hassanbahmani
Registered User
- نوشتهها
- 485
- لایکها
- 77
دوست من سایت های ارایه دهنده وی پی اس خیلی خوبی تو نت هستند هم ایرانی هم خارجی از اون ها استفاده کنید
سلامسلام مدارک لازم دارم جهت احراز هویت در یه سایت
فقط ویزا کارت مجازی هم دارید ؟
قیمت مدارک با ویزا کارت چنده ؟
سلام خدمت شما کاربر گرامیسلام آقاي بهمنی خسته نباشيد چندتا سوال داشتم
1.شما مدارکي که بما تحويل ميديد با همان مدارک حسابو باز ميکنيد؟اگر يک زمان حسابمون لیمیت شد با اون مدارکی که بما دادید میتونیم از لیمیت درش بیاریم یا باید مدارک دیگری ارایه کنیم؟
2.پی پالی که باز میکنید با ویزا کارت وریفای میکنید یا با حساب بانکی؟ اگه با حساب بانکی وریفای میکنید.حساب بانکیش مشخصات همون شخصی هست که حسای پی پال باهش ساختید؟چون شنیدم با حساب بانکی وریفای بشه بهتر درسته؟
3.این وی پی اس که گفتید رایگانه هزینه ای نداره یعنی هر زمانی میتونیم وارد حسابمون بشیم؟
ببخشید سوال زیاد پرسیدم خییلی ممنون
جهت امنیت اکانت مشتری بنده از ویزا کارت غیر قابل شارج استفاده میکنم که بعد اد کردن این ویزا کارت دیگر کاربردی نداردسلام دوست عزیز
با ویزاکارت 4 ساله که گفتید امکان انتقال موجودی از حساب پیپال و بلعکس و حواله به حساب ارزی داخلی هم وجود دارد؟
خیر اما پیشنهاد من استفاده از اکانت پی پال آسیایی هستببخشید آقای بهمنی شما حساب پی یپال از آلمان میتونید باز کنید یعنی مدارک هویتیش از کشور آلمان باشه؟
سلام ارسال شدآخرین شرایط و قیمتارو پ.خ کنید بی زحمت ...
با سلام. لطفا هزینه افتتاح حساب پی پال و مدارکی رو که ارائه میدین برام ارسال کنید.سلام ارسال شد