• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اينترنت پر سرعت ميخوام براي خونه ! كمك كنيد .

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
نقشه اومد ! ولي من يه كم بيرون نقشه هستم !!! بابا عجب بد بختي داريم !!!!!!!! من اينترنت پر سرعت ميخوام بايد خونمون رو عوض كنم ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

از بين اين همه شركت با سيم و بي سيم ... فقط يه جا نوشته بود شركت " عصر دانش افزار " تو منطقه ما Adsl ميده ! اونم كه تو سايتش هيچ صحبتي از DSL نيست ! چه غلطي بكنم ؟!

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
نقشه اومد ! ولي من يه كم بيرون نقشه هستم !!! بابا عجب بد بختي داريم !!!!!!!! من اينترنت پر سرعت ميخوام بايد خونمون رو عوض كنم ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

از بين اين همه شركت با سيم و بي سيم ... فقط يه جا نوشته بود شركت " عصر دانش افزار " تو منطقه ما Adsl ميده ! اونم كه تو سايتش هيچ صحبتي از DSL نيست ! چه غلطي بكنم ؟!
عصر دانش افزار با ندا رایانه مشترکا سرویس Adsl ارائه میدن، بهترین راه اینه که تا 2شنبه که شرکتها باز میشن صبر کنی و بعدش یه زنگ به ندا رایانه بزنی .... !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
يعني ADSL ندا رايانه ... همون عصر دانش افزار ه ؟!؟ خب من تو اون اطلاعيه ديدم كه منطقه ما رو عصر دانش افزار ساپورت ميكنه ! اميدوارم مشكلي نباشه !

حق با شماست ! بايد صبر كنم تا 1 شنبه !

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
يعني ADSL ندا رايانه ... همون عصر دانش افزار ه ؟!؟ خب من تو اون اطلاعيه ديدم كه منطقه ما رو عصر دانش افزار ساپورت ميكنه ! اميدوارم مشكلي نباشه !

حق با شماست ! بايد صبر كنم تا 1 شنبه !

تا 2 شنبه !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من يه كم تو اين سايتها گشتم ! به يه نتيجه ديگه اي رسيدم ! " عصر دانش افزار " يا " ندا رايانه " DSL نميده !

3 تا شركت ديگه هستن با هم DSL ميدن ! " موسسه ندا رایانه " و " شرکت عصر انتقال داده ها " و اين " ip2adsl " ! اون عصر دانش افزار ( ADA ) مثل اينكه يكي ديگس !

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
من يه كم تو اين سايتها گشتم ! به يه نتيجه ديگه اي رسيدم ! " عصر دانش افزار " يا " ندا رايانه " DSL نميده !

3 تا شركت ديگه هستن با هم DSL ميدن ! " موسسه ندا رایانه " و " شرکت عصر انتقال داده ها " و اين " ip2adsl " ! اون عصر دانش افزار ( ADA ) مثل اينكه يكي ديگس !
ندا رایانه و عصر دانش افزار هرکدوم یه شرکت مستقل هستند که تو زمینه اسنترنت ADSL باهم همکاری میکنن، واسه همين هم یه سايت مشترک راه انداختن با آدرس ip2adsl.ir

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آخه اوني كه با ندا رايانه كار ميكنه تو اين زمينه " عصر دانش افزار " نيست !!! " عصر انتقال داده ها " ست !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب ! شركتها باز شد ... منم زنگ زدم ... كلي نتيجه گرفتم !

" عصر دانش افزار " ... " عصر انتقال داده ها " ... " IP2DSL " ... " ندا رايانه " ... اين چند تا همشون با هم يكي هستن ! ( تو زمينه DSL ) ... كه منطقه ما رو ساپورت نمكنن !

" پارس آنلاين " هم همينطور ( ساپورت نميكنه )

IP WireLess داتك هم ساپورت نميكنه . ADSL داتك هم ساپورت نميكنه ! خب ! ديگه شركت نميشناسيد ؟

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
يه شركت ديگه هم پيدا كردم..." آسيا تك "

http://www.asiatech.ir/services/dsl/available_in_regions.asp

اينم نميشه ... ديگه نميشناسيد ؟ ... Wireless ... ADSL ...

ا، منم الان ميخواستم آسيا تك رو بگم! خوب اگه اينا هيچ كدوم پوشش ندارن پس بعيده كس ديگه اي بتونه تو محل شما ADSL بده، چون اين سرويس منوط به تعوسض سوئيچ هاي مركز مخابرات منطقه هست، پس بايد منتظر بشي تا مركز مخابراتتون يه دستي به سر و روي خودش بكشه .....!

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به جز داتک شرکت دیگه ای هم سرویس وایرلس می ده؟

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از artin :
به جز داتک شرکت دیگه ای هم سرویس وایرلس می ده؟
سرويس وايرلس كه زياده، ولي با قيمت داتك فكر نكنم جايي ديگه وايرلس بدن،توي تهران، كافيه آدم تو خيابون سرش رو بالا بگيره و روي پشت بام ها رو يه نگاه بندازه، اينطوري، به سادگي ميشه وايرلس فروش ها رو پيدا كرد. ;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آقا حالا ما كه پشت بوم نميريم ... اگر شركت ميشناسيد لطف كنيد لينك ... آدرس ... تلفن ... از چيزا بديد !

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
ميگم مگه ميشه يه جايي رو يه شركتي مثله پارس آنلاين نتونه ADSL بده ولي يه شركته ديگه يي بتونه؟
(مثله TONE يا CALLER ID )خوب بايد اول مخابرات پوشش بده .....
بعد ICP ها بيان بهت سرويس بدن و.....
مثلا پارس آنلاين ميگه شماره شما هنوز تحته پوشش نيست(منظورش پوششه مخابراته يا پوششه ICP خودشون؟)

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
من توي نمايشگاه نرم افزارهاي چند رسانه اي تو غرفه مروا يه ليست قيمت ازشون گرفتم كه قيمتهاي اينترنت بيسيم رو هم اونجا گذاشته بودن ولي تلفن زدم مروا گفت از اول اسفند. قيمتهايي كه اونجا من گرفتم از داتك بهتر بود : دو كاربره با سرعت 32/128 ماهي 39000 تومان در حالي كه داتك الان تك كاربره اش 39000 تومان هست. مي تونين يه زنگي به مروا بزنين ببين وايرلس اونها راه افتاده يا نه.
در مورد شركت عصر دانش افزار هم بگم كه هنوز ADSL اونها راه نيفتاده ولي از يك منبع موثق (از يكي از دوستام) شنيدم كه به زودي راه ميفته بدون محدوديت دانلود با قيمتي كمتر از قيمتهاي فعلي

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
يكي ديگه هم اضافه شد ! " مروا " الان ميرم تو كارش ! :D

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
يه كاربرش چند ؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از hwt :
يه كاربرش چند ؟

اون موقع كه يه كاربره نداشت! البته از مرحله زباني تا مرحله عمل تفاوت بسيار است :D همانطور كه براي داتك شاهد بوديم. چه وعده و وعيدهايي كه داتكي ها دادن و عمل نكردن! خدا عاقبت ما رو به خير كنه

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
الان
شایان
میگفت
زنگ
زده
گفتن
هنوز
سرویساشون