• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایا مایل به ادامه دانلود سریال هستید ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
عاشق جان ..عاشق جان..حمایتت می کنیم..:D

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13

totti_mmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عاشق جان همه هستیم شما خیالت راحت باشه وقتی خواستی سریال ها را پخش کنی لطفا برای من هم مسیج بزن :happy:

hamed_mp

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از saheljunior :
عاشق جان عزيز ..مطمئن باش كه همه حمايتت مي كنن
مي شه دانلود درخواستي هم انجام بدي؟؟ مثلا يكي لينك بده شما دانلود كني

ميتونی دانلود درخواستي هم انجام بدي؟؟

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
راستش دانلود درخواستی رو فقط زیر 1 گیگ میتونم انجام بدم چون فقط میخوام اینترنت رو برای دانلود سریال اختصاص بدم برای همین اگر من بیام دانلود درخواستی بگیرم نه میتونم سریال بگیرم و نه میتونم پول اینترنت رو در بیارم چون که نمیتونم که از یک شخصی بابت یک سریالی که 5-6 تا دی وی دی میشه 5-7 تومن بگیرم و از کسی که مثلا 3-4 گیگ درخواست دانلود داده 10-15 تومن اصلا عادلانه نیست

چون من با دانلود سریال میتونم اون رو به کسان زیادی بدم در نتیجه میتونم پول اینترنت رو در بیارم
اما اگر بخوام درخواستی و فقط برای یک نفر دانلود کنم نمیتونم پول اینترنت رو در بیارم مگر این که شخص حاضر به پرداخت پول بیشتری باشه که من راضی نیستم

البته یک کاری هم میشه کرد
اگر من تو یک ماه دیدم پول اینترنتم مثلا 20 روزه تامین شد حاضرم در اون موقع دانلود درخواستی هم بزنم
امیدوارم منظور من رو فهمیده باشی

الان یک شخصی هستش که به من لیستی از سریال داده و گفته این ها رو با هر قیمتی که بشه من میخوام
من بهش گفتم فعلا نمیتونم دلیلش رو پرسیده که من همین رو بهش گفتم اون باز گفته حاضر بابت هر سریال 20 هزار تومن هم یا شاید بیشتر بده ...ولی من حاضر نیستم

اگر بتونم براش به همون قیمت 5-7 تومن دانلود میکنم
اگر نتونم که هیچی

البته ساحل جان شما یک فرقی میکنی و نمیتونم روی شما رو به زمین بندازم اگر میشه حجمش رو بگید
تا ببینم برای شما چیکار میتونم بکنم​

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
بابا دم عاشق جان گرم که به قولش عمل کرده و می خواد سریالها رو به دست دیگران برسونه . ما که می خواستیم دی وی دی بازگشت عقابها رو بگیریم و تبدیلش کنیم دیدیم زده 132 دلار تا دست ما برسه 200 تومنی باید پیاده می شدیم ولی با این اوصاف سفارشش دادم و نمی دونم کی دستم می رسه . به هر حال دست عاشق عزیز در نکنه . ما منتظریم .....

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
با سلام:من حتما با پیشنهاد شما موافق هستم(کما اینکه خودم میخواستم این پیشنهاد رو به شما بدم!!) و اگر مایل باشید میتونم تجربیاتم رو در این زمینه به اطلاع شما برسونم

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
به نقل از reza_d :
با سلام:من حتما با پیشنهاد شما موافق هستم(کما اینکه خودم میخواستم این پیشنهاد رو به شما بدم!!) و اگر مایل باشید میتونم تجربیاتم رو در این زمینه به اطلاع شما برسونم
ممنون میشم از شما

ساحل جان 4 گیگ حداقل 5 روز به طور کامل وقت میبره... ببینم چیکار میتونم بکنم
فعلا که تا دی وی دی رایتر به دستم نرسه که هیچ کاری نمیتونم بکنم
همین الان دارم با یکی از بچهای همین فرم صحبت میکنم که بتونم جورش کنم

راستی از همین الان شروع به سفارش سریال بدید
البته زیر نویس انگلیسی هم باشه عالی هستش
هر کسی سریالی سراغ داره که خوب هستش معرفی کنه که من فایل ترنتش رو بگیرم

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

ین ین جان راستش من جز این قسمت سایت جای دیگه ای نرفتم به جز قسمت بازی
اگر بیان این موضوع اون جا بهتر هستش خب من باید چیکار کنم ؟؟

اجازه هست من يك راهنمايي كامل بكنم؟
مرسي!

اين چند صفحه را دوباره كامل خواندم فكر كنم يك دسته بندي براي كارتان نياز داريد .

شرايط شما

1. هدفتان تامين هزينه اينترنت
2. همين ديگه

خب اين هدف شما حالا روش پيشنهادي تان براي كسب هزينه

1.دانلود سريال
2. احيانا فايلهاي درخواستي در صورت تامين هزينه ها

به نظرتان يه كم كار سختي نيست؟ يعني در واقع سيستم اين طوري كه شما يك سريال را دانلود كنيد براي يك نفر(يا حداكثر براي يك گروه كوچك) و بعد از ان هم از ان سريال هيچ سودي نبريد !

اين روش ممكنه تا چند ماه جواب شما را بده ولي بعد از آن بازهم با كمبود روبه رو مي شيد هم از نظر مشتري( چند نفر از اعضاي اينجا و چند تا سريال ممكنه داشته باشند) و از نظر استهلاك كامپيوتر (و رايتري كه حتما بايد تهيه كنيد)

تازه اعضاي اينجا هم ممكنه يك سريال را به صورت اشتراكي از شما بخرند و قيمتش را با هم تقسيم كنند و سود شما كم ميشه
در ضمن ممكنه سريال را از شما بخرند و بعد هم در قسمت فروشگاه همين جا به فروش برسانند( الان فرض را بر هين گذاشتم كه تمام فعاليت ها در همين محدوده پي تي ) در نتيجه مشتري هاي شما را به دست بيارند(به خصوص اينكه اينجا تعداد زيادي فروشنده هاي حرفه اي داريم كه به خاطر دسترسي به منابع مختلف به سرعت مي توانند قيمت هاي شما را بشكنند)

اگر من جاي شما بودم:

1. سريال هايي كه داريد را اعلام كنيد
2. هزينه ها را كاملا بر آورد كنيد ( اول اينكه با چند فروشگاه صبحت كنيد . قيمت مناسب براي خريد هاي عمده به دست بياريد و همين طور هم به پست سر بزنيد و قيمت هاي پست سفارشي را براي وزن هاي مختلف به دست بياريد ) و هزينه استهلاك كامپيوتر و رايتر
3. در قسمت فروشگاه اينجا يك تاپيك با اسم مناسب باز كنيد (احتمال سر زدن همه خريد ار ها به قسمت هاي ديگر فروم خيلي كمه پس در مورد شرايطتان زياد توضيح نديد شايد رقبا از اين استفاده كنند!)
4. يك ايدي و ميل جديد ياهو باز كنيد و سفارش ها را از انجا بگيريد(البته اين بيشتر به درد خارج اين فروم مي خوره)
5. وقتي كه سريال را به صورت اختصاصي دانلود نمي كنيد همان ايدي را و ميل را ارام ارام از زير صفحه ها و تيتراژ اول و اخر سريال رد كنيد !
6. در فروم هاي ديگه(مثل www.blackmouse.com بيشتر اعضاي اينجا انجا هم عضو هستند) و همين طور فروشگاه هاي معتبر اينترنتي اعلام فروش كنيد (البته سايتهاي معتبر احتمالا از شما حق الزحمه اي مي گيرند پس بهتره تا كارتان راه نيافتاده هزينه اضافه نكنيد)
7. اين يك رقابت به حساب مي اد كه اگر با دقت مراقب قيمت هاي ديگران نباشيد ممكنه سريع مشتري هاتان را از دست بديد

چند تا نكته ديگه هم به نظرم مي رسه ولي انها را بهتره بعدا بگم(لطفا پشت هر بند يك لطفا هم اضافه كنيد!)

شايد موضوع كار شما خيلي هم حساس به نظر نياد ولي خب به هر حال من اگر جاي شما بودم اين كارها را مي كردم.

مي دانم كه شما خيلي با دقت بررسي كرديد ولي خب اين كمكي بود كه فعلا مي تونستم بكنم در مورد نقل قول بالا اميدوارم يه كم به دردتان بخوره

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
به نقل از Yen Yen :
سلام

اجازه هست من يك راهنمايي كامل بكنم؟
مرسي!

اين چند صفحه را دوباره كامل خواندم فكر كنم يك دسته بندي براي كارتان نياز داريد .

شرايط شما

1. هدفتان تامين هزينه اينترنت
2. همين ديگه

خب اين هدف شما حالا روش پيشنهادي تان براي كسب هزينه

1.دانلود سريال
2. احيانا فايلهاي درخواستي در صورت تامين هزينه ها

به نظرتان يه كم كار سختي نيست؟ يعني در واقع سيستم اين طوري كه شما يك سريال را دانلود كنيد براي يك نفر(يا حداكثر براي يك گروه كوچك) و بعد از ان هم از ان سريال هيچ سودي نبريد !

اين روش ممكنه تا چند ماه جواب شما را بده ولي بعد از آن بازهم با كمبود روبه رو مي شيد هم از نظر مشتري( چند نفر از اعضاي اينجا و چند تا سريال ممكنه داشته باشند) و از نظر استهلاك كامپيوتر (و رايتري كه حتما بايد تهيه كنيد)

تازه اعضاي اينجا هم ممكنه يك سريال را به صورت اشتراكي از شما بخرند و قيمتش را با هم تقسيم كنند و سود شما كم ميشه
در ضمن ممكنه سريال را از شما بخرند و بعد هم در قسمت فروشگاه همين جا به فروش برسانند( الان فرض را بر هين گذاشتم كه تمام فعاليت ها در همين محدوده پي تي ) در نتيجه مشتري هاي شما را به دست بيارند(به خصوص اينكه اينجا تعداد زيادي فروشنده هاي حرفه اي داريم كه به خاطر دسترسي به منابع مختلف به سرعت مي توانند قيمت هاي شما را بشكنند)

اگر من جاي شما بودم:

1. سريال هايي كه داريد را اعلام كنيد
2. هزينه ها را كاملا بر آورد كنيد ( اول اينكه با چند فروشگاه صبحت كنيد . قيمت مناسب براي خريد هاي عمده به دست بياريد و همين طور هم به پست سر بزنيد و قيمت هاي پست سفارشي را براي وزن هاي مختلف به دست بياريد ) و هزينه استهلاك كامپيوتر و رايتر
3. در قسمت فروشگاه اينجا يك تاپيك با اسم مناسب باز كنيد (احتمال سر زدن همه خريد ار ها به قسمت هاي ديگر فروم خيلي كمه پس در مورد شرايطتان زياد توضيح نديد شايد رقبا از اين استفاده كنند!)
4. يك ايدي و ميل جديد ياهو باز كنيد و سفارش ها را از انجا بگيريد(البته اين بيشتر به درد خارج اين فروم مي خوره)
5. وقتي كه سريال را به صورت اختصاصي دانلود نمي كنيد همان ايدي را و ميل را ارام ارام از زير صفحه ها و تيتراژ اول و اخر سريال رد كنيد !
6. در فروم هاي ديگه(مثل www.blackmouse.com بيشتر اعضاي اينجا انجا هم عضو هستند) و همين طور فروشگاه هاي معتبر اينترنتي اعلام فروش كنيد (البته سايتهاي معتبر احتمالا از شما حق الزحمه اي مي گيرند پس بهتره تا كارتان راه نيافتاده هزينه اضافه نكنيد)
7. اين يك رقابت به حساب مي اد كه اگر با دقت مراقب قيمت هاي ديگران نباشيد ممكنه سريع مشتري هاتان را از دست بديد

چند تا نكته ديگه هم به نظرم مي رسه ولي انها را بهتره بعدا بگم(لطفا پشت هر بند يك لطفا هم اضافه كنيد!)

شايد موضوع كار شما خيلي هم حساس به نظر نياد ولي خب به هر حال من اگر جاي شما بودم اين كارها را مي كردم.

مي دانم كه شما خيلي با دقت بررسي كرديد ولي خب اين كمكي بود كه فعلا مي تونستم بكنم در مورد نقل قول بالا اميدوارم يه كم به دردتان بخوره
سلام
راستش چی بگم ...ممنون از این همه لطف شما نسبت به من
راستش شما یک کم کار من رو بزرگ دید
والا من به دنبال سودی نیستم در واقغ میخوام روشی پیدا کنم که از اون روش خودم و دیگران رو صاحب سریال کنم
البته با حداقل قیمت ... ضرر من پول برق و استهلاک کامیپوتر و رایترم هستش و یعنی هزینه من این هستش
هزینه شما هم 5-7 هزار تومن هستش ... من برای این .این تاپیک رو باز کردم که با شما یک نوع پیمان ببندم
و نه این که مشتری و کاسبی راه بندازم .. گفتم که اگر شما نخواید من رو همراهی کنید من هم شروع نمیکنم
اما الان چون همه گفتن ما همراهت هستیم منم امروز رفتم 50 تا دی وی دی خام گرفتم و فردا هم قرار پست دی وی دی رایترم رو بیاره
خب حالا اگر به فرض بعضیها بیان شریکی یک سریال رو از من بگیرن و بعدش برن از روش رایت بزنند .. البته فکر نمیکنم من 5-7 هزار تومن پول خیلی زیادی باشه که باعث بشه چندین نفر همکاری کنند و بیان دی وی دی رو از من بگیرن بعد از روش رایت بزنند ..داشتم میگفتم به فرض که این کار رو بکنند خوب به نوعی به همه ما ضرر زدن چرا که من وقتی ببینم قادر به پرداخت اینترنت نیستم خوب قطعش میکنم و این برنامه رو کنسل و شما هم از داشتن سریال محروم میشید امیدوارم منظورم رو بفهمید... در ضمینه این که من برم تو سایتهای دیگه هم کارم رو بگم
راستش چون من تو این سایت دیگه تقریبا شناخته شده هستم و به خیلیها اعتماد دارم و خیلیها به من اعتماد دارن
میدونم که هدف من رو درک میکنند و به قول شما شریک بازی و کلا قیمت شکوندن نمیکنند
و یا اگر کسی اومد دی وی دی رو ارزونتر از من در همین سایت پخش کرد از اون نمیگیرن
ولی وقتی من تو سایتهای دیگه این کار رو عنوان کنم خب هر کی فقط یک چیز رو میبینه این که کی ارزونتر میده
و این باعث میشه که حتی بعضی از دوستاران سریال این سایت رو هم از دست بدم

البته شما کاملا حرفه ای به قضیه نگاه کردید
خیلی از پیشنهاداتون رو انجام خواهم داد حالا لازم نیست بگم
مثلا در مورد ایمیل حق با شماست این دیگه ربطی به کار کوچک و بزرگ نداره باید درست بشه

در مورد لیست سریال راستش من الان 3-4 تا سریال بیشتر دانلود نکردم اونم به خاطر حجم کم هاردم هستش
که من حتی عکسی از فضای هاردم برای دکتر فرستادم و ایشون گفت هر چه سریعتر باید خالیش کنم وگرنه امکان سوختن وجود داره
سریالها هم که گفتم سریال افسانه عقابها رو که خیلی ها دارن .. سریال بازگشت عقاب قهرمان رو .. سریال شمشیر بهشت و طبر یا saber اژدها و 5 تا فصل از سریال هرکول پو ارو رو
و همچنین سریال chineese paladins رو
که البته با murder جان صحبتی که کردیم قرار شد سریال دیگری نیز از طرف ایشون به ارشیو اضافه بشه

در مورد توضیحاتشون و عکسشون و کلا همه چیز سریالها فعلا چون وقت ندارم نمیتونم دنبالش برم بگذارید موقعی که سریالی رو خواستم پخش کنم همون موقع اعلام میکنم

حالا من یک پیشنهاد کلی دارم
پیشنهادم این هستش که افرادی مانند ین ین جان که به من و بقیه لطف دارن
هر ایده ای که به ذهنشون میاد اگر توسط خود شخص شدنی هستش انجامش بدن
انگاری که جای من هستن و این که میگین مثلا با باز کردن تاپیکی در فلان جای سایت بهتر میشه کار رو پیش برد
خب شما انجام بدید به من اطلاع بدید منم هر کاری که باید انجام بدم انجام میدم
میخوام این رو بگم که خودتون رو جای من بگذارید و فقط نگید که من باید فلان کار رو بکنم چون والا من یک کم تنبل هستم و یک کم هم فراموش کار الان هم به ساعت پست من دقت کنید ساعت 2 صبح هستش چون وقت هم زیاد ندارم بیشتر از یک پست نمیتونم بزنم ... همین طور بیشتر از یک تاپیک رو نمیتونم چک کنم اما به هر صورتی که شده پیغام خصوصی ام رو جواب میدم ...پس شما میتونید به جای من هر کاری که لازمه رو انجام بدید البته اگر مایل باشید اگر نه که هیچ
دیگه چشم هام داره میره فردا قرار هستش دی وی دی رایتر از طریق پست بیاد در خونمون بعدش برنامه ما شروع میشه
انشاالله که موفق باشه​
...
(خواهر خواب الود عاشق)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همگی
من خواهر لينخو يه تازه وارد هستم. اميدوارم هاله همگی خوب باشه و امتهان ها هم خوب پيش بره.
من چون تو کانادا زندگی ميکنم و اينترنت سوپر فست دارم دانلود تورنت کاره خيلی راحتيه برام و تقريباً ماهی 300 گيگا بايت دانلود ميکردم ولی server باهام تماس گرفت و گفت ماهی 60 تا بيشتر حق نداری دانلود کنی.:blink: بگزريم اينو گفتم که بگم که من الان بيشتر سری های کارتون رو دارم و بعزی از سريال ها و فيلم هايه چينی و جاپنی.
و من ميدونم که با اون سرعت پايين ايران دانلود کردن چه کاره سختيه چون خودم تابستونه پارسال سعی کردم که يه قسمته افسانه عقاب ... (کارتون) رو بگيرم ولی از جونم سير شدم. :(کاری که خاهر عاشق ميخواد بکنه خيلی سخت وقت گير و پر دردسر است و فکر ميکنم دقيقاً حق دارن. ولی اگه اهيانن تو دانلود فايل های بزرگ مشگل دارين ميتونين به من بگين و اگه سريلتون مورد علاقه من هم باشه با کماله ميل دانلود ميکنمش و براتون ميفرستم (چون من الان مهدوديته 60 گيگا رو دارم وگرنه اصلاً موردی نداشت) و برايه فايل هايه کوچيک هم که خاهر عاشق کمکتون ميکنن.
در مورده سريال های قشنگ ، اوّل تصحيح کنم که هر 2 تا لينکی که ساهل جون فرستاده ماله ورجن چينی هانا يوری دانگو است. ميتونين خلاسيه ماجرا رو تو اين لينک ببينين:
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=1136
اين داستان قشنگترين داستانه رومانتيکی يه که من تا هالا ديدم، اصلش يه مانگای جاپنی به همين اسمه، در ساله 1997 کارتونشو ساختن که محشره
http://youtube.com/watch?v=fYpBhKdZ5tc&search=hana%20yori%20dango
در 2001 ورجن چينی شو ساختن به اسمه meteor garden که تو لينکه خواهر ساهل ديدين. تو ساله 2005 هم ورجنه جاپنيشو ساختن که اينجا ميتونين کليپشو ببينين:
http://youtube.com/watch?v=i0ZxK5ijhRk&search=hana%20yori%20dango
که هنرپيشه يه مردش جون ماتسومتو هست که خواننده يه معروفی هم تو گروه آراشی است و خيلی معروف و پر ترفداره.
من کارتون و جاپنی يه اين سريال رو دارم و الانم دارم چينی شو online تو همين وب سايت نگاه ميکنم.
لينک دانلود برايه اين سريال: chinese
http://www.mybittorrent.com/television/bittorrent_11389.html
http://depot.noated.net/index.php?page=20
http://www.torrentbox.com/torrents-details.php?id=37459
يه چيزه ديگه که ميخواستم بهتون معرفی کنم سريال جديدهreturn of condor heroes که ميشه اداميه legend of condor heroes که الان تلوزيون ايران داره نشون ميده . البته ميتونين online نگاه کنين ولی خوب تورنت يه چيزه ديگست:
http://youtube.com/watch?v=T-aOX3rkAug&search=condor%20hero
من در جريان نيستم ولی اهتمالن خواهر عاشق تا قسمت 15 legend of condor heroes رو برايه شما ها دانلود کردن ، همون گروهه cross fade ,
cartoon return of condor heroes رو هم sub کردن و من نميدونم خواهر عاشق اونو دانلود کردن يا نه؟ ولی اگه نه ميتونی کاملش (51 قسمت) منهای 3 قسمت وستش که کپی رايت شد رو از دوسته من در ايران ( که خواهر ساهل email شونو داره ) بگيرين.
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=2274
همينتور 4 قسمته اوّله افسانه شجاعان با sub انگيليسی. متاسفانه live evil بقٔيه sub سريال رو ادامه نداد و 5 قسمته [SIZE=-1]Demi-Gods and Semi-Devils.[/SIZE]
هالا من دنباله خريده XAJH با eng sub هستم و حتماً يه نسخشو ميفرستم ايران.:D
http://youtube.com/watch?v=JldNBPMpS_I&search=state%20of%20divinity
ديگه اگه کسی دنباله کارتون ميگرده (جديد ها) من فکر کنم همشون رو داشته باشم و يه سريشونو ايران هم فرستادم ، اگه چيزه خاسی مد نظرتون بود به من بگين.;)
خاهر عاشق يه سوال : سرعت دانلودت چقدره؟
راستی به من نخندين، من فونت فارسی ندارم و تو اين برنامه فارسس نوشتن همراه با کلّی قلته ديکتيه.
وای چقدر نوشتم ، ببخشيد که سره همتونو درد آوردم. هر جا که صحبت از فيلمو کارتون باشه من خيلی وراج ميشم.:p
راستی به اشتباه اسمه کارتونو legend of condor heroes گزاشتن در واقع return of condor heroes است.

condor-hero7_L.jpg

promotion_condor_hero_en.jpg

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به خواهر لینخو D:

انقدر پستتون پر محتوا بود ادم باید چند بار می خوند تا متوجه می شد

من در جريان نيستم ولی اهتمالن خواهر عاشق تا قسمت 15 legend of condor heroes رو برايه شما ها دانلود کردن

خواهر عاشق این سریال رو به طور کامل و با hardsub انگلیسی دانلود کردند و در اختیار بقیه قرار دادن
فکر کنم منظور شما Return of condor heroes بوده که اونم مثله اینکه خواهر عاشق کامل گرفتند حالا دقیق نمی دونم

متاسفانه live evil بقٔيه sub سريال رو ادامه نداد و 5 قسمته Demi-Gods and Semi-Devils

من این سریال به طور کامل با زیر نویس انگلیسی پیدا کردم حالا شاید شما منظرتون شخص زیرنویس کننده بود
البته اینی هم که من پیدا کردم یک batch file که شامل 3 دسته زیر نویسه​

thetenken, aznmikelee and bowi1418.
The first 2 episodes are hardsubbed the rest are softsubbed. The first episode was ripped and subtitled by thetenken, episodes 2-10 were ripped by aznmikelee and subtitled by Jalana. The remaining episodes posted by bowi1418 are neverbw rips and the subs are taken from ones posted by Ruroshin and retimed and minimaly corrected by me.

http://d-addicts.com/forum/torrents.php?search=Tian+Long+Ba+Bu+&type=&sub=View+all&sort=
--------

خوب حالا من یک سوال دارم می شه شما چند تا از سریال های که بنظرتون از بقیه قشنگ تر بود معرفی کنین چون اطلاعاتتون در این زمینه خیلی زیاده می تونین سریال های خوب رو معرفی کنین
البته تا اوجایی که من متوجه شدم این جا بیشتر همه به سریال های سبک XAJH - LOCH علاقه دارند​

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام من بعدا ميام نوشته ام را كامل مي كنم فقط الان نوشته جنابmurder را خواندم گفتم سريع بنويسم تا يادم نرفته
جناب murder ميشه خواهش كنم زير نويس انگليسي سريال را لطف كنيد بگذاريد چون همه ما چيني اصلش را داريم ولي دنبال زير نويس هم هستيم من خودم داشتم كم كم خودم را براي دانلود زير نويس دارش آماده مي كردم ولي اگه زير نويس خالي اش موجود باشه خيلي ممنون مي شم اگه لطف كنيد و آدرسش را بگذاريد خيلي خيلي ممنون
ين ين

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر عاشق این سریال رو به طور کامل و با hardsub انگلیسی دانلود کردند و در اختیار بقیه قرار دادن
فکر کنم منظور شما Return of condor heroes بوده که اونم مثله اینکه خواهر عاشق کامل گرفتند حالا دقیق نمی دونم

نه منزوره من همونLOCH بود ولی با soft sub که 15 قسمتش بيشتر بيرون نيومده تا اونجا که من ميدونم و خودم دانلود کردم.
در مورده ROCH اگه اين نسخه 2005 رو دانلود کردين "منم ميخوام" چه جوری ميشه گرفتش؟ خواهر عاشق چه جوری بايد پولشو پرداخت کنيم؟

من این سریال به طور کامل با زیر نویس انگلیسی پیدا کردم

http://d-addicts.com/forum/torrents.php?search=Tian+Long+Ba+Bu+&type=&sub=View+all&sort
=

دستتون درد نکنه از لينک واقعاً ممنون، من اون 5 قسمتو soft sub داشتم ولی بقيشو نه! ماهه ديگه دانلودش ميکنم. بازم ممنون.

خوب حالا من یک سوال دارم می شه شما چند تا از سریال های که بنظرتون از بقیه قشنگ تر بود معرفی کنین چون اطلاعاتتون در این زمینه خیلی زیاده می تونین سریال های خوب رو معرفی کنین
البته تا اوجایی که من متوجه شدم این جا بیشتر همه به سریال های سبک XAJH - LOCH علاقه دارن
خوب سوال اينه که شما چه جور سريلی دوست داری؟ هانا يوری دانگو که من معرفی کردم اصلاً رزمی نيست.
به من چند تا از فيلم های که دوست دارين رو بگين تا من بتونم درست راهنمايتون کنم.
و يه سوال ديگه: حتماً بايد اين سريال و فيلم ها چينی باشن؟ يا ميتونن انگيليسی و جاپنی هم باشن؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از saheljunior :
خواهر لين خو خيلي ممنون از اينكه لينكارو گذاشتي..راستي اين گواجينگ مانگايي هم مثل گواجينگ واقعي خنگه؟؟ به قيافش كه نمي خوره خنگ باشه
خواهش ميکنم ، کاری نبود
نه seiyaخيلی باهوش و سر دستيه bronze knight ها هم هست. هر کدوم اينها قدرت يکی از ستاره ها ياzodiac را دارن و pegasus , seiya يا اسب هرکول هستش ولی خوب يه چيزيش شايد شبيه باشه که هر چی کتک ميخوره بازم از رو نميره و بازم پا ميشه. :p

Seiya-Gold.jpeg

but shiryu is the one I like the most with the power of dragon.

shiryu.jpg

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
هيچ كس به من توجه نمي كنه (اسمايلي گريان)
پس اون همه اطلاعات و لينك اون بالا چي چين؟؟؟

خواهر ببخشید منم اون پست رو کامل خوندم یکم گیج شدم میون اون همه لینک یک سریش که برای انلاین دیدنه که هیچی یکیشم برای یک سریال 18 قسمتیه هنوز درست نفهمیم چیه (اسمایلی گیج) و بقیشم که anim
هستند که من بازم از این کلماتی که گفتین (مانگا مثلا) سر در نمی ارم :lol:

جناب murder ميشه خواهش كنم زير نويس انگليسي سريال را لطف كنيد بگذاريد چون همه ما چيني اصلش را داريم ولي دنبال زير نويس هم هستيم من خودم داشتم كم كم خودم را براي دانلود زير نويس دارش آماده مي كردم ولي اگه زير نويس خالي اش موجود باشه خيلي ممنون مي شم اگه لطف كنيد و آدرسش را بگذاريد خيلي خيلي ممنون

murderer هستم:rolleyes:

خواهر من فکر کنم شما افسانه شجاعان رو با عقاب های مبارز اشتباه گرفتید این 3 تاسری این جوریتقسیم بندی می شن

افسانه شجاعان = The Smiling Proud Wanderer = State of Divinity = Xiao Ao Jiang Hu = Swordsman A Wuxia

افسانه عقاب های مبارز = Legend of arching heroes = Legend of condor heroes

بازگشت عقاب های مبارز = Return of Condor Heroes

افسانه شجاعان رو که بدون زیر نویس داریم هممون ولی عقاب های مبارز رو به طور کامل با hard sub انگلیسی داریم هممون دیگه ...

بازگشت عقاب ها هم گویا خواهر عاشق با زیر نویسبه طور کامل دارن شایدم نه من الان درست یادم نیست

خوب سوال اينه که شما چه جور سريلی دوست داری؟ هانا يوری دانگو که من معرفی کردم اصلاً رزمی نيست.
به من چند تا از فيلم های که دوست دارين رو بگين تا من بتونم درست راهنمايتون کنم.
و يه سوال ديگه: حتماً بايد اين سريال و فيلم ها چينی باشن؟ يا ميتونن انگيليسی و جاپنی هم باشن؟

خوب سریال هایی که بچه های این فروم تا الان دیدند همه مربوط به martial art بوده مثل افسانه شجاعان و خوب من هم علاوه بر اون ها lwolap و Xian jian رو دیدم که بازم تو همون سبکه تاریخی و رزمی
از طرفی love story های چینی و کره ای هم بسیار معروفه اما نمی دونم که این جا همه دوست دارند یا نه
اما فکر کنم همه در مورد فیلم های رزمی اتفاق نظر دارن بقیه رو مطمئن نیستم چون ما اینجا هر سریالی که دانلود کنیم در اختیاربقیه هم می زاریم به همین دلیل باید سلیقه بقیه رو هم در نظر بگیریم البته من تا حالا 2 تا سریال بیشتر دانلود نکردم و سردمدار اینجاخواهر عاشق هست

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
سلام
پس خواهر لینگ خو معروف شما هستید
خوشبختم
به قول murder جان باید نوشته های شما رو چندین بار خوند
خب اول بگذارید راجع به return of condor hero 2006 رو براتون بگم
من این سریال رو به طور کامل در هاردم دارم اما نصفش زبان اصلی هستش و نصف دیگه اش به صورت hard sub

راستش چون تا قسمت 22 فعلا زیر نویس دار شده پخش سریال در این موقع امکان پذیر نیست اما هر چند روز یک بار یک قسمتش زیر نویس دار میشه برای همین باید یک کم صبر کنید تا کامل زیر نویس دار بشه بعد
البته این سریال خیلی از لحاظ فیلم برداری و گریم و داستان قشنگ و غم انگیز هستش به طوری که اگر یادتون باشه من زمانی که این سریال رو میدیدم همش از دراما بودنش شاکی بودم

حالا شاید بعضی ها میگن من چطور از جریانش با خبر شدم راستش تا اون جایی که زیر نویس دار بود که کامل متوجه شدم بعد دیدم نمیتونم کلی صبر کنم و منتظر زیر نویس دار شدن کاملش بشم رفتم کلی سایت گشتم و بلاخاره از یک سایت چینی که الان پیداش نمیکنم ادامه سریال رو دانلود کردم بعد وقتی رفتم سریال رو نگاه کردم دیدم هیچی نمیفهمم و دارم از خودم مثل صدا و سیما داستان درست میکنم :D خلاصه دوباره شروع به گشت و گذار در اینترنت کردم که کتاب نویسنده رو پیدا کردم و شروع کردم به خوندنش اما بد بختی این جا بود که یک قسمت سریال یک ساعت بود ولی یک قسمت کتابش 1 روز یعنی برای دیدن هر یک قسمت باید یک روز کتابش رو میخوندم
اما دیگه همه چیزش رو فهمیده بودم حتی چیزهایی که در فیلم نبود رو

این از the return of condor hero 2006
در مورد سوال خواهر لینگ خو فعلا همه ما سبک دراما رزمی رو دوست داریم مانند افسانه شجاعان افسانه عقابهای قهرمان بازگشت عقاب قهرمان و وو
اگر شما از این جور سریالها سراغ دارید لطفا لینک ترنتش رو به من بدید تا من شروع به دانلودش کنم

راستی خبر خوبی برایتون دارم همین الان دارم اولین دی وی دی رو با دی وی دی رایترم رایت میزنم
امیدوارم که سالم از اب دربیاد و 2-3 روز الافش نشم
قربان شما خواهر عاشق

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر ببخشید منم اون پست رو کامل خوندم یکم گیج شدم
تقصير از منه بايد بهتر دسته بندی ميکردم، فکر کنم منزوره خواهر ساهل نسخٔ چينی يه hana yori dango باشه که 2 season هستش و فقط اوّليش 27 قسمته و دوميش هم راستش يادم نيست چند قسمته!
(لينک هايه you tube رو من از اين بابت دادم که ببينين سريال چه سبکی هست و آيا خوشتون ميآد يا نه؟)
يکی ديگه همROCH 2005 بود که من نميدونم خواهر عاشق دانلود کردن يا نه؟ 2 تا نسخٔه ديگه هم داره که به گفته يه دوستايه چينی يه من نسخيه قديميترش قشنگ تره. به هر جهت هر کدوم رو که داشته باشين من تالبم.

که من بازم از این کلماتی که گفتین (مانگا مثلا) سر در نمی ارم :lol:
manga=japanese comic books
اصله کتاب های جاپنی که از روشون anime ها رو مي سازن

از طرفی love story های چینی و کره ای هم بسیار معروفه
من يه سريال کره ای که فکر کنم بيشتر love story باشه رو هم دارم که دوستم از چين آورد و الان 20 قسمتش ايران هست و بقيشم به زودی ميفرستم اگه خواستين ميتونين از دوسته من بگيرين.
پس من بايد تو سريال هايه رزمی بهتون پيشنهاد بدم که چی خوبه؟. چشم فردا براتون ميفرستم چون الان ديگه ساعت از 2 نصفه شب هم گذشته و راستش من ميخوام برم يه کم کارتون نگاه کنم.:p
اينم مانگا (اين ماله کارتونه kenshin است که جنابه مهندس برادر دون فان هم ديدن و ميدونن که چقدر قشنگه):
http://www.youtube.com/watch?v=5OR8xGi0HWk&search=kenshin

Outtake3.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

پس خواهر لینگ خو معروف شما هستید​

خوشبختم​
منم خيلی خوشبختم​

اما هر چند روز یک بار یک قسمتش زیر نویس دار میشه برای همین باید یک کم صبر کنید تا کامل زیر نویس دار بشه
ممنون پس هر وقت تموم شد يه من هم بگو چون منم ميخوامش. دستت درد نکنه

حالا شاید بعضی ها میگن من چطور از جریانش با خبر شد

با اين هساب شما کارتونشو ندارين؟ برای بقٔيه دوستان که ميخوان بفهمن موزو چيه، ميتونين کارتونش رو از دوسته من بگيرين و اينجوری راحت تر ميفهمين چی به چيه (اگه نميخواين صبر کنين تا نسخه انگيليسيش بياد.)

اگر شما از این جور سریالها سراغ دارید لطفا لینک ترنتش رو به من بدید تا من شروع به دانلودش کنم
چشم، حتماً

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بازم سلام به همگی
من نميدونم که اين سريال های که دارم اسمشونو براتون مينويسم شما ها ديدين يا نه؟ به هر جهت اينا سريال هايه قشنگی هستن که دوستای چينی من هم توسيه کردن. من زياد دنباله تورنت براشون نگشتم چون نميدونستم شما خوشتون می ياد ازشون يا نه؟! ولی دوتاشون تورنت داره تو نظر اوّل.
خوب اينا سريال های خوبه رزمی ای بود که من ميشناختم. اميدوارم اسما به دردتون بخوره البته ممکنه همشونو از قبل ميشناختين.:blush:
در ضمن هر کدوم از اينا رو که بگيرين منم ميخوام يعنی رو من هم هساب کنيد . چون من فعلاً تب کارتون دارم، دنبال دانلود اين سريال ها نيستم.:p
يه چيزه ديگه که ميخواستم بگم اينه که ميدونستين که ميتونين کليپ هايی که تو سايت you tube يا سايت های مشابه اون ميبينيد را دانلود کنيد. برای من فقط 30 سانيه طول کشيد فکر کنم برای شما ها 5 دقيقه طول بکشه. از دانلود تورنت خيلی سريتره ولی خوب کيفيت پايينه و نميتونين فول سايز ببينين!:wacko:

Xun qin ji = a step into the past= the chronicle of finding qin, TVB 2001 by Huang Yi (very funny) .
p31xunqinji.gif

2- da tang shuang long zhuan (zhuang)= da tang double dragon= dual dragons of da tang by huang yi. it's veru long I think something like 33 books and more than 7000 pages. but they say it's very good
p1003853269.jpg
p1003698058.jpg

jue dai shuang jiao= the legendary siblings by gu long
p1002976995.jpg

twin1013.jpeg

lu ding ji= Duke of Mount Deer = the dear and the cauldron= Royal Tramp 1992

RoyalTramp2.jpg

yi tian tu long ji= the heavenly sword and the dragon saber, I 'm sure u all know this one
http://www.mininova.org/tor/339407

YiTianTuLongJi250_copy.jpg

chu liu xiang= the marvellous tales of chu liu xiang by gu long

clansofintrigue.jpg
10372.jpg

Chor Lau Heung 2001 with richie ren:D
http://www.fulldls.com/searchall.php?tblname=tv&q=Barthezz-On_The_Move-CDM-2001-POW&active=
chorpos.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا