• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگه کسی از ضبط سر در میاره بیاد تو

وضعیت
موضوع بسته شده است.
لایک‌ها
0
منم 9800 داشتم با ub100 نشون نمیداد - شاید تنظیمات خاصی داره ؟
البته نشان دادن اسم اهنگ بود و بصورت نصفه ولی لیست رو من ندیدم

انگار فقط شانسه منه که همه چیز رو نشون میده :blush:
این پخش منه .

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
از شانسته داداش و راستی بابته صدا هم شک نکن ک با 7150 فرق میکنه من حاظرم شرط ببندم باهات احتیاجی هم ب ی گوش خیلی حرفه ای نیست چون تو تنضیمات ی سری تفاوت ها دارن

لایک‌ها
0
از شانسته داداش و راستی بابته صدا هم شک نکن ک با 7150 فرق میکنه من حاظرم شرط ببندم باهات احتیاجی هم ب ی گوش خیلی حرفه ای نیست چون تو تنضیمات ی سری تفاوت ها دارن
داداش گلم من نمی دونم از لحاظ کیفیت فرق داره یا نه اما تنظیمات دونه به دونه دیدم یک چیز 7150 داشته باشه این پخش نداشته باشه نبود تماماً تنظیماتشون یکیه.
از این لحاظ که 1 درصد هم شک ندارم که تنظیمات فرق نداره اما صداشو نمی دونم .

mohsen418

Registered User
لایک‌ها
94
از من به شما وصیت گود بای پایونیر بده دنبال یه چیز درست حسابی باش :)

لایک‌ها
0
از من به شما وصیت گود بای پایونیر بده دنبال یه چیز درست حسابی باش :)

مثلا کنوود یا الپاین
نه داداش ما با همین قدیمیا حال می کنیم
(پایونیر چه باند چه پخش) و خواننده هاش ( هایده . حمیرا . مستی . یساری و ... ) :lol:

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
نزن این حرفو داداش بالای ولوم تو 7150 ی دکمه هست اسمش یادم نیست ک 2تا حالت هم داره تو ویبره بیس تاثیر میذاره ک تو پخش شما نداره

لایک‌ها
0
نزن این حرفو داداش بالای ولوم تو 7150 ی دکمه هست اسمش یادم نیست ک 2تا حالت هم داره تو ویبره بیس تاثیر میذاره ک تو پخش شما نداره

داداش اون دکمه هایی که تو می گی برای پخش من زیر دموشه دقت کن . او چهار دکمه کوچیکه .

aryangolden

Registered User
لایک‌ها
88
اتفاقا به نظر بنده و خیلی های دیگه، سری های قدیمی پایونیر صدای بهتری از جدید هاش دارن،7150 هم همچین آش دهن سوزی نیست، نمیدونم چرا یهو شد هم قیمت پی 80!! اگه از روی کارآییش بخوای قیمت بزاری بیشتر از 350 نمیارزه، قبل از گرونی های هم قیمت 7016 بود و حتی ارزون تر! الان شده یک میلیون!!! الکی گول این دلالهارو نخور و پولت رو توی جوب نریز!!

لایک‌ها
0
اتفاقا به نظر بنده و خیلی های دیگه، سری های قدیمی پایونیر صدای بهتری از جدید هاش دارن،7150 هم همچین آش دهن سوزی نیست، نمیدونم چرا یهو شد هم قیمت پی 80!! اگه از روی کارآییش بخوای قیمت بزاری بیشتر از 350 نمیارزه، قبل از گرونی های هم قیمت 7016 بود و حتی ارزون تر! الان شده یک میلیون!!! الکی گول این دلالهارو نخور و پولت رو توی جوب نریز!!

به خدا داداش یمت رو هوا میدن . خودشون گرون کردن چون نیست قیمت رو بردن فضا .
واسه ملت ناراحتم که یه جنس هزار تومنی اگه بشه 200 هزار تومن میگن عجب جنسیه حتما جنس خوبیه که اینقدر گرون شده
امان از دست این مردم .
عقلشون به چششونه ( هر چی گرون تر جنس بهتر ) هه هه هه مسخره بازیه دیگه

aryangolden

Registered User
لایک‌ها
88
مردم تقصیر ندارن والا
از هرکی بپرسی الان پخش خوب چیه میگه 7150! دلال بازیه
از اینا که بگذریم اگه دنبال کیفیتی از پایونیر بیا بیرون، نه که بد باشه ها، خوباش ایران نمیاد!!

لایک‌ها
0
مردم تقصیر ندارن والا
از هرکی بپرسی الان پخش خوب چیه میگه 7150! دلال بازیه
از اینا که بگذریم اگه دنبال کیفیتی از پایونیر بیا بیرون، نه که بد باشه ها، خوباش ایران نمیاد!!

خوباش کجا میرن ؟
هر چی بیاد همینه دیگه کاریش نمیشه کرد .
پس بچسبیم همین پایونیر قدیمی رو که بقیه هیچن بعدش پایونیر های 6900 یا هر پایونیری که اخرش 00 داره میگن سفارش اروپاست واسه ایران نبوده داداش
پس چی ....

aryangolden

Registered User
لایک‌ها
88
منظورم سری odr و prs هست!اونا رو ببینی به عظمت پایونیر پی میبری!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا