• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگه ماشین شما بیشتر از 40هزار کارکرده بیا تو ..........

وضعیت
موضوع بسته شده است.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دقیقا" - البته کاشکی روغن سوخته بود - اب هم دیده شده - انواع و اقسام ناخالصیا ریختن تو این بنزین دارن میدن درخور مردم.

من 100% این مکمل رو پیشنهاد میکنم - چون بارها و بارها ازش استفاده کردم - حتی روی حساس ترین موتورها

ممنون از توضیحاتی که می دهید چند روز دیگه یک مکمل اضافه می کنم تو سایت مخصوص شست و شوی مسیر سوخت هست آب داخل باک و رسوبهای سیستم سوخت را از بین می بره

up....................

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
خدا را شکر ماشین همه بچه ها صفره:D

zakialkassiri

Registered User
لایک‌ها
2
آقا من خودم تعویض روغنی دارم تاحالافقط برای ماشین خودم ازاین شستشو دهنده ها استفاده کردم که خیلی هم خوب بود به شرط اینکه5دقیقه بعداز اضافه کردن مکمل روغن ماشین رو تخلیه کنید یه روغن ارزون قیمت بریزین تو موتور اون روهم سریع تخلیه کنید بعد روغن مناسب ماشینتون رو استفاده کنید
برای تمیز موندن داخل موتور حتما از روغن های مرغوب داخلی مثل ایرانول استفاده کنید

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
آقا من خودم تعویض روغنی دارم تاحالافقط برای ماشین خودم ازاین شستشو دهنده ها استفاده کردم که خیلی هم خوب بود به شرط اینکه5دقیقه بعداز اضافه کردن مکمل روغن ماشین رو تخلیه کنید یه روغن ارزون قیمت بریزین تو موتور اون روهم سریع تخلیه کنید بعد روغن مناسب ماشینتون رو استفاده کنید
برای تمیز موندن داخل موتور حتما از روغن های مرغوب داخلی مثل ایرانول استفاده کنید

سلام
ممنون از توضیحات شما دوست عزیز

up.........................

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
up..........................

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
سلام . به همه ماشین ها می خوره ؟ اگه ریختیم ماشین خراب شد چه کنیم ؟؟ ماشین ما 100 هزار کار کرده

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام . به همه ماشین ها می خوره ؟ اگه ریختیم ماشین خراب شد چه کنیم ؟؟ ماشین ما 100 هزار کار کرده

سلام
بله عزیز به همه ماشینی می خوره ..........این برند یک برند کاملا شناخته شده و تاپ دنیا است .میلیونها ماشین تو دنیا از شوینده های این برند استفاده کردند و می کنند قرار بود ماشین را خراب بکنه که همین روز اول در کارخانه تخته شده بود

sh_kingofiran

Registered User
لایک‌ها
5
دادا این کلا تمام مسیری که روغن ماشین حرکت می کنه را شست و شو میده روش استفاده اش به این صورته که حدود نیم ساعت قبل اینکه بروید تعویض روغنی می ریزیدش داخل موتور و نیم ساعت بعد که روغن را عوض می کنید تمام کثیفی ها و جرم داخل موتور را با روغن سوخته ماشین خارج میشه

سلام دوست عزیز
یک توضیح بدید لطفا
موقع ریختن این تمیز کننده موتور باید روشن باشه یا خاموش؟؟

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
من اخرین باریکه روغنو عوض کردم با گازوییل شستم موتورو
دوستم که تعویض روغن داره پیشنهاد داد
نمیدونم رسوب ضدایی کرد یا نه اما تاثیری رو کار موتور نداشته
قاب رو موتورو 1بار باز کردم یه لایه قعوه ای همه موتورو گرفته مال روغن بد و دیر عوض کردنه
با این پاکش میکنه؟ماشین28تا کار کرده

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام دوست عزیز
یک توضیح بدید لطفا
موقع ریختن این تمیز کننده موتور باید روشن باشه یا خاموش؟؟

سلام
عزیز استفاده ساده ای داره

قبل از اینکه بروید تعویض روغنی (مثلا داخل خانه)این ماده را تا موتور خاموشه می ریزید داخل موتور ماشین بعد از ریختن این ماده موتور در حدود 10-30دقیقه که کار کرد(مثلا رفتن فاصله خونه تا تعویض روغن) ماشین را می برید تعویض روغن

من اخرین باریکه روغنو عوض کردم با گازوییل شستم موتورو
دوستم که تعویض روغن داره پیشنهاد داد
نمیدونم رسوب ضدایی کرد یا نه اما تاثیری رو کار موتور نداشته
قاب رو موتورو 1بار باز کردم یه لایه قعوه ای همه موتورو گرفته مال روغن بد و دیر عوض کردنه
با این پاکش میکنه؟ماشین28تا کار کرده
سلام

به توصیه دوستان در همین تاپیک و افراد خبره استفاده از گازوئیل برای شستن موتور کار درستی نیست .

اون لایه قهوه ای یک حالت رنگ گرفتگی ثابت است تا من دیدم همه ماشینها با کیلومتر 20-40هزار دارند .........تا جایی که من دیدم این ماده اون لایه هم از بین نمیبره این ماده یک شست و شو دهنده استاندارد برای جرمهایی مثل روغنهای حالت گریس شده و سایر جرمها و پلاکها است .........راحت بهتون بگم این شست و شو دهنده قدرتش در حد همون گازوئیله فرقش تو اینه که این ماده استاندارد و صدمه به موتور نمیزنه در واقع گازوئیل میاد ابرو را درست کنه ممکنه برنه چشم ماشین هم در بیاره ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا