coopunzero
Registered User
- نوشتهها
- 1,958
- لایکها
- 7
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید؟
خیر الامور اوسطها!!
55 که نه حرف من باشه و نه حرف شما.
مشخصات و ... رو پ خ کنین
حساب صادرات اگه دارین بهتره
ممنون
من الان 4 ساله دارم با اکانت شخصی خودم که دقیقا همین مشخصات اکانتی که برای فروش دارم کار میکنم تا حالا هم کسی بهم نگفته که خرت به چند من؟ آخه چرا بلاک بشه؟
اکانت آمریکا با وریفای شدن حساب بانکی و کانفیرم شدن آدرس محال کسی بهش کاری داشته باشه. ضمن اینکه تا 10000 دلار اولی که خرید کرده بودم حتی حساب بانکی هم اد نبود و فقط با کردیت کارت کار میکردم. بعد اخطار اومد که بیشتر از 10000 دلار اگر میخوای خرج کنی باید حتما حساب بانکی اد کنی. بعد از اون دیگه حتی اسمم رو هم نپرسیدم.
اکانت آمریکا و کانادا با همه اکانت ها کلا متفاوت هستن
خیلی خوشحالی.
ما اکانتمون با ادرس و شماره 4 تا حساب بانکی معتبر تو امریکا و 100 بار تلفن زدن به پیپال و 1000 تا مدرک فرستادن و ... کانفیرم شده. ( SSN , EIN , Tax ID و ... هم بهش ادد هست )
از پیپال 3 تا Debit card و اون Credit card افسانه ییش هم گرفتیم. یه 1000 تا مدرک و ... هم جدا از اونایی که در بالا توضیح دادم براشون فرستادیم.
:blink::blink::blink::blink::blink::blink:
هنوزم تا 1 دلار پسو پیش میشه میان لیمیت می کنن. حالا شما می خوای بگی این اکانت بلاک نمیشه :wacko:
یه معلمی داشتیم حرف خوبی میزد. همیشه میگفت اگر نمیتونی مودبانه حرف بزنی همون بهتر که حرف نزنی!!
از ادبیات گفتاریتون در فروم که مثل این میمونه که جلوی جمع دارید صحبت میکنید نشون میده که تازه کارید . برید و بیشتر تجربه کسب کنید تا کارتون هم انشالله کمتر با مشکل روبرو بشه
معمولا وقتی یه نفر حرفی میزنه که با واقیعت فاصله زیادی داره من از این نوع ادبیات استفاده میکنم. ( ضمن اینکه من تو ادبیاتی که در بالا استفاده کردم هیچ مشکلی نمیبینم "اگر این ادبیات اشکال داره و چند نفر بهم بگن در اینده ازش استفاده نمیکنم" ).
ضمنا شما بحث رو عوض نکن و یه پاسخ قانع کننده بده.
خواستم اولش یه چیزی بهتون بگم که دیگه روت نشه تو فروم بیای ولی خوب باید یه فرقی بین من و شما باشه. من در شان خودم نمیبینم با شما دهن به دهن بشم . اینهمه آدم این کاره تو فروم هستن که هم سوادشون و هم تجربشون از تو بیشتره . ازونا بپرس . هم یادت میدن با بقیه چطور صحبت کنی و هم یادت میدن که چیکار کنی 100 بار تلفن نزنی. البته شک دارم که بتونی اسم و فامیلتو هم به انگلیسی بگی!!
اگر درست سوال میکردی بهت یاد میدادم چیکار کنی تا 1000 تا مدرک ندی!!
خواستم اولش یه چیزی بهتون بگم که دیگه روت نشه تو فروم بیای ولی خوب باید یه فرقی بین من و شما باشه. من در شان خودم نمیبینم با شما دهن به دهن بشم .
البته شک دارم که بتونی اسم و فامیلتو هم به انگلیسی بگی!!
این خیلیها، خیلی وقت ها میان از من سوال می پرسن. خیلی وقت ها هم من میرم ازشون سوال میپرسم.اینهمه آدم این کاره تو فروم هستن که هم سوادشون و هم تجربشون از تو بیشتره . ازونا بپرس .
1000 تا که نه... :blink: ( ولی تاحالا تقریبا 198 تا فکس براشون فرستادیم ) وکیلمون تو امریکا هم نتونست کاری بکنه حالا شما چه راهی بلدید خدا دانداگر درست سوال میکردی بهت یاد میدادم چیکار کنی تا 1000 تا مدرک ندی!!