live for what?
مدیر بازنشسته
باز هم میگویم با ایجاد قسمت انیمشین موافقیم اما زمان میبره!
در مورد موسیقی هم در حال حاظر فکر نمیکنم ایده خوبی باشه!
در مورد موسیقی هم در حال حاظر فکر نمیکنم ایده خوبی باشه!
والا قدیما هم انچنان فعالیتی نمی کردن!:lol: تو بخش سینمایی که قبل از تقسیم داشتیم هر تاپیکی که بیست چهار ساعت توش پست نمی زدین می رفت صفحه دو تو اون دوران قدیم که فقط دوتا تاپیک سریالی بود انیمیشنی هم نبود !من کاری به این حرفا ندارم! بخش سینما باید دوباره فعال شه! و این چند بخشی ها هم راه حل مناسبیه.
مطمئنم اگه بخش سینما فعال شه، دوستانی که فعالیت شون رو تو این بخش کم کرده بودن، دوباره برمیگردن.
ايكاش قبل اقدام به چند قسمت كردن انجمن يك نظرسنجي مي كرديد تا نظر همه ي بچه ها رو بدونيد و بعد اقدام مي كرديد . همانطور كه الان هم شاهد هستيد مخالف اين امر كم نيست .............
فقط اميدوارم كه قضيه اضافه كردن بخش ها عين قضيه جلو نكشيدن ساعت نباشه كه بعد از گذشت يك سال از كارشون پشيمون شده اند و دوباره مي خواهند قانوني وضع كنند كه ساعت ها جلو كشيده شود ......
استاد عزيز
اين بخش هم در دست آماده سازي است . من و علي جان به خاطر علاقه بچه هاي فروم به اين بخش ، تصميم داريم چنين كاري را انجام دهيم . البته چون آماده سازي مقدمات ايجاد هر انجمن كمي كار مي برد دوستان از جزئيات آن مطلع نمي شوند .
به زودي چنين بخشي هم خواهيم داشت .
ممنون از توجه شما
اما طی صحبتهایی که کردیم قرار شد بعد از اینکه بچه های انیمشین دلایل محکم برای اینکه انیمشین پتانسیل بخش شدن را دارد . به ما بدهند
برای ایجاد بخش جدا انیمشین هم اقدام کنیم!
شما شک نکنید که این تغییرات صرفآ نظرات شخصی من و یا بهروز عزیز نبوده!![]()
ضمن اینکه تعداد زیادی از این مخالفتها دلیل نداره همانطور که شاهد هستید!!!!
بسیاری از نگرانی ها و مخالفت ها به خاطر قانون ساده زندگی هست (انسانها در مقابل تغیرات واکنش منفی نشون میدن) گذشت زمان این مشکل رو حل میکند!
جناب liveforwhat
جمع بستن مناسب شما نیست . شکی نیست که شما علاوه بر نظرخود نظر مدیران دیگر را جویا شدید و درخواست دادید . مخالفت من درست چیده نشدن پازل است . تئاتر اینجا کار خرابی می کنه .اگر شما و بهروز عزیز با حوصله این کار را می کردید می دانستید که تئاتر از وقتی که من اومدم یه پست هم نداشته همون اول این بخش رو ایجا نمی کردید . دلیل من این است که اگر نظر دیگران (منظور کاربران فعال اینجا) رو می پرسیدید می رسیدید به انیمیشن نه تئاتر . در موسیقی هم باید عرض کنم شما دلیل نیاوردید چرا من دلیل آوردم به شما منتظر نظر شما و بهروز جان هم هستم تا ببینم چرا جداسازی نباید صورت گیرد .
در مورد واکنش منفی هم با شما مخالفم چون گارد گرفتن انسان برای دفاع از زندگی خود است شما اگر نظر دیگران رو پرسیده بودید این مسئله به وجود نمی آمد .
به هر حال صلاح ملک خویش خسروان داند و بس . هر کاری دوست دارند می تونن انجام بدن :hmm:
شما شک نکنید که این تغییرات صرفآ نظرات شخصی من و یا بهروز عزیز نبوده!
ضمن اینکه تعداد زیادی از این مخالفتها دلیل نداره همانطور که شاهد هستید!!!!
بسیاری از نگرانی ها و مخالفت ها به خاطر قانون ساده زندگی هست (انسانها در مقابل تغیرات واکنش منفی نشون میدن) گذشت زمان این مشکل رو حل میکند!
مطلب آخر اضافه شدن بخش انیمشین که امیدوارم به زودی انجام بشه نسبت بسیاری از مخالفین را تبدیل به موافق میکند!
و هنوز هم میتونم در این زمینه صحبت کنم اما به همینجا بسنده میکنم!
امیدوارم دوستان به رونق گرفتن روز افزونی تالار هنرهای نمایشی مثل همیشه کمک کنند!
به هر حال صلاح ملک خویش خسروان داند و بس . هر کاری دوست دارند می تونن انجام بدن :hmm:
تا اونجايي كه من مي دونم همه ي دوستان چه مخالف و چه موافق همه اگر نظري هم دارند براي هر چه بهتر شدن اين انجمن هست
يک سؤال، ميگم امکانش هست که تاپيک معرفي انيميشن هاي قديمي و جديد دنيا رو فعلا استيکيش کنيد تا وقتي که براي خودش داراي يک بخش ويژه بشه؟![]()
والا اول می خواستم بگم مخالفم ولی دیدم که همه موافقن منم
موافق شدم رو حرف استاتید که نمی شه حرف زد. فقط اون مدلی
احساس صمیمیت بیشتری بود همین
دوست عزيزم بهتره كه انسان براي هر نظرش چه مخالف و چه موافق دليلي محكم و قابل بحث داشته باشه . اينكه بگيد نظرم مخالف بود ولي چون ديدم همه موافقن منم پس موافقم نمي تونه دليل منطقي براي تغيير نظر باشه