علم غيب ندارم!به نقل از hwt :

امروز 3 بار كامپيوتر خودبخود هنگام اتصال به اينترنت ري استارت شد!
چند لحظه پيش هم اون پيام ري استارت در يك دقيقه رو دوباره ديدم!

يه خرده دست و دلم لرزيد!

علم غيب ندارم!به نقل از hwt :
اون اسپاي نيست . اون ويروسه . كارت با انتي ويروس راه ميوفتهبه نقل از daftarekhaterat :علم غيب ندارم!![]()
امروز 3 بار كامپيوتر خودبخود هنگام اتصال به اينترنت ري استارت شد!
چند لحظه پيش هم اون پيام ري استارت در يك دقيقه رو دوباره ديدم!![]()
يه خرده دست و دلم لرزيد!![]()
متوجه هستم... به طور كلي تا آدم سرش در نگيره ياد تومور مغزي نمي افته!به نقل از hwt :اون اسپاي نيست . اون ويروسه . كارت با انتي ويروس راه ميوفته![]()
من Spyware Doctor دارم ! بد جور هم ازش راضي هستم ولي اونم flashget رو جاسوس ميشناسه ! مشكل flashget ه نه برنامه ها !به نقل از mohsenmx :اطهر جان بی خیال به جون خودم پر از ایراده :blink: :blink: من نصبش کردم فایهل های فلش گت رو اسپای میشناخت :blink: :blink: :blink:
خوب يحتمل شما يه باز اين spy sweeper رو يه نگاه بندازي بدجوري خاطر خواهش ميشيبه نقل از شايان :من Spyware Doctor دارم ! بد جور هم ازش راضي هستم ولي اونم flashget رو جاسوس ميشناسه ! مشكل flashget ه نه برنامه ها !
من هم ازش استفاده كردم. چيز فوق العاده ايه. الان هم نسخه چهارمش روي وب سايتش هست.به نقل از hwt :خوب يحتمل شما يه باز اين spy sweeper رو يه نگاه بندازي بدجوري خاطر خواهش ميشي![]()
بله ولي 14 روز بيشتر كار نميكنهبه نقل از daftarekhaterat :من هم ازش استفاده كردم. چيز فوق العاده ايه. الان هم نسخه چهارمش روي وب سايتش هست.
من الان دارم يه نسخه 3.5 retail رو دانلود ميكنم.به نقل از hwt :بله ولي 14 روز بيشتر كار نميكنه![]()
احتمالا ازت سريال نميخواد ؟به نقل از daftarekhaterat :من الان دارم يه نسخه 3.5 retail رو دانلود ميكنم.
معمولا retail ها ديگه مشكلي ندارن...![]()
معمولا نبايد بخواد اما سايت مربوطه يه سريال هم براش نوشته.به نقل از hwt :احتمالا ازت سريال نميخواد ؟![]()