• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایا مایل به ادامه دانلود سریال هستید ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگه اجازه بدين من تصحيح کنم.
کانتونيز و ماندرين 2 تا زبانه کاملن متفاوته ، به طور ی که اگه خوده چينی ها هم اون يکی زبون رو بلد نباشن نميفهمن اونای ديگه دارن چی ميگن. البته نسله جديدشون يعنی جوونا بعزی هاشون 2 تا زبان رو بلدن. مندرين بيشتر سمت شمال مثلاً تو بيژين صحبت ميشه و کنتنيز هم تو قسمت های جنوبی تر ولی اصلاً نميشه دسته بندی کرد يهو ميبينين يکی از شمال داره کنتنيز حرف ميزنه.
تو هنگ کنگ هم همونجور که که خواهر پرشيانا گفت کنتنيز حرف ميزنن ولی با لهجه کاملن متفاوت، يعنی چينی ها خيلی راحت ميفهمن که طرفشون ماله هنگ کنگه.
مندرين زبانه اول دنيا محسوب ميشه چون بيشترين جمعيت کره زمين به اين زبان حرف ميزنن.:blink:

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
به نقل از Persiana :
girl_sigh.gif

برادر لينخوي عزيز، خواهر پرشيانا هنوز در اين جمع هميشه سبز حضور داره (با خوندن اين پست شما يه لحظه فکر کردم نکنه دور از جانم مرحوم شدم و خودم خبر ندارم
girl_haha.gif
)، ولي شما لطف داريد برادر بزرگ (انقدر برادران لينخو ها زياد شدند که ديگه قاطيشون مي کنم با هم!!).

girl_sad.gif
girl_cray3.gif
girl_cray.gif

اون تورنت ديگه وجود نداره ساحل جون، از دست رفته و بر باد رفته است، بي خود فکرشو نکن ديگه که حالم خرابه
cold.gif

من يه چيزي رو راستش بالاخره متوجه نشدم و اون اينکه اين سريال زيرنويس انگليسي داره يا نه؟
خدا ایشالا صد سال به شما عمر بده خواهر :eek:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
خب حالا چی کار میکنیدو.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا