هر چندتا بخوای میشه درست کرد اما 10 تک تومنی کم هست فکر کنم.
ولی هر کار میکنم وجدانم راحت نمیشه بیش از نیازم اکانت درست کنم
البته گوگل ، برای حل مشکل وجدان، بعد از هر 20 الی 30 و بعضی موقعها تا 100 تا ارسال ، ایمیل رو میبنده که دیگه کسی نتونه استفاده کنه و وجدان درد بگیره!
آقای Graphx این برنامتون اگر کار کنه ، و همون ورژن 1.3 نرم افزار معروف!! نباشه که کرک شدش همه جا موجود هست (که دیگه هم کار نمیکنه). خریدارم.
البته با قیمت مناسب و تضمین کارکرد.
وی پی ان که نیاز نداریم خیر سرمون اسپانسرمون آی اس پیه بیشتر به خاطر اینکه زمان زیادی لازم داشت اینکارو نکردیم. حال وارد کردن کپچا رو هم نداشتیم. اگه یه نفرم واسه این کار می خواستیم بگیریم هزینه اش همین در میومد. پس گفتیم چیکار کنیم؟؟؟ از دست رنج دیگران استفاده کنیم (شوخی کردم)
برنامه هم واسه ما یک ساعت وقت برداشت :f34r: پس زمان زیادی هم نداشتیم. بعد تازه باید پراکسی گیر میاوردیم اونم سالم!!!!! و با سرعت!!!!! چون گوگل تو هر ساعت از هر آی پی فقط اجازه ساخت یه اکانت رو میده.
من هم دیدم که بهتریم کار اینه که بخریم از دیگران اکنت هاشونو.
حالا اگه از سوال های حاشیه ای و اینکه چی شده که من تا حالا مجردم و یا چرا برنامه نویسمون هنوز ماشین نداره دست برمیدارید ما به کاسبیمون برسیم.
آقا کسی نبود بفروشه؟؟؟؟ آی اکانت به قیمت روز بازار خریداریم
منم حاضرم با 10000 روز وقت 10000 تا اکانت براتون درست کنم به قیمت همون یه تومنمن حاضرم با یک ماه وقت 10000 تا رو براتون درست کنم ولی به قیمت هر کدوم 100 تومان.
شهر آهنینی جان شما اون یه دونه اکانتت ارزشش خیلی بیشتر از این حرفاست
و اینکه ما بیزینس نمی کنیم اگه راهشو بلدی به ما هم بگو ما می خوایم گوگلو بد بخت کنیم واسه یه کار محرمانه می خوایم
البته گوگل ، برای حل مشکل وجدان، بعد از هر 20 الی 30 و بعضی موقعها تا 100 تا ارسال ، ایمیل رو میبنده که دیگه کسی نتونه استفاده کنه و وجدان درد بگیره!
آقای Graphx این برنامتون اگر کار کنه ، و همون ورژن 1.3 نرم افزار معروف!! نباشه که کرک شدش همه جا موجود هست (که دیگه هم کار نمیکنه). خریدارم.
البته با قیمت مناسب و تضمین کارکرد.