• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگه شما بودين کدوم را انتخاب ميکردين؟

i am here

Guest
لایک‌ها
0
ميخواستم يه نظرسنجی بکنم ببينم اگه محدوديتِ مالی نداشتين کدوم يک از اين ۴ تا گوشی را انتخاب ميکردين؟ از نظرِ قيمت تقريبا هر ۴ تا تو يه محدوده هستن

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

enter1132437843.jpg

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
دوست عزيز از اين گوشيهايي كه گفتين فقط 2 تاش توي بازاره benq و jas-jar (كه البته benq رو من شيراز نديدم اما خب توليد شده ) اون 2 تا هم هنوز توليد نشدن چه جوري شما قيمتاشونو ميدونين كه ميگين همه توي يك محدوده هستن ؟؟؟؟
بعدش هم imate كه اصلا قابل مقايسه با اينا نيست (اونم از نوع jas-jar ) چون pocket pc هست .
از نظر من كه مقايسه اين گوشيها با توجه به اينكه 2 تا هنوز توليد نشده يكيشم تو بازار سخت گير مياد و يكي هم ppc هستش كار اشتباهي هست (يكم تاپيكتونو زود زديد )
خوش باشيد !

i am here

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از desertrose :
دوست عزيز از اين گوشيهايي كه گفتين فقط 2 تاش توي بازاره benq و jas-jar (كه البته benq رو من شيراز نديدم اما خب توليد شده ) اون 2 تا هم هنوز توليد نشدن چه جوري شما قيمتاشونو ميدونين كه ميگين همه توي يك محدوده هستن ؟؟؟؟
بعدش هم imate كه اصلا قابل مقايسه با اينا نيست (اونم از نوع jas-jar ) چون pocket pc هست .
از نظر من كه مقايسه اين گوشيها با توجه به اينكه 2 تا هنوز توليد نشده يكيشم تو بازار سخت گير مياد و يكي هم ppc هستش كار اشتباهي هست (يكم تاپيكتونو زود زديد )
خوش باشيد !

desertroseعزيز من گفتم که قيمت مهم نيست حالا چه فرقی ميکنه که قيمتاشون چند باشه ولی هر ۴ تا مطمئن در يک محدوده هستن و ميدونم ۲ تاي آنها توی بازار هست درضمن من بازارِ ايران را نميگم

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از i am here :
ميخواستم يه نظرسنجی بکنم ببينم اگه محدوديتِ مالی نداشتين کدوم يک از اين ۴ تا گوشی را انتخاب ميکردين؟ از نظرِ قيمت تقريبا هر ۴ تا تو يه محدوده هستن

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

enter1132437843.jpg
i-mate jasjar قابل مقایسه با بقیه گوشی ها نیست و صد در صد حرف اول رو میزنه من خودم شخصا jasjar رو انتخاب میکنم:D

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من همه رو انتخاب مبکردم.:lol: . جدی قیمت هاشون چنده؟

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از amirhoman :
مثلا چند ؟ بالای 1.5 که نیست؟ ضمنا نجومی
قیمت دقیق ندارم ولی n92 و jasjar یه چی تو همون قیمتی که گفتی شایدم یکم بالاتر

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقایون توجه کنید
jasjar 1000000 تومن هست قیمت همین امروز
N92 که هنوز نیومده
P990i هم هنوز نیومده

من بودم p990i رو برمیداشتم می دونید که SE یه چیز دیگه است لا مصب!!

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من موندم . ولی خداییش فعلا تنها گوشی که خوشم اومده V3 هستش. ول این imate هم بد نست ها

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما فکر کنم Jas Jar را تو دستدون نگرفتید که دارید اینا می گید

خیلی بزرگه حملش سخته

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
من بی صبرانه منتظر P990 هستم ..

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از omidgiahi :
شما فکر کنم Jas Jar را تو دستدون نگرفتید که دارید اینا می گید

خیلی بزرگه حملش سخته

سنگینیش به جون میشه خرید من PDA دارم نیم کیلوی وزنشه میشه باهاش گردو و فندوق میشه شکست البته تاچ اسکرینه اما مال اون زمانه :lol: من jasjar میخوام:( کی میرسه دستم ؟:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ان 92
محدوديت مالي نداريم ديگه ميرفتم اين سيستم دي وي بي را با سرمايه شخصي توي ايران راه مينداختم

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mehrzad6262 :
سنگینیش به جون میشه خرید من PDA دارم نیم کیلوی وزنشه میشه باهاش گردو و فندوق میشه شکست البته تاچ اسکرینه اما مال اون زمانه :lol: من jasjar میخوام:( کی میرسه دستم ؟:D
بعد از چند وقت آدم از دستش خسته میشه چون موبایل هم هست باید همیشه دنبالت باشه

pishy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sunnyboy :
من بی صبرانه منتظر P990 هستم ..

منم تو کف اشم .... می گن 800تومن قیمتشه راست می گن؟؟؟ اما 910 از لحاظ قیافه خوشگل تره ها نه؟

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
به نقل از pishy :
منم تو کف اشم .... می گن 800تومن قیمتشه راست می گن؟؟؟ اما 910 از لحاظ قیافه خوشگل تره ها نه؟
بابا بذاريد توليد شه بعد روش قيمت بذاريد .

بالا