فکر کنم به عنوان حافظه خارجی می خونه
نرم اقزاری هست بگید بزنیم ببینم چی می شه
در ضمن در این رام برای بنده اینجوریه ک مثلا یه برنامه اجرا می کنم و و وقتی می خوام خارج شم برنامه ازم می پرسه آیا می خواهید خارج شوید یا خیر و تایید می کنم که خارج شه از برنامه حارج می شه ولی اون پیغام ک آیا می خواهید خارج شوید یا خیر همچنان می مونه رو صفحه و بعد چند بار زدن دکمه بازگشت گوشی اون پیغام می ره از روی صفحه
و مشکل بعدی نور صفحه است بنده نور رو اصلا و ابدا روی اتوماتیک نمی زارم دارم با گوشی کار می کنم یهو صفحه نورش کم می شه ولی درصد روشنایی تغییری نمی کنه دوباره صفحه بعد چندین ثانیه روشن می شه
اين مشكل كم و زياد شدن ناگهانيه نور تاييد ميشه ...
به جز اين مشكل من گوشيمو اگه ريبوت كنم ديگه گوشيم بالا نمياد و بايد كل حافظشو پاك كنم تا بالا بياد ...
كماكان مشكله ضعف صدا در حين مكالمه وجود داره و حين مكالمه بايد داد بزنيم تا طرف مقابل صدامونو واضح بشنوه ...
يه مشكل ديگه هم كه داره وقتي اس ام اس مياد و گوشيت اگه پيشت نباشه متوجه نميشي و تا نري داخل اينباكس متوجه نميشه كه اس ام اس اومده . در حالي كه تو رام قبليش وقتي اس ام اس ميومد روي ايكونه اس ام اس مينوشت چند تا دونه اس اومده ...
در كل گوشي نصبت به رام اصليش خيلي خيلي بهتر شده و تمام مسنجر هارو بدونه كوچكترين مشكلي اجرا ميكنه . سرعتش عالي شده . زيباتر شده . ولي بازم جايه كار داره
تشكر از زحمت دوستان و جناب
nafas2000