• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اولین مسابقه انجمن فلش | Last Extend 13,12,2005

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
من شدیدا عذر میخوام ،فردا دلیل تاخیر و به طور کل کارم رو توضیح میدم!

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
منم با یه کار قدیمی شرکت میکنم چون کارم حاضر نشده و با توجه به غیر تجاری بودن کارها مجبور بودم از کارهای دیگه چشم پوشی کنم ...

این کار یک تیزر برای فیلم زیر نور ماه است که به سفارش آقای محمدی با Flash 5.0 و در حدود 5 سال پیش تهیه شد. ولی بابت برخی موارد خیلی دوستش دارم اگرچه ساده است ولی در دسته بندی تیزر کوتاه فیلم به نظر خودم حرف برای گفتن داره ...

Movie properties: 24fps, 530 x 215
Movie duration: 356 frames @ 24fps = 14.9 sec. without loading
Music properties: MP3 stream, 44khz, sterio
File size: 163k, not compressed
Player version: Flash Player 6
ActionScript version: ActionScript 1.0
.All graphics were prepared & designed in Adobe Photoshop and Corel Draw and then imported in swf format

www.barsagame.com/r3za/zirenooremah.zip

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
اول از همه بابت تاخیر عذر می خوام ، من توی این مدت زمانی که اعلام آمادگی کردم، نتاسفانه فقط تونستم بخشی از کاراکتری که مد نظرم بود رو طراحی کنم ، که نمونه هاش رو براتون میزارم،من شدیدا درگیر کارهای PersianCG هستم و به امید خدا تا شنبه ( 26 آذر ) اگر مشکل خاصی پیش نیاد کارمون رو به طور رسمی شروع میکنیم،روی این حساب روی این کار نتونستم درست وقت بزارم،با این حال از همه بچه ها عذر می خوام،امیدوارم بتونم در مراحل بعدی کار رو تکمیل کنم و ارائه بدم ، خوب قبول دارم این مسابقه از همون ابتدا با نظم و برنامه پیش نرفت و کاری هم که بدین ترتیب شروع بشه سرانجامش پیداست، از این بایت مجدد از همگی عذر می خوام،امیدوارم در مسابقات بعد جبران این کاستی ها رو ه کمک دوستان و کاربران عزز بکنیم!

موفق باشید.

مدل 1 | 2 | 3

از بابت نا همگون بودن و ناقص بودن کار بازم عذر میخوام،:blush:
این بنده خدا که می بینید هنوز اسمی نداره ! ( براش انتخاب نکردم ) وقتی به طور کامل طراحی شد ( پوست ، فرم صورت ، ... ) یک اسم براش انتخاب میکنیم ، در کل قرار بود این بنده خدا یک موزیک رو بازخوانی کنه، که فعلا کنسرتش لغو شده ! ، ...:)

خوش باشید.

...

meli

Registered User
لایک‌ها
23
چشماش خیلی بامزه شده!
(کسی نظر منو پرسید؟)

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
خوب ، من Stick این تاپیک رو بر میدارم ، از این که این مسابقه بدون برنامه پیش رفت و خوب مقصر اصلی خودم باز هم از همه دوستان عذر میخوام ، ان شاءا... در دومین مسابقه در همین رابطه جبران کمی و کاستی های اولی رو جبران میکنم. موفق و پیروز باشید.

...

بالا