• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اولین ریپ از قالب تفریحی.کام

coloop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
والا من دیگه حرفی برای گفتن ندارم.
شما که حرف خودتو میزنی.
مطمئنم که دوستانی که این تاپیکو میخونند خودشون قاضی خوبی هستند برای اینکه تشخیص بدهند که کدوم کار درسته !؟

شما مثل اینکه زیاد فیلم نگاه میکنید و دنبال قهرمان داستان بودنید !
موفق باشید

Last edited:

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
عزیز برادر چرا داستان میبافی ؟! من تو یک مساله کاری دیگه از اون بنده خدا طلب داشتم نمیخواست پولم رو بده مثل شما تهدیدش کردم رفتم سایتش رو به پلیس فتا معرفی کردم گفتم این داره کار غیر قانونی میکنه ! اینم آدرس اینم شماره کارت بانکیش اینم مشخصاتش اما هیچ اتفاقی نیفتاد ! 2 بارم مساله رو پیگیری کردم اصلا جوابم رو نمیدادند همش پاسکاریم میکردند به اینور اونور !

اصلا من بهت مشخصات کامل خودم + آدرس رو میدم قالبت رو هم ریپ کن بده به من تو یکی از سایتهام آپ کنم برو شکایت کن بعد ببین پلیس فتا چکارم میتونه بکنه ! خوبه ؟

پ.ن:
بعضی دوستان فکر میکنند تو لس آنجلس دارند زندگی میکنند همچین خیال بافی هایی میکنند نه برادر اینجا ایرانه ! اولین نقض حقوق کپی رایت رو دولت و صدا سیما داره تو تلویزیون دولتی میکنه احتمالا ضرغامی هم شلاق زدند ! :lol: این تاپیک رو میشه به عنوان جوک سال در نظر گرفت ! :D

در ضمن من هم با ریپ کردن موافق نیستم و کار درستی نمیدونمش اما این تهدید هایی که شما کردی همش طبل تو خالیه ! بهتره مسالمت آمیز از طرف بخوای قالب رو برداره چون با تهدید بیخودی هیچی تغییر نمیکنه !

تایید میشه
فتا ایران بدرد خودشون میخوره فقط منافع خودشون رو پیگیری میکنند
بالای 100 بار یک سایت و گزارش دادم انگار نه انگار!
کی میشه این ایران کلا........ بشه!
:(

iranweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
شما مثل اینکه زیاد فیلم نگاه میکنید و دنبال قهرمان داستان بودنید !
لطفاً از اصطلاحاتی که به صورت مقطعی باب میشه استفاده نکنید
نمی دونم که چرا بعضیا از کارهای یک دیگه که خوششون نمیاد، همش همینو میگن!!

در ضمن عزیزم جناب Moji69 نتیجه کارت رو اینجا بذار ببینیم چی شد...

بالا