• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اکانت وریفای پی پل

coopunzero

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید؟

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
من الان 4 ساله دارم با اکانت شخصی خودم که دقیقا همین مشخصات اکانتی که برای فروش دارم کار میکنم تا حالا هم کسی بهم نگفته که خرت به چند من؟ آخه چرا بلاک بشه؟
اکانت آمریکا با وریفای شدن حساب بانکی و کانفیرم شدن آدرس محال کسی بهش کاری داشته باشه. ضمن اینکه تا 10000 دلار اولی که خرید کرده بودم حتی حساب بانکی هم اد نبود و فقط با کردیت کارت کار میکردم. بعد اخطار اومد که بیشتر از 10000 دلار اگر میخوای خرج کنی باید حتما حساب بانکی اد کنی. بعد از اون دیگه حتی اسمم رو هم نپرسیدم.
اکانت آمریکا و کانادا با همه اکانت ها کلا متفاوت هستن

خیلی خوشحالی.

ما اکانتمون با ادرس و شماره 4 تا حساب بانکی معتبر تو امریکا و 100 بار تلفن زدن به پیپال و 1000 تا مدرک فرستادن و ... کانفیرم شده. ( SSN , EIN , Tax ID و ... هم بهش ادد هست )
از پیپال 3 تا Debit card و اون Credit card افسانه ییش هم گرفتیم. یه 1000 تا مدرک و ... هم جدا از اونایی که در بالا توضیح دادم براشون فرستادیم.
:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

هنوزم تا 1 دلار پسو پیش میشه میان لیمیت می کنن. حالا شما می خوای بگی این اکانت بلاک نمیشه :wacko:

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
خیلی خوشحالی.

ما اکانتمون با ادرس و شماره 4 تا حساب بانکی معتبر تو امریکا و 100 بار تلفن زدن به پیپال و 1000 تا مدرک فرستادن و ... کانفیرم شده. ( SSN , EIN , Tax ID و ... هم بهش ادد هست )
از پیپال 3 تا Debit card و اون Credit card افسانه ییش هم گرفتیم. یه 1000 تا مدرک و ... هم جدا از اونایی که در بالا توضیح دادم براشون فرستادیم.
:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

هنوزم تا 1 دلار پسو پیش میشه میان لیمیت می کنن. حالا شما می خوای بگی این اکانت بلاک نمیشه :wacko:

یه معلمی داشتیم حرف خوبی میزد. همیشه میگفت اگر نمیتونی مودبانه حرف بزنی همون بهتر که حرف نزنی!!
از ادبیات گفتاریتون در فروم که مثل این میمونه که جلوی جمع دارید صحبت میکنید نشون میده که تازه کارید . برید و بیشتر تجربه کسب کنید تا کارتون هم انشالله کمتر با مشکل روبرو بشه

Last edited:

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
یه معلمی داشتیم حرف خوبی میزد. همیشه میگفت اگر نمیتونی مودبانه حرف بزنی همون بهتر که حرف نزنی!!
از ادبیات گفتاریتون در فروم که مثل این میمونه که جلوی جمع دارید صحبت میکنید نشون میده که تازه کارید . برید و بیشتر تجربه کسب کنید تا کارتون هم انشالله کمتر با مشکل روبرو بشه

معمولا وقتی یه نفر حرفی میزنه که با واقیعت فاصله زیادی داره من از این نوع ادبیات استفاده میکنم. ( ضمن اینکه من تو ادبیاتی که در بالا استفاده کردم هیچ مشکلی نمیبینم "اگر این ادبیات اشکال داره و چند نفر بهم بگن در اینده ازش استفاده نمیکنم" ).

ضمنا شما بحث رو عوض نکن و یه پاسخ قانع کننده بده.

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
معمولا وقتی یه نفر حرفی میزنه که با واقیعت فاصله زیادی داره من از این نوع ادبیات استفاده میکنم. ( ضمن اینکه من تو ادبیاتی که در بالا استفاده کردم هیچ مشکلی نمیبینم "اگر این ادبیات اشکال داره و چند نفر بهم بگن در اینده ازش استفاده نمیکنم" ).

ضمنا شما بحث رو عوض نکن و یه پاسخ قانع کننده بده.

خواستم اولش یه چیزی بهتون بگم که دیگه روت نشه تو فروم بیای ولی خوب باید یه فرقی بین من و شما باشه. من در شان خودم نمیبینم با شما دهن به دهن بشم . اینهمه آدم این کاره تو فروم هستن که هم سوادشون و هم تجربشون از تو بیشتره . ازونا بپرس . هم یادت میدن با بقیه چطور صحبت کنی و هم یادت میدن که چیکار کنی 100 بار تلفن نزنی. البته شک دارم که بتونی اسم و فامیلتو هم به انگلیسی بگی!!
اگر درست سوال میکردی بهت یاد میدادم چیکار کنی تا 1000 تا مدرک ندی!!

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
خواستم اولش یه چیزی بهتون بگم که دیگه روت نشه تو فروم بیای ولی خوب باید یه فرقی بین من و شما باشه. من در شان خودم نمیبینم با شما دهن به دهن بشم . اینهمه آدم این کاره تو فروم هستن که هم سوادشون و هم تجربشون از تو بیشتره . ازونا بپرس . هم یادت میدن با بقیه چطور صحبت کنی و هم یادت میدن که چیکار کنی 100 بار تلفن نزنی. البته شک دارم که بتونی اسم و فامیلتو هم به انگلیسی بگی!!

اگر همون اول به جای خیلی خوشالی مینوشتم که حرفتون کلاه برداریه ( از این جهت که لیمیت نمیشه ) اونوقت دیگه لازم نبود این همه اسپم پشتش بیاد. ( حالا هر کسی تو فروم میتونه خلاف حرف منو بزنه بیاد بگه ... )

خواستم اولش یه چیزی بهتون بگم که دیگه روت نشه تو فروم بیای ولی خوب باید یه فرقی بین من و شما باشه. من در شان خودم نمیبینم با شما دهن به دهن بشم .

من که با شما دهن به دهن نشدم. اون حرف رو هم بزنید لطف کردید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

البته شک دارم که بتونی اسم و فامیلتو هم به انگلیسی بگی!!

:wacko: اینجا شد دهن به دهن ( همونطور که قبلا گفتم من فقط به جای اینکه بگم حرفت گول زدن بهت گفتم خوشحال)

اینهمه آدم این کاره تو فروم هستن که هم سوادشون و هم تجربشون از تو بیشتره . ازونا بپرس .
این خیلیها، خیلی وقت ها میان از من سوال می پرسن. خیلی وقت ها هم من میرم ازشون سوال میپرسم. ;)

1000 تا که نه... :blink: ( ولی تاحالا تقریبا 198 تا فکس براشون فرستادیم ) وکیلمون تو امریکا هم نتونست کاری بکنه حالا شما چه راهی بلدید خدا داند ;)

بقیه ی این بحث هم برای جلوگیری از اسپم و "بن" احتمالی از جانب مدیران محترم و ... بهتره به پ . خ انتقال پیدا کنه. ( البته اگر هنوز چیزی مونده که دهنی نشده باشه )

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
گفتم که!! اگر درست میپرسیدی بهت میگفتم راهش چیه . البته از حرفات معلومه که تا بحال با پی پل کار نکردی چون از تو آماتور تر هم با این توصیفات روبرو نشدن!!!
فعلا با وکلای آمریکائی مشورت کن !! حالا هر کی ندونه فکر میکنه یه چند میلیون دلاری مایه داری!!
هرچی خواستم مثل خودت نباشم نشد. کلاه بردار هم خودتی بی تربیت. دیگه هم جوابتو نمیدم چون خودت فهمیدی به خاطر چی بهت ایراد گرفتم . به خاطر سواد نداشتت نبود مجاز بودی هر نظری که داری بگی راهنمائی هم میشدی ولی بهت حق نمیدم که بخوای متلک بگی یا تیکه بندازی. تا همین حد هم کافیت بود. خودتو نشون دادی.

بالا