• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اينم OCR فارسي

aliali1262

Registered User
لایک‌ها
1
http://www.irislink.com/c2-561/Language-add-ons.aspx?gclid=CP7E4YCV3IQCFQTdIgod8DwCWg

The best Arabic, Farsy, English and Hebrew OCR!
Readiris Pro 11 Middle-East Edition is the best Arabic, Farsy, English and Hebrew OCR in the world! Never re-type Arabic, Farsi, English and Hebrew characters again, this OCR software recognizes the main Arabic, Farsi, English and Hebrew languages in no time!
ويرايش شده در تاريخ 5/12/85
از لينك زير دريافت كنيد -كارش هم خوب است
البته حدود 150 مگ مي باشد

http://www.4shared.com/file/9603804...Underground_Edition_Middle_Eastpart1.html?s=1
http://www.4shared.com/file/9604331...Underground_Edition_Middle_Eastpart3.html?s=1
http://www.4shared.com/file/9604273...Underground_Edition_Middle_Eastpart2.html?s=1

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
International: EUR 1528,99
North America: USD 1269,00

این چی بید:blink: :blink:
خوب بفرمایید پولشو از کجا بیاریم؟ لینکو همه دارن ، خودشو کسی نداره!!:wacko:

Troy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خسته نباشید

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
من یه فایل کرک ازش گیر آورد اما بعید میدونم کار کنه

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
فایل کرک برنامه ای که خودش در دسترس نیست را از کجا گیر آوردی؟ از هر جا گیر آوردی بگرد خودشم پیدا کن دیگه!

کرکو حتما امتحان کن اگر کار کرد خیلی خوب میشه. کرک ورژن 11 بید؟

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
عزيزجون اونايي كه دنبالش هستن نميخوان پولي بدن
وگرنه اگر قرار باشه پول بدن وطنيشو ميخرن كه مطمئن تر هم هست
اصولا ما بهتر از خارجيا فارسي رو بلديم
ضمنا از farsy نوشتنشون معلومه كه خوب كار مي كنه

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این جا من رفتم پرسیدم گفت Ocr فارسی داریم ساخت ایران قیمتش 470 هزار تومان!
از اون بالایی که 1300 دلاره که قیمتش خیلی بهتره! تازه شاید به خاطر ایرانی بودنش درصد خطاش هم کمتر باشه.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام

انگار این نرم افزار امکان دانلود بصورت ترایال داره ، من هر چی تلاش کردم وارد صفحه پایانی دانلود نمیشه، نمی دونم از اینترنت منه یا از کندی سایته!
شما امتحان کنید ببینید میتوانید ترایالشو دانلود کنید!
میشه ترایال رو ک ر ک کرد و ازش بصورت کامل استفاده کرد درست میگم؟ من خودم نرم افزارهای بزرگی مثل فلش رو دیدم که بصورت ک ر ک شده نسخه ترایال بوده و به درستی کار میداد!
اینم لینک دانلود ترایال

god

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mammad81 :
چی شد کار کرد یا نه؟

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اصلا کسی گوشش بدهکار نیست ، نمی دونم اینجا فرومه یا باشگاه بدنسازی!
عرض کردم امکان ک ر ک نسخه ترایال وجود داره؟ میشه شکستش و بصورت کامل ازش استفاده کرد؟
کسی ترایال رو تونست دانلود کنه؟

god

Registered User
لایک‌ها
0
پس به همین قانع باشید

http://www.tebyan.net/download/new/download.asp?fileid=698

نام برنامه : READIRIS PRO V8.0 ARABIC 2003
برنامه اي براي تبديل کردن عکس به متن. اساس کار اين نرم افزار بر مبناي OCR مي باشد. يعني با تشخيص حروف بر روي يک تصوير آن را به متن تبديل مي کند. اين برنامه توانايي OCR کردن متن هاي عربي و به تبع آن فارسي را دارد. تعجب نکنيد. فايلهاي PDF تصويري فارسي را به WORD تبديل کنيد. اين برنامه کامل است و هيچ محدوديتي ندارد. بعد از نصب و اجرا بايد زبان ARABIC را از قسمت LANGUAGE انتخاب کنيد. اين برنامه را در هيچ سايت ديگري پيدا نخواهيد کرد و اولين بار توسط تبيان بر روي اينترنت قرار داده شده است. شرکتهاي ايراني زيادي هم بر روي OCR متنهاي فارسي کار مي کنند و بيشتر کاربران نمي دانند که چنين نرم افزار خارجي هم براي اين کار وجود دارد. هرچه کيفيت تصوير اسکن شده بهتر باشد درصد خطاي اين برنامه در تشخيص متن کاهش پيدا مي کند.
حجم فايل : 39.3MB

موضوع : Utility
تعداد دفعات دانلود شده : 5732
مجوز استفاده : آزاد و کامل ( Free )

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام ، از بچه ها کسی که اینترنت پر سرعت داره لطف کنه اینو دانلود کنه ببینه کارایی اش چطوره!
آقای god لینکی که شما دادید قبلا کار نمی کرد اما امروز زدم رفت برای دانلود ، ولی حیف که اینترنت من گازوییلی است.

aliali1262

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از god :
پس به همین قانع باشید

برنامه اي براي تبديل کردن عکس به متن. اساس کار اين نرم افزار بر مبناي OCR مي باشد. يعني با تشخيص حروف بر روي يک تصوير آن را به متن تبديل مي کند. اين برنامه توانايي OCR کردن متن هاي عربي و به تبع آن فارسي را دارد. تعجب نکنيد. فايلهاي PDF تصويري فارسي را به WORD تبديل کنيد. اين برنامه کامل است و هيچ محدوديتي ندارد. بعد از نصب و اجرا بايد زبان ARABIC را از قسمت LANGUAGE انتخاب کنيد. اين برنامه

دانلود كردم فارسي ندارد

god

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از aliali1262 :
به نقل از god :
پس به همین قانع باشید

برنامه اي براي تبديل کردن عکس به متن. اساس کار اين نرم افزار بر مبناي OCR مي باشد. يعني با تشخيص حروف بر روي يک تصوير آن را به متن تبديل مي کند. اين برنامه توانايي OCR کردن متن هاي عربي و به تبع آن فارسي را دارد. تعجب نکنيد. فايلهاي PDF تصويري فارسي را به WORD تبديل کنيد. اين برنامه کامل است و هيچ محدوديتي ندارد. بعد از نصب و اجرا بايد زبان ARABIC را از قسمت LANGUAGE انتخاب کنيد. اين برنامه

دانلود كردم فارسي ندارد
بعد از نصب و اجرا بايد زبان ARABIC را از قسمت LANGUAGE انتخاب کنيد
عربی دارد یعنی فقط حروف گچ پژ هست که در زبان عربی نیست ولی زیان فارسی و عربی در بقیه حروف مشترکند منظور هم همین است یعنی زیان فارسی بدون حروف گچ پژ که در زبان عربی نیست خلاصه زیان عربی را دارد

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دنبال ReadIris 11 Middle East Edition باشید تا رستگار شوید.

aliali1262

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از god :
به نقل از aliali1262 :
بعد از نصب و اجرا بايد زبان ARABIC را از قسمت LANGUAGE انتخاب کنيد
عربی دارد یعنی فقط حروف گچ پژ هست که در زبان عربی نیست ولی زیان فارسی و عربی در بقیه حروف مشترکند منظور هم همین است یعنی زیان فارسی بدون حروف گچ پژ که در زبان عربی نیست خلاصه زیان عربی را دارد
دانلود كردم فارسي و عربي ندارد
فقط انگليسي و فرانسه دارد
آيا شما دانلود كرد ه ايد ؟؟؟

god

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از aliali1262 :
به نقل از god :
دانلود كردم فارسي و عربي ندارد
فقط انگليسي و فرانسه دارد
آيا شما دانلود كرد ه ايد ؟؟؟
بله دانلود کردم عربی را دارد مطمئنم با برنامه کار هم کردم دقت خوبی در شناخت حروف فارسی دارد شما دقیقا برنامه را نگاه کن گزینه arabic را پیدا می کنید

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این چه طرز Qoute کردنه؟
24.gif

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این ایمیل آدرس رو بمباران کنید شاید از رو رفتن و ورژن خاورمیانه رو برای دانلود ترایال گذاشتن!

arnaud.destree[at]irislink[dot]com

البته به روی خودتون نیارید که ایرانی هستین! چون اونا میدونن از طرف ایرانی پولی بهشون داده نمیشه! فقط بگین از خاورمیانه هستید و قبل از دادن 1200 دلار پول باید برنامه رو امتحان کنید.
من ایمیل زدم و جواب منفی گرفتم ، اگر ایمیلها زیاد بشه شاید ترایالشو گذاشتن!

اصولا ترایال گذاشتن برای نرم افزار جز حقوق خریدار هست.
ایمیل زدین به این آدرس؟ باید بترکونین!
حتما ایمیل بزنین!

aliali1262

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از god :
به نقل از aliali1262 :
بله دانلود کردم عربی را دارد مطمئنم با برنامه کار هم کردم دقت خوبی در شناخت حروف فارسی دارد شما دقیقا برنامه را نگاه کن گزینه arabic را پیدا می کنید
دوست عزيز سلام
حق با شما است ocrعربي رانيز دارد.
براي بار سوم وقطع و وصل هاي زيادو صرف مقدار زيادي زمان اينترنت بالاخره انرا دانلود كردم وآن هم به اعتبار گفته جناب عالي كه از شما سپاسگزارم .
با اينكه قبلاً هم دانلود كرده بودم حدس مي زنم دليل اينكه عربي را نمايش نمي داد بعلت ناقص دانلود شدن آن در دفعات قبل بوده است چون الان كه آنها را چك مي كردم از اين آخري كه دانلود كرده ام چند مگابايتي كمتر بودند كه شايد دليل عدم نمايش آن همين نقص بوده است .
مجدداً از شما و تاكيدتان سپاسگزارم .
فقط بعلت برخي از محدوديت ها هنوز كارايي ان را چك نكردم كه به محض نتيجه به اطلاع دوستان مي رسانم.

بالا