• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايده هاي قشنگ بدين براي راه اندازي سايت، كه بتوان درآمد كسب كرد؟

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
عزیز ، زود قضاوت نکن !
ما همه اینجا هستیم تا با کمک هم موفق بشیم !
الان ایده سایت های اشتراکی ایده خوبی ها ! مثلا یک سایت اشتراکی برا آشپزی !
هم نمونش نیست و هم خیلی خوب میگیره !
مثلا بخش بندی های خوبی داشته باشه ! (آسیا ، آفریقا ، اروپا ... )

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
عزیز ، زود قضاوت نکن !
ما همه اینجا هستیم تا با کمک هم موفق بشیم !
الان ایده سایت های اشتراکی ایده خوبی ها ! مثلا یک سایت اشتراکی برا آشپزی !
هم نمونش نیست و هم خیلی خوب میگیره !
مثلا بخش بندی های خوبی داشته باشه ! (آسیا ، آفریقا ، اروپا ... )
ضمنا اسکریپتش هم هست !
منظورم مثل اسکریپت سایت دیگ هست !

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اي كاش يك بخش اينجا باز مي شد كه نياز هاي برنامه نويسي بچه ها تامين مي شد
مثلا يكي asp بلده سوال درباره php‌داره بزاره تو بخش مربوطه و كاربراني كه بلدن نيازش رو بر طرف كنن و بلعكس ...

كلي برنامه نويس و اهل فن تو اين انجمن هست اما اگر ما يك كد خيلي ساده بخواهيم و زبانش رو بلد نباشيم امروز هر چي سوال كنيم هيچ كس كمك نميكنه و بايد بريم چقدر پول بديم برنامه نويس تو بيرون انجام بده ...

اي كاش مشاركت ها ي فني بيشتز مي شد
شما تو بخش برنامه نویسی وب , سوال کردی جواب نگرفتی ؟؟!!

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمنا اسکریپتش هم هست !
منظورم مثل اسکریپت سایت دیگ هست !

چقدر ميشه به اين اسكريپت ها اطمينان كرد؟
منظورم اينه كه پس فردا كه سايت گرفت يكي نياد بهش نفوذ كنه و ....:(

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البرز فلاح دارنده یکی از برترین وبلاگ های (وبسایت های) استرالیاست. او توانسته است درآمدی معادل 30000 دلار در ماه از راه تبلیغات در وبلاگ اش با آدرس www.CarAdvice.com.au کسب کند و این همه میسر نشده است مگر به لطف بازدیدکنندگان وبلاگش؛ بازدیدگنندگانی، همه علاقه مند به اتومبیل. دو سال پیش ( ماه June سال 2006)، البرز شروع به وبلاگ نویسی کرد. آن زمان او در سه وبلاگ می نوشت،به دلیل ساده نداشتن ایده خاصی برای نوشتن. اما با زیاد شدن بازدیدها از وبلاگ اش در مورد اتومبیل؛ او فعالیتش را متمرکز بر آن کرد. ... آخرین برآورد ارزش وبسایت او 5 میلیون دلار بوده است ... و این ها در حالی به دست آمده است که البرز همچنان به صورت تمام وقت شغل دیگری نیز داشته است.... البرز هنگامی شغل تمام وقت خود رها کرد که قسمت هایی از وبلاگ اش را به چند سرمایه گذار فروخت. اکنون وبلاگ او تجارتی است که 100 در صد توان او را می طلبد. ( لینک حاوی فایل پی دی اف و ام پی 3 مصاحبه با البرز فلاح است)

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
اقا اگر سرمایه داری در حد 500 تومان با من تماس بگیر برای زدن یه سایت اشتراکی تضمین بازدید سایتشم با من و 100 البته درامد 100 در 100 بعد یه مدت و برای همیشه

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
اونو که گفتم بازدید رو تضمینی میارم از سایت خودم می ریزم توش چون نصف پول رو خودم می دم برای کار من بیشتر از 1 میلیون لازمه اما فعلا این همه بودجه ندارم واسه همین دنبال شریک هستم

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
البرز فلاح دارنده یکی از برترین وبلاگ های (وبسایت های) استرالیاست. او توانسته است درآمدی معادل 30000 دلار در ماه از راه تبلیغات در وبلاگ اش با آدرس www.CarAdvice.com.au کسب کند و این همه میسر نشده است مگر به لطف بازدیدکنندگان وبلاگش؛ بازدیدگنندگانی، همه علاقه مند به اتومبیل. دو سال پیش ( ماه June سال 2006)، البرز شروع به وبلاگ نویسی کرد. آن زمان او در سه وبلاگ می نوشت،به دلیل ساده نداشتن ایده خاصی برای نوشتن. اما با زیاد شدن بازدیدها از وبلاگ اش در مورد اتومبیل؛ او فعالیتش را متمرکز بر آن کرد. ... آخرین برآورد ارزش وبسایت او 5 میلیون دلار بوده است ... و این ها در حالی به دست آمده است که البرز همچنان به صورت تمام وقت شغل دیگری نیز داشته است.... البرز هنگامی شغل تمام وقت خود رها کرد که قسمت هایی از وبلاگ اش را به چند سرمایه گذار فروخت. اکنون وبلاگ او تجارتی است که 100 در صد توان او را می طلبد. ( لینک حاوی فایل پی دی اف و ام پی 3 مصاحبه با البرز فلاح است)
به زودي بنده ركورد ايشون رو ميزنم اون هم تو ايران !

mostafa.kalhor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا اگر سرمایه داری در حد 500 تومان با من تماس بگیر برای زدن یه سایت اشتراکی تضمین بازدید سایتشم با من و 100 البته درامد 100 در 100 بعد یه مدت و برای همیشه

سلام
ایده شما برای سایت زدن چی هست؟
اگه مفید و عملی باشه من حاضرم پول بدم

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
بالا