esfandiyar2002
مدیر بازنشسته
عاشق جان ..عاشق جان..حمایتت می کنیم..
عاشق جان ..عاشق جان..حمایتت می کنیم..
به نقل از saheljunior :عاشق جان عزيز ..مطمئن باش كه همه حمايتت مي كنن
مي شه دانلود درخواستي هم انجام بدي؟؟ مثلا يكي لينك بده شما دانلود كني
ممنون میشم از شمابه نقل از reza_d :با سلام:من حتما با پیشنهاد شما موافق هستم(کما اینکه خودم میخواستم این پیشنهاد رو به شما بدم!!) و اگر مایل باشید میتونم تجربیاتم رو در این زمینه به اطلاع شما برسونم
ین ین جان راستش من جز این قسمت سایت جای دیگه ای نرفتم به جز قسمت بازی
اگر بیان این موضوع اون جا بهتر هستش خب من باید چیکار کنم ؟؟
به نقل از Yen Yen :سلام
اجازه هست من يك راهنمايي كامل بكنم؟
مرسي!
اين چند صفحه را دوباره كامل خواندم فكر كنم يك دسته بندي براي كارتان نياز داريد .
شرايط شما
1. هدفتان تامين هزينه اينترنت
2. همين ديگه
خب اين هدف شما حالا روش پيشنهادي تان براي كسب هزينه
1.دانلود سريال
2. احيانا فايلهاي درخواستي در صورت تامين هزينه ها
به نظرتان يه كم كار سختي نيست؟ يعني در واقع سيستم اين طوري كه شما يك سريال را دانلود كنيد براي يك نفر(يا حداكثر براي يك گروه كوچك) و بعد از ان هم از ان سريال هيچ سودي نبريد !
اين روش ممكنه تا چند ماه جواب شما را بده ولي بعد از آن بازهم با كمبود روبه رو مي شيد هم از نظر مشتري( چند نفر از اعضاي اينجا و چند تا سريال ممكنه داشته باشند) و از نظر استهلاك كامپيوتر (و رايتري كه حتما بايد تهيه كنيد)
تازه اعضاي اينجا هم ممكنه يك سريال را به صورت اشتراكي از شما بخرند و قيمتش را با هم تقسيم كنند و سود شما كم ميشه
در ضمن ممكنه سريال را از شما بخرند و بعد هم در قسمت فروشگاه همين جا به فروش برسانند( الان فرض را بر هين گذاشتم كه تمام فعاليت ها در همين محدوده پي تي ) در نتيجه مشتري هاي شما را به دست بيارند(به خصوص اينكه اينجا تعداد زيادي فروشنده هاي حرفه اي داريم كه به خاطر دسترسي به منابع مختلف به سرعت مي توانند قيمت هاي شما را بشكنند)
اگر من جاي شما بودم:
1. سريال هايي كه داريد را اعلام كنيد
2. هزينه ها را كاملا بر آورد كنيد ( اول اينكه با چند فروشگاه صبحت كنيد . قيمت مناسب براي خريد هاي عمده به دست بياريد و همين طور هم به پست سر بزنيد و قيمت هاي پست سفارشي را براي وزن هاي مختلف به دست بياريد ) و هزينه استهلاك كامپيوتر و رايتر
3. در قسمت فروشگاه اينجا يك تاپيك با اسم مناسب باز كنيد (احتمال سر زدن همه خريد ار ها به قسمت هاي ديگر فروم خيلي كمه پس در مورد شرايطتان زياد توضيح نديد شايد رقبا از اين استفاده كنند!)
4. يك ايدي و ميل جديد ياهو باز كنيد و سفارش ها را از انجا بگيريد(البته اين بيشتر به درد خارج اين فروم مي خوره)
5. وقتي كه سريال را به صورت اختصاصي دانلود نمي كنيد همان ايدي را و ميل را ارام ارام از زير صفحه ها و تيتراژ اول و اخر سريال رد كنيد !
6. در فروم هاي ديگه(مثل www.blackmouse.com بيشتر اعضاي اينجا انجا هم عضو هستند) و همين طور فروشگاه هاي معتبر اينترنتي اعلام فروش كنيد (البته سايتهاي معتبر احتمالا از شما حق الزحمه اي مي گيرند پس بهتره تا كارتان راه نيافتاده هزينه اضافه نكنيد)
7. اين يك رقابت به حساب مي اد كه اگر با دقت مراقب قيمت هاي ديگران نباشيد ممكنه سريع مشتري هاتان را از دست بديد
چند تا نكته ديگه هم به نظرم مي رسه ولي انها را بهتره بعدا بگم(لطفا پشت هر بند يك لطفا هم اضافه كنيد!)
شايد موضوع كار شما خيلي هم حساس به نظر نياد ولي خب به هر حال من اگر جاي شما بودم اين كارها را مي كردم.
مي دانم كه شما خيلي با دقت بررسي كرديد ولي خب اين كمكي بود كه فعلا مي تونستم بكنم در مورد نقل قول بالا اميدوارم يه كم به دردتان بخوره
من در جريان نيستم ولی اهتمالن خواهر عاشق تا قسمت 15 legend of condor heroes رو برايه شما ها دانلود کردن
متاسفانه live evil بقٔيه sub سريال رو ادامه نداد و 5 قسمته Demi-Gods and Semi-Devils
thetenken, aznmikelee and bowi1418.
The first 2 episodes are hardsubbed the rest are softsubbed. The first episode was ripped and subtitled by thetenken, episodes 2-10 were ripped by aznmikelee and subtitled by Jalana. The remaining episodes posted by bowi1418 are neverbw rips and the subs are taken from ones posted by Ruroshin and retimed and minimaly corrected by me.
خواهر عاشق این سریال رو به طور کامل و با hardsub انگلیسی دانلود کردند و در اختیار بقیه قرار دادن
فکر کنم منظور شما Return of condor heroes بوده که اونم مثله اینکه خواهر عاشق کامل گرفتند حالا دقیق نمی دونم
=من این سریال به طور کامل با زیر نویس انگلیسی پیدا کردم
http://d-addicts.com/forum/torrents.php?search=Tian+Long+Ba+Bu+&type=&sub=View+all&sort
خوب سوال اينه که شما چه جور سريلی دوست داری؟ هانا يوری دانگو که من معرفی کردم اصلاً رزمی نيست.خوب حالا من یک سوال دارم می شه شما چند تا از سریال های که بنظرتون از بقیه قشنگ تر بود معرفی کنین چون اطلاعاتتون در این زمینه خیلی زیاده می تونین سریال های خوب رو معرفی کنین
البته تا اوجایی که من متوجه شدم این جا بیشتر همه به سریال های سبک XAJH - LOCH علاقه دارن
خواهش ميکنم ، کاری نبودبه نقل از saheljunior :خواهر لين خو خيلي ممنون از اينكه لينكارو گذاشتي..راستي اين گواجينگ مانگايي هم مثل گواجينگ واقعي خنگه؟؟ به قيافش كه نمي خوره خنگ باشه
هيچ كس به من توجه نمي كنه (اسمايلي گريان)
پس اون همه اطلاعات و لينك اون بالا چي چين؟؟؟
جناب murder ميشه خواهش كنم زير نويس انگليسي سريال را لطف كنيد بگذاريد چون همه ما چيني اصلش را داريم ولي دنبال زير نويس هم هستيم من خودم داشتم كم كم خودم را براي دانلود زير نويس دارش آماده مي كردم ولي اگه زير نويس خالي اش موجود باشه خيلي ممنون مي شم اگه لطف كنيد و آدرسش را بگذاريد خيلي خيلي ممنون
خوب سوال اينه که شما چه جور سريلی دوست داری؟ هانا يوری دانگو که من معرفی کردم اصلاً رزمی نيست.
به من چند تا از فيلم های که دوست دارين رو بگين تا من بتونم درست راهنمايتون کنم.
و يه سوال ديگه: حتماً بايد اين سريال و فيلم ها چينی باشن؟ يا ميتونن انگيليسی و جاپنی هم باشن؟
تقصير از منه بايد بهتر دسته بندی ميکردم، فکر کنم منزوره خواهر ساهل نسخٔ چينی يه hana yori dango باشه که 2 season هستش و فقط اوّليش 27 قسمته و دوميش هم راستش يادم نيست چند قسمته!خواهر ببخشید منم اون پست رو کامل خوندم یکم گیج شدم
manga=japanese comic booksکه من بازم از این کلماتی که گفتین (مانگا مثلا) سر در نمی ارم :lol:
من يه سريال کره ای که فکر کنم بيشتر love story باشه رو هم دارم که دوستم از چين آورد و الان 20 قسمتش ايران هست و بقيشم به زودی ميفرستم اگه خواستين ميتونين از دوسته من بگيرين.از طرفی love story های چینی و کره ای هم بسیار معروفه
پس خواهر لینگ خو معروف شما هستید
خوشبختم
اما هر چند روز یک بار یک قسمتش زیر نویس دار میشه برای همین باید یک کم صبر کنید تا کامل زیر نویس دار بشه
حالا شاید بعضی ها میگن من چطور از جریانش با خبر شد
اگر شما از این جور سریالها سراغ دارید لطفا لینک ترنتش رو به من بدید تا من شروع به دانلودش کنم