• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايجاد چند بخش جديد - موافق يا مخالف -

آیا موافق تغییرات انجام شده در بخش سینما هستید

• موافقم

Votes: 7 63.6%
  • مخالفم

Votes: 4 36.4%

• Total voters
    11
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
باز هم میگویم با ایجاد قسمت انیمشین موافقیم اما زمان میبره!
در مورد موسیقی هم در حال حاظر فکر نمیکنم ایده خوبی باشه!

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
من هم موافقم هرچند ما تو همه بخش ها الافيم:D
انيميشن هم جدا باز بشه خوبه
سريال هم جداشد خوب شد

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
من کاری به این حرفا ندارم! بخش سینما باید دوباره فعال شه! و این چند بخشی ها هم راه حل مناسبیه.
مطمئنم اگه بخش سینما فعال شه، دوستانی که فعالیت شون رو تو این بخش کم کرده بودن، دوباره برمیگردن.
والا قدیما هم انچنان فعالیتی نمی کردن!:lol: تو بخش سینمایی که قبل از تقسیم داشتیم هر تاپیکی که بیست چهار ساعت توش پست نمی زدین می رفت صفحه دو تو اون دوران قدیم که فقط دوتا تاپیک سریالی بود انیمیشنی هم نبود !:( یه هفته هم تو یه تاپیک پست نمی زدن کارش به صفحه دو نمی کشید!;)
کاهش فعالیتی که گفتم ممکنه نصیب بقیه بقشا هم بشه!
مثلا شینوبی و لرد سیاه خواهر لینخو(فریدا خانم!) و پرشیانا و ین ین وساحلو ...از هوادارای سریالا بودن که باعث ترقی انیمیشنا شدن!;)
در ضمن حالا که جداش کردین!پس انیمیشن ها رو جدا کنید!;)

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
ايكاش قبل اقدام به چند قسمت كردن انجمن يك نظرسنجي مي كرديد تا نظر همه ي بچه ها رو بدونيد و بعد اقدام مي كرديد . همانطور كه الان هم شاهد هستيد مخالف اين امر كم نيست .............

فقط اميدوارم كه قضيه اضافه كردن بخش ها عين قضيه جلو نكشيدن ساعت نباشه كه بعد از گذشت يك سال از كارشون پشيمون شده اند و دوباره مي خواهند قانوني وضع كنند كه ساعت ها جلو كشيده شود ......

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ايكاش قبل اقدام به چند قسمت كردن انجمن يك نظرسنجي مي كرديد تا نظر همه ي بچه ها رو بدونيد و بعد اقدام مي كرديد . همانطور كه الان هم شاهد هستيد مخالف اين امر كم نيست .............

فقط اميدوارم كه قضيه اضافه كردن بخش ها عين قضيه جلو نكشيدن ساعت نباشه كه بعد از گذشت يك سال از كارشون پشيمون شده اند و دوباره مي خواهند قانوني وضع كنند كه ساعت ها جلو كشيده شود ......

شما شک نکنید که این تغییرات صرفآ نظرات شخصی من و یا بهروز عزیز نبوده! ;)
ضمن اینکه تعداد زیادی از این مخالفتها دلیل نداره همانطور که شاهد هستید!!!!
بسیاری از نگرانی ها و مخالفت ها به خاطر قانون ساده زندگی هست (انسانها در مقابل تغیرات واکنش منفی نشون میدن) گذشت زمان این مشکل رو حل میکند!
مطلب آخر اضافه شدن بخش انیمشین که امیدوارم به زودی انجام بشه نسبت بسیاری از مخالفین را تبدیل به موافق میکند!
و هنوز هم میتونم در این زمینه صحبت کنم اما به همینجا بسنده میکنم!
امیدوارم دوستان به رونق گرفتن روز افزونی تالار هنرهای نمایشی مثل همیشه کمک کنند!

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
بنظر میاد تغییر مثبتی باشه.

بخش شدن،تئاتر تنها راه برای را افتادن ان است.
چون اگر تاپیکی هم در این ضمینه زده میشد با توجه به کم بودن فعلی ،
علاقه مندان خیلی زود تاپیک یه صفحه های دوم سوم می رفت و فرصت رشد پیدا نمیکرد.
با شرایط جدید میشه امید داشت این بخش پس از مدتی فعال بشه.

استاد عزيز

اين بخش هم در دست آماده سازي است . من و علي جان به خاطر علاقه بچه هاي فروم به اين بخش ، تصميم داريم چنين كاري را انجام دهيم . البته چون آماده سازي مقدمات ايجاد هر انجمن كمي كار مي برد دوستان از جزئيات آن مطلع نمي شوند .

به زودي چنين بخشي هم خواهيم داشت .

ممنون از توجه شما

اینم که خیلی عالی است دستتان درد نکنه.

اما طی صحبتهایی که کردیم قرار شد بعد از اینکه بچه های انیمشین دلایل محکم برای اینکه انیمشین پتانسیل بخش شدن را دارد . به ما بدهند
برای ایجاد بخش جدا انیمشین هم اقدام کنیم!

خوب اگر تئاتر در نظر بگیریم بخش شدن انیمیشن احتیاج به دلیل نداره:) .

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
شما شک نکنید که این تغییرات صرفآ نظرات شخصی من و یا بهروز عزیز نبوده! ;)
بسیاری از نگرانی ها و مخالفت ها به خاطر قانون ساده زندگی هست (انسانها در مقابل تغیرات واکنش منفی نشون میدن) گذشت زمان این مشکل رو حل میکند!

جناب liveforwhat

جمع بستن مناسب شما نیست . شکی نیست که شما علاوه بر نظرخود نظر مدیران دیگر را جویا شدید و درخواست دادید . مخالفت من درست چیده نشدن پازل است . تئاتر اینجا کار خرابی می کنه .اگر شما و بهروز عزیز با حوصله این کار را می کردید می دانستید که تئاتر از وقتی که من اومدم یه پست هم نداشته همون اول این بخش رو ایجا نمی کردید . دلیل من این است که اگر نظر دیگران (منظور کاربران فعال اینجا) رو می پرسیدید می رسیدید به انیمیشن نه تئاتر . در موسیقی هم باید عرض کنم شما دلیل نیاوردید چرا من دلیل آوردم به شما منتظر نظر شما و بهروز جان هم هستم تا ببینم چرا جداسازی نباید صورت گیرد .

در مورد واکنش منفی هم با شما مخالفم چون گارد گرفتن انسان برای دفاع از زندگی خود است شما اگر نظر دیگران رو پرسیده بودید این مسئله به وجود نمی آمد .

به هر حال صلاح ملک خویش خسروان داند و بس . هر کاری دوست دارند می تونن انجام بدن :hmm:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
جناب liveforwhat

جمع بستن مناسب شما نیست . شکی نیست که شما علاوه بر نظرخود نظر مدیران دیگر را جویا شدید و درخواست دادید . مخالفت من درست چیده نشدن پازل است . تئاتر اینجا کار خرابی می کنه .اگر شما و بهروز عزیز با حوصله این کار را می کردید می دانستید که تئاتر از وقتی که من اومدم یه پست هم نداشته همون اول این بخش رو ایجا نمی کردید . دلیل من این است که اگر نظر دیگران (منظور کاربران فعال اینجا) رو می پرسیدید می رسیدید به انیمیشن نه تئاتر . در موسیقی هم باید عرض کنم شما دلیل نیاوردید چرا من دلیل آوردم به شما منتظر نظر شما و بهروز جان هم هستم تا ببینم چرا جداسازی نباید صورت گیرد .

در مورد واکنش منفی هم با شما مخالفم چون گارد گرفتن انسان برای دفاع از زندگی خود است شما اگر نظر دیگران رو پرسیده بودید این مسئله به وجود نمی آمد .

به هر حال صلاح ملک خویش خسروان داند و بس . هر کاری دوست دارند می تونن انجام بدن :hmm:

تنها چیزی که میتونم بگم تاسف بسیار است!
نه به خاطر پست شما!
به خاطر پست خودم که آنقدر بد بود که این تفکر در یکی از بهترین کاربران بخش ایجا کرده است!
دوستان عزیز!
این بخش با نظر و پیشنهاد چند تن از کاربران فعال همین بخش به شکل امروزی تغییر پیدا کرد
چند بار گفتم و اگر لازم باشد ۱۰۰۰ بار دیگه هم میگم که پی گیر جدا کردن بخش انیمشین هستیم!
جدا شدن بخش تياتر دقیقآ به همین دلیلی بود که دوستان خوب من جناب zirnevis و lord cyah فرمودند
بی توجهی به تئاتر باعث شد ما آن بخش را ایجاد کنیم تا کمی توجه بیشتری به این مقوله بسیار مهم شود!
دوستان عزیز اگر تعدادی از مخالفین دلیل ندارند قصد توهین به کسانی چون zirnevis و BRADER SHIAN نداشتم!
منظور من چیزه دیگری بود!
این دوستان با دلیل مخالفت کردند و نظرشان هم به روی چشم ما! لحاظ میکنیم!
اما از مخالفین کسان دیگری دلیلی نیاوردند!
در مورد مخالفتم با جدا شدن موسیقی هم در مکان مناسب بحث میکنیم!
مانند همین اتفاق که با تصمیم شخص من نبود آن هم به تصمیم شخص من نخواهد بود!
اگر اکثریت موافقت کنند مسلمآ موسیقی هم جدا خواهد داشت!

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
شما شک نکنید که این تغییرات صرفآ نظرات شخصی من و یا بهروز عزیز نبوده!
مطلب آخر اضافه شدن بخش انیمشین که امیدوارم به زودی انجام بشه نسبت بسیاری از مخالفین را تبدیل به موافق میکند!
و هنوز هم میتونم در این زمینه صحبت کنم اما به همینجا بسنده میکنم!
امیدوارم دوستان به رونق گرفتن روز افزونی تالار هنرهای نمایشی مثل همیشه کمک کنند!

در مورد اينكه گفتيد تعداد زيادي از مخالفت ها دليل نداره بايد بگم كه خيلي ها نظرشون با نظر من و ديگر دوستان يكي هست . لزومي نداره كه همه بيايند و در حالي كه علت مخالفتشون قبلا توسط كس ديگه اي بيان شده اون رو بيان كنند . در ضمن مگه همه ي كساني كه موافق بودند اومدند و نظر دادند ؟؟

در مورد اينكه گفتيد بسياري از مخالفت ها به خاطر قانون ساده زندگيست حداقل براي من اين حرف شما مفهومي نداره . تا اونجايي كه من مي دونم همه ي دوستان چه مخالف و چه موافق همه اگر نظري هم دارند براي هر چه بهتر شدن اين انجمن هست نه قانون ساده زندگي ..........

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

خسروان هر بخش کاربران آن هستند

تا اونجايي كه من مي دونم همه ي دوستان چه مخالف و چه موافق همه اگر نظري هم دارند براي هر چه بهتر شدن اين انجمن هست

شک ندارم همینطور است!
فعالیت ما هم جز به همین دلیل نیست!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
خوب جمع نظرات ما مخالفان!یکی بخش انیمیشن بود که حل شد!:happy:
دوم خلوت شدن قسمت ها با توجه به اینکه یوزرها معمولا تو قسمتهای مختلف پست میزنن!;) 3در مورد تئاتر خوب خیلیایجاد یه بخش براش فکر بدی نیست!
4. بخش سینما بینهایت موفق بود پس تغییر چرا!;)

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام به همه دوستان عزیز

م الان تمام این پست ها را خواندم . باید اعتراف کنم که باید یکبار دیگه بخوانم و یادداشت بردارم برای درک نقطه نظرات همه دوستان خوبم .

فکر نمی کردم این همه بچه های اکتیو داشته باشیم در انجمن .

از استاد زیرنویس عزیزم تشکر می کنم . از برادر شیان عزیزم . از بانو پرشیانا / رادیو هد و تمام دیگر بزرگواران

من تک تک نظرات شما را یادداشت می کنم ( همیشه ) مطمئن باشید این انجمن متعلق به همه ما است و این فروم بدون حضور ما ؛ رنگی از واقعیت نمی گیرد .

خیلی دوست دارم همه نظرات را بدانم

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
والا اول می خواستم بگم مخالفم ولی دیدم که همه موافقن منم

موافق شدم رو حرف استاتید که نمی شه حرف زد. فقط اون مدلی

احساس صمیمیت بیشتری بود همین
129fs3701414.gif

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
والا اول می خواستم بگم مخالفم ولی دیدم که همه موافقن منم

موافق شدم رو حرف استاتید که نمی شه حرف زد. فقط اون مدلی

احساس صمیمیت بیشتری بود همین

دوست عزيزم بهتره كه انسان براي هر نظرش چه مخالف و چه موافق دليلي محكم و قابل بحث داشته باشه . اينكه بگيد نظرم مخالف بود ولي چون ديدم همه موافقن منم پس موافقم نمي تونه دليل منطقي براي تغيير نظر باشه

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
در هر صورت بنده شخصا مخالف صرف ايجاد بخش هاي جديد نبوده و نيستم و بيشتر تاكيدم اين بود كه بهتر بود مديران عزيز و گل انجمن قبل از شروع به زدن بخش ها و انتقال تاپيك ها نظر همه ي بچه ها رو در يك تاپيك مي خواستند و بعد با تكيه بر نظر اكثريت و با يك جمع بندي كلي از نظرات دوستان و همراهان هميشگي فرهنگ و هنر اقدام به ايجاد بخش هاي جديد مي كردند .

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيزم بهتره كه انسان براي هر نظرش چه مخالف و چه موافق دليلي محكم و قابل بحث داشته باشه . اينكه بگيد نظرم مخالف بود ولي چون ديدم همه موافقن منم پس موافقم نمي تونه دليل منطقي براي تغيير نظر باشه

چرا دعوا داری؟

گفتم اونجا صمیمیت بیشتر بود یعنی اگه میومدی تاپیک ایکس تاپیک ایگرگ رو می دیی یه سر اونجا هم میزدیم

و پست میدادیم و مشتری میشدیم همین.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب نظر منو هم که همه دوستان ميدونن:p. منم رأی موافق دادم چرا که در حال حاضر به دليل زياد بودن تعداد تاپيک ها، پيدا کردن يه تاپيک بخصوص بسيار سخت و وقت گير هست/بود و ايجاد يه دسته بندی و نظم و ترتيب دادن به اين تاپيک ها لازم!:rolleyes:

در ضمن از برادر بهروز و برادر علی هم بابت sticky کردن تاپيک انيميشن خيلی خيلی تشکر ميکنم.:happy:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا