• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اکسچنج بایننس binance

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
با سلام،دوستانی که در مورد اکسچنج های کریپتو کارنسی و بیتکوین سوال میکنن اول یه مقدمه بگم که به هیچ اکسچنجی بطور کامل و صددرصد نباید اطمینان کرد حتی اگه اون اکسچنج معتبرترین اکسچنج دنیا باشه،cryptocurrency exchanges در طول تاریخ کوتاه مدت خودشون حاشیه های زیادی داشتن مثل قضیه هک و مصادره اموال و موارد دیگه،از قضیه هک اکسچنج هایی مثل mtgox و bitfinex و poloniex تا مصادره سرور و بخشی از پول فیات سایت btc-e و ربوده شدن مدیر اکسچنج exmo در اوکراین که شب گذشته اتفاق افتاد و قضیه معروف غیرفعال شدن حساب ایرانی ها و چندتا کشور دیگه در سایت آمریکایی bittrex و گمانه زنی ها بعلت تحریم ایران در این اکسچنج ،البته تمام یا بخشی از سرمایه ها در این اتفاق ها به یوزرها بعد از مدتی پرداخت شده و برخی هم پرداخت نشده،اما خب راه چاره اساسی چیست؟اولین قانون در بازار کریپتو اینه که سرمایه خودتون رو تو اکسچنج ها نگه داری نکنید به عبارتی بهترین استراتژی اینه که چنج کنید و در اولین فرصت ممکن برداشت کنید.کلا فلسفه بیتکوین اینه که لازم نیست به شخص سوم (بانکها و اکسچنج ها)اعتماد کنید البته این حرف وقتی عملی میشه که تمام دنیا و فروشگاهها و خدمات جهانی معاملات خودشون رو با بیتکوین و کریپتو انجام بدن و دیگه نیازی نباشه که بیتکوین خودشون به پول فیات تبدیل کنن و ارزش اصلی تو معاملات جهانی بیتکوین باشه نه پول فیات که البته به نظر خیلی ها این روزها این امر مسخره و خنده داره ولی آینده همه چیزو مشخص میکنه و همچنین با اومدن اکسچنج های غیر متمرکز و p2p مثل bisq شاید برخی مشکلات حل بشه البته بتازگی گویا اکسچنج غیرمتمرکز اتر دلتا هم هک شده ولی خب به احتمال زیاد در سال های بعد پیشرفتهای خیلی بهتری میکنن و همین طور با آپدیت و راه اندازی شبکه لایتنیگ کوین ها (همون چیزی که در لایت کوین و دکرد و ورتکوین و حالا در بیتکوین در مراحل تست هست)و انتقال مستقیم بین کوینها رو بدون نیاز به واسطه میسر میکنه.
و همین طور تا حد امکان در مورد اعتبار اکسچنج ها تحقیق کنید و نکته مهم برای ما ایرانی ها اینه که حتما یک نکته رو در نظر بگیریم و اونم اینه که بدونیم اون اکسچنج با ایرانی ها مشکلی نداشته باشته ،البته تقریبا در تمامی اکسچنج های دنیا برای نقل و انتقالات پول فیات بین بانکی مثل سوئیفت برای ایرانی ها قابل انجام نیست.
من شخصا به ساپورت سایت بایننس(binance)ایمیل زدم و گفتن با ایرانی ها مشکلی ندارن و در حال حاضر بهترین گزینه برای ما ایرانی ها هستش ،چون اولا چینی هست و مشکلی با ایرانی ها نداره دوما از لحاظ اعتبار و حجم معاملات جزو اکسچنج های معتبر هستش و سوما هر روز در حال ارائه توکن و کوین های بیشتر هستش.
اگه برداشت روزانه تون کمتر از 2 بیتکوین یا معادل اون هست نیاز به وریفای نداره.
با وریفای برداشت روزانه تا مبلغ 100 بیتکوین و معادل اون امکان پذیر هست!
اگه دوست داشتید میتونید برای حمایت من از لینک زیر ثبت نام کنید و یا در هنگام ثبت نام در بخش معرف کد
10759877 وارد کنید.
تا حد امکان و وقتم راهنمایی تون میکنم چه با لینک من ثبت نام کنید و یا خودتون ثبت نام کنید;)
https://www.binance.com/?ref=10759877
نکته:در هنگام ثبت نام و لاگین باید وی پ ان رو فعال کنید تا کپچای سایت فعال شود و در ادامه میتونید وی پ ان قطع کنید تا با ای پی خودتون ثبت نام و لاگین کنید.
در ضمن این سایت نرم افزار خیلی خوبی هم برای موبایل و تبلت داره که میتونه خیلی مفید باشه و میتونید اونو از داخل خود سایت دانلود کنید.
سلب مسئولیت:بنده هیچ گونه همکاری با این اکسچنج ندارم و هیچ گونه تضمینی هم برای عدم وجود مشکل برای این اکسچنج مثل سایر اکسچنج ها در آینده وجود نداره ولی تا حد امکان سعی میکنم اخبار مربوطه رو اطلاع رسانی کنم.
برای آلت کوین های بیشتر هم میتونید از اکسچنج hitbtc استفاده کنید چون اون هم شخصا بهشون ایمیل زدم و گفتن با ایرانی ها مشکلی ندارن البته به نظرم اعتبار و حجم معاملاتش از بایننس کمتره.
https://hitbtc.com/?ref_id=5a3ecdec589ca
بازهم تاکید میکنم سعی کنید به هیچ عنوان سرمایتون رو تو اکسچنج ها بمدت طولانی نگه داری نکنید و در اولین فرصت برداشت کنید.

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
منم از بایننس استفاده میکنم. اکسنج خوبیه. ولی یه توصیه میکنم. خودم هم اینکارو میکنم. به هیچ عنوان تو اکسنجها وریفای نکنید. الان این بایننس تا دو بیتکوین روزانه اجازه میده بهتون در حالت غیر وریفای. خداییش کافی نیست براتون؟ مدارک ایرانی آپلود نکنید تو این سایتها. حتی اگه خودشون الان میگن مشکلی ندارند. مگه خود بیترکس صدبار نگفته بود با ایرانیها مشکلی ندارم؟ چی شد پس؟
من خودم از آی پی اختصاصی برای این سایتها استفاده میکنم (ترجیحا اروپا) و بدون وریفای. این روش تا حد امکان میتونه خطرات احتمالی آینده رو کم کنه براتون.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
منم از بایننس استفاده میکنم. اکسنج خوبیه. ولی یه توصیه میکنم. خودم هم اینکارو میکنم. به هیچ عنوان تو اکسنجها وریفای نکنید. الان این بایننس تا دو بیتکوین روزانه اجازه میده بهتون در حالت غیر وریفای. خداییش کافی نیست براتون؟ مدارک ایرانی آپلود نکنید تو این سایتها. حتی اگه خودشون الان میگن مشکلی ندارند. مگه خود بیترکس صدبار نگفته بود با ایرانیها مشکلی ندارم؟ چی شد پس؟
من خودم از آی پی اختصاصی برای این سایتها استفاده میکنم (ترجیحا اروپا) و بدون وریفای. این روش تا حد امکان میتونه خطرات احتمالی آینده رو کم کنه براتون.
بله دقیقا برای کسایی که حجم مبادلات زیاد ندارن واقعا بهترین روش هست که وریفای نکنن ولی از یه نظر فرق اساسیش با بیترکس اینه که بیترکس تو خاک امریکا بود ولی بینانس چینی هست و بیترکس بر اساس قوانین AML و FATF اداره میشد که به صراحت کار با افراد از ایران و سوریه و چندتا کشور دیگه منع شده توسط این قوانین، البته خودشون میگفتن نه ما مشکلی نداریم و قوانین خودشون رو زیر پا میذاشتن وقتی یسری از ایرانی ها ازشون سوال میکردن در این رابطه! الان بیتفاینکس هم تقریبا وضعیت مشابهی داره با این فرق که الان شما به بیتفاینکس ایمیل بزنید میگن که متاسفانه ما با ایرانی ها نمیتونیم کار کنیم اما خب در اصل دارن لطف میکنن و خیلی ها هم ریسکش رو قبول میکنن و باهاش کار میکنن!
در کل به نظرم برای ما ایرانی ها ریسک کار کردن با سایت های چینی و روسی کمتر از کشورهای اروپایی و امریکایی هست.

spiral

Registered User
لایک‌ها
347

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
کارمزد برداشتش زیاده
کارمزد برداشت بیتکوینش خیلی بالاست که کلا بخاطر شبکه بیتکوین هست ،من با اکثر صرافی هایی که کار کردم الان کارمزد برداشت بیتکوین و اتریوم بالاست برای بیتکوین تقریبا 0.001 بیتکوین هست که خب رقم بالایی هست ،میتونید تبدیل کنید به اتریوم کلاسیک که هم زودتر کانفیرم میخوره و هم کارمزد پایین تری داره که الان معادل 0.01 etc تقریبا 0.3 دلار میشه.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
برای اینکه کارمزد کمتری هم در چنج بین کوین ها داخل خود سایت داشته باشید میتونید یه مقدار خیلی کمی ارز BNB که متعلق به خود سایت بایننس هستش خریداری کنید و بذارید بمونه تو اکسچنج ،کارمزد مبادلات به 50 درصد کاهش پیدا میکنه و دیگه از کوین هایی که خرید و فروش کردید کم نمیکنه و از ارز BNB اون مقدار کارمزد را کم میکنه.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
برای اینکه کارمزد کمتری هم در چنج بین کوین ها داخل خود سایت داشته باشید میتونید یه مقدار خیلی کمی ارز BNB که متعلق به خود سایت بایننس هستش خریداری کنید و بذارید بمونه تو اکسچنج ،کارمزد مبادلات به 50 درصد کاهش پیدا میکنه و دیگه از کوین هایی که خرید و فروش کردید کم نمیکنه و از ارز BNB اون مقدار کارمزد را کم میکنه.
از قسمت ستینگ اکانت فعال کنید
Screenshot_20171230-160901_1.jpg

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
کارمزد برداشت بیتکوینش خیلی بالاست که کلا بخاطر شبکه بیتکوین هست ،من با اکثر صرافی هایی که کار کردم الان کارمزد برداشت بیتکوین و اتریوم بالاست برای بیتکوین تقریبا 0.001 بیتکوین هست که خب رقم بالایی هست ،میتونید تبدیل کنید به اتریوم کلاسیک که هم زودتر کانفیرم میخوره و هم کارمزد پایین تری داره که الان معادل 0.01 etc تقریبا 0.3 دلار میشه.
برای خارج کردن سکه از اکسچنج ها اتریوم کلاسیک کم ترین کارمزد رو داره؟
بیت کوین کش بهتر نیست؟

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
لامصب یه هفته هست بلاک چین الاف کرده هنوز کانفرم نکرده دیپوزیت cryptopia
بجای بیتکوین با چی دیپوزیت کنیم بهتره؟خیلی کانفرمش طول میکشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یه خوبی داره حجم معاملات زیادی داره. یه سفارش خرید یا فروش بزنی عرض چند دقیقه کامل میشه. کار باهاش هم نسبتا راحت هست و مثل بیتترکس قیمت کوین ها به دلار هم جلوشون نوشته. بعضی وقتا قیمتهاش از وکس هم پائین تره

چه فابده دلار تتر گیر نمیاد

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
برای خارج کردن سکه از اکسچنج ها اتریوم کلاسیک کم ترین کارمزد رو داره؟
بیت کوین کش بهتر نیست؟
لامصب یه هفته هست بلاک چین الاف کرده هنوز کانفرم نکرده دیپوزیت cryptopia
بجای بیتکوین با چی دیپوزیت کنیم بهتره؟خیلی کانفرمش طول میکشه
اتریوم کلاسیک در حال حاضر هم سرعت شبکش خوبه و هم فی شبکه پایینه

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
اتریوم کلاسیک در حال حاضر هم سرعت شبکش خوبه و هم فی شبکه پایینه
من خودم داژ رو بیشتر میپسندم سریع کانفریم میخوره فیش اینقدر کمه که انگار فی نمیدی فوقش 10 داژ که میشه 600 ساتوشی

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
از کدوم صرافی میگیرن؟
اغلب صرافی های معتبر دارن مثل کریپتوپدیا، لاو کوین و ... فقط wex نداره نمیدونم چرا قبلا که btc-e بودم هم نداشت
نمیدونستم اینقد .... تا نوشتم قیمتش از 60 رفت 63 :eek:

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
سلام
دوستان چطوری حالا کوینای مناسب برای تریدو باید تحیلیل کنیم؟
اگه ممکنه کمی توضیح بدین

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
بالا