• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اينم OCR فارسي

god

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از aliali1262 :
به نقل از god :
دوست عزيز سلام
حق با شما است ocrعربي رانيز دارد.
براي بار سوم وقطع و وصل هاي زيادو صرف مقدار زيادي زمان اينترنت بالاخره انرا دانلود كردم وآن هم به اعتبار گفته جناب عالي كه از شما سپاسگزارم .
با اينكه قبلاً هم دانلود كرده بودم حدس مي زنم دليل اينكه عربي را نمايش نمي داد بعلت ناقص دانلود شدن آن در دفعات قبل بوده است چون الان كه آنها را چك مي كردم از اين آخري كه دانلود كرده ام چند مگابايتي كمتر بودند كه شايد دليل عدم نمايش آن همين نقص بوده است .
مجدداً از شما و تاكيدتان سپاسگزارم .
فقط بعلت برخي از محدوديت ها هنوز كارايي ان را چك نكردم كه به محض نتيجه به اطلاع دوستان مي رسانم.
خواهش می کنم

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
این نرم افزار رو میتونید از کسایی که اسکنر Hp دارن بگیرین.تو سی دی اسکنر ورژن کاملش هست که میتونید از زبان عربی با دقت مناسب استفاده کنید.
فعلاً بهترین OCR همینه.
این ورزن 11 هم هنوز تو اینترنت پخش نشده.!!!

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
HP فارسی را پشتیبانی نمی کند . تازه من خودم سی دی اسکنر اچ پی رو دارم ، با اینکه روش نوشته Arabic Edition خبری از عربی درش نیست .

برای درخواست از HP برای گنجاندن او سی آر فارسی شرکت IRIS در سی دی های جدیدش به این تاپیک بروید .

god

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از raico :
این نرم افزار رو میتونید از کسایی که اسکنر Hp دارن بگیرین.تو سی دی اسکنر ورژن کاملش هست که میتونید از زبان عربی با دقت مناسب استفاده کنید.
فعلاً بهترین OCR همینه.
این ورزن 11 هم هنوز تو اینترنت پخش نشده.!!!
حرف دوستمان تایید می شود دقت زبان عربی آن واقعا مناسب و به نظرم قابل قبول است
البته من از سی دی آن اطلاعی ندارم بلکه از لینک تبیان دانلود کردم

gameron

Registered User
لایک‌ها
4

gameron

Registered User
لایک‌ها
4
یعنی سر کاری بود ؟ شما دانلود کردین ؟
واسه من نصب نميشه پيام خطا ميده !!!
error.jpg

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
اين چيزا رو كه گفته نصب كنم از كجا بيارم
لينك داونلودشو داري محمد جان !!!
خوب مگه شما اون 12 تا لینک رو از راپیدشر نگرفتی ؟ وقتی اکستراکش کنی سه تا فایل بهت میده یک فایل TXT که توضیحات توش داده یک فایل EXE که فایل اصلی نصاب برنامه هست و یک فایل Msi که همون طور که تو توضیحاتش گفته اگر برنامه نصاب اجرا نشد یا ارور داد باید این رو اول اجرا و نصب کنید .

مشکلی بود در خدمتم .

ashkanali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان فارسی را کامل پشتیبانی میکنه
در ضمن تا شنبه شب هم لینک ها بیشتر نمیتونید از آنها استفاده کنید چو ن بعد پاک میشه اگر هم کسی خواست با دانلود منجر بگیره بهتره از شرکتش بخردش 1700$ تا یک لینک براش بذارند که بشه با دانلود منجر گرفت تا شنبه شب را یادتون نره بعدشم برای دوستانی که سرعت بالا دارند 2 تا فایل کردم و براشون آپلود کردم
Part 1
Part 2
فارسی کامل پشتیبانی میشه همون نسخه خاور میانه هست
برای آموزش فارسی هم میتونید فقط با ایدی من تماس بگیرید تا آموزش تصویری فارسی را بتون بدم
my yahoo ID:acceptable.silent

Imannnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر میکنم پارت 06 و 12 مشکل داشته باشن.....بعد از دان لود وقتی اومدم فایل ها رو باز کنم این سه پیغام ظاهر شدند:

RIMRUNDERGROUND[1].part06.rar CRC failed in the encrypted file readiris pro 11 Mr.underground editionition.exe (wrong password?!) a

RIMRUNDERGROUND[1].part12.rar CRC failed in the encrypted file ISS cript1150.Msi (wrong password?!)b

RIMRUNDERGROUND[1].part12.rar CRC failed in the encrypted file HOW TO INSTALL.txt (wrong password?!) c

اون a , b , c آخرشونو اضافه گذاشتم :rolleyes: این سه تا پیغام خطا رو میده بعده اکسترکت کردن فایلها....

در صورتیکه پس ورد رو فکر میکنم درست می زنم : PASSWORD IS PASSWORD

از دوستانی که با موفقیت دان لود کردن و فایلها رو باز کردن خواهش میکنم کمکم کنن این مشکل برای چیه!

من دو بار با دایل آپ اینا رو دان لود کردم ببینید چقدر کارت مصرف شده:( لطفا جواب منو بدین

همینطور هم جناب استاد که زحمت کشیدن فایلا رو گذاشتن بگن اشکال کار کجاست؟! آیا پس ورد این دو قسمت فرق میکنه یا اشکال از جای دیگس؟!

من با آی دی arya1359 ادتون میکنم.......و لطفا کمکم کنید:eek:

همچنین این دو سه نفر عزیزانی که تونستن فایلها رو باز کنن خواهش میکنم ببینید اشکال از کجاست....

ممنون :)

Imannnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یا پس وردی که وارد میکنم غلطه یا شماره های 06 و 12 رو مجددا چک بفرمائید ممنون میشم

البته شایدم دلیل دیگه ای داشته باشه......اون سه پیغام غیر از اینا چی میتونه باشه؟!! نمیدونم والا.....

بد جوری گیر کردم:( :(

Imannnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل حل شد:D پس وردو اشتباه میزدم درستش این بود : Password is Password

با تشکر از دوست خوبمون ashkanali :happy:

ali20052005

Registered User
لایک‌ها
1
آقا هرکی خواست من cd برنامه را دارم قیمتش هم 5000 تومان هست:)

هرکی خواست pm بده

Imannnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا هرکی خواست من cd برنامه را دارم قیمتش هم 5000 تومان هست:)

هرکی خواست pm بده

آقا شما با این برنامه کار کردی؟
من در قسمت تنظیمات فک کنم مشکل دارم چون هر کاری میکنم فایلهای پی دی اف رو با دقت بسیار پائینی تبدیل به ورد میکنه و فونتهاش خیلی به هم میریزه......برای اینکه فونتهای فارسی رو به همون صورت کی بورد بشناسه باید چیکار کرد؟

جواب بدین ممنون میشم

ashkanali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان Readiris یک چیزی داره به نام Lexicon که باید توی اون کلماتی را که برنامه باش مشکل داره وارد کنید و بعد براتون کلمات را درست میکنه اگر با فونت مشکل دارید یعنی فونت شما نستعلیق هست میتونید از این کمک بگیرید
lexicon را موتونید در منوی استارت بعد پروگرام فایل و بعد Readiris پیدا کنید Help انگلیسی برنامه را هم میتونید از زیر بگیرید چون حجم کل ش خیلی میشد و در چند زبان مختلف بود Help ها در برنامه نیست درباره lexicon بخونید تا متوجه بشید

فایل های ضمیمه

• readiris.zip
    705.6 KB · نمایش ها: 115

1200

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان Readiris یک چیزی داره به نام Lexicon که باید توی اون کلماتی را که برنامه باش مشکل داره وارد کنید و بعد براتون کلمات را درست میکنه اگر با فونت مشکل دارید یعنی فونت شما نستعلیق هست میتونید از این کمک بگیرید
lexicon را موتونید در منوی استارت بعد پروگرام فایل و بعد Readiris پیدا کنید Help انگلیسی برنامه را هم میتونید از زیر بگیرید چون حجم کل ش خیلی میشد و در چند زبان مختلف بود Help ها در برنامه نیست درباره lexicon بخونید تا متوجه بشید

خوب یک نفر می گه که 6000 تومن روی سی دی می فروشه شما بفرمایید کیفیت کارش با فارسی یا عربی چگونه است الآن هر کتاب و مجله ای را با هر فونتی براحتی تبدیل به ورد می کند؟ دقتش چند درصد است نسخه های قبلی که حدود 50 درصد دقت داشتند که اصلا خوب نبود الآن کیفیتش تفاوتی کرده است یا نه ؟ اگر امکان داشته باشد چند تا اسکرین شات و عکس ار نتیجه نهایی تبدیل متن کتاب به ورد و تبدیل پی دی اف به ورد بگذارید برای تبدیل فایلهای پی دی اف به ورد دقتش چند درصد است ؟ اگر امکانش باشد توضیحات کامل و مشروح همراه باعکس بدهید خیلی عالی می شود

بالا