• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

| ايجاد كنفرانس دو نفره در يك شبكه ي LAN | | خيلي فورس ماژور |

NorTh HaCkeR

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز

هدف از ايجاد تاپيك :

همان طور كه عنوان تاپيك مشخصه قصد دارم در يك شبكه ي LAN كه تمامي كلاينت ها داراي يك آي پي ثابت هستند يك كنفرانس ايجاد كنم.
نرم افزار پيشنهادي remote Access بوده . ولي متاسفانه تا الان كه اين تاپيك رو مي زنم پيدا نشده.

مشخصات سيستمها :

سيستمها داراي وب كم (دوربين ديجيتال) . هد ست و باقي مساپل هستند (يك سيستم استاندارد) .

از تمامي دوستان اهل فن و آشنا به امور شبكه تقاضا دارم اگر نرم افزار ديگري مورد نظر دارند معرفي نمايند. يا در صورتي كه نرم افزار نامبرده رو در آرشيو دارند لينك نمايند و يا به نشاني :

[email protected]

ميل نمايند.

انتظار كاربر از عملكرد :

نرم افزار قابل معرفي بايد داراي پنل هاي ايجاد كنفرانس بوده و در يك شبكه يمحلي قابليت دريافت آي پي اختصاصي و كانكت به ديگر سرويس ها باشد.

(در يك كلام امكان برقراري ارتباط تصويري و صوتي بين دو نود به صورت زنده)

ترجيحا نرم افزار هاي معرفي شده داري لينك دانلود باشد.

موضوع فوق جنبه ي خيلي خيلي فوري دارد

با تشكر ويژه از تمامي دوستان
---------------------------------------------
محمد ميرزايي

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترين برنامه netmeeting خود ويندوزه اگه ويندوز ايكس پي داري تو هلپت سرچ كن

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه دنبال يه راه حل سريع هستي بهترينش همون Netmeeting (تو قسمت Run دستور Conf رو بزن، خودش اجرا و نصب ميشه) هست، هم امكان انتقال صدا داره، هم تصوير هم فايل هم متن هم Desktop Sharing و .... اما محدوديتش اينه كه صدا و تصوير كاربرها به هم فقط به صورت يك به يك توش ارسال ميشه و براي استفاده صوتي همزمان بيشتر از دو نفر مناسب نيست.
اگه كار حرفه اي تري رو بخواهي انجام بدي از Communication Server ها بايد استفاده كني، مثل اونايي كه خود Microsoft و يا Micromedia دادن، با اينا محدوديت كاربر همزمان روي كنفرانس برداشته ميشه و يه چيزي تو مايه هاي MSN Messenger يا Yahoo Messenger بدست مياري كه مديريت كاربرها هم به صورت متمركز انجام خواهد شد و.....

vertigomaker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از NorTh HaCkeR :
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز

هدف از ايجاد تاپيك :

همان طور كه عنوان تاپيك مشخصه قصد دارم در يك شبكه ي LAN كه تمامي كلاينت ها داراي يك آي پي ثابت هستند يك كنفرانس ايجاد كنم.

اگه يك كنفرانس را به معني اين در نظر ميگيري كه چند تا آديم هم زمان به صورت 2way با هم مکالمه و صوت و تصویر داشته باشند میتونی از دستگاه های polycom استفاده کنی که جزء بهترین تولید کنندگان تجهیزات ویدئو کنفرانسینگ در جهانه که همراه هموون دستگاه نرم افزار هم وجود داره در غیر این صورت میتونی از Xchange server و یا netmeeting و یا ivisit استفاده کنی .

NorTh HaCkeR

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان

تشكر از لطفتون . مشكل حل شد.

---------------------|جاي بچه هاي قديمي پرشين تولز خالي |---------------------------

--------------------
محمد

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشكل چطوري حل شد ؟ از Netmetting استفاده كردي؟

NorTh HaCkeR

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

عزيز جان اين كه گفتم خيلي خيلي فوري بود براي بستن دهن يك سري از دارندگان سيستم تو اين LAN بود كه شكر خدا با نت ميتينگ دهنشون رو بستم.

ولي مشكل از اين حرفا بزرگتره . چون شبكه ي من داراي 162 تا نود هست و بد بختي از اينجا شروع ميشه.

با يكي از بچه ها داشتم صحبت مي كردم گفتش كه توي سي دي دوربينهاي مدار بسته يه همچين نرم افزاري هست. ولي حالا اون سي دي رو از كجا پيدا كنم . خسروان دانند.

يه چيزي تو مايعات بگرد دنبال پرتغال فروش.

---------------------
محمد

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس دنبال يه MCU ميگردي ....

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه نرم افزار دان كردم براي اين كار ولي سيستم تصويري رو پوشش نميده فقط صدا با متن ولي وقتي داري با ميكرفن صحبت ميكني يا از اسپيكر حرفهاي اونطرف رو ميشنوي cpu ميره رو صد و همينطور باقي ميمونه مصرف cpu خيلي بالاست

NorTh HaCkeR

Registered User
لایک‌ها
0
نه فرهاد جان !اون مورد نياز نيست . من تصوير هم مي خوام چون اصل موضوع هست.

علي جان از كمك شما هم ممنونم ولي نمي دونم MCU به چه معني هست و چه سري از سافت ها رو در بر ميگيره .

-------------------
محمد

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كارت با چيزي شبيه MSN Messenger راه ميفته ؟

بالا