سلام
بار اولی نیست که درخواست کمک پولی یه سایت رو از یوزراش میبینم
ولی خوب اون سایتا همه رنکاشون بالا بوده و یوزر زیاد نداشتن ... به عینه هم دیدم چندتا که این پولا رو به اسم کمک میگیرن و میذارن تو جیبشو (این مثال بود)
امروز تو یه سرچ به این صفحه رسیدم
تک موبایل - Download File: New_Ringtone_2_[www.takmob.net].zip
این سایت تقریبا میشه گفت رنکش خوبه 9 هزاره جهانه اینجورم که بهش میخوره بازدیدش میتونه خوب باشه تبلیغاتشم زیاده
ولی باز با این حال ببینید تو این صفحه چی نوشته !!
---------------------
در صورت امکان ، برای تامین هزینه های سایت اعم از هزینه اجاره سرور ، نگهداری و برنامه نویسی سایت و پرداخت حقوق نویسندگان و همچنین کاهش تبلیغات موجود در سایت و ... به سایت کمک مالی کنید ؛ جهت پرداخت وجه روی دکمه زیر کلیک کنید.
حداقل مبلغ حمایت مالی از سایت 1000 تومان میباشد
-------------------
مگه سرور چقدر خرج داره یا نویسنده .. برنامه نویسی هم که دیگه !!!!
به نظره من زشت ترین کاریه که وب مسترها میکنن ... واقعا معنی نداره
شما سایت زدی واسه خودت هرچی هم باشه چه پول چه خرج واسه شماس ... حالا یه سری سایتا میان در قبال گرفتن هزینه کاربر وی ای پی میدن یه سری امکانات میدن به یوزرا این خوبه
ولی این که علنی بگی اقا برا کمک به سایت پول بدید ... اصلا چهره خوبی نداره !!!
حالا خلاصه من کلا قصد خاصی نداشتم از زدن این تاپیک فقط خواستم نظر دوستانو راجع به این کار بدونم
من نه صاحبت این سایتو میشناسم نه میگم که پولو میگیره واسه خودش نه هیچی دیگهههههههههه خواهشا کسی گارد نگیره واسم ...
گفتم این تاپیکو زدم واسه اینکه نظراته دوستان رو راجع به این کارها بدونم ...
بار اولی نیست که درخواست کمک پولی یه سایت رو از یوزراش میبینم
ولی خوب اون سایتا همه رنکاشون بالا بوده و یوزر زیاد نداشتن ... به عینه هم دیدم چندتا که این پولا رو به اسم کمک میگیرن و میذارن تو جیبشو (این مثال بود)
امروز تو یه سرچ به این صفحه رسیدم
تک موبایل - Download File: New_Ringtone_2_[www.takmob.net].zip
این سایت تقریبا میشه گفت رنکش خوبه 9 هزاره جهانه اینجورم که بهش میخوره بازدیدش میتونه خوب باشه تبلیغاتشم زیاده
ولی باز با این حال ببینید تو این صفحه چی نوشته !!
---------------------
در صورت امکان ، برای تامین هزینه های سایت اعم از هزینه اجاره سرور ، نگهداری و برنامه نویسی سایت و پرداخت حقوق نویسندگان و همچنین کاهش تبلیغات موجود در سایت و ... به سایت کمک مالی کنید ؛ جهت پرداخت وجه روی دکمه زیر کلیک کنید.
حداقل مبلغ حمایت مالی از سایت 1000 تومان میباشد
-------------------
مگه سرور چقدر خرج داره یا نویسنده .. برنامه نویسی هم که دیگه !!!!
به نظره من زشت ترین کاریه که وب مسترها میکنن ... واقعا معنی نداره
شما سایت زدی واسه خودت هرچی هم باشه چه پول چه خرج واسه شماس ... حالا یه سری سایتا میان در قبال گرفتن هزینه کاربر وی ای پی میدن یه سری امکانات میدن به یوزرا این خوبه
ولی این که علنی بگی اقا برا کمک به سایت پول بدید ... اصلا چهره خوبی نداره !!!
حالا خلاصه من کلا قصد خاصی نداشتم از زدن این تاپیک فقط خواستم نظر دوستانو راجع به این کار بدونم
من نه صاحبت این سایتو میشناسم نه میگم که پولو میگیره واسه خودش نه هیچی دیگهههههههههه خواهشا کسی گارد نگیره واسم ...
گفتم این تاپیکو زدم واسه اینکه نظراته دوستان رو راجع به این کارها بدونم ...