• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگه ماشین شما بیشتر از 40هزار کارکرده بیا تو ..........

وضعیت
موضوع بسته شده است.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام
دوستان چندتایی شست و شو دهنده داخل ماشین مارک wurthکاملا اصلی موجوده .

وقتی موتور ماشین کار میکنه مقداری رسوبات و جرم کهنه روی قطعات داخل متور می مونه که باعث میشه عمر قطعات و موتور کم بشه و خوب کار نکنه برای تمیز شدن این جرمها می تونید چند وقت یک بار از این شست و شو دهنده های داخلی موتور استفاده کنید

قیمت دونه ای 20 تومن زیر این قیمت اصلا فروخته نمیشه .(در تصویر اولی از سمت راست)

هزینه ارسال با خریدار است.

فایل های ضمیمه

• SNC00891.jpg
    SNC00891.jpg
    32.7 KB · نمایش ها: 264
Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
داداش بیشتر توضیح بده دقیقا کجای موتور رو شست شو میده؟

دادا این کلا تمام مسیری که روغن ماشین حرکت می کنه را شست و شو میده روش استفاده اش به این صورته که حدود نیم ساعت قبل اینکه بروید تعویض روغنی می ریزیدش داخل موتور و نیم ساعت بعد که روغن را عوض می کنید تمام کثیفی ها و جرم داخل موتور را با روغن سوخته ماشین خارج میشه

ahijoon

Registered User
لایک‌ها
420
درود
یکیشو با امضام تعویض داری؟؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
درود
یکیشو با امضام تعویض داری؟؟

سلام
نه عزیز داخل امضاتون فعلا چیزی نیاز ندارم

هر کدوم برای یکبار هست؟یا نه؟

سلام
طبق نوشته روش هر یک دونه برای 3-6لیتر روغنه من خودم یدونه را یکبار استفاده می کنم اما تو ماشینهای با 4 لیتر روغن میشه تقریبا 2بار هم ازش استفاده کرد مثل پراید البته بهترین کار اینه که یک بار استفاده بشه که موتور بهتر تمیز بشه

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
دادا اینو به 4 لیتر روغن ماشین اضافه کنیم مشکلی پیش نمیاد روغن به سر سوپاپ نمیزنه؟

saeed1000

Registered User
لایک‌ها
90
س
من چند بار دیدم بعد خالی کردن روغن بجاش گازوئیل ریختن بعد موتور رو 2-3 دقیقه روشن کردن و گازوئیل رو خالی و روغن تازه ریختن
اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره لطفا اطلاع رسانی کنه مفیده یا ضرر داره

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
داداش میشه تو رادیات هم ریخت....

aryansaman

Registered User
لایک‌ها
12
درود
دوستان عزیز گازوییل برای ماشینای زمان بوق بوده - به هیچ وج از گازوییل استفاده نکنید که به شدت به موتور ماشینتون صدمه میزنه.
اگه اشتباه نکنم این تمیز کننده ساخت المان هستش و کارش عالیه - من برای موتور 206 ازش استفاده کردم قبلا".

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دادا اینو به 4 لیتر روغن ماشین اضافه کنیم مشکلی پیش نمیاد روغن به سر سوپاپ نمیزنه؟

سلام
نه عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد اینها اورجینال آلمانه طرف تو بنز 500میلیونیش می ریزه خیالتون راحت
س
من چند بار دیدم بعد خالی کردن روغن بجاش گازوئیل ریختن بعد موتور رو 2-3 دقیقه روشن کردن و گازوئیل رو خالی و روغن تازه ریختن
اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره لطفا اطلاع رسانی کنه مفیده یا ضرر داره

سلام
برای ماشینی که 3-4 میلیون ارزش داره شاید یک چنین کارهایی بکنند اما حالا که پراید شده 20 تومن من که جرات این کارها را ندارم

داداش میشه تو رادیات هم ریخت....

سلام
برای رادیاتور مایع مخصوص داره که ممکنه در آینده تو سایت اد کنم

درود
دوستان عزیز گازوییل برای ماشینای زمان بوق بوده - به هیچ وج از گازوییل استفاده نکنید که به شدت به موتور ماشینتون صدمه میزنه.
اگه اشتباه نکنم این تمیز کننده ساخت المان هستش و کارش عالیه - من برای موتور 206 ازش استفاده کردم قبلا".

سلام
ممنون از توضیحاتتون

بله ساخت آلمانه

poria_rastgo

Registered User
لایک‌ها
11
سلام عزیز شما کجا هستید من احتمالا چند تا ازشون میخوام..پوریا

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
دادا ماشین ما صاحب قبلیش دیر روغن عوض میکرده حدود 1 سانت جرم گرفته این همرو پاک میکنه

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دادا ماشین ما صاحب قبلیش دیر روغن عوض میکرده حدود 1 سانت جرم گرفته این همرو پاک میکنه

سلام
تضمین نمیدم اما این بهترین ماده موجوده پاک نکنه بعیده سایر مواد استاندارد دیگه پاک کنه غیر از اینکه به مواد غیر لستاندارد مثل گازوئیل رو بیارید

saeed1000

Registered User
لایک‌ها
90
درود

بله حق با شماست یه تحقیقی کردم دیدم استفاده از گازوئیل به موتور صدمه میزنه - بیشتر به کاسه نمد ها

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
با عرض پوزش از استاتر هر دو روش استفاده از گازوئیل و هم استفاده از این مکمل ها بسیار مضر هستند برای موتور ماشین و حداقل ضرر وارده خوردگی قطعات
فلزی داخل موتور هست . یک سرچ ساده در انجمن های تخصصی خودرو در مورد این مکمل ها راهگشا خواهد بود .
بهترین راه تعویض به موقع روغن هست . تمام روغن موتورهای استاندارد قابلیت جرم زدایی دارند .

aryansaman

Registered User
لایک‌ها
12
با عرض پوزش از استاتر هر دو روش استفاده از گازوئیل و هم استفاده از این مکمل ها بسیار مضر هستند برای موتور ماشین و حداقل ضرر وارده خوردگی قطعات
فلزی داخل موتور هست . یک سرچ ساده در انجمن های تخصصی خودرو در مورد این مکمل ها راهگشا خواهد بود .
بهترین راه تعویض به موقع روغن هست . تمام روغن موتورهای استاندارد قابلیت جرم زدایی دارند .

بله دوست عزیز اما نه هر مکمل اشغالی - برای ماشینای با کار کرد بالای 40هزار مناسبه - بخاطر بنزین اشغالی که ایران داره میده - در حال حاظر هیچ چیزی مثل بنزین ایران به موتور ماشین صدمه نمیزنه

در مورد این مکمل هم باید بگم - مارک معروفی هستش و هیچ صدمه ایی به موتور نمیزنه

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760

سلام
عزیز اگر شما یک منبع معتبر به من نشون دادید که عنوان کرده این شوینده ورث آلمانی برای موتور ماشین ضرر داره وباعث خوردگی میشه اونم با مدرک و دلیل من به شما 20 هزار تومن نقدا تقدیم می کنم :)و همچنین از همه تو انجمن به خاطر تفکر اشتباهم عذر خواهی می کنم
دارم میگم منبع معتبر با سند اونم در مورد این مارک ..........منبع معتبر هم اوس مکانیک سر کوچه که مثلا میاد تو ttپست میده نیست . آزمایشگاه فنی مواد و متالوژِی یا شیمی مواد است که بیاد این ماده را بریزه روی قطعات فلزی موتور و تست خوردگی و عکس برداری انجام بده و نتایج را اعلام کنه

اظمینان داشته باید اگه این ماده ضرر داشت طرف تو آلمان موتور بنز 200هزار دلاریش را با این ماده خراب نمی کرد

بله دوست عزیز اما نه هر مکمل اشغالی - برای ماشینای با کار کرد بالای 40هزار مناسبه - بخاطر بنزین اشغالی که ایران داره میده - در حال حاظر هیچ چیزی مثل بنزین ایران به موتور ماشین صدمه نمیزنه

در مورد این مکمل هم باید بگم - مارک معروفی هستش و هیچ صدمه ایی به موتور نمیزنه

به بنزین آشعال روغن های سوخته وارد شده در داخل قوطی های روغنهای مارک خارجی هم اضافه کنید

aryansaman

Registered User
لایک‌ها
12
به بنزین آشعال روغن های سوخته وارد شده در داخل قوطی های روغنهای مارک خارجی هم اضافه کنید

دقیقا" - البته کاشکی روغن سوخته بود - اب هم دیده شده - انواع و اقسام ناخالصیا ریختن تو این بنزین دارن میدن درخور مردم.

من 100% این مکمل رو پیشنهاد میکنم - چون بارها و بارها ازش استفاده کردم - حتی روی حساس ترین موتورها

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا