• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اکسترنال

majid_m163

Registered User
لایک‌ها
149
سلام دوست عزیز . wstern my passport ultra و western element و seagate back up plus جزو بهترین مدلها هستن .

اگر خواستید پ.خ بدید . تا راهنماییتون بکنم .

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
سلام دوست عزیز . wstern my passport ultra و western element و seagate back up plus جزو بهترین مدلها هستن .

اگر خواستید پ.خ بدید . تا راهنماییتون بکنم .
سلام...منکه نتونستم پ خ بدم خدمتتون با این تغییرات انجمن !!!
لطف کنید شما پ خ بدید تا ج داده بشه. شرمنده.ممنون

commander

Registered User
لایک‌ها
406
اگه پولت رسید حتما بوفالو ژاپنی بخر...حدود 70-80 ت از بقیه برند ها گرونتر فقط....!
دوست عزیز
همانطور که علیرضا گرامی فرمودند، بهتریننش بوفالو ژاپن مدل BUFFALO MINI STATION EXTREME است و البته قیمتش از وسترن و سیگیت حدود 130 تا 140 تومان بالاتره.
اگر هم میخواهید شکل و قیافه این هارد را ببینید به تایپیک زیر رجوع فرمایید
(هارد بوفالو 500 گیگ که حدود 1 سال پیش 240 آن را فروختم)
تایپیک هارد بوفالو
و اگر قیمتش برایتان سنگینه، میتوانید انتخاب دیگری هم داشته باشید و البته بستگی به نوع استفاده شما داره.
و هارد تقریبا سلیقگیه و یکی از وسترن خوشش میاد و دیگری از سیگیت تجربه بدی داره و ... .
در کل:
اگر هاردتان در تحرکه (یعنی دائم در حال حمل آن هستید)، سیلیکون پاور مدل A30 و یا A80 را توصیه میکنم و یا میتوانید از وسترن مای پاسپورت همراه با کیف محافظ استفاده فرمایید.
و اگر هم هاردتان را بیشتر در منزل استفاده میکنید، وسترن مای پاسپورت و یا المنت و یا سیگیت بکاپ پلاس هم هاردهای بسیار خوبی هستند
دور ADATA را هم خط بکشید (این هم سلیقگیه و خودم به شخصه تجربه خوبی از آن نداشتم)
ضمنا اگر بوفالو ژاپن 1 ترابایت هم بخواهید،قیمت امروز 1 ترابایت ژاپن 370 تومانه (معادل قیمت هارد 2 ترابایت وسترن المنت).
البته اگر خواستید میتوانید طی پیام خصوصی بفرمایید تا برایتان ارسال کنم ولی فکر نمیکنم خرید آن توجیه اقتصادی داشته باشه
موید باشید

Last edited:

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
دوست عزیز
همانطور که علیرضا گرامی فرمودند، بهتریننش بوفالو ژاپن مدل BUFFALO MINI STATION EXTREME است و البته قیمتش از وسترن و سیگیت حدود 130 تا 140 تومان بالاتره.
اگر هم میخواهید شکل و قیافه این هارد را ببینید به تایپیک زیر رجوع فرمایید
(هارد بوفالو 500 گیگ که حدود 1 سال پیش 240 آن را فروختم)
تایپیک هارد بوفالو
و اگر قیمتش برایتان سنگینه، میتوانید انتخاب دیگری هم داشته باشید و البته بستگی به نوع استفاده شما داره.
و هارد تقریبا سلیقگیه و یکی از وسترن خوشش میاد و دیگری از سیگیت تجربه بدی داره و ... .
در کل:
اگر هاردتان در تحرکه (یعنی دائم در حال حمل آن هستید)، سیلیکون پاور مدل A30 و یا A80 را توصیه میکنم و یا میتوانید از وسترن مای پاسپورت همراه با کیف محافظ استفاده فرمایید.
و اگر هم هاردتان را بیشتر در منزل استفاده میکنید، وسترن مای پاسپورت و یا المنت و یا سیگیت بکاپ پلاس هم هاردهای بسیار خوبی هستند
دور ADATA را هم خط بکشید (این هم سلیقگیه و خودم به شخصه تجربه خوبی از آن نداشتم)
ضمنا اگر بوفالو ژاپن 1 ترابایت هم بخواهید،قیمت امروز 1 ترابایت ژاپن 370 تومانه (معادل قیمت هارد 2 ترابایت وسترن المنت).
البته اگر خواستید میتوانید طی پیام خصوصی بفرمایید تا برایتان ارسال کنم ولی فکر نمیکنم خرید آن توجیه اقتصادی داشته باشه
موید باشید
سلام wd my passport ........ یا element دارید؟ قیمت و عکس لطف کنید تا معامله رو تموم کنیم....در ضمن اگه مدلهای گفته ام رو تایید کنید البته .....
اگه در حد اک هم دارید اعلام بفرمایید؟گارانتی ؟؟؟
واقعا ممنون از توضیحات مفیدو گرانقدرتان

9372

Registered User
لایک‌ها
224
وسترن دیجیتال
من چند ساله دارم استفاده می کنم. روش قفل هم می تونید بذارید. (البته قصد فروش ندارم فقط محض اطلاع گفتم )

Sent from my SGPT12 using Tapatalk 2

IT-MAN

Registered User
لایک‌ها
86
سلام اقا داود بوفالو رو که دوستان فرمودن منم چند ساله استفاده کردم هم USB2 داشتم هم USB3 هیچ مشکلی نداشته منم تایید میکنمش
- وسترن هم خوبه مشکلی باهاش نداشتم هم مای پاسپورت هم مای بوک هم Element
- ترنسند هم از اون سریهای ضربه گیردار تایوانی با ظرفیت های 160 و 500 دارم هیچ مشکلی نداره خیلی هم باهاشون کار کردم ولی هارهای داخلشون سیگیت هستش

commander

Registered User
لایک‌ها
406
سلام wd my passport ........ یا element دارید؟ قیمت و عکس لطف کنید تا معامله رو تموم کنیم....در ضمن اگه مدلهای گفته ام رو تایید کنید البته .....
اگه در حد اک هم دارید اعلام بفرمایید؟گارانتی ؟؟؟
واقعا ممنون از توضیحات مفیدو گرانقدرتان
استارتر محترم
مدلهایی که مرقوم داشتید، هاردهای خوبی هستند (حتی الامکان با گارانتی سازگار را خریداری نمایید)
ضمنا خودم الان موجود ندارم ولی یک راهنمایی خدمتتون میکنم:
اگر به دنبال هارد 1 ترابایت کارکرده و در حد هستید در همین فروم باید به دنبالش باشید (و با توجه به تقاضای بالا، بعید میدانم که پیدا کنید)
و اگر هم به دنبال هارد آکبند هستید، به تایپیک زیر مراجعه نمایید، چون قیمتهای جناب عظیمی هم بسیار مناسبه
هارد وسترن مای پاسپورت الترا را هم 240 و المنت را 217 میدهند (البته تاکید نمایید که با گارانتی سازگار میخواهید)
و به نظر من، از صرف هزینه بیشتر هم خودداری فرمایید و همان المنت را خریداری نمایید چون در عملکرد و سرعت، با مای پاسپورت تفاوتی نداره

░ فروش انواع هارد دیسک اینترنال، اکسترنال، بی سیم، شبکه، با کمترین قیمت و مجموعه های ارزشمند دیتا ░

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
سلام اقا داود بوفالو رو که دوستان فرمودن منم چند ساله استفاده کردم هم USB2 داشتم هم USB3 هیچ مشکلی نداشته منم تایید میکنمش
- وسترن هم خوبه مشکلی باهاش نداشتم هم مای پاسپورت هم مای بوک هم Element
- ترنسند هم از اون سریهای ضربه گیردار تایوانی با ظرفیت های 160 و 500 دارم هیچ مشکلی نداره خیلی هم باهاشون کار کردم ولی هارهای داخلشون سیگیت هستش
سلام خدمت علی آقای گل....با زحمتهای ما .. ...
داداش شما خودت کارکرده در حد دارید واسه فروش؟ یا آکبند چطور؟؟؟گفتم که اولویت با آکبند هستش...و نظرم روی وسترن هستش...یا مای پاسپورت یا المنت....چون هم شما هم چند تا از دوستان تآییدش کرده ان...خودم وسترن مای پاسپورت دارم و استفاده میکنم و خیلی راضی ام...این یکی رو واسه یکی از دوستان میخوام...بازم ممنون

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
استارتر محترم
مدلهایی که مرقوم داشتید، هاردهای خوبی هستند (حتی الامکان با گارانتی سازگار را خریداری نمایید)
ضمنا خودم الان موجود ندارم ولی یک راهنمایی خدمتتون میکنم:
اگر به دنبال هارد 1 ترابایت کارکرده و در حد هستید در همین فروم باید به دنبالش باشید (و با توجه به تقاضای بالا، بعید میدانم که پیدا کنید)
و اگر هم به دنبال هارد آکبند هستید، به تایپیک زیر مراجعه نمایید، چون قیمتهای جناب عظیمی هم بسیار مناسبه
هارد وسترن مای پاسپورت الترا را هم 240 و المنت را 217 میدهند (البته تاکید نمایید که با گارانتی سازگار میخواهید)
و به نظر من، از صرف هزینه بیشتر هم خودداری فرمایید و همان المنت را خریداری نمایید چون در عملکرد و سرعت، با مای پاسپورت تفاوتی نداره

░ فروش انواع هارد دیسک اینترنال، اکسترنال، بی سیم، شبکه، با کمترین قیمت و مجموعه های ارزشمند دیتا ░
اوکی ممنون... بازم از زحمتهایی که بزرگوار کشیدیدو اطلاع رسانی کردید ممنونم....

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
گشتم نبود نگرد نیست.........

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
.............................

بالا