سید علی موسوی
Registered User
حل شد
Last edited:
500 هزار تومن!!!هزینش 500 میشه...میدی داداش؟
داداش هزینش همینه.به منم قرار نیست بدی!! خواستی بگو شماره اون بابارو بدم500 هزار تومن!!!
کمتر حساب کن مشتری شیم؟
خداوکیلی 300 هم دیدم _
چقدر طول میکشه؟ و چی لازمه بگم؟ فقط سریال گوشی؟
بده شمارشو حالا؟داداش هزینش همینه.به منم قرار نیست بدی!! خواستی بگو شماره اون بابارو بدم
خوب خدا خیرت بدهمن برات انجام میدم
یه عکس از آخرین مرحله ای که می تونی تو گوشی ببینیخوب خدا خیرت بده
شما چند میگیری؟ و چه چیزهایی لازمه تا الان برات بفرستم؟
داداش من شما متوجه میشی چی میگم؟یه عکس از آخرین مرحله ای که می تونی تو گوشی ببینی
فدات شم بنده کاملا میدونم چی شده شما بی زحمت از همان صفحه یه عکس بدید همینداداش من شما متوجه میشی چی میگم؟
ببین این آیفون تو حالت اکتیو گیر کرده! یعنی اپل ایدی نفر قبلی که روش وارد کرده رو میخواد و من هم دسترسی به اون بنده خدا ندارم. حالا دیگه عکس فکر نکنم لازم باشه.. چون صفحه اکتیو همون صفحه سفیده دیگه چیزی نداره
شما اگه بلدی بسم الله؟
اینم از اسکرین شاتفدات شم بنده کاملا میدونم چی شده شما بی زحمت از همان صفحه یه عکس بدید همین
گرامی این رفته روی حالت Lost mode و به ریستور هم کاری ندارهاینم از اسکرین شات
خسته نباشی!گرامی این رفته روی حالت Lost mode و به ریستور هم کاری نداره
هیچ کاری نمیشه کرد که بشه ارزش استفاده مفیدی کنی هیچ کسی هم نمیتونه...
اما من میتونم واست وارد منو گوشی بشم همین
بله وارد منو میشه ولی وارد ستینگ نمیشهخسته نباشی!
گفتم که کار شما نیست داداشم
اون وارد شدن هم خودم بلدم.. که نمیشه وارد ستینگ و بیشتر آپ ها شد.. اون جوری فایده ای نداره
گوشی که شما تهییه کردید گزینه find my phone روشن بوده باید طرف رو پیدا کنیدسلام
دوستان من یک آیفون فایو اس خریدم که اپل ایدی صاحب قبلی روش بوده و ریستور کردن... خلاصه الان دیگه همین طور که میدونید اکتیو نمیشه و اجازه استفاده از گوشی رو بهم نمیده!
حالا یه جاهایی تو فروم ها خوندم که میشه با مبلغی اپل ایدی شو حذف کرد اما کسی رو نمیشناسم این کارو بکنه!
حالا کسی اگه بلده ردیفش کنه بگه و مارو از نگرانی در اره؟
هزینه شم تقدیم میشه
اینم اسکرین شات از گوشی مذکور