نوشته ها خيلي مشكوك ميزنه من كه باور نميكنم كار يه بچه 8 ساله باشه
Mehdi مدیر بازنشسته تاریخ عضویت 1 آگوست 2004 نوشتهها 5,601 لایکها 49 محل سکونت Anywhere 8 نوامبر 2005 #21 نوشته ها خيلي مشكوك ميزنه من كه باور نميكنم كار يه بچه 8 ساله باشه
خ خسرو کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 5 اکتبر 2005 نوشتهها 13 لایکها 0 10 نوامبر 2005 #22 ناباوری شما باور منو به توانائیهای دخترم بیشتر می کنه و همونقدر منو به شوق میاره که تشویق های بی دریغ دوستان عزیز دیگر. از این که وقت گذاشتین و به وبلاگ گلناز سر زدین و این که صادقانه نظر واقعی تونو اینجا نوشتین سپاسگزارم و براتون آرزوی موفقیت دارم.
ناباوری شما باور منو به توانائیهای دخترم بیشتر می کنه و همونقدر منو به شوق میاره که تشویق های بی دریغ دوستان عزیز دیگر. از این که وقت گذاشتین و به وبلاگ گلناز سر زدین و این که صادقانه نظر واقعی تونو اینجا نوشتین سپاسگزارم و براتون آرزوی موفقیت دارم.
Persianit Registered User تاریخ عضویت 19 ژوئن 2005 نوشتهها 910 لایکها 16 سن 39 محل سکونت پای کامپیوتر 10 نوامبر 2005 #23 اینجا همه زنو بچه دارن
خ خسرو کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 5 اکتبر 2005 نوشتهها 13 لایکها 0 10 نوامبر 2005 #24 به نقل از Persianit : اینجا همه زنو بچه دارن کلیک کنید تا بازشود... شماهم به ما بپیوندین . حال خاص خودشو داره.
به نقل از Persianit : اینجا همه زنو بچه دارن کلیک کنید تا بازشود... شماهم به ما بپیوندین . حال خاص خودشو داره.
Persianit Registered User تاریخ عضویت 19 ژوئن 2005 نوشتهها 910 لایکها 16 سن 39 محل سکونت پای کامپیوتر 10 نوامبر 2005 #25 به نقل از خسرو : شماهم به ما بپیوندین . حال خاص خودشو داره. کلیک کنید تا بازشود... ما هنوز تازه اول جوونیمونه. چه طور دلت می یاد:wacko:
به نقل از خسرو : شماهم به ما بپیوندین . حال خاص خودشو داره. کلیک کنید تا بازشود... ما هنوز تازه اول جوونیمونه. چه طور دلت می یاد:wacko: