• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اکسچنج بایننس binance

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
یکی توضیح میده دقیقا کارمزد ترید چقدره ؟ تو سایت نوشته 0.1 درصد

مثلا با اتریوم یه کوین 0.5 دلاری رو به اندازه 1000 تا خریدم , ارزش دلاریش میشه 500 تا حالا میخوام وقتی 0.6 شد بفروشم , قیمت اون لحظه اتریوم رو من کار ندارم , قیمت دلاریش میشه 600 , این وسط من 100 دلار سرد کردم , حالا چقدر از این 100 دلار سایت بعنوان کارمزد بر میداره ؟

میخوام بدونم برای 40 - 50 دلار سود از یه کوین ترید بصرفه هست یا نه ؟

Last edited:

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
یکی توضیح میده دقیقا کارمزد ترید چقدره ؟ تو سایت نوشته 0.1 درصد

مثلا با اتریوم یه کوین 0.5 دلاری رو به اندازه 1000 تا خریدم , ارزش دلاریش میشه 500 تا حالا میخوام وقتی 0.6 شد بفروشم , قیمت اون لحظه اتریوم رو من کار ندارم , قیمت دلاریش میشه 600 , این وسط من 100 دلار سرد کردم , حالا چقدر از این 100 دلار سایت بعنوان کارمزد بر میداره ؟

میخوام بدونم برای 40 - 50 دلار سود از یه کوین ترید بصرفه هست یا نه ؟
بایننس کارمزد هارو از همون کوینی که میخری کم میکنه مثلا اگه اتریوم بخری ازت اتریوم کم میکنه، eos بخری eos کم میکنه.مقدارشم که همون 0.1 درصده مثلا اگه 1 دونه اتریوم بخری، 0.001 اتریوم ازش کم میکنه و 0.999 تا اتریوم بت میده.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
اقا یه توضیح بدید ممنونتانم...ثبت نام کردم حالا اگه بخوام خرید داشته باشم چطوری پولو تو سایتش واریز کنم؟کیف پول بلک چین دارم ولی مشکل اینجاست چطوری پول بریزم توش؟؟بعدش اینکه مثلا بخوام ترون بفروشم تو همون سایت باینانس راحت میخرنش؟ممنونم
باید برین تو قسمت کیف پولهای حسابتون و قسمت deposit را انتخاب کنید,بطور مثال اگه بیتکوین را انتخاب کنید شماره والت را بهتون میده و میتونید بیتکوین کیف پولتون رو به این کیف پول بیتکوین در اکسچنج انتقال بدید.
در مورد ترون و دیگر الت کوینها اگه در باینانس موجود باشن تمامشون تبدیل به بیتکوین دارن بعضی ها هم تبدیل به bnb (توکن مخصوص خود سایت باینانس)و بعضی ها هم تبدیل به اتریوم و دلار تتر دارن.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
بایننس کارمزد هارو از همون کوینی که میخری کم میکنه مثلا اگه اتریوم بخری ازت اتریوم کم میکنه، eos بخری eos کم میکنه.مقدارشم که همون 0.1 درصده مثلا اگه 1 دونه اتریوم بخری، 0.001 اتریوم ازش کم میکنه و 0.999 تا اتریوم بت میده.
البته اگه مقدار کمی توکن BNB که توکن مخصوص خود باینانس هستش داخل حسابتون موجود داشته باشید ازین توکن برای فی تبدیل ها استفاده میکنه و مزیتی که داره اینه که ۵۰ درصد هم پایینتر حساب میشه و کوین هاتون هم خورد نمیشه.

SILENCEmzs

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوستان
باینانس یه اطلاعیه داده که حق داره حسابای ایرانی ها رو مسدود کنه
راه حلی براش دارید؟
ریسک کنیم بمونیم یا فرار کنیم؟ اگه خواستیم بریم کجا بریم؟
https://support.binance.com/hc/en-us/articles/115000421672-Terms-of-Use

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
سلام دوستان
راه حلی براش دارید؟

بهتره که با وی پی اس کار کنید که ای پی ایران به هیچ وجه ثبت نشه و مدارکی از ایران هم براش نفرستید.. اگه خواستید وریفای کنید با مدارک خارجی اینکارو انجام بدید.هر چند که اگه بخوان تحریم کنن شاید وقت بدن برای خروج موجودی ها ولی به هر حال با این اعلامیه ای که دادن احتمالش هست به زودی تحریم بشیم و ریسک بالایی داره به عنوان ایرانی کار کردن با این اکسچنج و بطور کلی اکسچنج های دیگه

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سلام دوستان
راه حلی براش دارید؟

سلام.
کلا بهتره استفاده از اطلاعات اصلی رو کنار بزارید. در همه جا.

vps خریداری کنید. برای یک کشور غیر تحریمی ، انگلیسی ها سرعت خوبی دارن.. از داخل vps حساب جدید بسازید. با اطلاعات و آدرس و هویت مرتبط با کشور vps
تمام موجودی قبلیتون رو منتقل کنید به یه چینجر دیگه. و از اونجا مجددد بزنید به حساب جدید

در صورت نیاز به وریفای حساب با اطلاعات غیر ایرانی هم از اینجا بنده در خدمتون هستم

https://forum.persiantools.com/thre...ی-و-خدمات-verify.161635/page-31#post-12307118

kakamm

Registered User
لایک‌ها
435
سلام. دوستان دیگه باینانس رو برامن نمیاره. ایا برا شماهم همینطوریه؟؟؟ جریان چیه؟

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوستان من تازه با ارزهای دیجیتالی اشنا شدم وارد نیستم

من با چند تا از این سایت هایی که بیت کوین رایگان میدن دو سه هفته اس که دارم ور میرم و یه مقداری ساتوشی توی حسابم تو سایت بلاک چین جمع کردم..حالا بعد از اینکه مقدارش زیاد شدم باید با این ها چیکار کنم؟از چه روشی نقدشون کنم؟ممنون

هلما2345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مصاحبه با مدیر عامل بایننس
:):):):):):):)

با سلام،دوستانی که در مورد اکسچنج های کریپتو کارنسی و بیتکوین سوال میکنن اول یه مقدمه بگم که به هیچ اکسچنجی بطور کامل و صددرصد نباید اطمینان کرد حتی اگه اون اکسچنج معتبرترین اکسچنج دنیا باشه،cryptocurrency exchanges در طول تاریخ کوتاه مدت خودشون حاشیه های زیادی داشتن مثل قضیه هک و مصادره اموال و موارد دیگه،از قضیه هک اکسچنج هایی مثل mtgox و bitfinex و poloniex تا مصادره سرور و بخشی از پول فیات سایت btc-e و ربوده شدن مدیر اکسچنج exmo در اوکراین که شب گذشته اتفاق افتاد و قضیه معروف غیرفعال شدن حساب ایرانی ها و چندتا کشور دیگه در سایت آمریکایی bittrex و گمانه زنی ها بعلت تحریم ایران در این اکسچنج ،البته تمام یا بخشی از سرمایه ها در این اتفاق ها به یوزرها بعد از مدتی پرداخت شده و برخی هم پرداخت نشده،اما خب راه چاره اساسی چیست؟اولین قانون در بازار کریپتو اینه که سرمایه خودتون رو تو اکسچنج ها نگه داری نکنید به عبارتی بهترین استراتژی اینه که چنج کنید و در اولین فرصت ممکن برداشت کنید.کلا فلسفه بیتکوین اینه که لازم نیست به شخص سوم (بانکها و اکسچنج ها)اعتماد کنید البته این حرف وقتی عملی میشه که تمام دنیا و فروشگاهها و خدمات جهانی معاملات خودشون رو با بیتکوین و کریپتو انجام بدن و دیگه نیازی نباشه که بیتکوین خودشون به پول فیات تبدیل کنن و ارزش اصلی تو معاملات جهانی بیتکوین باشه نه پول فیات که البته به نظر خیلی ها این روزها این امر مسخره و خنده داره ولی آینده همه چیزو مشخص میکنه و همچنین با اومدن اکسچنج های غیر متمرکز و p2p مثل bisq شاید برخی مشکلات حل بشه البته بتازگی گویا اکسچنج غیرمتمرکز اتر دلتا هم هک شده ولی خب به احتمال زیاد در سال های بعد پیشرفتهای خیلی بهتری میکنن و همین طور با آپدیت و راه اندازی شبکه لایتنیگ کوین ها (همون چیزی که در لایت کوین و دکرد و ورتکوین و حالا در بیتکوین در مراحل تست هست)و انتقال مستقیم بین کوینها رو بدون نیاز به واسطه میسر میکنه.
و همین طور تا حد امکان در مورد اعتبار اکسچنج ها تحقیق کنید و نکته مهم برای ما ایرانی ها اینه که حتما یک نکته رو در نظر بگیریم و اونم اینه که بدونیم اون اکسچنج با ایرانی ها مشکلی نداشته باشته ،البته تقریبا در تمامی اکسچنج های دنیا برای نقل و انتقالات پول فیات بین بانکی مثل سوئیفت برای ایرانی ها قابل انجام نیست.
من شخصا به ساپورت سایت بایننس(binance)ایمیل زدم و گفتن با ایرانی ها مشکلی ندارن و در حال حاضر بهترین گزینه برای ما ایرانی ها هستش ،چون اولا چینی هست و مشکلی با ایرانی ها نداره دوما از لحاظ اعتبار و حجم معاملات جزو اکسچنج های معتبر هستش و سوما هر روز در حال ارائه توکن و کوین های بیشتر هستش.
اگه برداشت روزانه تون کمتر از 2 بیتکوین یا معادل اون هست نیاز به وریفای نداره.
با وریفای برداشت روزانه تا مبلغ 100 بیتکوین و معادل اون امکان پذیر هست!
اگه دوست داشتید میتونید برای حمایت من از لینک زیر ثبت نام کنید و یا در هنگام ثبت نام در بخش معرف کد
10759877 وارد کنید.
تا حد امکان و وقتم راهنمایی تون میکنم چه با لینک من ثبت نام کنید و یا خودتون ثبت نام کنید;)
https://www.binance.com/?ref=10759877
نکته:در هنگام ثبت نام و لاگین باید وی پ ان رو فعال کنید تا کپچای سایت فعال شود و در ادامه میتونید وی پ ان قطع کنید تا با ای پی خودتون ثبت نام و لاگین کنید.
در ضمن این سایت نرم افزار خیلی خوبی هم برای موبایل و تبلت داره که میتونه خیلی مفید باشه و میتونید اونو از داخل خود سایت دانلود کنید.
سلب مسئولیت:بنده هیچ گونه همکاری با این اکسچنج ندارم و هیچ گونه تضمینی هم برای عدم وجود مشکل برای این اکسچنج مثل سایر اکسچنج ها در آینده وجود نداره ولی تا حد امکان سعی میکنم اخبار مربوطه رو اطلاع رسانی کنم.
برای آلت کوین های بیشتر هم میتونید از اکسچنج hitbtc استفاده کنید چون اون هم شخصا بهشون ایمیل زدم و گفتن با ایرانی ها مشکلی ندارن البته به نظرم اعتبار و حجم معاملاتش از بایننس کمتره.
https://hitbtc.com/?ref_id=5a3ecdec589ca
بازهم تاکید میکنم سعی کنید به هیچ عنوان سرمایتون رو تو اکسچنج ها بمدت طولانی نگه داری نکنید و در اولین فرصت برداشت کنید.

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
برای ورود به بایننس بهترین v-p-n را از کدوم سایت باید تهیه کنم ؟

بالا