• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگه یه وقت باگی تو یه بازی دیدی اینجا بگو یه کم بخندیم(با عکس باشه بهتر)

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
میدونم باورش سخته!:blink: ولی توی فیفا 12 من عادت داشتم همش با منچسترمیرفتم سراغ بارسلون!... یعنی مدتها فقط همین بازی رو میکردم...یه بار که رفتم تو بازی , آقا چشمتون روز بد نبینه... اونا 11 تا بودن ما 4 تا:blink: که دوتامون پشت دروازه

گیر کرده بودن! از پشت تور می دویدن که بیانا ولی طفلکیا...تور دروازه دستو پاشونو بسته بود.

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
موندگار ترین باگی که یادمه فوتبال winning eleven 2 بود فکر کنم که بهش فوتبال 98 هم میگفتن از اولین فوتبال های PS1 بود.
داشتم با داییم بازی میکردم 2.1 عقب بودم هرچی زور میزدم نمیتونستم گل بزنم. وقت اضافه نیمه دوم رفتم از کنار زمین سانتر کردم توپ خورد به تور کنار دروازه یه دفعه دیدم زد گل!!! 2.2 شدیم! یعنی کونامی با اون باگ به یکی از بهترین کمپانی های بازی سازی من تبدیل شد.

A.Rahimian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب شروع می کنم
تو stalker call of pripyat سگ رو هوا دیده بودین
مشاهده پیوست 95920
مشاهده پیوست 95921
دیده بودین کلاشو اینجوری بگیرن
مشاهده پیوست 95922

توی بتفیلد 3 هم قسمت اول اگر می باختی بدون تفنگ میرفت جلو ولی تیر میزد

باگ فقط باگ فیفا 12!یه تریلر ازش دراومده بود بیرون.خیلی زیبا بود!

کانتر . . . کهنه کار صنعت باگ . . . !

مشکل از کرکش بود

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
سه تا باگ :

1 - یادمه اون قدیما وقتی داشتم ps1 بازی می کردم توی بالای تور دروازه افتاد و گل حسابش کردن:blink:

2 - یه بار هم مشغول یه بازی فلش بودم که بازم همین اتفاق افتاد.

3 - سومی مربوط به بازی بود که خودم ساختم :دی

بازیکن می پرید ،وقتی می پرید دیگه بر نمی گشت پایین و می رفت بالا و کلا محو می شد:wacko:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
من تو بازی های فوتبال ps1 از بین گلهایی که میزدم دقیق 14 گل زدم که توپ به تیرک می خورد تور به لرزه در می اومد گل حساب می کرد!!!

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
میدونم باورش سخته!:blink: ولی توی فیفا 12 من عادت داشتم همش با منچسترمیرفتم سراغ بارسلون!... یعنی مدتها فقط همین بازی رو میکردم...یه بار که رفتم تو بازی , آقا چشمتون روز بد نبینه... اونا 11 تا بودن ما 4 تا:blink: که دوتامون پشت دروازه

گیر کرده بودن! از پشت تور می دویدن که بیانا ولی طفلکیا...تور دروازه دستو پاشونو بسته بود.
عجب!!!
اگه اون موقع سریع موبایلت برمیداشتی فیلم اون صحنه جالب می گرفتی و تو سایت یوتوب آپلود می کردی
یکی از پر بیننده ترین سوتی های کمپانی فیفا میشد

mohammad_87

Registered User
لایک‌ها
56
گفتم الان کلی عکس خنده دار میبینیم...
باگ که زیاده اما گاهی باگها رو اعصاب آدم راه میرن.من در فیفا و pes باگهای زیادی رو ثبت کرده بودم.خودم pes رو بیشتر دوست دارم اما الان فقط یه عکس واسه pes 2013 پیدا کردم که دو تا بازیکن وقتی رو در رو شدند رفتند تو همدیگه!منم شکار لحظه ها درست کردم:
Untitled-1.jpg

PS3.ONE

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
354
گفتم الان کلی عکس خنده دار میبینیم...
باگ که زیاده اما گاهی باگها رو اعصاب آدم راه میرن.من در فیفا و pes باگهای زیادی رو ثبت کرده بودم.خودم pes رو بیشتر دوست دارم اما الان فقط یه عکس واسه pes 2013 پیدا کردم که دو تا بازیکن وقتی رو در رو شدند رفتند تو همدیگه!منم شکار لحظه ها درست کردم:
مشاهده پیوست 434407

من خودم هم PES باز بودم ولي نميدونم پس كي ميخواد اين باگهاي مسخره رو درست كنه

mohammad_87

Registered User
لایک‌ها
56
من خودم هم PES باز بودم ولي نميدونم پس كي ميخواد اين باگهاي مسخره رو درست كنه
خبرهای خوبی در رابطه با pes 2014 انتشار یافته.یکیش همینکه موتوز بازی کاملا تغییر کرده.برخوردهای فیزیکی کاملا طبیعی شده و احتمالا در نسخه بعدی شاهد فرورفتن دست بازیکنان تو کمر هم نباشیم.

بالا