• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر به فرزندتان تجاوز شد چه بکنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
با این وضعیت فرهنگی،اقتصادی و ... ما کی میتونیم ازدواج کنیم تا بعد فرزند داشته باشیم؟

حقیقت تلخ

در مورد اينكه چنين اتفاقاتي در غرب حاد نيست ميشه مدرك بياريد؟
مورد دوم هم گروه درماني هستش كه اتفاقا خيلي جواب ميده
مورد سوم هم كامل در رابطه با افراد دچار PTSD يا اختلال فشار رواني پس از سانحه كاملا موثر هست كه ما به اصطلاح بهش ميگيم تغيير از مقصر من به مقصر تو يعني اينكه فردي كه دچار PTSD در اثر RAPE شده بايد اين رو بدونه كه مقصر نيست و هيچ نقشي در اين حادثه نداشته كه باعث ميشه مراجع به بينش دقيق تري از حادثه برسه .اين افراد معمولا از طريق شرطي شدن عامل سعي مي كنند از موقعيت فرار كنند و با موقعيت ازار دهنده مواجه نشن.مثل خانمي كه تويه يه كوچه اي بهش تجاوز شده و از اون كوچه هيچ وقت رد نميشه.
در تكميل اين مقاله هم بايد به كساني كه بچه دارند بگم كه بايد به كودك ياد بديد كه هر اتفاقي براش مي افته رو با شما در ميان بذاره و اگر كسي قصد انجام چنين عملي رو داشت به والدين خودش اطلاع بده.
نكته مهم بعدي كه شايد خيلي پدر و مادرها توجهي بهش نمي كنند پوشش بچه ها در سنين كودكي هست.به عنوان مثال يه دختر بچه 7-8 ساله نبايد طوري لباس بپوشه
كه در محيط بيرون توجهه انسان هايي كه تحته سلطه شهوات هستند رو جلب كنه.
در رابطه با افراد آسيب ديده هم بايد توجه داشت كه بيشتر آنها دچار اختلال فشار رواني حاد يا اختلال فشار رواني پس از سانحه ميشن كه بهتره به يك روان شناس مراجعه كنند
چراكه نكته مهمي كه در تجاوز بايد در نظر داشت اينه كه افرادي كه چنين حادثه تلخي را تجربه مي كنند كلا نسبت به انسان ها بدبين ميشن.اگر يكي رو سگ گاز بگيره خيلي راحت تر قابل درمانه تا كسي كه مورد اذيت و ازار هم نوعان خودش قرار گرفته.
رويكر رفتاري و روش مواجه و گروه درماني و در بعضي مواقع دارو هم به چنين افرادي كمك ميكنه
ويژگي افرادي هم كه دچار PTSD ميشن:
1-فلش بك هايي به حادثه دارند
2-سعي ميكنند از عواملي كه آنها را ياد اتفاق مي اندازه خودداري كنند يا اينكه وقتي باهاش رو به رو ميشوند با اضطراب زيادي تحملش ميكنند
3-كرختي هيجاني
4-نشانه ها تا حدودا 6 ماه ادامه دارند
و......

ممنون از توضیحاتتون . :happy:

مقاله ای در رابطه با این موضوع که اگه فرزند نداشتیم و به خودمون تجاوز شد چیکار کنیم ، ندارید دوست عزیز ؟

متاسفانه هنوز به فارسی ترجمه نشده. دوشواری تون رو میتونید پخ کنید.

فورا به پناهگاه پناه ببرید و خود را به اولین ایستگاه آتش نشانی یا پلیس برسانید.

:lol:

درود،

سعی شود، در این مواقع، حداکثرِ لذت رو برده و به شمارش گوسفند پرداخته شود.

:blink: این در مورد کودکان هست نه بزرگسالان. :hmm:

و یا اینکه با گل های قالی بازی شود:D

اگر موکت یا پارکت و یا سنگ بود چیکار کنیم. اگر خیابان آسفالت، کوچه موزاییک یا ساختمان نیمه کاره بود چی؟

این که گرانی ها داره تجاوز می کنه ، راهکاری نداره ؟

پاسختون در پایین توسط دوست عزیزمون ارائه شده.

نه تنها راه اینه بیخیال بشی بذاری کارش رو انجام بده و به افق چشم بدوزی :D

متشکرم.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
الان که دیگه برای اکثر افراد اینطور تورم و گرانی عادی شده و دیگه کسی احساس نداره:D جالب تر اینکه تعجب میکنم هر چه گرونتر میشه ملت بیشتر میخرن و بیشتر انباشته میکنن!!علت اصلی تورم هم میتونه همین باشه:stun:

از بحث اصلی دور نشیم این متن خیلی کمک میکنه در صورت اینکه واقعا اجرا بشه و همه مواردش رعایت بشه ولی تو جامعه ما اکثر افرادی که اینطور آسیب هایی میبینن هم ترد میشن و هم گوشه نشین و افسرده و متاسفانه بخاطر فشار شدید روحی و دلسردی و پریشونی های مداوم در خیلی از موارد به خودکشی ختم میشه:skull:

متاسفانه همینطوره. وقتی هم که به خانواده گفته نشه بهر دلیل که بیشترش ترسه باعث میشه فرد متجاوز جراتش بیشتر بشه و این تجاوز رو بارها و شاید تا چندین سال ادامه بده در صورتی که به شخص تجاوز شده دسترسی ندیک داشته باشه مثل اقوام یا همسایگان و ...

توی ایران پیگیری تجاوز یه جورایی یه حرکت انتحاریه!!

قبلا اینطور بود، الان میزان پیگیری و شکایات برای تجاوز خیلی زیاد شده و جالبه توی آماری که نیروی انتظامی داده بود جنس مذکر بیشتر بود.

بنده بد توضیح دادم....منظور بنده از اینکه "این موضوع حاد نیست" از نظر تعداد یا شدت نبود
بلکه منظور بنده این هست یک فرد مورد تجاوز قرارگرفته در غرب، اندازه یک ایرانی تحت فشار نیست

اونجا از اول زندگی همه چیز مختلط هست حتی استخر مختلط هست
از ابتدایی یا راهنمایی آموزش سکس میبینن الی آخر
اینجا اتوبوس جدا مدرسه جدا همه چیز جداست
اینجا دختر می خواد یه ذره تبرج کنه موهاشو بیرون میذاره که انگار دیگه خیلی کار شاخی کرده!
اونجا جنبش راه میندازن،جنبش برهنگان زن و مرد لخت مادرزاد میان بیرون تا عقاید جنبششون رو نشون بدن. بعد لبخند هم میزنن جلو دوربین
اینجا به طور رسمی هیچ صحنه ی اروتیک یا اشاره به سکس سعی میشه انجام نشه
اما اونجا از بچگی سکس رو تو فیلم ها،تو سینما و تلویزیون میبینن
بنابراین خوابیدن با یک نفر حتی به زور، فاجعه ی عظمی و روز قیامت نیست(مثل ایران)

البته این مطلب بالا در خصوص بچه ها هست اما نظر بنده و دیگران تا حالا بیشتر متوجه بزرگسالان یا زنان به طور کلی بوده

گروه درمانی در خصوص تجاوز به نظر من حتی تو غرب هم یه چیز بدرد نخوره چه برسه به ایران!

به نظر من گروه درمانی برای دوسته بیماری روحی و جسمی خوبه:
1- بیماری هایی مثل سرطان و ام اس و امثالهم که تداوم داره و تمام شئون زندگی یک شخص رو تحت تاثیر قرار میده
2- بیماری های روانی که منشا یا اثر اون بیماری، یک جرم نیست

بنابراین به نظر بنده بیماری های روانی که منشا اونها مورد جنایت واقع شدنه نباید گروه درمانی بشن(بیشتر نظرم رو ایرانه)

موافقم با نظرتون.

فکر کنید توی یک گروه بزرگسال توی همچین انجمنی پای یک متجاوز باز بشه و خودش رو اسییب دیده جا بزنه چقدر سوء استفاده میتونه بکنه از افردا اون گروه درمانی.

چرا این حرف رو می زنید؟
منظورتون چیه؟

منظورشون آبروریزی، ترد شدن، انگشت نما شدن و اینکه بعد از پابلیک شدن این قضیه بسیاری از افراد که فهمیدن سعی میکنن اونها هم از سوء استفاده کنند. متاسفانه درون جامعه ما اینطوریه.

Genius-Iran

Registered User
لایک‌ها
2
Another Day عزیز
ممنون
دقیقا منظورم همین بود
نابود میشه طرف!

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
مقاله ای ندارید در مورد اینکه اگر فرزندمان به ما تجاوز کزد چکار کنیم؟

ph

Registered User
لایک‌ها
94
اخه این سواله کردی فکرش هم ادمو دیونه میکنه
به نظر من باید متجاوز رو کشت:mad: با هر هزینه ای:whistle:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
بزرگ میشه یادش میره

اکثر قربانی ها در برزگ سالی خودشون به دیگران تجاوز می کنند تا از جامعه انتقام یگیرنند

کی مقاله چرا در زمستان که سالنهای سینما خالی است ما فیلم بزرگسالان؟! برای تماشا و پخش نداریم خونده ؟

ph

Registered User
لایک‌ها
94
بزرگ میشه یادش میره

اکثر قربانی ها در برزگ سالی خودشون به دیگران تجاوز می کنند تا از جامعه انتقام یگیرنند

کی مقاله چرا در زمستان که سالنهای سینما خالی است ما فیلم بزرگسالان؟! برای تماشا و پخش نداریم خونده ؟

این جور چیزها تا گور با شخص هست در اصل به کسی که تجاوز میشه روحش کشته میشه

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
بزرگ میشه یادش میره

اینو میگی:
چرا فيلم هاي بزرگسال در سينماي ايران اكران نمي شوند؟
این چه ربطی به موضوع تجاوز یا مسائل جنسی داره؟:confused:

saeid450

Registered User
لایک‌ها
65
به خودمون تجاوز شد چی کار کنیم؟:D

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
عجب مشکلی تا حالا بهش نفکریده بودم

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
Another Day عزیز
ممنون
دقیقا منظورم همین بود
نابود میشه طرف!

:)

مقاله ای ندارید در مورد اینکه اگر فرزندمان به ما تجاوز کزد چکار کنیم؟

نه هنوز قیصر جان. البته در خارج فرزندی که این کار رو بکونه به داراتعدید فرستاده میشه و مورد روانکاوی قرار میگیره، در صورت شکایت والدین البته. اما در ایران رو نمیدونم، خوشبختانه خودم برخورد نداشتم.

اخه این سواله کردی فکرش هم ادمو دیونه میکنه
به نظر من باید متجاوز رو کشت:mad: با هر هزینه ای:whistle:

با کشتن مخافم ولی باید زندانی بشه و حقوق اجتماعی از این شخص سلب بشه. (متاسفانه تو ایران هیچکس همچین حقوقی نداره غیر از افراد برابرتر)

بزرگ میشه یادش میره

فکر نکنم اکثرا اینطور بشن ، متجاوزها اکثرا بصورت ذاتی متجاوز هستند، اونهایی که گیر میافتند و ننه من غریبم بازی در میارن که چون خودم در کودکی فلان و بهمان برای کاهش یافتن جرمشون هست و اینکه خودشون رو قربانی نشون بدن تا شاید بتونند از مجازات فرار کنند و یا تخفیفی بهشون داده بشه.

لطفا لینکش رو بدید تا بخونیم.

این جور چیزها تا گور با شخص هست در اصل به کسی که تجاوز میشه روحش کشته میشه

صد تا Like

اینو میگی:
چرا فيلم هاي بزرگسال در سينماي ايران اكران نمي شوند؟
این چه ربطی به موضوع تجاوز یا مسائل جنسی داره؟:confused:

فکر نکنم این باشه

به خودمون تجاوز شد چی کار کنیم؟:D

سوال شما اینجا جواب داده شده به کاربر عزیز 3dwin

http://forum.persiantools.com/t347385-page2.html#post6422602

عجب مشکلی تا حالا بهش نفکریده بودم

خوبه که از حالا بهش فکر کنید، شاید بتونید به اعضای خانواده و دستان هم که دچار این مشکل شدند کمک کنید.

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
خیلی خیلی مفید بود مرسی استارتر عزیز :rolleyes:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
نظرتون چیه از یکی از کاربران که مورد تجاوز قرار گرفته خواهش کنیم که بیاد و در این خصوص باهاش صحبت کنیم؟!
فکر نمیکنم ناراحت شه.. (جدی)

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
نظرتون چیه از یکی از کاربران که مورد تجاوز قرار گرفته خواهش کنیم که بیاد و در این خصوص باهاش صحبت کنیم؟!

فکر خوبیه .
شروع کن ، توضیح بده ، اون لحظه چه حسی داشتی ؟

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
:)

خوبه که از حالا بهش فکر کنید، شاید بتونید به اعضای خانواده و دستان هم که دچار این مشکل شدند کمک کنید.

خوشبختانه از دوستان نزدیک کسیو نمی شناسم ولی شما با قدرت ادامه بده
:cool:

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
دولت هر روز داره ما رو میکنه باید بریم پیش مشاور؟

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
احتمالاً این مقاله از یه متن خارجی ترجمه شده
چون این مشاوره و گرفتن نمونه ی موی متجاوز از روی لباس و عضو شدن در گروه هایی که افراد دیگر هم مشکلاتی مشابه دارند و افراد با هم صحبت کنند و... بیشتر به تیریپِ کشورای ایده آل و پیشرفته میخوره.
فک نمیکنم اینجا پشتیبانی ها و کمکهای اینجوری در کار باشه

اينكه مقاله خارجيه بحثي نيست اما در اين نوع جرايم نمونه برداري به همه روشها در ايران انجام ميشه.
تاكيد ميكنم دو اين نوع جرايم فردا نگيد موبالمو دزد برده بيا دي ان ايش يا موهاش رو نمونه گيري كن ها!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
فکر خوبیه .
صرفا جهت تجربه رفتم سمتش ..
در همون حین که طرف داشت عمل دخول رو انجام میداد.. و به سختی دردش رو تحمل میکردم.. از خودم پرسیدم چطور 3dwin توی این شرایط هم درد رو تحمل میکنه وهم لذت میبره؟!!
اما وقتی یاد یه دوستی افتادم که از عمق بدبختی هم لذت می برد (بقول خودش).. گفتم شاید توی 3dwin هم همچین پارادوکسی وجود داشته باشه..!!
لذا وقتی به نتیجه رسیدم شلوارم رو بالا کشیدم و محل رو ترک کردم..

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
خیلی خیلی مفید بود مرسی استارتر عزیز :rolleyes:

شما لطف دارید

;)

فکر خوبیه .

:hmm: هنوز موردت رو پخ نکردی برا موشواره.

خوشبختانه از دوستان نزدیک کسیو نمی شناسم ولی شما با قدرت ادامه بده
:cool:

خیلی خوشحالم ، امیدوارم هیچ وقت اتفاق نیفته.

دولت هر روز داره ما رو میکنه باید بریم پیش مشاور؟

نه دیگه ، اون کارش از مشاوره گذشته.

اينكه مقاله خارجيه بحثي نيست اما در اين نوع جرايم نمونه برداري به همه روشها در ايران انجام ميشه.
تاكيد ميكنم دو اين نوع جرايم فردا نگيد موبالمو دزد برده بيا دي ان ايش يا موهاش رو نمونه گيري كن ها!

درسته تو ایران هم همه نوع نمونه برداری در این زمینه توی پزشکی قانونی انجام میشه ، البته بعد از بازپرسی شدن توسط چند تا مامور امنیت اخلاقی یا همچین چیزی که بسیار دوستانه روانیتون میکنند.

صرفا جهت تجربه رفتم سمتش ..
در همون حین که طرف داشت عمل دخول رو انجام میداد.. و به سختی دردش رو تحمل میکردم.. از خودم پرسیدم چطور 3dwin توی این شرایط هم درد رو تحمل میکنه وهم لذت میبره؟!!
اما وقتی یاد یه دوستی افتادم که از عمق بدبختی هم لذت می برد (بقول خودش).. گفتم شاید توی 3dwin هم همچین پارادوکسی وجود داشته باشه..!!
لذا وقتی به نتیجه رسیدم شلوارم رو بالا کشیدم و محل رو ترک کردم..

با تشکر از برنامه خوبتون، لطفا وقتشو بیشتر کونید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا