• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اکانت رپیدشیر بدون پوینت 2000 تومان

smt1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما دوست عزيز

بيزحمت شماره حساب رو واسه من بفرستيد

با تشكر

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
جناب اقبال سلام . یک سوال داشتم البته ببخشید که توی این تاپیک گفتم . شاید غیر شما دوستان دیگه جواب سوالم رو بدونم .

آقا من همیشه اکانت هایی که میگیرم با دوستم استفاده میکنم . البته حساب کنید که من به غیر IP خودم و اون از وی P ان هم استفاده میکنیم .

دیروز رپید شر خودش اتوماتیک پسوردم رو عوض کرد و و بم پس جدید رو میل زد . لیست 6 تا ای پی بم داده بود که دارن از اکانتت استفاده میکنن . گفت که ممکنه که اکانتتون هک شده باشه (ایرانی جماعت رو نمی شناسه !!! ) بعدش تو میل تهدید کرده که اگر ما بفهمیم که از عمد شما این کارو میکنید این حق رو داریم که اکانتتون رو ببندیم !

حال میخوام بپرسم اصلا می تونه اکانت رو بلاک کنه ؟ اگر آره مهمتر اینکه امکانش هست که بلک لیست درست کنه و ای پی های مارو بزاره توش و ما نتونیم با این ای پی ها از هیچ اکانتی استفاده کنیم ؟

eqbalb

Registered User
لایک‌ها
56
جناب اقبال سلام . یک سوال داشتم البته ببخشید که توی این تاپیک گفتم . شاید غیر شما دوستان دیگه جواب سوالم رو بدونم .

آقا من همیشه اکانت هایی که میگیرم با دوستم استفاده میکنم . البته حساب کنید که من به غیر IP خودم و اون از وی P ان هم استفاده میکنیم .

دیروز رپید شر خودش اتوماتیک پسوردم رو عوض کرد و و بم پس جدید رو میل زد . لیست 6 تا ای پی بم داده بود که دارن از اکانتت استفاده میکنن . گفت که ممکنه که اکانتتون هک شده باشه (ایرانی جماعت رو نمی شناسه !!! ) بعدش تو میل تهدید کرده که اگر ما بفهمیم که از عمد شما این کارو میکنید این حق رو داریم که اکانتتون رو ببندیم !

حال میخوام بپرسم اصلا می تونه اکانت رو بلاک کنه ؟ اگر آره مهمتر اینکه امکانش هست که بلک لیست درست کنه و ای پی های مارو بزاره توش و ما نتونیم با این ای پی ها از هیچ اکانتی استفاده کنیم ؟
در صورتیکه در یک روز بیشتر از 4-5 آی پی از یک اکانت استفاده کنن همون پیام ایمیل زده میشه و برای بار اول پسورد رو چنج میکنن و برای بار بعدی بسادگی اکانتت رو میبندن و این تمام کاری هست که ممکنه انجام بدن.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
شماره حساب و شماره کارت را بفرمائید
میتونم الان 2تا اکانت بخرم تا اولی که تمام شد از دومی استفاده کنم ماه بعد؟

eqbalb

Registered User
لایک‌ها
56
شماره حساب و شماره کارت را بفرمائید
میتونم الان 2تا اکانت بخرم تا اولی که تمام شد از دومی استفاده کنم ماه بعد؟
+ پخ شد.
+ نخیر اعتبار اکانت از لحظه ی تولیدش محاسبه میشه.

eyeswideshut

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
پول رو به حسابتون واریز کردم. براتون pm دادم

karim_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون همون دیشب بعد از واریز 1 دقیقه بعد دریافت شد

گفتیم با یک تیر دو نشان بزنیم هم اطلاع رسانی کنیم چون کارتون درسته هم تاپیک بیاد بالا :دی

بالا