ضمن اینکه ایشون مطب هم در یه فروم دارناولین شغلم تو 15 سالگی بود و تعمیرات سیستم یه مغازه رو داشتم.
برنامه نویسی / کاشت گلدون / قطع کردن درخت با تبر برای روزی 2000هزار تومن که ئول نداد منم ادامه ندادم / کافینت داشتم / مدرس آموزشگاه / برنامه نویسی چندسال / صفحه آرایی کتاب و جلد کتاب / الانم طراحی و ئیاده سازی تبلیغات یه شرکتو بهم دادن.از سربرگ گرفته تا بیلبوردهای شرکت
ضمنا اینایی که نوشتم ترتیب انجام دادنشون هم رعایت شده.
دکتر خدمت به خلق الله دیگه جزو کارا نیست.وظیفست.ضمن اینکه ایشون مطب هم در یه فروم دارن
وقتی 9 یا 10 سالم بود یه جایی میرفتم مکانیکی.البته فقط تابستون ها.بعد از اون کمی رفتم پیش یکی که کاشی های مال مساجد رو رنگ میکرد.بعد از اون چند تا تابستون رو پیش عموم رفتم نجاری و کابینت سازی.یکی دو تا تابستون دیگه رو پیش یکی میرفتم قاب سازی(قاب چوبی میساخت).یکی دو تا تابستون رو پیش همینی که الان میرم سیم پیچی میکردم.یکی دو سال هم تو مغازه ی خودمون(خدمات کامپیوتری) کار میکردم.در کنارش کارهای مربوط به تعمیر اسپیکر هم انجام میدادم.یا سفارش ساخت میگرفتم.حالا هم یکی دو ساله که دوباره رفتم سمت سیم پیچی
ماشالله همه چی بلدی :دی
وقتی 9 یا 10 سالم بود یه جایی میرفتم مکانیکی.البته فقط تابستون ها.بعد از اون کمی رفتم پیش یکی که کاشی های مال مساجد رو رنگ میکرد.بعد از اون چند تا تابستون رو پیش عموم رفتم نجاری و کابینت سازی.یکی دو تا تابستون دیگه رو پیش یکی میرفتم قاب سازی(قاب چوبی میساخت).یکی دو تا تابستون رو پیش همینی که الان میرم سیم پیچی میکردم.یکی دو سال هم تو مغازه ی خودمون(خدمات کامپیوتری) کار میکردم.در کنارش کارهای مربوط به تعمیر اسپیکر هم انجام میدادم.یا سفارش ساخت میگرفتم.حالا هم یکی دو ساله که دوباره رفتم سمت سیم پیچی
بیکاری
الان خانه داری؟
10 + 2 + 1 + 4 + 2 + 2 + 2 + 2 =25
الان چند سالته؟