اينجا رو نخونين

foadamini

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
3
آقا مگه من چمه كه نتونم دات كام بشم؟! ها
چه اشكالي داره كه من از اين اصطلاحات اينترنتي كه عين نقل ونبات برا هم مينويسين . سر در نميارم؟! ها :shock: :(
راستشو بخواين من خيلي سوالها دارم از جمله اينكه :
1 - با چقدر ( ريال ) ميشه يه دات كام خوب و ارزان داشت؟
2 - امكاناتي كه در ارزان ترين حالت وجود داره چه چيزهايي هستند وچيكار ميكنن؟؟
3 - آيا امكان مديريت نوشته هاي سايت با خودمان خواهد بود يعني مثل بلاگر از دستگاه خودمون نوشته ها رو مديريت خواهيم كرد يا نه ؟؟
4 - ...

ممنون ميشم از اصطلاحات ساده تر براي تفهيم اتهام استفاده بفرماييد ;)
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
سلام

والا ما خيلي هم فني نمي گيم.

1- ارزونترين دات كام كه بتوني روش وبلاگ بريزي ، ساليانه 25000 تومان هزينه داره.
2- امكانات رو مي توني در صفحه مشخصات پلانها بخوني ولي در كل اينجوري بگم كه با اون قسمت 20 مگابايت فضا داري و 5 تا ايميل و 5 تا ساب دامين و ... كه مطمئنا براي يك وبلاگ يا يك سايت شخصي عالي است.
3- بله ، چيزي به مراتب بهتر از بلاگر دراختيارتان قرار مي گيرد با امكان حتي گذاشتن عكس به راحتي و بدون نياز به دانش فني به همراه نظرخواهي و ......
 

foadamini

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
3
knowhow جون ،
راستشو بخواي من يه سايت نسبتا علمي ميخوام نه يه وبلاگ .
ضمنا اين مبلغ شامل دومين و هاسته يا نه فقط يكيشه ؟
شما گفتي 5 تا ايميل و 5 تا ساب دومين ... ميشه از تعداد ايميل ها كم كرد وبه ساب دومينها اضافه كرد ؟
ضمنا اگه ممكنه سايت منو ببين و بگو كه اگه يه همچين اطلاعاتي ( با يه كم تغيير ) چقدر فضا ميخواد ؟
<a href='http://www.sadafi.tk' target='_blank'>www.sadafi.tk</a>
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
سلام

مهم نيست كه شما سايتتون چي باشه ، اگه وبلاگ نمي خواهيد مي توانيد از برنامه هاي قابل نصب در سرويس هاي ما مثل PHPNUKE نصب كنيد و به راحتي يك سايت رو بگردونيد و يا همون فايلهاي فعلي رو روي اين هاست كپي كنيد و به راحتي سايتتون رو بگردونيد.

سايتتون رو هم ديدم همون Plan1 براي شما كافيه.
هزينه اش هم host و domain با هم مي شه 25000 تومان.
 

foadamini

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
3
در مورد افزايش تعداد ساب دومين نگفتي
ميشه از تعداد ايميل ها كم كرد وبه ساب دومينها اضافه كرد ؟
ميشه از امكاناتي مثل فرم خريد و ارسال نظرات استفاده كرد ؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
فرم خرید و ارسال نظرات رو هم می تونی براحتی با یک کد PHP راه بندازی کاری نداره. کدهاش هم آماده توی این سایتهای script هست.
یه سری برنامه هم روی سرور ما برای اینجور کارا هست که می تونی به صورت اتوماتیک نصبشون کنی و باهاشون کار کنی. (البته ما آموزش اونا رو نمی دیم ها خودت باید باهاشون کنار بیای) مثل OSCOMMERCE برای راه انداختن فروش آنلاین.
 

foadamini

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
3
ممنون
حالا ديگه وقت اونه كه شماره حساب و اين چيزا رو بدي... :rolleyes: ارزون حساب كن مشتري بشيم ;)
 

amir

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2002
نوشته‌ها
894
لایک‌ها
1
دوست عزيز
ابتدا به اين آدرس برويد و اونجا فرم رو پر كنيد. بقيه اطلاعات براي شما فرستاده مي شود
<a href='http://hosting.persiantools.com/order.htm' target='_blank'>http://hosting.persiantools.com/order.htm</a>
 

Ghazmar

Registered User
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2002
نوشته‌ها
766
لایک‌ها
3
به جان خودم کار این بچه ها، مث احسان و ممدرضا و حوصله شون و پاسخ گویی شون، شاهکاره. دمتون گرم.
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
به جان خودم کار این بچه ها، مث احسان و ممدرضا و حوصله شون و پاسخ گویی شون، شاهکاره. دمتون گرم.
تاييد مي شود ;)
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
يک تجربه که به نظرم به مسايل قبل از خريد مربوطه آقا هرجايي که هاستينگ Linux داد و تبليغ Mt هم مرد الزاما خوب نيست، هميشه اول يكي دو تا فاكتور رو چك كنيد يكي اينكه بخواين يه اكانت ازمايشي بسازن و شما بتونيد به كمك اون كنترل پنل رو ببينيد مثلا اينجا كنترل پنلش راحت و روونه جاهاي ديگه كه اسم نمي برم (دو جا) تست كردم و واقعا مزخرف بود .. در مورد MT هم بعضي ها براي راحت كردن كار خودشون MT مركزي نصب مي كنن كه به نظرم چيز جالبي نيست اينو هم حتما قبل از خريد سرويس بپرسيد مثلا اونجايي كه من اشاره مي كنم MT مركزي بود و خوب خودشون فقط مي تونستن تغييرش بدن بعدش با اينكه چند وقتي از اومدن MT 2.64 گذشته اونا يه MT مركزي 2.63 گذاشته بودن و جالبه بدون مسير style اصلي رو اشتباه وارد كرده بودن و فونت هاي توي بخش مديريت واقعا ديدني بود :D خلاصه سرتون كلاه نره مواظب باشيد .. اينجا رو من تست كردم خوب بوده.. اين هم از تجربيات من .. برام اسفند دود كنيد چش نخورم ;)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
مخلصيم آقا! مخلصيم!
 

m-sh

Registered User
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
1,033
لایک‌ها
9
ولي خوب اين جا اجازه تست فضا را نميده!!!
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
اينجا احتياج به تست نداره ، تمام كاربراي ما اينجا دارن مي نويسن و اگه مشكلي داشت مطمئنا تا حالا مي گفتن.
شما خودت فكر كنم از كاربراي ما باشي ؟! يا قبلا بودي !
 

shaar

Registered User
تاریخ عضویت
21 آپریل 2003
نوشته‌ها
722
لایک‌ها
56
سن
57
محل سکونت
Iran
عوش ماها تست كرديم .. . . نيگران نباش!
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
ولي خوب اين جا اجازه تست فضا را نميده!!!

بله ولي ميشه اون كنترل پنل كه گفتم رو از اينجا ديد زد:

<a href='http://hosting.persiantools.com/demo.htm' target='_blank'>http://hosting.persiantools.com/demo.htm</a>

:D :D :D :D
 

m-sh

Registered User
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
1,033
لایک‌ها
9
ولي خوب بايد اين امكان هم باشه كه اگه كسي شخصآ دوست داشت تست كنه بشه!!! دمو كنترل پانل هم كه فكر نكنم ........
 
بالا