• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اکانت رپیدشیر 1 ماهه 6000 تومان (Rapidshare.com)

trafic2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام دست شما درد نكنه خوب و به موقع اكانت رو گرفتم.:rolleyes:

در مورد خريد از اين آقا شك نكنيد آدم خوبيه .

فقط طلفا يكي اگه مي تونه بگه چه طوري از رپيدشر لينك دانلود مستقيم به فلش گيت بزنم ؟

من پوزر و پس رو تو فلش گيت زدم ولي بازم دانلودنمي كنه ! فقط در صورتي كه بايد وارد پنل خودم بشم و از پنل خودم خارج نشم دانلود مي كنه ،اينجوري كه خيلي تابلوي بايد دائما يك صفحه باز باشه و تو حسابم تو سايت رپيدشر آنلاين باشم !

كسي نمي دونه چي كار كنم من تازه كارم وري ماچ آماتور !:blink:

يا حق

ProMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

فقط طلفا يكي اگه مي تونه بگه چه طوري از رپيدشر لينك دانلود مستقيم به فلش گيت بزنم ؟

من پوزر و پس رو تو فلش گيت زدم ولي بازم دانلودنمي كنه ! فقط در صورتي كه بايد وارد پنل خودم بشم و از پنل خودم خارج نشم دانلود مي كنه ،اينجوري كه خيلي تابلوي بايد دائما يك صفحه باز باشه و تو حسابم تو سايت رپيدشر آنلاين باشم !

يا حق

من پيشنهاد ميكنم از اينترنت دانلود منيجر IDM استفاده كني هم سرعتش بهتره و هم اكانت رپيدشير رو ساپورت ميكنه فلش جت هم اگه اپديت كنيش بايستي ساپورت كنه! نسخه جديدش نصبه ؟

Blue-Sky

Registered User
لایک‌ها
8

يا حق

سر شما درد نکنه :)
ما مخلصیم
اگه میخوای کارت راحت بشه ، یه گزینه تو تنظیماتش داره (به اسم Direct downloads) که اگه اونو بزنی هر وقت با IE لوگین کردی تقریبا با هر برنامه ای کار کنی لینکش برات مستقیم میشه .
برای اینکه تابلو هم نباشه میتونی صفحه رپیدشیر رو هم ببندی ;)

Last edited:

trafic2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من پيشنهاد ميكنم از اينترنت دانلود منيجر IDM استفاده كني هم سرعتش بهتره و هم اكانت رپيدشير رو ساپورت ميكنه فلش جت هم اگه اپديت كنيش بايستي ساپورت كنه! نسخه جديدش نصبه ؟

آقا دستتون درد نكنه . توپه توپه .

تازه راه افتادم:D

trafic2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سر شما درد نکنه :)
ما مخلصیم
اگه میخوای کارت راحت بشه ، یه گزینه تو تنظیماتش داره (به اسم Direct downloads) که اگه اونو بزنی هر وقت با IE لوگین کردی تقریبا با هر برنامه ای کار کنی لینکش برات مستقیم میشه .
برای اینکه تابلو هم نباشه میتونی صفحه رپیدشیر رو هم ببندی ;)

درسته انجام شد و كار كرد .

دمتون اساسي گرم گرم .

:D

البته يه مدتي هست كه سرعت شبكه رو خيلي وحشتناك ستم كشيدن پايين ! انشالله كه خيره !

Blue-Sky

Registered User
لایک‌ها
8
درسته انجام شد و كار كرد .

دمتون اساسي گرم گرم .

:D

البته يه مدتي هست كه سرعت شبكه رو خيلي وحشتناك ستم كشيدن پايين ! انشالله كه خيره !

کلی حال کردی ها !! :)
ایشالله سرعت شبکت هم درست میشه ! :D

trafic2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
شرمنده كه دوباره سوال مي كنم ولي بازم يه سوال تازه دارم.

من از قبل يه اكانت فري تو سايت رپيدشر بازكردم كه مثلا پوينت جمع كنم و حالا هم يه اكانت پرميوم از شما خريدم امكانش هست كه پوينت ها و لينك هاي اكانت مجاني رو ترنسفر كنم به اكانت جديد ؟

چون رپيدشر ميگه كه نميشه با اكانت فري زياد پوينت بدست آورد ، به اين خاطر گفتم اگه بشه همه لينك هايي كه براي دانلود تو اكانت فري گذاشتم رو انتقال بدم تو اكانت جديدم.

ضمنا اگر تاريخ اكانت پرميومم تموم بشه كلا همه زحمتام هدر مي ره ؟ يعني اكانت كلوز ميشه ؟ و پوينت ها چي مي پرن ؟

شرمنده كه انقدر سوالم تخماتيكي بود ها يعني زيادي طولاني شد .!:blush:
:)

Blue-Sky

Registered User
لایک‌ها
8
شرمنده كه دوباره سوال مي كنم ولي بازم يه سوال تازه دارم.

من از قبل يه اكانت فري تو سايت رپيدشر بازكردم كه مثلا پوينت جمع كنم و حالا هم يه اكانت پرميوم از شما خريدم امكانش هست كه پوينت ها و لينك هاي اكانت مجاني رو ترنسفر كنم به اكانت جديد ؟

چون رپيدشر ميگه كه نميشه با اكانت فري زياد پوينت بدست آورد ، به اين خاطر گفتم اگه بشه همه لينك هايي كه براي دانلود تو اكانت فري گذاشتم رو انتقال بدم تو اكانت جديدم.

ضمنا اگر تاريخ اكانت پرميومم تموم بشه كلا همه زحمتام هدر مي ره ؟ يعني اكانت كلوز ميشه ؟ و پوينت ها چي مي پرن ؟

شرمنده كه انقدر سوالم تخماتيكي بود ها يعني زيادي طولاني شد .!:blush:
:)

خواهش می کنم :rolleyes:
پوینت ها رو که نمی تونی انتقال بدی ، ولی فایل ها رو چرا
درضمن میشه بگی کجای رپیدشیر نوشته برای پوینت گیری بهتره از پریمیوم اکانت استفاده کنی ؟!! :eek:
چون ریسک پریمیوم اکانت خیلی بیشتره ، اگه بعد از 2 هفته تمدید نشه هرچی جون کندی می پره !
درضمن اگه به هر دلیلی اکانتت کلوز شد بازم همه پوینتات می پرن (مثل استفاده همزمان یا ...)
بازم سوالی بود در خدمتم ;)

ProMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا یه اکانت رپیدشیر میخواستم لطفا واسم ارسال کنید کارم ضروریه هزینشو حتما واریز میکنم فردا رفتم بانک شماره حسابم اگه لطف کنید ممنون میشم.

Blue-Sky

Registered User
لایک‌ها
8
اقا یه اکانت رپیدشیر میخواستم لطفا واسم ارسال کنید کارم ضروریه هزینشو حتما واریز میکنم فردا رفتم بانک شماره حسابم اگه لطف کنید ممنون میشم.
شماره حسابم رو برات فرستادم ولی با عرض شرمندگی نمی تونم اکانت رو الآن بدم :blush:
اگه یه مقدار تاریخ عضویتت اینور تر بود مشکلی نداشتم ، چون اینطوری بعضی از دوستان دیگه ممکنه ناراحت شن !

SORENNA

Registered User
لایک‌ها
7
من اکانت میخوام...
میشه کارت به کارت کرد...

moviesdr2

Registered User
لایک‌ها
10
آقا شماره کارت پ.خ کن فردا اکانت میخام ( عجله دارم)

masuodsad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برا منم مشخصاتتونو و شماره حساب رو بفرستین

بالا