سلام ایپاد که سیم نمیخوره
ولی با 500 میتونین ایپاد 32 گیگ ش رو بگیرین
سلام
مرسی سیمخور چیزی نمیشه گرفت با این قیمت نه؟
سلام ایپاد که سیم نمیخوره
ولی با 500 میتونین ایپاد 32 گیگ ش رو بگیرین
سلام
مرسی سیمخور چیزی نمیشه گرفت با این قیمت نه؟![]()
سلام
مرسی سیمخور چیزی نمیشه گرفت با این قیمت نه؟![]()
تبلت wintouch q72
البته بنده تست نکردم ببینم از لحاظ سخت افزاری چطوره تو نت سرچ بزنی مشخصاتشو میاره
اوکی ولی آیپاد رو به امید اینکه سیم کارت خور بشه نخر دردسرش زیاد یه آیپاد بخری با یه 1100خیلی بهتره
اوکی ولی آیپاد رو به امید اینکه سیم کارت خور بشه نخر دردسرش زیاد یه آیپاد بخری با یه 1100خیلی بهتره
هر کسیسلیقه ای داره شاید کسی با پیل یا جی میت بیشتر حال کنه
ولی خب معمولا یه ایپاد با یه گوشیه ساده بهتره![]()
شما خیلی راحت با 500 تومن میتونید یه 3GS دست دوم بخرید. کیفیت پخش موسیقیش هم خیلی از آیپاد بهتره ! فقط تصویرش با کیفیت نیست...
والا من یه بار با یه تبلت چینی کار کردم، حالم داشت بهم میخورد از اون کیفیت و سرعت و .... فاجعست واقعا ! وقت تلف کردنه...
بنظرم اگه آدم یه آیپد چپ کرده تصادفی درب و داغون بخره، باز بهتره تا یه تبلت بی اصل و نسب و بدون سیستم عامل درست و حسابی بخره...
مطمئني؟ پس حتما تو اين يكي دو هفته گرون شده ! والا من يادمه تا يكي دو ماه پيش ٥٠٠ خريد فروش ميشد... (٧٠٠ كه اصلا ارزش نداره) بدبختي الانم داريم به شب عيد نزديك ميشيم... اگه قيمتا بره بالا تا ارديبهشت - خرداد نمياد پايين...
مطمئني؟ پس حتما تو اين يكي دو هفته گرون شده ! والا من يادمه تا يكي دو ماه پيش ٥٠٠ خريد فروش ميشد... (٧٠٠ كه اصلا ارزش نداره) بدبختي الانم داريم به شب عيد نزديك ميشيم... اگه قيمتا بره بالا تا ارديبهشت - خرداد نمياد پايين...
بعد عید احتمالا نزدیکای انتخابات ارزون میشه
اينو ببين,قيمت دلاريش رو حساب كني بيشتر از ۵٣٠ ميشه,چون هفته بعد مسافرم پول لازمم,با دلار ٣ تومن حساب كردمhttp://forum.persiantools.com/t339483.html
داداش دیگه تصمیم گرفتیم ایپاد بخریم
مرسی بابت پیشنهاد
salam dadash-4th 32 ya 64 -ke be dalayeli kharidesh mokol mishe ba bad eydسلام
به سلامتی
چه مدلی؟
اگه خوبه بگو ماهم بخریم:دی
salam dadash-4th 32 ya 64 -ke be dalayeli kharidesh mokol mishe ba bad eyd![]()
حدود قیمتش چنده؟:دی