• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگه نميدونيد يا کم ميدونيد بياييد اينجا...

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
Irang
دمت گرم خیلی استفاده کردیم
دیگه انقده پرروو نیستیم که تو یاهو مزاحم شیم

اون ده سال هم به شوخی به جواب بحرینی بود
;)

آدمی که ده سال عکس گرفته باشه هر جقدر هم پپه باشه دیگه باید اینارو فوت آب باشه

در هر صورت خیای ممنون

nmroshan

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
در توضيحات جناب irang چند تا اشكال وجود داره كه من تصحيح مي كنم:

1- Falsh Sync : - 1st curtain 2st curtain اين بدان معنا نيست كه فلاش يكبار بزند يا دوبار. بلكه 1st curtain به معناي فايرينگ فلاش درست پس از باز شدن شاتر است و 2st curtain زدن فلاش درست قبل از بسته شدن شاتر ميباشد. كاربردش؟ در عكاسيهاي شب مثلا از يك جسم متحرك حاوي يك منبع نور. مثل ماشين با چراغ روشن. اگر حالت اول( معمول) استفاده شود، رد روشنايي چراغها در جلوي ماشين خواهد افتاد. اما با استفاده از حالت 2st رد نور در پشت ماشين مي افتد و حس طبيعي حركت را القا ميكند.

2- فوكوس single ؤ continuos : دومي به معناي فوكوس دائمي حتي بدون فشردن نيمه دكمه شاتر است. اينطوري ديگر هيچ صحنه مهمي را ازدست نمي دهيد. كاربردش در عكاسي است نه فيلمبرداري

3- tally lamp همون لامپي است كه موقع تايمر و نيز موقع فيلمبرداري چشمك ميزند. ميتوانيد خاموشش كنيد

4- اما is mode . لرزه گير در حالت panning اگر بگذاريد كاربرد جالبي دارد. فرض كنيد ميخواهيد از يك موتور در حال حركت عكس بگيريد. به طوريكه خودش فوكوس و پسزمينه محو باشد. چه ميكنيد؟ دوربينتان را در همان جهت حركت ميدهيد و شاتر را ميزنيد. خب اگر د راينحالت IS روشن باشد چه ميشود؟ خب منظورتان برآورده نميشود چون دوربين ميخواهد حركت دست را خنثي كند. پس بايد خاموشش كنيد. اما بجاي خاموش كردن اگر بگذاريدش روي حالت paning چه ميشود؟ دوربين حركت افقي دست راخنثي نمي كند بلكه فقط حركتهاي عمودي ناخواسته دست را خنثي ميكند. بدين ترتيب پس زمينه شما داراي يك حالت محو زيباتري نسبت به حالتي خواهد شد كه دستتان علاوه بر حركت افقي دلخواه، دچار حركتهاي عمودي ناخواسته شده باشد.

5 - در مورد مترينگ و انواع آن فكر كنم د ريكي ديگر از تاپيكها توضيح داده شده است.

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه عزيزم چه پررويي ؟؟؟ شما سرور مايي . من يه چيزايي در حد خيلي كم بلدم دلم مي خاد به بقيه هم ياد بدم . در تكميل توضيحات استاد روشن بايد بگم كه اون گزينه ي 1- حرف شما دقيقا درسته ولي اگه دقت كرده باشيد در اون حالت فلاش دقيقا دو بار مي زنه . البته به اين معنا نيست كه دو بار فلاش ديده مي شه ولي به گونه اي هستش كه مشكلي رو كه گفتيد برطرف مي كنه :)
در مورد گزينه 2- بازهم طبق معمول حرف شما درسته ولي چون عمل فكوس يه كار مكانيكي هستش بهتره كه كمتر ازش استفاده بشه . اگر روي Continuos قرار بگيره دائما فكوس مي كنه كه اين براي دوربين ضرر داره .
از استاد روشن خيلي تشكر مي كنم كه اشكالات بنده رو فرمودند . اگه لطف كنيد در مورد ميترينگ يا توضيح بديد يا لينكش رو بگذاريد ما هم يه چيزي ياد بگيريم خيلي ممنون ميشم .

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
Irang جان در مورد مترينگ در تاپيك آخرين عكسي كه گرفتم توضيحات مفصلي داده شده , به شرطي كه بتونيد پيداش كنيد :blush:

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
خوب اساتيد فن اينجا هستن و سئوالات رو به بهترين نحو ممکنه جواب ميدن .نعما جان ممنون بسيار استفاده بردم.

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه ممکنه راجبه دیاگفرام و عمق دید یکمی توضیح بدید

من دو تا عکس گرفتم ولی فرقشونو احساس نمی کنم

F8.0
1/320
ISO50

F2.7
1/1600
ISO50

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از nmroshan :
؟؟؟

1- كانن آ95 امكان انتخاب يك نقطه خاص براي فوكوس نميدهد. تنها اين امكان را فراهم ميكند كه بتوان بجاي فوكوس AiAf از فوكوس نقطه اي مركزي استفاده كرد.
در اين مورد اطمينان داريد ؟

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از artin :
اگه ممکنه راجبه دیاگفرام و عمق دید یکمی توضیح بدید

من دو تا عکس گرفتم ولی فرقشونو احساس نمی کنم

F8.0
1/320
ISO50

F2.7
1/1600
ISO50

اگر در عكس هاتون كمي دقيق بشيد در قسمت زير فرقشون به وضوح مشخص است

untitled.JPG

و اين خود يك نمونه ي عمق ميداني است كه ذكر كرديد .
ديافراگم بازتر (عدد كوچكتر) ميدهد عمق ميدان كمتر ( تار شدن بيشتر نقاط جلو و عقب نقطه ي فوكوس )
خيلي مختصر اينكه عمق ميدان , نشان دهنده ي ميزان وضوح در جلو و عقب نقطه ي فوكوس عكس است كه ارتباط مستقيم با نوع دوربين هم دارد. كم بودن عمق ميدان برخي مواقع مفيد و بعضي جاها نامناسبه .
چه دوربيني استفاده كرده ايد؟ بايد دوربين خوبي باشه.

ضمنا خيلي خوشحال هستم در جمع اساتيدي با تخصص هاي مختلف قرار گرفته ام و ورود خودم رو هم خير مقدم ميگويم

بالا