• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اکانت جی میل رو با قیمت مناسب و تعداد بالا ازتون می خرم

DomainX

Registered User
لایک‌ها
7
هر چندتا بخوای میشه درست کرد اما 10 تک تومنی کم هست فکر کنم.

ولی هر کار میکنم وجدانم راحت نمیشه بیش از نیازم اکانت درست کنم :p

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
من برنامه واسه ساخت اكانت جيميل دارم
خواستي قيمت مناسب بهت ميدم !

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هر چندتا بخوای میشه درست کرد اما 10 تک تومنی کم هست فکر کنم.

ولی هر کار میکنم وجدانم راحت نمیشه بیش از نیازم اکانت درست کنم :p

البته گوگل ، برای حل مشکل وجدان، بعد از هر 20 الی 30 و بعضی موقعها تا 100 تا ارسال ، ایمیل رو میبنده که دیگه کسی نتونه استفاده کنه و وجدان درد بگیره! :D

آقای Graphx این برنامتون اگر کار کنه ، و همون ورژن 1.3 نرم افزار معروف!! نباشه که کرک شدش همه جا موجود هست (که دیگه هم کار نمیکنه). خریدارم.

البته با قیمت مناسب و تضمین کارکرد.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
البته گوگل ، برای حل مشکل وجدان، بعد از هر 20 الی 30 و بعضی موقعها تا 100 تا ارسال ، ایمیل رو میبنده که دیگه کسی نتونه استفاده کنه و وجدان درد بگیره! :D

آقای Graphx این برنامتون اگر کار کنه ، و همون ورژن 1.3 نرم افزار معروف!! نباشه که کرک شدش همه جا موجود هست (که دیگه هم کار نمیکنه). خریدارم.

دوست عزيز پيغام خصوصي بزنيد يا به آي دي زير پي ام بدين تا صحبت كنيم

YID: Amir_GraphX

najafzadeh

کاربر فعال پایگاه داده ها
کاربر فعال
لایک‌ها
28
وی پی ان که نیاز نداریم خیر سرمون اسپانسرمون آی اس پیه :D بیشتر به خاطر اینکه زمان زیادی لازم داشت اینکارو نکردیم. حال وارد کردن کپچا رو هم نداشتیم. اگه یه نفرم واسه این کار می خواستیم بگیریم هزینه اش همین در میومد. :D پس گفتیم چیکار کنیم؟؟؟ از دست رنج دیگران استفاده کنیم :D (شوخی کردم)

برنامه هم واسه ما یک ساعت وقت برداشت :f34r: پس زمان زیادی هم نداشتیم. بعد تازه باید پراکسی گیر میاوردیم اونم سالم!!!!! و با سرعت!!!!! چون گوگل تو هر ساعت از هر آی پی فقط اجازه ساخت یه اکانت رو میده. :rolleyes:

من هم دیدم که بهتریم کار اینه که بخریم از دیگران اکنت هاشونو. :cool:

حالا اگه از سوال های حاشیه ای و اینکه چی شده که من تا حالا مجردم و یا چرا برنامه نویسمون هنوز ماشین نداره :D دست برمیدارید ما به کاسبیمون برسیم. :D

آقا کسی نبود بفروشه؟؟؟؟ آی اکانت به قیمت روز بازار خریداریم

من حاضرم با یک ماه وقت 10000 تا رو براتون درست کنم ولی به قیمت هر کدوم 100 تومان.

Michael Angelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من حاضرم با یک ماه وقت 10000 تا رو براتون درست کنم ولی به قیمت هر کدوم 100 تومان.
منم حاضرم با 10000 روز وقت 10000 تا اکانت براتون درست کنم به قیمت همون یه تومن :rolleyes:

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
شهر آهنینی جان شما اون یه دونه اکانتت ارزشش خیلی بیشتر از این حرفاست :D:rolleyes:

و اینکه ما بیزینس نمی کنیم اگه راهشو بلدی به ما هم بگو :D ما می خوایم گوگلو بد بخت کنیم :D واسه یه کار محرمانه می خوایم :D

منم یکی دارم!!
آخه پسر خوب ساختن هر اکانت فقط 50 تومان اینترنت میخواد اونوقت شما 10 تومان میخری؟
گوگل هم با این چیزا بدبخت نمیشه.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756

چي شد پس دوست عزيز ؟
منصرف شدي ؟:)

بالا