میگن که SE تو UIQ 3 زاییده و به مشکل برخورده برای P990؟؟؟به نقل از desertrose :بابا بذاريد توليد شه بعد روش قيمت بذاريد .
راست و دروغش....:wacko:
میگن که SE تو UIQ 3 زاییده و به مشکل برخورده برای P990؟؟؟به نقل از desertrose :بابا بذاريد توليد شه بعد روش قيمت بذاريد .
اينو شما كجا خوندين ؟به نقل از Sony Ericsson!! :میگن که SE تو UIQ 3 زاییده و به مشکل برخورده برای P990؟؟؟
به نقل از desertrose :بابا بذاريد توليد شه بعد روش قيمت بذاريد .
the Sony Ericsson engineers hoped by the end of summer 2005 they would receive working samples of the system and start the tests. As time showed, the UIQ 3.0 will be completed by January 2006, and the final tests of Sony Ericsson P990 (final validation) inside the company are set for this time. You shouldn't expect the device before the end of March if only the Sony Ericsson's managers test the UIQ 3.0 for our money, which is least probable. However, even now you can estimate the capabilities and perspectives of the device.به نقل از desertrose :اينو شما كجا خوندين ؟
SE که Uiq3 رو نمی سازه، بلکه فقط Customizeش می کنه. این حالتی رو که شما گفتی مربوط به خود Uiq ای ها میشهبه نقل از Sony Ericsson!! :میگن که SE تو UIQ 3 زاییده و به مشکل برخورده برای P990؟؟؟
خب منظور من هم اینه که UIQ 3 فعلا کار داره و حالا حالا ها نباید منتظرش بودبه نقل از xPlod :SE که Uiq3 رو نمی سازه، بلکه فقط Customizeش می کنه. این حالتی رو که شما گفتی مربوط به خود Uiq ای ها میشه
پس حتما باید برای Jas Jar هم یک ماه کلاس آموزشی بگذارندبه نقل از pishy :یه فروشنده قسم می خورد که این گوشی اومده قیمتش هم همونیه که گفتم تازه 2 هفته هم کلاس اموزشی داره!!!!!
به نقل از amirhoman :ما که انتخابمون رو کردیم . چرا نمیارید تحویل بدین؟:lol:
به نقل از omidgiahi :بعد از چند وقت آدم از دستش خسته میشه چون موبایل هم هست باید همیشه دنبالت باشه
چقدر خوش اخلاقی .به نقل از i am here :شما آدرس بدين چشم می اريم خدمتتون
من باهاش کار کردم از سری P سونی اریکسون که هیچ از PDA2k ههم بزرگ ترهبه نقل از i am here :تو اين jasjar رو داری؟ يعنی باهاش کار کردی؟ خيلی بزرگِ؟ چقدر بزرگ تر از سري SE pهست؟
ادرس : می تونید برید مجتمع paitakht به قیمت 1000000 تهیه کنید:wacko:به نقل از amirhoman :چقدر خوش اخلاقی .
همین دور و ورا هستیم . راضی به زحمت نیستم . خودم میام تحویل میگیرم. شما ادرس بدین
نه بابا .کادو که این حرفها رو نداره.به نقل از Sony Ericsson!! :ادرس : می تونید برید مجتمع paitakht به قیمت 1000000 تهیه کنید:wacko:
اره والله منم دوست دارم یه jasjar کادو بگیرم :lol:به نقل از amirhoman :نه بابا .کادو که این حرفها رو نداره.
منکه دکمه های گوشی پیشکشی رو نمیشمارم .به نقل از Sony Ericsson!! :اره والله منم دوست دارم یه jasjar کادو بگیرم :lol:
البته p990i رو بیشتر دوست دارم بهم کادو بدن ها