سلام...منکه نتونستم پ خ بدم خدمتتون با این تغییرات انجمن !!!سلام دوست عزیز . wstern my passport ultra و western element و seagate back up plus جزو بهترین مدلها هستن .
اگر خواستید پ.خ بدید . تا راهنماییتون بکنم .
دوست عزیزاگه پولت رسید حتما بوفالو ژاپنی بخر...حدود 70-80 ت از بقیه برند ها گرونتر فقط....!
سلام wd my passport ........ یا element دارید؟ قیمت و عکس لطف کنید تا معامله رو تموم کنیم....در ضمن اگه مدلهای گفته ام رو تایید کنید البته .....دوست عزیز
همانطور که علیرضا گرامی فرمودند، بهتریننش بوفالو ژاپن مدل BUFFALO MINI STATION EXTREME است و البته قیمتش از وسترن و سیگیت حدود 130 تا 140 تومان بالاتره.
اگر هم میخواهید شکل و قیافه این هارد را ببینید به تایپیک زیر رجوع فرمایید
(هارد بوفالو 500 گیگ که حدود 1 سال پیش 240 آن را فروختم)
تایپیک هارد بوفالو
و اگر قیمتش برایتان سنگینه، میتوانید انتخاب دیگری هم داشته باشید و البته بستگی به نوع استفاده شما داره.
و هارد تقریبا سلیقگیه و یکی از وسترن خوشش میاد و دیگری از سیگیت تجربه بدی داره و ... .
در کل:
اگر هاردتان در تحرکه (یعنی دائم در حال حمل آن هستید)، سیلیکون پاور مدل A30 و یا A80 را توصیه میکنم و یا میتوانید از وسترن مای پاسپورت همراه با کیف محافظ استفاده فرمایید.
و اگر هم هاردتان را بیشتر در منزل استفاده میکنید، وسترن مای پاسپورت و یا المنت و یا سیگیت بکاپ پلاس هم هاردهای بسیار خوبی هستند
دور ADATA را هم خط بکشید (این هم سلیقگیه و خودم به شخصه تجربه خوبی از آن نداشتم)
ضمنا اگر بوفالو ژاپن 1 ترابایت هم بخواهید،قیمت امروز 1 ترابایت ژاپن 370 تومانه (معادل قیمت هارد 2 ترابایت وسترن المنت).
البته اگر خواستید میتوانید طی پیام خصوصی بفرمایید تا برایتان ارسال کنم ولی فکر نمیکنم خرید آن توجیه اقتصادی داشته باشه
موید باشید
استارتر محترمسلام wd my passport ........ یا element دارید؟ قیمت و عکس لطف کنید تا معامله رو تموم کنیم....در ضمن اگه مدلهای گفته ام رو تایید کنید البته .....
اگه در حد اک هم دارید اعلام بفرمایید؟گارانتی ؟؟؟
واقعا ممنون از توضیحات مفیدو گرانقدرتان
سلام خدمت علی آقای گل....با زحمتهای ما .. ...سلام اقا داود بوفالو رو که دوستان فرمودن منم چند ساله استفاده کردم هم USB2 داشتم هم USB3 هیچ مشکلی نداشته منم تایید میکنمش
- وسترن هم خوبه مشکلی باهاش نداشتم هم مای پاسپورت هم مای بوک هم Element
- ترنسند هم از اون سریهای ضربه گیردار تایوانی با ظرفیت های 160 و 500 دارم هیچ مشکلی نداره خیلی هم باهاشون کار کردم ولی هارهای داخلشون سیگیت هستش
اوکی ممنون... بازم از زحمتهایی که بزرگوار کشیدیدو اطلاع رسانی کردید ممنونم....استارتر محترم
مدلهایی که مرقوم داشتید، هاردهای خوبی هستند (حتی الامکان با گارانتی سازگار را خریداری نمایید)
ضمنا خودم الان موجود ندارم ولی یک راهنمایی خدمتتون میکنم:
اگر به دنبال هارد 1 ترابایت کارکرده و در حد هستید در همین فروم باید به دنبالش باشید (و با توجه به تقاضای بالا، بعید میدانم که پیدا کنید)
و اگر هم به دنبال هارد آکبند هستید، به تایپیک زیر مراجعه نمایید، چون قیمتهای جناب عظیمی هم بسیار مناسبه
هارد وسترن مای پاسپورت الترا را هم 240 و المنت را 217 میدهند (البته تاکید نمایید که با گارانتی سازگار میخواهید)
و به نظر من، از صرف هزینه بیشتر هم خودداری فرمایید و همان المنت را خریداری نمایید چون در عملکرد و سرعت، با مای پاسپورت تفاوتی نداره
░ فروش انواع هارد دیسک اینترنال، اکسترنال، بی سیم، شبکه، با کمترین قیمت و مجموعه های ارزشمند دیتا ░
ج داده شد.......دوست عزیز براتون پیام خصوصی زدم .