• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اولین شغلتون چی بوده ؟

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
منم از 13 / 14 سالگی 3 ماه تابستون میرفتم سر کار . هدفم خرید یه دوچرخه بود دوچرخه ای که سال ها آرزو ــــشو داشتم ولی وقتی پول دوچرخه رو جمع کردم آرزو ها ـــم بزرگ تر شد این بار دلم ماشین می خواست :دی
با اینکه اعتقاد دارم کار کردن عار نیست ولی تو دنیای واقعی به هیچ کس نگفتم از 13 / 14 سالگی کار کردم ! به غیر خانواده ام کسی نمیدونه !

جوشکاری + لوله کشی + سیم کشی و ... بلدم کلا همه فن حریفم :دی
آدم باید آچارفرانسه باشه تو زندگیش.
روزگار بالا پایین زیاد داره. هرچی تجربه‌ی کار رو زودتر به‌دست بیاری و کارهای مختلف انجام بدی، راحت‌تر می‌تونی رو خودت حساب کنی و گلیمت رو از آب بکشی بیرون.

اتفاقاً تو سن پایین خیلی مقاومت کاری آدم هم بالاست. الان اگه بگن بیا آجر بنداز بالای طاق، خیلی سخته برام. ولی وقتی ۱۰ ساله بودم، مثل فنر بود کمرم. آفتاب و خستگی هم حالیم نبود. الان یه ذره زیر آفتاب می‌مونم کلافه می‌شم.

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
ویزیتور کارهای گرافیکی مثل کارت ویزیت و بنر و ...
یادم نی قبلش تراکت پخش میکردم یا بعدش

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
آدم باید آچارفرانسه باشه تو زندگیش.
تقریبا هر کاری تو خونه باشه رو خودم انجام میدم ! به قول گفتنی مرد باید دست به آچار باشه :دی دو سه سال پیش دو طبقه خونه پدری رو خودم رنگ کردم با 800 هزار تومن اونم با بهترین مواد اولیه . در حالی که همون موقع دستمزد نقاش برای هر طبقه حدود 4 الی 5 میلیون بود !

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
14 سالم بود. ساعت 2 از مدرسه میومدم. کیفمو میذاشتم خونه میرفتم مغازه فروشندگی میکردم تا ساعت 8 شب
154fs232528.gif

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
کار حرفه‌ای از اول فقط فریلنسری برنامه نویسی بوده ولی کارای فنی هم تا حدودی بلدم از تعمیر لوازم خونگی تا برق و لوله کشی و سیستم جمع کردن
282.gif

به قول خارجیا lifelong learner هم هستم
42k0e8p.gif

الان دیگه کار فنی یاد گرفتن سخت نیست سرچ میکنی کلی ویدیو یوتیوب هست برای همه چی، اونایی که یاد نمیگیرن، یا نمیدونن همچین چیزی هست یا نمیخوان کار کنن

فری لنسری برنامه نویسی راضی کننده است؟

چون از دوستان و آشنایان داریم که تو تهران برای شرکت خصوصی برنامه نویسی می کردند ماهی 4 تومان!

فری لنسری تو حوزه زبان که خر حمالی محضه، البته داریم افرادی رو که پول قشنگی هم در میارن ولی تعدادشون کمه و یه جورهایی انگار شانس باید باهات یار باشه.

اگه دوست داشتی بگو. درآمدت بالای 15 تومن است از صرف کد زنی؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
کار قبلیم عکاسی بود کنارش لپ تاپ و قطعات جانبی و ... میفروختم ، کارتریج شارژ میکردم سفارش بنر و کارت ویزیت میگرفتم و ...

کار مفتی بود حیف کم سن بودم و قدر ندونستم البته فشار هم از طرف اماکن و اصناف و صاحب مغازه زیاد بود ، هنوز نوبت سربازیم نبود و بهم پروانه کسب نمیدادن از اونطرفم از اماکن هر ماه میومدن با مجوز کل سیستم رو میجویدن

+ طرف دختر نوجوون داشت همه کله گندها رو ول میکرد میومد پیش من عکس مینداخت ، خوبه خاطره ها یاد ادم میمونه

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
بستگی به مهارت و فعالیت داره
افرادی هستن که برای سایت وردپرسی با قالب آماده (هزینش نهایتا 200 هزار تومن) 3-4 تومن میگیرن راحت میتونی ماهی 5-6 تا ازین پروژه ها انجام بدی. اینجا من برای قالب اختصاصی 6 تا 15 قیمت دادم همه از دم فرار کردن
283.gif

قبلا بعضی ماها خیلی بیشتر از 15 هم میشد، الان زیاد فعال نیستم (در حد خرج ماهانه و یه کم بیشتر کار میگیرم) دارم رو یه سری پروژه‌های خارج ایران کار میکنم که یکیش بگیره فریلنسری رو کلا میزارم کنار
282.gif

البته تو سایتایی مثل پونیشا 99 درصد کارفرما‌ها یه چیزایی از اینترنت و برنامه‌نویسی شنیدن. ولی اون 1 درصد رو پیدا کنی اگر کیفیت کارت بالا باشه هم خودشون دوباره میان سراغت هم کارفرما‌های جدید معرفی میکنن

فریلنسری زبان درآمدش محدودیت داره. بیشتر از یه حدی نمیشه کار کرد. من دیگه دنبال اینجور کارا نیستم. البته از زبان هم با فروش آموزش یا SaaS میشه درآمد خوب داشت ولی ترجمه فکر نکنم

4 نوع درآمد داریم (من دنبال 4م به تمام جوانان جویای پول هم گزینه 3 و 4 رو پیشنهاد میکنم)
  1. پرداخت به ازای ساعت کاری که نمونش همین فریلنسری زبان یا کارمندی اداره هست => عیبش اینه که نمیتونی بیشتر از یه حدی درآمد داشته باشی
  2. پرداخت به ازای نتیجه که نمونش فریلنسری برنامه‌نویسی یا مربی ورزشه یا مشاور املاکه => نسبت به قبلی بهتره اگر سرعتت بالا باشه میتونی کار مثلا 8 ساعته رو 2 ساعته انجام بدی و بیشتر درآمد داشته باشی چون پرداخت به ازای نتیجه‌ست
  3. کسب درآمد با استخدام نیرو که نمونش میشه کارخانه یا شرکت داشتن => مثلا 100 تا کارمند داری بعد اینکه حقوق و بیمه رو پرداخت میکنی هر کدوم 1 میلیون سود خالص بهت میرسونن. نتیجه میشه 100 میلیون درآمد ماهانه
  4. درآمد passive یا غیر فعال مثل یوتیوب یا دوره آموزشی یا محصول دیجیتال یا بازاریابی اینترنتی => یه بار میسازی سال‌ها ازش درآمد داری

پ.ن: کمتر از ماهی 1 میلیون دلار در ماه راضی کننده نیست چون دیدم که میشه. با تعداد کارمند زیر 5 نفر ماهی 1 میلیون دلار به بالا درمیارن
997.gif

کپی رایت @s.david.s (طولانی نوشتم
kootah.gif
)
هروقت پروژه های خارج از ایران گرفت خبر بده ما هم یه گوشه کارو بگیریم البته حقوق به دلار بهمون بده
403.gif

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
اولین کاری که ازش پول در آوردم نصب کنتور و رگولاتور گاز بود.

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
حفا

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
  1. کسب درآمد با استخدام نیرو که نمونش میشه کارخانه یا شرکت داشتن => مثلا 100 تا کارمند داری بعد اینکه حقوق و بیمه رو پرداخت میکنی هر کدوم 1 میلیون سود خالص بهت میرسونن. نتیجه میشه 100 میلیون درآمد ماهانه

139409220937561266696734.jpg تا پیک نیک روشنه میخوای یه 200 تا نیرو دیگه هم بگیر بشه 300 میلیون ماهی
2 تا نیرو بگیر بعد برن ازت شکایت کنن درگیر وزارت کار و بیمه بشی بهت میگم 100 تا نیرو یعنی چی 11.gif

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اولین کار رسمی من مشاوراملاک بوده
42k0e8p.gif

91a39f494b2f5987d1df07a102635fed.jpg
کپی رایت @s.david.s (طولانی نوشتم
kootah.gif
)
متنی که خوندنش ارزش داشته باشه ، هزار برابر اینم باشه ، باید خوندش
glassesf.gif

وقت میزاریم ، 1 ساعت یک چیزی رو یادمیگیریم :
  • هم موضوعات و سوالات جدیدی به وجود میاد که باعث رشد و توسعه خودمون میشه که در حالت عادی اون سوالات به وجود نمیومد تا بخوایم پیگیرشون بشیم
  • هم به ازای اون 1 ساعت ، n ماه از عمرمون رو میتونیم بهتر زندگی بکنیم . شاید دونستن اون 1 ساعت برای ما ،با چندین سال از عمرمون برابری بکنه ! چیزی رو که شما میدونی ، من نمیدونم و وقتی خودم بهش برسم به خودم میام و میبینم " ای دل غافل ، 10 سال طول کشید تا این رو متوجه بشم "
درآمد passive یا غیر فعال مثل یوتیوب یا دوره آموزشی یا محصول دیجیتال یا بازاریابی اینترنتی => یه بار میسازی سال‌ها ازش درآمد داری
در مورد این میتونم بگم ، اگه کسی نتونه این مدلی سرمایش رو زیاد بکنه ، تحت هیچ شرایطی نمیتونه به ثروت نجومی برسه حتی اگه ماهی 1 میلیون دلار حقوق بگیره . 50 سال هم کار بکنه ، کل ثروتش 600 میلیون دلار میشه . درصورتی که اگه کسی بتونه درآمد غیر فعال داشته باشه ، ( اون کسب و کار داشتن و کار کردن بقیه و استفاده کردن از زمان و تخصص بقیه هم درآمد غیر فعالن به حساب میاد ) ، توی همون 50 سال به چندین برابر اون ثروت میتونه برسه ، حتی اگه درآمدش در شروع کار ، یک هزارم 1 میلیون دلار باشه

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
اولین کار رسمی من مشاوراملاک بوده
42k0e8p.gif

مشاهده پیوست 1233931

متنی که خوندنش ارزش داشته باشه ، هزار برابر اینم باشه ، باید خوندش
glassesf.gif

وقت میزاریم ، 1 ساعت یک چیزی رو یادمیگیریم :
  • هم موضوعات و سوالات جدیدی به وجود میاد که باعث رشد و توسعه خودمون میشه که در حالت عادی اون سوالات به وجود نمیومد تا بخوایم پیگیرشون بشیم
  • هم به ازای اون 1 ساعت ، n ماه از عمرمون رو میتونیم بهتر زندگی بکنیم . شاید دونستن اون 1 ساعت برای ما ،با چندین سال از عمرمون برابری بکنه ! چیزی رو که شما میدونی ، من نمیدونم و وقتی خودم بهش برسم به خودم میام و میبینم " ای دل غافل ، 10 سال طول کشید تا این رو متوجه بشم "

در مورد این میتونم بگم ، اگه کسی نتونه این مدلی سرمایش رو زیاد بکنه ، تحت هیچ شرایطی نمیتونه به ثروت نجومی برسه حتی اگه ماهی 1 میلیون دلار حقوق بگیره . 50 سال هم کار بکنه ، کل ثروتش 600 میلیون دلار میشه . درصورتی که اگه کسی بتونه درآمد غیر فعال داشته باشه ، ( اون کسب و کار داشتن و کار کردن بقیه و استفاده کردن از زمان و تخصص بقیه هم درآمد غیر فعالن به حساب میاد ) ، توی همون 50 سال به چندین برابر اون ثروت میتونه برسه ، حتی اگه درآمدش در شروع کار ، یک هزارم 1 میلیون دلار باشه
شغل الانت چیه ؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
کاری که زمان دانشگوه میرفتم

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729