زور و ...

این یک مشکل فرهنگیه و باید من و شما فرهنگ سازی کنیم.حالا هی بیا و تاپیک رو کش بده.

واقعا متاسفم !!!

دوست عزیز ببین مشکل ما اینه که یه عده بلند شدند به خودشون اجازه میدن هر کاری بکنند هر موقع که دوست داشتند قالب ریپ کنند این فضا باید درست بشه حالا من تونستم این طرف پیدا کنم این ترسش ممکنه مقطعی باشه فردا با یه دامین دیگه سایت رو بیاره بالا.خب اینطوری نمیشه.شما از بقیه مسائل هم اطلاع ندارید ایشون اصلا کارشون ریپ کردن قالبه چندین قالب رو داره ریپ میکنه و میفروشه.
اتفاقا این مسئله ریپ کردن یه مسئله ای که فقط با قانون حل میشه خیلی ها فکر می کنند قانون توی این مسئله ضعیفه و با خیال راحت هرکاری انجام بدن.تازه پلیس فتا بعد مدت ها فعال شده داره با اینا برخورد میکنه الان یه فضایی شده که همون دوستمون توی صفحه اول تاپیک به من گفت ای بابا شما وقتی قالب میزنی باید ریپ شدن قالبت رو به جون بخری!خب برای چی باید اینطور باشه؟؟دلیلش اینه که عده ای حال و حوصله پیگیری این کارا رو ندارند قالبشون ریپ شد هیچ کاری نمی کنند اتفاقا باید فرهنگ سازی بشه که وقتی کسی قالبش ریپ شد بره شکایت تا این مسئله ریپ شدن حل بشه و هر کسی جرات اینکارو نداشته باشه.

بالا