• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگه از دوربين اينا سرت ميشه بيا تو!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
دوستان بازم نظرم عوض شد!
مراجعه به پست اول!

ahmadrezab23

Registered User
لایک‌ها
69
من sx30 و sx40 داشتم sx40رو دزدیدن فردا sx50 میگیرم . خواهرمم 60 dداره ولی چون مثل منه و حرفه ای نیست سخته براش و بعضی وقتا میزنه به سرش دوربینشو بده یکی مثل مال من بگیره. خدایی حرف نداره شک نکن. ااانم که زوم شده 50 برای عکاسی رو حالت اتو عالیه 24 تا 1200زومسه و ماکروشم صفره یعنی بچسبون به سوژه عکس بگیر خدایی همه چی تمومه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من sx30 و sx40 داشتم sx40رو دزدیدن فردا sx50 میگیرم . خواهرمم 60 dداره ولی چون مثل منه و حرفه ای نیست سخته براش و بعضی وقتا میزنه به سرش دوربینشو بده یکی مثل مال من بگیره. خدایی حرف نداره شک نکن. ااانم که زوم شده 50 برای عکاسی رو حالت اتو عالیه 24 تا 1200زومسه و ماکروشم صفره یعنی بچسبون به سوژه عکس بگیر خدایی همه چی تمومه

شما احتیاج به یک نورپردازی حرفه ای دارید برای عکس گرفتن از سوزه هایی که به دوربین میچسبونید.و در عمل این قابلیت قابل استفاده نیست.
در ضمن.60d کجا و sx50 کجا؟:wacko:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
در تنظیمات دوربین دو تا مدل تنظیم هست واسه چیه؟ دقیقا
در منوی Histogram گزینه های... :
RGB
Brightness

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
در تنظیمات دوربین دو تا مدل تنظیم هست واسه چیه؟ دقیقا
در منوی Histogram گزینه های... :
RGB
Brightness

حمید جان این ها مال فضای رنگی استفاده کننده هست.معمولا" تمام دوربین ها روی همین rgb به درستی جواب میدند.البته من Brightness رو تا حالا ندیدم ولی معمولا" فضاهای رنگی با srgb و adobe rgb تعیین میشند.که بیشتر مانیتورهای بازار adobe رو ساپورت نمیکنند و برای همین خاطر عکس هایی که با این فضای رنگی گرفته میشند تو مانیتورها خیلی سافت نشون داده میشند.هر چند فضای رنگی حرفه ای تری هست

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
خوبی یعنی تنظیمات روی این RBG باشه یا روی اون یکی
حمید جان این ها مال فضای رنگی استفاده کننده هست.معمولا" تمام دوربین ها روی همین rgb به درستی جواب میدند.البته من Brightness رو تا حالا ندیدم ولی معمولا" فضاهای رنگی با srgb و adobe rgb تعیین میشند.که بیشتر مانیتورهای بازار adobe رو ساپورت نمیکنند و برای همین خاطر عکس هایی که با این فضای رنگی گرفته میشند تو مانیتورها خیلی سافت نشون داده میشند.هر چند فضای رنگی حرفه ای تری هست

ahmadrezab23

Registered User
لایک‌ها
69
شما احتیاج به یک نورپردازی حرفه ای دارید برای عکس گرفتن از سوزه هایی که به دوربین میچسبونید.و در عمل این قابلیت قابل استفاده نیست.
در ضمن.60d کجا و sx50 کجا؟:wacko:

عزیز شما احتیاجات این دوستمون که صفحه یک نوشترو بخونی میبینی بیربط نگفتم. گفتم بخواطر استفاده آسونش وگرنه من خودم با 60 دی راحت ترم اما چون جابجاییش سخت هستو لنزاش گرون کمتر باهاش کار میکنم لنز واید گرفتم اما تله معکوی میخوام بگیرم چون عشق متکرو دارم. شما نیازای ابتداییتون با ماکرو sx50 مرتفع میشه قرار نیست که حالا 0 هست شما حتما بچسبونی به سوژه . اما اگه یه 70 دی با یه لن واید داشته باشی لملا باید دور عکاسی ماکرو رو خط بکشی

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
عزیز شما احتیاجات این دوستمون که صفحه یک نوشترو بخونی میبینی بیربط نگفتم. گفتم بخواطر استفاده آسونش وگرنه من خودم با 60 دی راحت ترم اما چون جابجاییش سخت هستو لنزاش گرون کمتر باهاش کار میکنم لنز واید گرفتم اما تله معکوی میخوام بگیرم چون عشق متکرو دارم. شما نیازای ابتداییتون با ماکرو sx50 مرتفع میشه قرار نیست که حالا 0 هست شما حتما بچسبونی به سوژه . اما اگه یه 70 دی با یه لن واید داشته باشی لملا باید دور عکاسی ماکرو رو خط بکشی

در کل به نظر من هر دوربین slr ای.حتی 350d.با یه لنز ارزون.نسبت به هر سوپر زومی برتری داره.
ولی یه چیزی میگم استارتر ناراحت نشه : ایشون خودشون هم نمیدونند نیازهاشون چی هست.هی تغییر نظر میدند و .... حالا هم بعد این همه حرف.میگه میخاوم یه کامپکت سطح پایین بگیرم :blink:
شما تو پست قبلت گفتی که خواهرتون هم مثل خودتون حرفه ای نیست و با دوربینش بعضی اوقات مشکل داره.و روی همین حساب پس شما هم خودتون رو جوری برای من تعریف کردید که با کارکرد 60d مشکل دارید.از کجا بدونم که مشکلی با کارکردنش ندارید؟ تازه.دوربینی که قراره روی مودهای اتومات عکس بگیره.و هی تنظیماتی رو شما بهش نمیدید.چه فرقی داره که 60d باشه یا a810 ? شما فقط دکمه ی شاتر رو فشار میدید.و ممکنه بخواید زوم بکنید یا ....
شما تو پست قبلی گفتی
ماکروشم صفره یعنی بچسبون به سوژه عکس بگیر خدایی همه چی تمومه

پس عملا" من نبودم که گفتم احتیاج به فوکوس 0 سانتی هست یا نه.و تنها به خاطر حرف شما اون پست رو زدم
در ضمن.با کمی خلاقیت میتونید حتی با یه لنز معمولی و کم قیمت مثل 18-55 عکس ماکرو بگیرید!!! کافیه که کمی سرچ کنید.

پ.ن: شرمنده ی دوستانم ولی هر موقع میام این جا و حرفی میزنم در کل از این کارم پشیمون میشم!!! بحث این نیست که من بیشتر میدونم یا شما بیشتر میدونید.بحث این هم نیست که کدوم یکی از ما تجربه ی بیشتری داریم.به شخصه نوکر همه هستم.همه هم میدونند اگر پی ام بزنند و سوالی بپرسند هیچ وقت بی جواب نیمگذارم.چه طرفم رو بشناسم و رفیقم باشه.و چه نشناسم.
اما حالا میبینم راهنمایی های بقیه در سطح چند تا حرف شنیده از این طرف و اون طرف هست و انتخاب ها هم بر اساس قیافه ی دوربین و مگاپیکسل!!!

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
در کل به نظر من هر دوربین slr ای.حتی 350d.با یه لنز ارزون.نسبت به هر سوپر زومی برتری داره.
ولی یه چیزی میگم استارتر ناراحت نشه : ایشون خودشون هم نمیدونند نیازهاشون چی هست.هی تغییر نظر میدند و .... حالا هم بعد این همه حرف.میگه میخاوم یه کامپکت سطح پایین بگیرم :blink:
شما تو پست قبلت گفتی که خواهرتون هم مثل خودتون حرفه ای نیست و با دوربینش بعضی اوقات مشکل داره.و روی همین حساب پس شما هم خودتون رو جوری برای من تعریف کردید که با کارکرد 60d مشکل دارید.از کجا بدونم که مشکلی با کارکردنش ندارید؟ تازه.دوربینی که قراره روی مودهای اتومات عکس بگیره.و هی تنظیماتی رو شما بهش نمیدید.چه فرقی داره که 60d باشه یا a810 ? شما فقط دکمه ی شاتر رو فشار میدید.و ممکنه بخواید زوم بکنید یا ....
شما تو پست قبلی گفتی

پس عملا" من نبودم که گفتم احتیاج به فوکوس 0 سانتی هست یا نه.و تنها به خاطر حرف شما اون پست رو زدم
در ضمن.با کمی خلاقیت میتونید حتی با یه لنز معمولی و کم قیمت مثل 18-55 عکس ماکرو بگیرید!!! کافیه که کمی سرچ کنید.

پ.ن: شرمنده ی دوستانم ولی هر موقع میام این جا و حرفی میزنم در کل از این کارم پشیمون میشم!!! بحث این نیست که من بیشتر میدونم یا شما بیشتر میدونید.بحث این هم نیست که کدوم یکی از ما تجربه ی بیشتری داریم.به شخصه نوکر همه هستم.همه هم میدونند اگر پی ام بزنند و سوالی بپرسند هیچ وقت بی جواب نیمگذارم.چه طرفم رو بشناسم و رفیقم باشه.و چه نشناسم.
اما حالا میبینم راهنمایی های بقیه در سطح چند تا حرف شنیده از این طرف و اون طرف هست و انتخاب ها هم بر اساس قیافه ی دوربین و مگاپیکسل!!!

دوست عزیز منم از شما و سایر دوستان که منو راهنمایی کردن تشکر میکنم
خداییش اولش نظرم رو سوپر زوم های دلفریب بود
بعد که از ماهیت کوچک بودن سنسور و بالا بودن نویز این دورلین ها خبردار شدم ،میل ام رو حرفه ای ها گرایید
ولی با بودجه ای که من دارم صرفا چند مدل ابتدایی حرفه ای هستن
پس تصمیم گرفتم که با یک دوربین کامپکت کارمو راه بندازم تا زمانی که پولم جور شه و یه حرفه ای مدل بالا بخرم

پانوشت:مشورت الآخر !

این دوربین نهایت تا تابستون استفاده خاهد شد
از بین اینا کدومو بخرم که کیفیت عکساش از همه بهتره؟
Canon A810
Fuji Jv300
Fuji Jx420
Olympus VG150
Canon A3200
Samsung ST67
کیفیت اش خوب باشه برا من کافیه
نیازه زیادی به تنظیمات دستی ندارم
همین که حالت اوتو اش و کیفیت اش خوب باشه برا من کافیه

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
به گالری سایت های معروف سر بزنید.فکر نکنم 100 درصد عکس های حرفه ای با دوربین های رده بالا و فول فریم گرفته شده باشند.فکر نکنم همه ی عکس ها با لنزهای پرایم و تیل شیفت و سری l گرفته شده باشند.من گفتم برای خودتون محدودیت درست نکنید.حالا هم همین رو میگم.میگم که حتی به نظر من خرید 350d دست دوم با لنز کیت بهتر از خرید دوربین کامپکت هست.اون هم رده هایی مثل این ها.شاید الان مفهوم حرف های من رو نفهمید و ممکنه دچار این مشکل آپدیت بودن بشید.اما باور کنید "دوربین" عکاس نمیسازه.دوربین عکس خوب نمیسازه.دوربین فقط وظیفه ی ثبت داره.حالا بماند که سنسور و سایز لنز و ... هم مهمه اما در اصل شما اول از همه باید خودتون عکاس باشید.
اگر میخواید عکس های خانواداگی و دور همی بگیرید.احتیاجی به هیچ کدام از این حرف ها ندارید.اما اگر دوست دارید که عکاس باشید.به نظر من لازمه اش کمی دست و پنجه نرم کردن با دوربین های حرفه ای هست.حتی مدل های قدیمی آن

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
به گالری سایت های معروف سر بزنید.فکر نکنم 100 درصد عکس های حرفه ای با دوربین های رده بالا و فول فریم گرفته شده باشند.فکر نکنم همه ی عکس ها با لنزهای پرایم و تیل شیفت و سری l گرفته شده باشند.من گفتم برای خودتون محدودیت درست نکنید.حالا هم همین رو میگم.میگم که حتی به نظر من خرید 350d دست دوم با لنز کیت بهتر از خرید دوربین کامپکت هست.اون هم رده هایی مثل این ها.شاید الان مفهوم حرف های من رو نفهمید و ممکنه دچار این مشکل آپدیت بودن بشید.اما باور کنید "دوربین" عکاس نمیسازه.دوربین عکس خوب نمیسازه.دوربین فقط وظیفه ی ثبت داره.حالا بماند که سنسور و سایز لنز و ... هم مهمه اما در اصل شما اول از همه باید خودتون عکاس باشید.
اگر میخواید عکس های خانواداگی و دور همی بگیرید.احتیاجی به هیچ کدام از این حرف ها ندارید.اما اگر دوست دارید که عکاس باشید.به نظر من لازمه اش کمی دست و پنجه نرم کردن با دوربین های حرفه ای هست.حتی مدل های قدیمی آن

من فعلا یه کامپکت میخام
یه چیز اتوماتیک که فشار بدم و سریع در بهترین حالت عکس بگیره
راحت
همین!

Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من فعلا یه کامپکت میخام
یه چیز اتوماتیک که فشار بدم و سریع در بهترین حالت عکس بگیره
راحت
همین!

حتی 350D هم همین چیزها رو داره.حرفه ای ترین دوربین ها هم حالت اتومات دارند!!! که فقط یه شاسی رو فشار بدی تا عکس بگیره
در کل فکر میکنم بهتره من دیگه حرفی نزنم.یه جورایی الکی وقت گذاشتیم :eek:

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
حتی 350D هم همین چیزها رو داره.حرفه ای ترین دوربین ها هم حالت اتومات دارند!!! که فقط یه شاسی رو فشار بدی تا عکس بگیره

دست دو اش با یه لنز کیت چنده؟

ahmadrezab23

Registered User
لایک‌ها
69

داداش قضیه این دوستمون مثل پدر بزرگیه که میگه من یه تلفن سیم دار میخوام حرف بزنم باهاش نوش میگه یه گلکسی بگیر دوربین داره فلان داره بهمان واره اما تا این پدر بزرگ یاد بگیره اس ام اس بزنه خیلی کار میبره. حالا این دوستمون میگه من مبتدیم شما میگی حرفه اب بگیر خوب زمانی که یه کامپکتم کارشو راه میندازه چرا یه حرفه ای بگیره فقط با اتو عکس بگیره خوب چه فایده داره فقط خرج اضافس.
البته شما کاملا درست میگیا چون حرفه ای کار میکنی ولی نیاز این دوستمون چیز دیگست

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
دست دو اش با یه لنز کیت چنده؟

میتونی با یه لنز کیت 18-55 بدون لرزشگیر زیر 800 پیدا کنی

داداش قضیه این دوستمون مثل پدر بزرگیه که میگه من یه تلفن سیم دار میخوام حرف بزنم باهاش نوش میگه یه گلکسی بگیر دوربین داره فلان داره بهمان واره اما تا این پدر بزرگ یاد بگیره اس ام اس بزنه خیلی کار میبره. حالا این دوستمون میگه من مبتدیم شما میگی حرفه اب بگیر خوب زمانی که یه کامپکتم کارشو راه میندازه چرا یه حرفه ای بگیره فقط با اتو عکس بگیره خوب چه فایده داره فقط خرج اضافس.
البته شما کاملا درست میگیا چون حرفه ای کار میکنی ولی نیاز این دوستمون چیز دیگست

من میگم از الان به فکر آینده باشه.من میگم جنس نو نخره که بعدا" بخواد با حداکثر 70 درصد قیمت نو بفروشه.اون هم تو این وضع بازار.
تازه.کاری به اون مثالت ندارم اما کی میگه این دوربین ها روی حالت اوتو با هم فری ندارند؟ سنسور اون حداقل 6 برابر بزرگتره.لنزش با کیفیت تره
خداییش من اشتباه میکنم؟ اگر آره.یه لینک معتبر بگذارید که خروجی های این دو در حالت اوتو مثل هم اند.بعد دیگه غلط بکنم حرف دیگه ای بزنم.
خرید این دوستمون.نه برای من سودی داره و نه برای شما.در اخر ایشون هستند که انتخاب میکنند اما مهم اینه که انتخابشون جوری نباشه که پس فردا بخواند بگند راه درست رو به من نشون ندادند.بگند که با وجود راهنمایی ها.باز هم اشتباهم از روی همون راهنمایی ها غلط بوده
تازه.چرا انقدر کار رو سخت میکنید؟ مگه یه شاتر چلوندن چه مهارتی میخواد؟ مگه یه بچه نمیتونه با یه دوربین حرفه ای و روی مود اوتو عکس بگیره؟
تعجب میکنم که چرا این بحث به این جا رسیده.و تعجب میکنم که چرا با این که قبل از این هم از این راهنمایی ها نتیجه ی جالبی ندیدم باز هم به کار خودم ادامه میدم
مخلص کلام:
بابت حرف هایی که زدم عذر میخوام.در کل فرض کنید من اشتباه میکردم و هیچ موقع دوربینی رو دستم نگرفتم

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
با تشکر از همه ی دوستان
دوربین sx260 روخریداری نمودم
با تشکر از همتون
آتش بس!

ahmadrezab23

Registered User
لایک‌ها
69
با تشکر از همه ی دوستان
دوربین sx260 روخریداری نمودم
با تشکر از همتون
آتش بس!

دقیقا میدونستم دلت با کامپکته واسه همینم اون مثالو واسه اون دوستمون زدم چون خیلی پیش اومده بود سر چیزای دیگه راهنمایی اینجوری بدم نتیجش فرق کنه . دادا مبادکت باشه ولی sx50 رو همونطور که گفتم دبروز گرفتم عالیه. اما 60d یا کلا حرفه ای ها اصلا با کامپکت قابل قیاس نیست منم منکر نمیشم ولی حرف من انتخاب بین مدل خوب کامپکت بود نه مقایسه حرفه ای و کامپکت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا