• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اکانت رپیدشیر - Rapidshare - یک ماهه بدون پوینت - 6000 تومان

shian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

اکانت موجود دارید ؟ اگر هست شماره کارت رو پی ام کنید تا شب واریز کنم . اگر صادرات یا ملت باشه که بهتر

لطفا سریعتر چون شب لازم دارم

ممنون

Last edited:

shian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

واریز شد

پی ام دادم خدمتتون لطفا چک فرمایید

با تشکر

m0r3n_q2e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
داش اگه هنوز اکانت داری واسه شرایت رو پح کن تا فزدا پول بریزم حساب.راستی این اکانت ها که lock نشدن و میتونم پسوردشون رو تغییر بدم؟ ممنون خدانگهدار

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
داش اگه هنوز اکانت داری واسه شرایت رو پح کن تا فزدا پول بریزم حساب.راستی این اکانت ها که lock نشدن و میتونم پسوردشون رو تغییر بدم؟ ممنون خدانگهدار
ارسال شد. اکانت ها Lock نیستن.

m0r3n_q2e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من فردا پول رو واریز میکنم یه سوال فقط آیا میتون پسورد و ایمیل که در اکانت وارد شده رو تغییر بدم؟ یعنی ایمیل خودم رو و پسورد هم تغییر بدم چئن رپید یه الگوریتم جدید گذاشته که اگه با 3 تا ip مختلف وصل بشی پسورد عوض میشه و آدرس ایملی که تو پنل هست پسورد جدید ارسال میشه میخاستم ببینم در این اکانت های امکان تغییر اون وارد هست چون این اکانت ها از راه point ساخته شده ممنون میشم جوابم رو بدی

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من فردا پول رو واریز میکنم یه سوال فقط آیا میتون پسورد و ایمیل که در اکانت وارد شده رو تغییر بدم؟ یعنی ایمیل خودم رو و پسورد هم تغییر بدم چئن رپید یه الگوریتم جدید گذاشته که اگه با 3 تا ip مختلف وصل بشی پسورد عوض میشه و آدرس ایملی که تو پنل هست پسورد جدید ارسال میشه میخاستم ببینم در این اکانت های امکان تغییر اون وارد هست چون این اکانت ها از راه point ساخته شده ممنون میشم جوابم رو بدی

امکان تغییر پسورد و ایمیل تو همه ی اکانت ها هست.ربطی به پوینت دار یا نبودن نداره.اما اینکه با چند تا Ip بشه دانلود کرد نیست و پسورد رو ریست میکنه و امکان بسته شدن اکانت هم هست.

m0r3n_q2e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اکانت 30 دقیقه پس از واریز پول دریافت شد از سرعت عمل بالای شما متشکرم
موفق باشی

samikhan

Registered User
لایک‌ها
0
امکان تغییر پسورد و ایمیل تو همه ی اکانت ها هست.ربطی به پوینت دار یا نبودن نداره.اما اینکه با چند تا Ip بشه دانلود کرد نیست و پسورد رو ریست میکنه و امکان بسته شدن اکانت هم هست.

دوست عزیز من اکانت یکماهه از همینجا با همین قیمت گرفتم و با چند تا ip همزمان مشکل نداشت برای شما فرق میکنه؟ شما مطمئن هستید مشکل ایجاد میشه؟

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز من اکانت یکماهه از همینجا با همین قیمت گرفتم و با چند تا ip همزمان مشکل نداشت برای شما فرق میکنه؟ شما مطمئن هستید مشکل ایجاد میشه؟

برای اکانت خود من که مشکل ایجاد کرد. قبلا میشد که با چند تا Ip همزمان دانلود کرد. اما قانون جدید رپیدشیر اینو اجازه نمیده. از طرفی وقتی با چند Ip دانلود میشه رپیدشیر فکر میکنه که اکانت هک شده و پسورد رو ریست میکنه و ایمیل میزنه که اگر تکرار بشه اکانت بشته خواهد شد.
اینم متن ایمیلشون

Dear customer *****

Based on your download logs, your Premium Account ***** was shared with other people. This is not allowed.

The following logs show how much a certain IP address has downloaded at a certain date.

It might also be possible that your account has been hacked and other people were using it as well without your knowledge. Please check the IP addresses above.

To protect us and yourself from hackers, we have changed your password to *****.

Feel free to change your password to something suiting you better.

Please notice that if we detect many different IP addresses in your account in the future, we reserve the right to permanently close your account.

Best regards,
RapidShare.com - Support

Last edited:

GOD2008

Registered User
لایک‌ها
4
با تشکر از دوست گرامی در کمتر از یک ساعت اکانت پس از واریز ارسال شد.

truth

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

اکانت موجود هست؟ اگه هست شماره حساب لطف کنید

Ali1441

Registered User
لایک‌ها
0
درصورت وجود اکانت، شماره حساب لطفا

بالا