• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایا با جدا شدن بارسلونا از لالیگا موافق هستید ؟ نظر سنجی

GOTHAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
73
اگه کاتالونیا بخواد خودش یه کشور بشه و لیگ داشته باشه واسه خودش که خیلی زرنگ باشه میشه لیگی مثل سوئیس!
این موناکو که مثال زدید اگه مالک روس این تیم نمیخرید الان داشت تو لیگ دسته پایین تر برا خودش دسته پا میزد!
به هر حال این استقلال دو سر باخته هم اسپانیا ضرر میکنه هم خود کاتالان!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
فقط میتونم بگم امیدوارم در هر شرایطی کاتالونیا از اسپانیا جدا بشه و یه تیم ملی جدا هم داشته باشه!!!
عجب تیم ملی میشه خدایی!!!:Dاگه این تیم تشکیل بشه من از آرژانتینم بیشتر دوسش خواهم داشت!:)
امیدوارم اون جامهایی هم که تو این 6 سال اسپانیا توسط کاتالونیا برده کوفتشون بشه!!!:Dهر چند دیگه بعد این رنگ دور حذفی رو نمیبینن چه برسه به جام!!!خخخخخ
حالا بارسا فرقی نمیکنه لالیگا باشه یا لوشامپیونه،هر چند من بازم مورد دوم رو ترجیح میدم!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
محمد جان دقیقا میشه وضعیت پادشاهی موناکو که گفتی.
الان یه نکته جالب این کاردیف سیتیه. تیم مگه ولزی نیست؟ اینا که اصلا تیم ملی مستقل هم دارند چطور توی لیگ برتر بازی میکردن؟
یا من توهم زدم و ولزی نیست اصلا

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
موناکو خیلی ثروتمند تر از کاتالونیاست
اصلا ب فرانسه متکی نیست و مشکل خاصی با فرانسه نداره
اما کاتالونیا ممکن بعد از این جدای عواقب بدی واسش در پیش باشه چون با دولت اسپانیا مخالف و مشکل داره
و تیمش ام از این موضوع سوا نیست

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
فقط میتونم بگم امیدوارم در هر شرایطی کاتالونیا از اسپانیا جدا بشه و یه تیم ملی جدا هم داشته باشه!!!
عجب تیم ملی میشه خدایی!!!:Dاگه این تیم تشکیل بشه من از آرژانتینم بیشتر دوسش خواهم داشت!:)
امیدوارم اون جامهایی هم که تو این 6 سال اسپانیا توسط کاتالونیا برده کوفتشون بشه!!!:Dهر چند دیگه بعد این رنگ دور حذفی رو نمیبینن چه برسه به جام!!!خخخخخ
حالا بارسا فرقی نمیکنه لالیگا باشه یا لوشامپیونه،هر چند من بازم مورد دوم رو ترجیح میدم!
چرا فک میکنین تیم ملیش این همه قوی میشه ؟
الان ک اسپانیا از بازیکنای تاپ دنیا تشکیل شده باز باخت اخر و جام جهانیش که طمع تلخش یاد همه اسپانیای ها مونده ؟
یعنی لوشاومپیونه رو ب لالیگا ترجیح میدین !؟
چرا ؟

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
چرا فک میکنین تیم ملیش این همه قوی میشه ؟
الان ک اسپانیا از بازیکنای تاپ دنیا تشکیل شده باز باخت اخر و جام جهانیش که طمع تلخش یاد همه اسپانیای ها مونده ؟
یعنی لوشاومپیونه رو ب لالیگا ترجیح میدین !؟
چرا ؟
نگفتم اون همه قوی میشه،گفتم در صورت تشکیل بیشتر از آرژانتین دوسش خواهم داشت!!!(مگه دوست داشتن به معنی قوی شدنه!؟)
آره،از اسپانیا، تبعیضهاش و تیم پایتختش متنفرم...

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
منم کاملاامیدوارم جدا بشه و بره تو یه لیگ دیگه تا این همه تبعیض رو نبینیم دیگه

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
نگفتم اون همه قوی میشه،گفتم در صورت تشکیل بیشتر از آرژانتین دوسش خواهم داشت!!!(مگه دوست داشتن به معنی قوی شدنه!؟)
آره،از اسپانیا، تبعیضهاش و تیم پایتختش متنفرم...
خو چرا فکر میکنید اسپانیا ضعیف تر میشه ؟

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
منم به عنوان یک رئالی نمی خوام ریخت نحس بارسا رو در لیگ ببینم انشالله جدا بشه بره!!!!!1:general406:;):)

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
خواهشا دوستان رعایت کنن یه نظر سنجی و ی بحث منطقی و با نتیجه رو دنبال میکنیم
کل کل رو بزارید واسه کل کل وقتی باز شد

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
پ نه پ قوی تر میشه!!!:D:general304:
چون اسپانیا هر چی داشته به لطف کاتالونیا و لاماسیا بوده!!!
به نظر شخصی بنده
بازیکنان الان بارسلونا ک ه تو کاتالونیا حضور دارن فعلا که تو اسپانیا تو این چند ماه چیزه خاصی ازشون ندیدیم

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
منم به عنوان یک رئالی نمی خوام ریخت نحس بارسا رو در لیگ ببینم انشالله جدا بشه بره!!!!!1:general406:;):)
انقدر زده رییییالتونو ترکونده که دلتون این همه پره ها

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
به نظر شخصی بنده
بازیکنان الان بارسلونا ک ه تو کاتالونیا حضور دارن فعلا که تو اسپانیا تو این چند ماه چیزه خاصی ازشون ندیدیم
بله،و به همین دلیل از اسپانیا هم چیز خاصی تو این مدت ندیدیم!!!;)
واضحه اسپانیا هر 3 جام اخیرشو در وحله ی اول مدیون بارسا بوده و اینو هر بیننده عادی هم میدونه...:)

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
انقدر زده رییییالتونو ترکونده که دلتون این همه پره ها

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
اصلا رئال رو با بارسا مقایسه نکن / 10 > 3 / مثل اینکه تاریخچه پرسپولیس رو بخوای با استقلال مقایسه کنی !!!ادم خندش می گیره / بیشترین ضرر رو بارسا می کنه / تیم ملی رو هم گند زدن با این بازیکناشون

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
عجب تیم ملی میشه خدایی!!!:Dاگه این تیم تشکیل بشه من از آرژانتینم بیشتر دوسش خواهم داشت!

کاملا تایید!! یکی از فانتزی های منم همین بود به مولا!:D

استقلال کاتالونیا هم دوسر باخت نیست!

البته یه سر باختش برای اسپانیاست ولی کاتالان ها همین الان هم خود مختارن و دیگه تابع نیستن پس باختی واسشون نیست

مشکلاتی که برای اسپانیا پیش میاد از فوتبالش بگیر تا سیاست و اقتصادشون رو دربر میگیره

درضمن فوتبالشون دیگه با فرهنگ و سیاستشون یکی شده

اینو میشه از دعواهای ال کلاسیکوها فهمید پس ورزش برای کشورشون نمیتونه بی ارزش باشه

به نظرم بهتره بارسلونا و اسپانیول برن به لیگ فرانسه تا یه تغییر و تفاوتی رو حس کنیم:D

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
تیترو زدید نظرسنجی ولی میایی تو نظرسنجی در کار نیست! استاتر رو باید بخاطر اینکارش بن کنن!
من موافق جدایی کاتالونیا هستم اونم فقط واسه خاطر کنجکاوی که ببینم اسپانیای بدون کاتالونیا چی میشه!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
تیترو زدید نظرسنجی ولی میایی تو نظرسنجی در کار نیست! استاتر رو باید بخاطر اینکارش بن کنن!
من موافق جدایی کاتالونیا هستم اونم فقط واسه خاطر کنجکاوی که ببینم اسپانیای بدون کاتالونیا چی میشه!
دقیقا منم دوست دارم جدا بشه ببینم چی پیش میاد... :دی

بالا