ممنون از راهنمایی دوستان این گوشی رو درست کردیم و فروختیم. ختم تایپک
سید علی موسوی Registered User تاریخ عضویت 17 دسامبر 2012 نوشتهها 383 لایکها 15 محل سکونت مـــــشـــــهـــــد 25 مارس 2014 #21 ممنون از راهنمایی دوستان این گوشی رو درست کردیم و فروختیم. ختم تایپک
ahmadra.2520 Registered User تاریخ عضویت 10 دسامبر 2012 نوشتهها 1,542 لایکها 163 سن 34 25 مارس 2014 #22 به سلامتی
I immortal07 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 27 مارس 2014 نوشتهها 1 لایکها 0 سن 34 27 مارس 2014 #23 سلام رفیق من هم همین مشکل رو دارم لاست مود فعال هس خواسم اول بدونم چطور میشه از منو استفاده کرد و دوم چطور لاست مود را حذف کردید
سلام رفیق من هم همین مشکل رو دارم لاست مود فعال هس خواسم اول بدونم چطور میشه از منو استفاده کرد و دوم چطور لاست مود را حذف کردید
سید علی موسوی Registered User تاریخ عضویت 17 دسامبر 2012 نوشتهها 383 لایکها 15 محل سکونت مـــــشـــــهـــــد 27 مارس 2014 #24 به نقل از immortal07 : سلام رفیق من هم همین مشکل رو دارم لاست مود فعال هس خواسم اول بدونم چطور میشه از منو استفاده کرد و دوم چطور لاست مود را حذف کردید کلیک کنید تا بازشود... والا برای استفاده از منو فیلم های یوتیوب رو دیدم از روشون عمل کردم اما برای حذف صاحب اول گوشی رو پیدا کردم _ راه دیگه ای هم نیست
به نقل از immortal07 : سلام رفیق من هم همین مشکل رو دارم لاست مود فعال هس خواسم اول بدونم چطور میشه از منو استفاده کرد و دوم چطور لاست مود را حذف کردید کلیک کنید تا بازشود... والا برای استفاده از منو فیلم های یوتیوب رو دیدم از روشون عمل کردم اما برای حذف صاحب اول گوشی رو پیدا کردم _ راه دیگه ای هم نیست
iphone4job Registered User تاریخ عضویت 30 ژانویه 2012 نوشتهها 1,177 لایکها 117 29 مارس 2014 #25 به نقل از Dr.Cnet : بله وارد منو میشه ولی وارد ستینگ نمیشه اگه کسی رو پیدا کردی که این رو از حالت لاست مود بدون داشتن ای دی درآورد بهم خبر بده کلیک کنید تا بازشود... چطوری دقیقا وارد منو میشید ؟
به نقل از Dr.Cnet : بله وارد منو میشه ولی وارد ستینگ نمیشه اگه کسی رو پیدا کردی که این رو از حالت لاست مود بدون داشتن ای دی درآورد بهم خبر بده کلیک کنید تا بازشود... چطوری دقیقا وارد منو میشید ؟
Dr.Cnet Registered User تاریخ عضویت 8 ژوئن 2009 نوشتهها 5,223 لایکها 2,176 محل سکونت کرد کرمانج خراسان 29 مارس 2014 #26 به نقل از iphone4job : چطوری دقیقا وارد منو میشید ؟ کلیک کنید تا بازشود... پیام بدید براتون توضیح بدم
به نقل از iphone4job : چطوری دقیقا وارد منو میشید ؟ کلیک کنید تا بازشود... پیام بدید براتون توضیح بدم